משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
חברים אני רוצה שתביאו לי המלצות למשחקי פעולה מגוף ראשון. משו בסגנון הdelta force.. חח אני יודע שאני מיושן אבל אני מת על המשחק הזה תביאו לי משו בסגנון הזה רק יותר חדש ועוד דבר שהמשחק יהיה למחשב ולא רק לרשת! תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מחפש משחקי פעולה/אסטרטגיה או מירוצים. אבל לא משחקים איטיים כדוגמת total war... אלא משחקי פעולה מהירים (כמו FEAR, call of duty וכו), או משחקי אסטרטגיה בזמן אמת. אפשר גם מירוצי מכוניות טובים... כאלו אבל שכיף לשחק בהם על המחשב...
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אז ככה, היום חברה שלי באה אלי ביציאה: "בא לי משחק חדש יפה כזה" בקיצור, יש לה 7600GS, מעבד PENTIUM D 2.8 GHZ, וג'יגה זיכרון. היא לא רוצה מירוצים, לא יריות ולא משחקים בסגנון C&C. היא אוהבת מאוד SIMS (אגב, כבר ידוע מתי SIMS 3 יוצא?) וגם simcity. היא גם אהבה pristontale למי שמכיר. אני חושב שהיא תאהב אסטרטגיה אבל לא מלחמה, או תפקידים אבל שוב פעם, לא משהו עם יותר מדי דם. קווסטים גם יתקבלו בברכה. חשוב שלמשחקים תהיה גראפיקה סבירה, בוא נגיד שנת 2002 ומעלה. תודה
-
- 47 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, בבקשה תמליצו לי על משחקים למחשב המוגבל שלי.. אני משחק בדרך כלל ב medeival II וגם בזה הוא מתקשה מדי פעם... stalker רץ סביר למרות שהמשחק מעט משמים. episode 2 היה בסדר גמור. gta sa היה ענק.. חבל שנגמר. אני לא הולך לשדרג שדרוג גדול בזמן הקרוב. זה מה יש. מחכה להצעות..
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם , מאז שהתחלתי ללמוד לא מצאתי זמן לשחק משחקים בשנה האחרונה (בעצם מספטמבר 2013) ואני אשמח לשמוע המלצות למשחקי FPS\פעולה\הרפתקאות (דוגמאת AC) טובים שיצאו בשנה האחרונה ואני פספסתי תודה לכולם. (המפרט בצד עם 3770K מעודכן כך שאין מה לדאוג לגביי יכולותיו של המחשב להריץ)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין במשחקים טובים שעובדים על ויסטה, אני בעקר אוהב משחקי מירוצים, יש היום משחקים מכות אחד על אחד? אני מעוניין בגרפיקה טובה... וכל המלצה על משחק טוב תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
התחלתי להתגעגע...בתקופת הילדות השוק היה מוצף במשחקי קווסט איכותיים, אך עם כניסת התלת מימד, הז'אנר הזה נרמס תחת גלגלי הפעולה והאקשן. הקווסט האחרון שלי היה sherlok homls and the silver earing, למרות כמה חידות מעצבנות בסגנון myth , הוא שמר על רמה יחסית גבוהה... יש המלצות?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש משחיקם שגם תהיה להם גראפיקה יפה וגם יאתגרו קצת יותר מרק לרוץ ולירות לכל עבר. את הלך לייף ממש ממש ממש אהבתי. המלצות נוספות???
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בשנים האחרונות לא ממש שיחקתי במשחקי מחשב. אני מעוניין לחזור קצת לכך, ואני מחפש כמה משחקי casual שאפשר לשחק בזמן הפנוי, משחקים קלילים, לא משהו שיש בו מיליון כלים וכל מיני דברים שצריך ללמוד כדי להתמחות במשחק. המחשבים שיש לי מבוססי Windows, וגם משחקים בדפדפן (מבוססי HTML5 למשל) יכולים להיות אופציה טובה. תודה לכל מי שימליץ
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו חלונות 7 לראשונה. כמו כן הוחלף כרטיס המסך ל- GTX470. לצערי, לאחר שהתקנתי את Steam, לפחות שני משחקים בו מגמגמים ו"קופצים" כל כמה שניות. מדובר ב- TF2 ו-SupCom2. יש לציין שאלה משחקי התלת מימד היחידים שכרגע מותקנים לי בסטים. שני האחרים הם Plans Vs. Zombies ו- Secret of Monkey Island שהם דו-מימדיים לחלוטין ועובדים בלי בעיה. ב-TF2 יש לי גמגומים בזמן משחק שלא נובעים מבעיות התחברות, כי הם קורים גם במשחק מקומי. ב- SupCom2 זה עוד יותר בולט כי אפילו במסך הפתיחה, בו מתנפנפים כמה דגלים- יש לי את אותם גמגומים. בשני המקרים שינוי ההגדרות הגרפיות, עדכון דרייברים, סגירת תוכנות שברקע וכו לא פתרו את הבעיה. חשבו לציין ש bioshock 2 שאינו מחובר לסט…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בשלב שנקרא CHAPTER 01 - LEVEL 05 - ENCLAVE אני בבית קברות ונלחם מול ענק בגודל של עזריאלי ואני לא מצליח לגרום לו נזק. גם כשאני יורה בו מקרוב זה ניראה שזה לא מזיז לו במיוחד. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני די בהתחלה של המישחק והגעתי לשלב שאני צריך לעבור איזה שדה חשמלי על הריצפה, ולא ניתן לעבור מעליו בקפיצה בלי להתחשמל. כניראה צריך לסגור איזה שאלטר אבל אני לא מוצא אותו. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי PAINKILLER GOLD EDITION ועשיתי עידכון גירסה ל- 1.64 . אני בשלב שנקרא DOCKS וקצת אחרי תחילת השלב לא ניתן לעשות שמירה מהירה וגם לא שמירה אוטומטית (תחנות אדומות). כשאני מנסה לעשות זה זורק אותי מהמישחק לחלונות. את העידכון גירסה עשיתי מ- 1.62 בתקוה שזה יפתור את הבעיה אך ללא הועיל. אודה למי שיוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי, אם מישהו שיחק/סיים/עבר את הפרק השלישי ב-Gothic 2... איפה נמצא הארנק עם הזהב שדייגו מבקש ממני להביא לו מהוואלי? הם אומרים שזה בTrading Squre, איפה הוא? מעל המכרה הישן (בGothic 1)? תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ הזה שמאפשר לי שליטה עם העכבר אבל במשחק השליטה היא ממש מוזרה.. משהו בהגדרות לא נכון כנראה... למשל כשאני מגלגל את הגלגלת אז במקום להחליף נשק הוא מסתכל למעלה ולמטה... מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני מגדיר את זה שיהיה כמו בכל המשחקים הרגילים? :s05: ז"א שלהסתכל לכל הכיוונים אני יסתכל עם העכבר ורק תנועות של הדמות אני יעשה עם החיצים... תודה...
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אמריקאז ארמי פשוט שטן שלא נברא משהו יותר גרוע ממנו, אי אפשר להסירו - מנסיון להסיר, נתקע השלב בו אמור להיות מוסר המשחק. ניסיתי לחפש הסרה שונה ,או להסיר דרך Adia32 ,אך עדיין אותה בעיה. אמרתי - נגדיל ראש, הפעלתי במצב בטוח - אותו דבר. הברירת מחדל לפי דעתי,היא למחוק אותו ידנית,ואז להסיר את ה-DLL-ים שלו, אבל אין לי מושג איך עושים דבר כזה אפשר עזרה נוספת אולי? תודה רבה לכל מי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המשחק S.H.3, לאחר ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הלוגו של החברה המייצרת ואח"כ הודעה שאומרת שהמשחק עלול להכיל קטעים קשים לצפייה וכו' ואז המשחק נתקע, פשוט לא עולה ( CTRL + ALT + DEL = Not responding) מפרט המחשב שלי בקצרה : 1.7, 512 זיכרון (SDRAM לצערי) מערכת הפעלה WIN XP PRO וכרטיס מסך RAEDON 9600 PRO עם דרייברים מעודכנים ו DX 9. שמעתי על משחקים שעושים בעיות בכרטיסי MX, אבל לי יש RAEDON טוב. האם מישהו ניתקל בבעיה זו (אולי המשחק עולה רק עם כרטיסי NVIDIA ?) במשחק זה ? ומה הפיתרון אם יש. בתודה מראש, (מת לשחק במשחק כבר) תומר.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני יודע שיש באתר כמה אנשים שחושבים ליקנות תWII הבעיה שבארץ שלנו אין אף נציגות רישמית לנינטנדו ואין סימן שתיהיה בקרוב ככה שאנחנו צריכים יבוא אפור ומחירים יותר יקרים הרעיון שלי זה לישלוח מיכתב בקשה לנינטנדו לישקול שיווק של הWII גם בישראל ואני יודע שהסיכוי לזה מאוד נמוך אבל אימיל אחד לא עולה כלום אני מבקש שננסח בדיון מיכתב ומישהו בדיון יתרגם לאנגלית ניכתוב תכינוים בתחתית וניתפלל שאיזה יפני יתרח ליקרוא תמיכתב אפשר גם לשתף אנשים או אתרים שירצו לישתתף ברעיון ולקוות שיקרה נס אני אישית מנסח גרועה וכותב באנגלית עוד יותר גרועה אז אם אתם מוכנים להקדיש כמה דקות בבקשה תעזרו ולאנשים שיגידו זה שטויות או יצחקו -בבקשה על תזהמו תדיון אני יודע שזה ניראה דבילי לכמה אנשים או במיקרה היות…
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קיים מישחק של תרנגולות שמתחיל בזה שמראים איכר שמתחיל לירות בתרנגולות שעושים קולות מאוד מצחיקים ואז מתחיל מישחק שבעצם יש ספירה לאחור של זמן, ועד שניגמר הזמן אני צריך לירות בכמה שיותר תרנגולות שבאות לי מכל הכיוונים, בכל הצורות ובכל הגדלים. מי שיודע למה אני מתכוון אשמח אם יזכיר לי את שם המישחק או יתן לי לינק להורדה. תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי אנשים... בתקופה שרק יצא הסטים עוד לפני HL2... קניתי בזמנו בשנת 2000 או 99 את חבילת HL1-אדרינלין פאק... קיבלתי שם את HL1 משחק השנה , את ההמשך OF ואת TFC הראשון ... קיצר הייתי משחק כמובן בהתחלה דרך שרתים מזדמנים אחרי זה הופיע הסטים ונירשמתי לשם ולא ממש השקעתי שם ורשמתי שטות במקום מאוד חשוב!! למקרה שאני שוכח את הסיסמה אני צריך את השם של החיה הגיבור האהוב עליי או משהו כזה... קיצר מאז שנת 2003-04 +- אני לא יודע איך להיכנס לחשבון הזה שיש לי את המשחקים הראשונים!! ועכשיו יש לי עוד חשבון סטים HL2 SILVER ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אני רוצה לשחק קצת ב-HL1 אם השיפורים של הגרפיקה ואני לא יכול אני רוצה שהם יעזרו לי החברה מסטים... מה עושים???? מבקש עזרה וזה באמת חשוב לי...…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חברים.. אני משחק במשחק כבר בערך חצי שנה לסירוגין, ומאז שקניתי אותו אותה בעיה קיימת - המשחק פשוט נתקע, לפעמים שומעים את הקול גם נתקע בלופ ואז יוצא לווינדואוס ומקבל הודעת סגירה. יש לציין שזה קורה בזמנים אקראיים לחלוטין - זאת אומרת שהמשחק יכול לעבוד שעתיים בלי בעיה ומצד שני יכול להתקע כל רבע שעה. אני יודע שיש אשכול בעיות טכניות אבל זה פשוט 43 עמודים שצריך לחפור ולקרוא בהם ונסיתי, אבל לא מצאתי פתרון ברור - חבל שאין נעוץ עם פתרון בעיות נפוצות (?) אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, או לפחות להפנות אותי לשרשורים (אפילו באנגלית) שיוכלו לעזור לי אודה לכם מאד.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
crysis 2 שנקנה בsteam במבצע קורס מעט עם תחילת ההפעלה. אפילו לא מגיע למשחק עצמו אלא לחלון ההרשמה. ואז נסגר. ראיתי ברשת כל מיני עצות טכניות שאנני מבין איך ליישם האם מישהו נתקל בבעיה הצליח לפתור אותה ומוכן לעזור?
-
התקנתי שוב את המשחק,ואין לי כח לעשות את הכל מההתחלה. אני מבקש שמירה מתקדמת שיש בה גישה לכל שדות התעופה והרבה כלי נשק :2gunsfiring: :2gunsfiring:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון: סרטוני הוידאו המודלפים ממבחני האלפא הורדו בזריזות מ-YouTube, כצפוי, אך אם תרצו תוכלו למצוא קישורים לאתרי סרטונים אקזוטיים וכמו כן קישורים להורדה של אותם הסרטונים המדוברים בדיון הבא באתר NeoGAF. הכתבה המקורית: משחק הפעולה הטקטי בעולם פתוח המסקרן של המפיצה הצרפתית, שסבל ממספר דחיות, נראה לגמרי לא רע בסרטונים חדשים שמגיעים מתוך מבחני האלפא הסגורים שלו אחד הכותרים המבטיחים ביותר שהיה אמור ללוות את עונת סוף השנה הנוכחית עבור יוביסופט הוא Tom Clancy's The Division, כותר פעולה חדש בגוף שלישי מהמפתחת שהביאה לנו את World In Conflict המופלא, אך זה לא קרה. במפיצה הצרפתית הרגישו שהמשחק (אשר נחשף לראשונה עוד ב-2013) עדיין לא מוכן, והחליטו לדחות אותו בפעם השנייה, אל עב…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
סדרת משחקי הפעולה המפורסמת של חברת Ubisoft מצאה את היעד החדש שלה לכתבה
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-