משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
שמעו אחים שלי אני יודע איך לצרוב משחקים לאקס בוקס צרבתי מלא אבל יש לי בעיה אחת יש לי הלו 2 לאקס בוקס והוא לא נכנס בדיסק של 4.7 הוא יותר מידי גדול ודיסקים של 8 ג'יגה זה משוכפל בשתי הצדדים אז זה לא טוב אז מי שיכול לעזור לי שיעזורר בבבקשההה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה, אני זקוק למשחק Mr.Driller ! בבקשה מי ישודע שיתן לי לינק ! תודה, תומר.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
חבר'ה... למי שיש battlefield 2 מקורי... שיצור איתי קשר... נריץ משחקון קטן... או שנעשה קבוצה... נפתח לנו סקוואד משהו טוב.. אז הנה.. : ICQ- 299283576 MSN messenger: avikma@hotmail.com תודה!
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
למי שיש heroes 3 ורוצה לשחק אז ..... Heroes III The Shadow of Death
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
אם יש לכם את המשחק LOST PLANET תכתבו בבקשה איזה פיירמים אתם מקבלים בבדיקה הגרפית של המחשק ואיזה מחשב יש לכם...! (כרטיס גרפי ומעבד...) אני רוצה לדעת איזה מחשב צריך כדי להריץ את המשחק הזה סבבה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן , מישהו פה רוצה להחליף איתי על חשבון שסטים של hl2+source על המשחקים hl2 episode one + hl2 + hl1source addon ? אם מישהו רוצה שיפנה אליי בפרטי
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
פשוט נראה לי שיש לי שמות לא נכונים בדיסיקים שלי כי הוא לא מצליח לזהות את הדיסק השני ואני לא מצליח להמשיך את ההתקנה... בבקשה אם תוכלו לרשום לי את השמות של הדיסקים יעזור לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ואני יכול לפתוח שרת טוב אם אתם רוצים...
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי. עם העדכון של התכנה שלי, GamepadTV, הוספתי פרופיל שמאפשר לכם לשחק בElder Scrolls Online. עובד מעולה ונבדק בClass melee וגם בMage LS - תזוזת השחקן Dpad - למעלה: 1 ימינה: 2 למעטה: 3 שמאלה: 4 (הפעלת spells) A - פעולה (כפתור E) X - לקיחת חפצים (כפתור R) Y - קפיצה A - כפתור ESC (יציאה מפתריטים) BACK - מפה START - כניסה לחפצים ומשם אפשר לנווט לכל דבר אחר עם הג'ויסטיק הימני, ואז לחיצה על משהו עם RT (סקילים, קווסטים ועוד) RT - מתפקה פשוטה LT - הגנה RB (החזיקו) על מנת לשחרר מתפקה חזקה (עם הקוסם, החזיקו עד הסוף מספר שניות על מנת לתת נזק עצום לאויב) LB - הסתרת נשקים לחיצה על RS - שינוי מצלמה לחיצה על LS - ריצה הפרופיל כבר קיים בגרסה העדכנית של התכנה. 2 דרכים להפעלת המק…
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
נתקעתי באפוזפוזנל (מה אני מדבר אל עצמי???!?$?!#~# אף אחד לא מבין אותך ) חח, בכל מקרה מי שיכול לעזור איך אני עובר בדרך השלישית את פוזמק באפוזפוזנל? אחרי שגזמתי את השיח ו"הסוואתי" את עצמי, מה הלאה?? נראה לי המשחק מלא באגים! ובאולימפיידת הזקנים, איך אני עובר את הקבלה?משהו בלוקרים??? באגים!!! תודה
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בהגדרות של המישחק יש אפשרות לסמן את: AI AUTO BALANCE מה המשמעות של הגדרה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן ..אני רוצה להבין משהו לגבי המשחק הזה כי רק עכשיו נזכרתי לשחק בו יש מלא גרסאות למשחק ויש משהו כזה שצריך לקנות אקאונט או משהו אני ממש לא מבין בזה אני רוצה רק להשיג את המשחק בהורדה חינמית אם אפשר ומה שאני רוצה זה רק לשחק בין 2 מחשבים בבית שלי בלי להכנס לשרתים אחרים... אז אני צריך בכל זאת לקנות אקאונט ?? או שזה רק למי שרוצה להכנס לשרתים אז הוא צריך אקאונט או סידי קי או מה שזה לא יהיה? אם מישהו יוכל לעזור לי באיסיקיו אני אשמח מאוד...(כי פה קצת מוגבלים בדיבור..) 106502544 תודה מראש..
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה אחרי הסרה והתקנה מחדש של משחק רשת ET התחילה לי בעיה כזאת, כל 5-10 דקות המשחק מתנתק מהסרבר וכותב לי את זה (תמונה) אני לא יודע מה הבעיה ... אולי אתם תוכלו לעזור לי ... תודה רבה , דור [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל המעוניינים https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/base-game/standard-edition
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
התקנתי את המישחק ושמתי לב שיצאו הרבה מאוד טלאי תיקון למישחק וכל התקנה של טלאי היא בתנאי שיש לך איזו גירסה של טלאי קודם שהתקנת והבלגן חוגג. מישהו יודע איזה patches אני אמור להתקין בדיוק ובאיזה סדר? תודה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
למי שפספס פעם שעברה, או סתם רוצה לראות מה השתנה, והשתנה הרבה, יש עוד פעם אפשרות להוריד את המשחק לתקופה של 7 ימים. אזהרה: דרוש מעבד חזק ולפחות חצי גיגה זיכרון. מומךץ בחום גיגה או שבקרבות גדולים יהיה קשה לשחק. בקצרה, זה משחק פעולה המוני שבו "קרב קטן" הוא של 20-40 אנשים, וקרבות גדולים יכולים להגיע לכמה מאות. בנוסף למה שלמדנו לצפות מכל משחק פעולה, כגון רוס"ר, רובה צלפים, טילי כתף, רימוני רסס, טנקים ומטוסים, כאן יש גם טילי נ"מ מונחי מחשב או מצלמה, רימוני פלזמה, מטוסי תובלה, הנדסה קרבית, תותחנים, נגמ"שים, שריונות רובוטיים ועוד הרבה. יש גם דרגות, דרגות פיקודיות, מדליות, וכו. מומלץ בחום להצטרף ליחידה. יחידה יכולה להגיע עד 10 אנשים, ועד 3 יחידות יכולות ליצור מחלקה. דרגות רגילות מ…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום למישהו בא קצת להילחם בשרת ערבי? אני מצאתי שרת סעודי שאפשר לשחק בו. אז מי רוצה למלא את השרת בישראלים? ביום רביעי ה-18 ליולי בשעה 16:00. כל מי שמעוניין להשתתף שיגיב בהודעה שהוא רושם: "אני רוצה להשתתף", "אני משתתף", "יאללה אני משתתף" וכו'. ל-Battlelog של השרת http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/59a68665-ec35-4089-843a-ad79688e2de4/SaudiNET-Vehicles/
-
- 39 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בינגו!!!!!!!!!! מצאתי אתר ממש מגניב של משחק בינגו ועוד בעברית... באתר ניתן גם למצוא את ההיסטוריה של הבינגו, סטטיסטיקות, כיצד לשחק ואינדקס לאתרי בינגו נוספים. כדאי לכם לבדוק אותו www.bingo.co
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני ממש בא לי לשחק בזה...אבל אף אחד לא רוצה... לא רלוונטי...ירד החשק...
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה בCOD הוא כבר התחיל לשעמם, אז קניתי היום באטלפילד 3 שיחקתי היום כמה שעות ונהנתי אבל קצת קשה לי להבין מה צריך לעשות בשביל לנצח ואיך עושים את זה.. יש כאן שחקנים וותיקים שבא להם לשחק איתי ולהסביר מה עושים? ועוד שאלה-האם יש דרך להגדיל את המפה בצד? או לפחות את מה שמופיע בתוכה? זה הפרופיל שלי: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/NiMo7/ תודה
-
- 47 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
יש לי באגים לפעמים למשל אחרי שאני מסיים איזה שלב ואחרי זה יש 'סרטון' שמדברים בו אז אני שומע רק את הדיבורים והמסך שחור או שרואים משהו לא קשור בכלל לקטע....ואם אני עושה restart checkpoint אז הקטע מתחיל בסדר..וגם קרה לי כמה פעמים שהמשחק התרסק ונתן הודעה של send dont send למישהו זה גם קרה במשחק הזה? או שרק לי יש באגים כאלה?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהוא שאל על מי רוצה להיות מייונר אז אני מציע לו להוריד את המשחק עוד פעם <המשחק הזה לא מופץ חינם ולכן הלינק נמחק. זאת אזהרה ראשונה ואחרונה.>
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חבר'ה למישהו היתה בעיה בדיסק הרביעי של הלף לייף 2??? ההתקנה רושמת לי שגיאה בדיסק הזה ומבטלת את ההתקנה למי שהייתה אותה בעיה ופתר אותה אני ישמח לשמוע איך תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-