עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AiXC,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבדוק את הביצועים שלו... תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. תמליצו לי על איזה משחק איכותי וכמה שיותר כבד למחשב שלי! אני סתם רוצה לראות מה הוא שווה!! תודה

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by STRENGTH,

המשחק הכי מפחיד ששיחקתי היה THE SUFFERING איזה אתם?

• 105 תגובות
    • 12.4k צפיות
  4. Started by Daerdevil,

תבחרו ... ;D :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by GamePad,

אני מחפש לחבר משחק כדורגל ואני כבר לא יודע מה טוב, פיפא או פרו אבולושן או לא יודע מה. אני האמת לא חובב גדול של הסגנון, אז מי שבקיא ויכול לשתף מנסיונו..

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  6. מה המשחק מחשב הכי טוב שיצא אי פעם לפי דעתכם !? ומה המשחק הכי גרוע שיצא לפי דעתכם? ומה המשחק שציפתם לו הכי הרבה ובסוף איכזב?

• 80 תגובות
    • 11.1k צפיות
  7. מה המשחק עם המולטי הטוב ביותר כיום (שהוא לא cod4)? אני מחפש משחק עם מולטי כייפי לפחות כמו של COD.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by mic,

איזו משימה זאת? מה צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by Lupin,

אני לא בטוח שהמשחק יעבוד על המפרט שלי אפשר לדעת מה הדרישות?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. את המפרט של המחשב שלי אתם יכולים לראות בחתימה. לחבר שלי יש מחשב 2.6 ג'יגה הרץ פנטיום 4, 512 זיכרון. כרטיס מסך 32 מגה. אנחנו משחקים קבוע באנריל 2004 דרך האינטרנט. ואני באופן קבוע מוביל עליו וברוב המקרים מנצח אותו. ניסינו שהוא יארח את המשחקים, אבל גם אז אותו סיפור. הוא טוען שאני מנצח כי המחשב שלי יותר מהיר. הסברתי לו שלפי המפרט שלו לא צריכה להיות לו בעיה במשחק. עכשיו השאלה היא האם הכרטיס מסך 32 מגה שיש לו הוא זה שגורם לבעיה? (רוב הזמן הוא אומר שהוא לא מרגיש איזו שהיא איטיות במשחק). חוץ מזה כמובן שעשיתי איתו בדיקות שהחיבור שלו לאינטרנט תקין, עמודת רשת על אפס אחוז, אין שום דבר שתופס לו פס מהרשת ואם היה לו אז המשחק שלי היה איטי כשהייתי מתחבר אליו כשהוא מארח את המשחק. והמחשב של…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. שמתי לב שברוב הפעמים יוצא לי לירות על שחקנים בטווחים בינוניים עד ארוכים, בדר"כ תוך כדי תנועה ותמיד ללא שימוש ברגליות (אני לא עורב לעוברים ושבים, אני מבחין במישהו ואין זמן לפרוס את הדבר הזה). מה לדעתכם הנשקים שהכי יעילים בכל מקצוע לסוג ירי הזה (אם לקחת בחשבון רטע, נזק, קצב אש, גודל מחסנית, טווח)? לדעתי: Assault: F2000/FAMAS Eng: SCAR-H Support: MG36 Recon: ???

• 33 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by MoRtZkInG,

?

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. אנשים אני יודע שאני חולה סימולטורים למרות שהסימולטור אחרון ששיחקתי היה לפני כמה שנים F-22. אני רוצה משחק רציני בעל גרפיקה מצויינת(ולא שנראה כמו איזה גרפיקה מצויירת) וחווית טיסה. מה אתם מציעים???????

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by GameGems,

הידעתם שסדרת הסימס לא הייתה נוצרת אלמלא הבית של היוצר שלה היה נשרף? בואו לגלות את הסיפור המלא מאחורי יצירת סדרת משחקי סימולציית החיים המצליחה מכולן לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

סתם מעניין אותי איך הכל התחיל והתגלגל עד 4..

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כי אני מנסה לשחק בסרברי הישראלים [Gamers וMgamers] וזה אומר שיש לי גירסא ישנה יותר,והורדתי את הגירסא הכי חדשה...

• 8 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by Shtupel,

תודה

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  18. הכותרת

19. מה הצבעים של השמות של הנשקים ב TITAN QUEST אומרים (אני יודע אני יודע... משחק ישן..)

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by sEEdy,

הציוד: עכבר: SteelSeries Sensei משטח: SteelSeries QcK אוזניות: SteelSeries Siberia V2 USB מקלדת: Razer Arctosa ההגדרות שלי: DPI: 1500 Sensitivity in game: 1.5 Windows Sens: 6 default

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

;D

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by RobiNooB,

אני מסתכל על המחיר של ה tf300 לדוגמא ולא מצליח להבין אין הוא עולה 800 ובעל מסך של 10 מול הנקסס שבע או המיני אייפד החדש שעולים 1300 ומעלה ? האם הבטריה בגדלי השבע אינץ טובה יותר ? תודה

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  23. Started by goma,

אני מבקש רק מי שחווה חלק מאפשרויות כאן שיצביע

• 71 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. הייצרניות עושים את זה בכוונה ? כמה מידע צריך משחק מחשב כבר לקחת... נראה לי הם סתם עושים את זה כדי ליצור עליה במכירות של DVDRW DL....

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. כל הזמן כשמדברים על משחקים, מציינים בעיקר את הגרפיקה, המשחקיות, העלילה...אבל מה עם הסאונד? עזבו אתכם שירים וטראקים שברקע - אני מדבר על הקטעי סאונד הקטנים, השיחות וצלילי היריות שעושים את המשחק? אז ספרו - מה הצליל/קטע הסאונד ממשחק האהוב עליכם, שירדוף אתכם כל חייכם? כמה מהאהובים עלי: - הצליל של המפלצת המוזרה הזאת מ-Half Life, החיה הצהובה חסרת הראש שעושה מן: "נננננננננננננננננ-ני!" ושולחת גל אנרגיה או משהו. - מה שהחיילים הסובייטים אומרים כשנותנים להם פקודה ללכת: "Acknowledge! Affirmative!" וכמובן - "Ecko Reporting...". והצליל האהוב עלי הוא של גריסוולד, ה-Blacksmith החביב מדיאבלו כשכל פעם שזקוקים לשירותיו פוצח במבטאו הויקינגי ואומר: "What can i do for you?".

• 162 תגובות
    • 11.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים