משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
בואו לקבל משחקים ותכנים בשווי כולל של אלפי דולרים - עם תשלום של פחות מ-60 שקלים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שמוכרים בחנויות half life 2 ב 200 שקל אני משער שיש בפנים גם cd key כדי לשחק cs:s תקנו אותי אם אני טועה.. בלי קשר שווה לקנות את המשחק הזה כדי לשחק ברשת? יש הרבה צ'יטרים בסרברים? איך הרמה של המשחק? אני חושב לקנות את המשחק כדי לשחק ברשת אבל אני לא רוצה לזרוק 200 שקל שלא כול כך באו לי בקלות אז לשאלה התחתונה שווה לקנות? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צמד משחקי סדרת Metro 2033 במחיר שאסור לפספס, הנחות על כותריה החדשים של חברת Ubisoft ועוד הצעות קורצות מצפות לכם בחנות של פלטפורמת הגיימינג עד לתחילת השבוע הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
- 2 followers
-
-
המשחק האגדי Half Life 2 מבית Valve חוגג יום הולדת 20 ואם קיים סיכוי קטן שאין לכם אותו בספריית המשחקים של Steam, כעת הוא ינתן במתנה לזמן מוגבללכתבה
-
- 0 תגובות
- 252 צפיות
- 1 follower
-
-
את אחת מהשימות ב-ASSIGNMENTSלא הבנתי. המשימה היא השנייה שבה משיגים את ה- QBU-88, צריך להשיג חמש דברים... משהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני יתחיל אם מספר תמונות שאני אצלם מדיי פעם מהמשחק הינה התמונה הראשונה בינתיים (היא לא מעניינת אני יודע אבל לא היה לי ממש כוח לשחק היא צולמה ב1600x1200x32 בAA ובAF הכי גבוהה אבל האיכות שלה ירדה בהרבה יחסית בגלל ששמרתי אותה כjpg דרך paint וזה ממש מוריד את האיכות)בסך הכול המשחק מזכיר מאוד את הקודם יש שיפורים פה ושם אבל דיי התאכזבתי כי זה ממש דומה לקודם (כפי שאתם רואים בתמונה הם אפילו לא טרחו לשנות את ההסבר של איך לרפא את עצמך) אבל לפחות אין את הבאגים המגעילים שהיו לי בקודם למי שלא יודע קווים שיוצאים מהדמיות וכדומה אם לעוד מישהו יש את המשחק שיביא גם הוא תמונות
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את MW3, ואני דיי מאוכזב מרמת החשיבה שנדרשת ממך בזמן משחק ברשת. המשחקיות עצמה מעולה כמובן כמו כל משחקי COD, אבל זה לא מרגיש לי מספיק, אין משימות מורכבות מספיק ואין מספיק גיוון במשימות שיש - אמנם יש הרבה מצבי משחק, אבל בתכלס כולם דומים. אני אולי אגיד משהו שיצחיק פה הרבה אנשים, אבל אפילו המשחק הישן והמעולה (לדעתי) ENEMY TERRITORY דורש יותר מחשבה במשימות מMW3 ולכן קצת התאכזבתי. השאלה היא האם שווה לי להשקיע 250 שקלים נוספים על BF3, ששמעתי שאמור להיות יותר מתוחכם והמפות גדולות יותר? אני מקווה שקלטתם את הראש שלי ואשמח אם תוכלו לעזור לי.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא אדם שמשחק במחשב יותר מדי, אבל תמיד נחמד שיש משחק שמעביר את הזמן. לאחרונה, ניסיתי כמה משחקים מסדרת COD ומאוד התאכזבתי. בגדול, מדובר בסך הכל במשחק יריות פשטני למדי, שדורש לא יותר מלהקדים את האוייב בלחיצה על ההדק. אין מקום למחשבה, אין אסטרטגיה, אין פיקוד על צוות לוחמים, אין כלום! המשחק פשוט לא מאתגר, קיוותי לקצת יותר מירי חסר אבחנה. האם סדרת BF זהה לCOD, או ששם אוכל למצוא אתגרים טקטיים, יכולת פיקוד על צוות לוחמים, הקצאת משאבים ליחידה עליה אני מופקד, במידה ויש? אני לא רוצה לבזבז את זמני בעוד משחק שכל מטרתו היא הסתערות ותפיסת מחסה, זה עלוב!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למרות הרכיבים של המחשב שלי GTA IV פועל בסביבות ה15-30 FPS המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: core2dou e6300 1.86 ghz 2 MB cache זיכרון: 3GB DDR2 667mhz לוח אם: gigabyte ga-945p-s3 rev 1.0 דיסקים קשיחים: 1. wd WD2500KS SATA2 2. SAMSUNG HD160HJ SATA2 כרטיס מסך: ati radeon hd 4850 powercolor מערכת הפעלה: windows vista ultimate SP1 *לא חשוב באיזה רזולוציה אני משחק או מה רמת האיכות הFPS אותו הדבר באותם המקומות במפה *הורדתי ועדכנתי את הדרייבר האחרון של כרטיס המסך שלי מהאתר של היצרן *אין לי שום יישום שמכביד על המערכת בזמן שהמשחק פועל *עשיתי סריקה של וירוסים וסריקה של רוגלות ולא נמצא שום דבר חריג משחקים אחרים כמו קריסיס, קריסיס ווארהאד, fallout3, ניד פור ספיד אנדרקובר, ט…
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שיחקתי במישחק ובהתחלה הכל היה מגניב וחשבתי שזה מישחק טוב מאוד אבל כמו בדום 3 הכל התחיל לחזור על עצמו וזה התחיל לשעמם יותר ויותר בכל זות הגעתי ל100% (רימיתי בחלק מהמירדפים+רימיתי בכסף) ואני רוצה להגיד המישחק הזה אולי ניראה מאוד טוב בהתחלה אבל האריכו אותו באופן מלאכותי טוב מה אפשר לעשות מישחק של EA בכל זות
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! פינקתי את עצמי לכבוד השיחרור במחשב אש למשחקים. רק אני קצת מבואס כי לפי מה שהמליצו לי פה, המחשב אמור לטוס ושום משחק לא אמור לעמוד בדרכו! המחשב כולל מעבד I5-760 וכרטיס מסך של HD 6870. בואו נגיד שכשאני שם על האפשרויות הכי גבוהות במשחק כבד כמו GTA- IV, המשחק עובד דיי באיטיות. השאלה שלי אם זה באמת הגיוני שהמשחק לא ירוץ מהר, ולמה? ושאלה שניה זה אם כדאי לי לשדרג את המעבד לI7- 950 וזה ייפתור את הבעיה והכל ירוץ מהר? תודה רבה. אורן בקשי.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב יוצא לי לנסות הרבה מישחקי PS2 הכשיו שיש לי אותו - חלק מהמישחקים טובים וחלק מאכזבים מישחק בסידרת SSX (מרוצי סנובורד) רציתי לנסות כבר הרבה זמן אבל לא ידעתי שזה סידרה של EA :'( :'( המישחק מתחיל כיף ויש שירים טובים של להקות כמו IRON ועוד אבל כמו בNFS המישחק חוזר על עצמו תוך כמה שעות ונהפך לשיעמום גדול שירים אני יכול לישמוע במחשב ובMP3 -שאני בא לשחק אני רוצה שקודם כל המישחק יהיה טוב ולא מישחק בינוני אם שירים טובים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הרבה לא מכירים תסידרת מישחקים הזות אז ככה Kingdom Hearts זה סידרת משחקים משותפת לסקווראיניקס(החברה שפיתחה את פינל פנטזי ועוד הרבה משחקים אחרים) ולדיסני הסידרה היא בסגנון RPG ונכון להיום מחולקת ל3 משחקים הראשון מתחיל תסיפור ויצא לPS2 אחרי זה עשו משחק מעבר לGBA ואז הוציאו את 2 לPS2 שממשיך תעלילה מישרשרת הזיכרונות (המשחק לGBA ) ככה שזה 1-Kingdom Hearts1 2-שרשרת הזכרונות 3-Kingdom Hearts II בכל מיקרה מאוד אהבתי את הראשון היה לו סיפור פשוט ונחמד\גיוון \גרפיקה ומוזיקה יפה וסירטי CG מאוד יפים ביכלל היתה אווירה מצוינת תמשחק של הGBA ניסיתי לא אהבתי ועזבתי די בהתחלה אבל לא לקלקל תסיפור קראתי תעלילה שלו קצת אחרי שהתחלתי את 2 עכשיו אחרי שאהבתי תראשון הי…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בסדרת הכתבות \'הסיפור מאחורי\' תוכלו ללמוד את היסטוריית הגיימינג, ולגלות את הפרטים שלא ידעתם על המשחקים האהובים עליכם. הפעם נגלה את הסיפור של העיגול הצהוב והרעב שהפך לאייקון תרבות בשנות השמונים: פאקמ לכתבה: http://hwzone.co.il/מאולמות-הארקייד-לאושיית-תרבות-הסיפור/
-
המסך LG L194WT כרטיס מסך 6600GT בעבר הוא רץ לי חלק
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא אנטי קונסולות. יש לי 2 קונסולות בבית, XBOX360 וPS3. אבל ז'אנר משחקי RPG פשוט לא מתאים לקונסולות. לא היה לי אכפת אם כל משחק RPG שיוצא לPC היה נורמאלי. אבל לא - רובם פורטים עלובים ביותר. והמשחק האחרון שניסיתי, Kingdoms of Amular, פשוט זוועתי מבחינת עיצוב וגיימפליי: 1. השליטה בדמות השחקן די גרועה. 2. ניווט תפריטים מעצבן יותר אפילו מSkyrim. כל השאר מכפר על מגרעות הפורט. המשחק טוב, אפילו מעולה. אבל הקונסוליזציה פשוט מונעת ממנו להיות מושלם. וחבל. ניסיתי את הדמו לפני קניית המשחק. ואני חושב שאני אוותר.
-
- 17 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
לשחק בטורניר לא אמיתי בשרתים של VGAMES זה כיף חיים למרות שאני לא באינטרנט זהב ויש להם חוות קופים ימח שמם.... יש עוד שרתים ישראליים למשחק?
-
הי חברים! כבר כמה זמן שלא הגעתי לפורום, אבל הפעם יש לי סיבה מאוד טובה לחזור אולי שמעתם שפיפוש עושה קאמבק (פיפוש זה משחק ישראלי מצחיק למי שלא מכיר). לכבוד "פיפוש החדש" ליוויתי את צוות הפיתוח במשך יותר מחצי שנה כדי לתעד איך הם יוצרים את המשחק. החל מהאנימציה, הכתיבה, התכנות ועד להקלטות באולפן, אני בטוח שמאוד תהנו מההצצה הזאת לתהליך!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום באיזה אתרים מומלץ לקנות משחקים ? שיהיו מחירים טובים וגם משלוח לא יקר כמובן שאני מתכוון לאתרים מחו"ל כי בארץ המחירים על משחקים פשוט לא הגיוניים תודה !
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מחפש את החנות הכי זולה בארץ, שאני אוכל לקנות דרכה משחקים. קניתי לפני חודש את BF2, ועכשיו הוא זרוק בצד כי הוא משחק דפוק. אז אני עומד לקנות את COD II, אבל אני רואה שהמחיר 250 ש"ח :-X. המשחק יצא לפני חצי שנה, והם עדיין דופקים במחירים :-\. יש סיכוי למחיר זול יותר בארץ :s05: ואני לא מדבר על הפרש של 10-20 שקל! אין לי בעיה להזמין גם מחו"ל (עם משלוח לארץ) אם זה יצא זול יותר.
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
יש לי בתקייה 2 קבצי הפעלה, דרך hl2 אי אפשר להפעיל את המשחק ודרך הלאנצ'ר אפשר אבל הבעייה היא שבמשחק לא יורד הכח כשיורים עלייך.. ואין שם (בקובץ לנצ'ר) שום דבר שמצביע על חסינות או משהו כזה... מישהו נתקל/מכיר? תודה...............
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-