משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
חברה, התקנתי את המשחק Turok Evolution אבל אחרי כל ההתקנה (המשעממת במיוחד), אני מנסה להפעיל את המשחק ומקבל את ההודעה הזו: The application requiers functionality that is not avalible on your Direct3D hardware accelerator. The application will now exit. זאת ההודעה, אני משתגע, לא יודע למה זה לא עובד... הורדתי דרייבר חדש לפני חודשיים לg-force mx 440 שלי, וגם זה לא עובד... יש לכם רעיון? בתודה מראש. קובי.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
דווקא בתקופה בה נראה כי רוב חנויות הגיימינג המקוונות אימצו שיטה דומה לפרסם ולהתפרסם - מפיצת המשחקים הגדולה מסיימת את חלוקת המשחקים החופשית בפלטפורמת ה-Origin האישית שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
- 1 follower
-
-
הקונסולה החדשה והעוצמתית של סוני זמינה לרכישה באמאזון עם הוזלה של מאות שקלים ממחירי ההשקה בחנויות המקומיות לכתבה
-
- 26 תגובות
- 4.8k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן, משום מה אני לא רואה את האפשרות בחירה של מנטל בהגדרות של המשחק. ושמתי לב שלאחרונה יש לי ביצועים ירודים במשחק, למרות שגם עם DX אני אמור לקבל ביצועים טובים. בדקתי טמפרטורה בכרטיס מסך ובמעבד בזמן משחק והכל תקין, בסיבות ה60 מעלות פלוס מינוס. אני משתמש בדרייבר 14.4 והמפרט בחתימה. וד"א אצלי ההגדרות הם ללא AA. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב. אני לא רואה את הסמן של העבר במשחקים כגון FIFA ו-NBA, במשחקים אלה העכבר מהבהב. במשחק RAIL SIMULATOR אני לא רואה את העכבר בכלל. בהפעלה רגילה של המחשב אין כל בעיה. מותקנת מערכת הפעלה ויסטה מעבד ADM 5200 וכרטיס מסך ATI 1950 PRO. מה עשוייה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הזמן האחרון פתאום שמתי לב שאני לא רואה חתימות ב Counter-Strike. מישהו יודע למה, ואיך לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום היום התקנתי את המשחק ושאני מעלה אותו אני לא רואה כתב בתפריטים ובמשחק רק ריבוע צהוב יש לי WINDOWS XP HEB ATHLON 1600+ VIA KT266A תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
היי אנשים, חיפשתי בפורום כאן (מצאתי מישהו שדיבר על הבעיה אבל לא היתה תשובה שם) חיפשתי בגוגל... לא מצאתי שום פתרון.. זה מייאש אותי לגמרי ואני רגע לפני מכירת המשחק - אני משחק בעיקר בלילה\מוקדם בבוקר שהשרתים הישראלים ריקים וזה פשוט קריטי בשבילי לראות את הפינג לשרת. *אין לי אנטי וירוס\פיירוול - גם זה של הווינודס כבוי *הוספתי את ה V בהגדרות הראוטר תחת : Respond to ping on internet port *ניסיתי באקספלורר\כרום\פיירפוקס - הרצתי אותם גם ב 32ביט וגם על מצב אדימיניסטרטור. *הפעלה מחדש של המחשב\אוריגין - לא עוזר, הבעיה קיימת כבר חודשים עוד מהמחשב הקודם. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה ואיך EA עדיין לא פתרו אותה ?! תודה.
-
שלום לכולם! העברתי את הכונסולה שלי טלוויזיה ופתאום כמעט כל המשחקים אני רואה בשחור לבן!!!!העברתי אותה דרך כמה טלוויזיות וגם שמה זה ככה.....יש לי צ'יפ ומשחק אחד צרוב עבד בסדר והרבה לא!!!!בדקתי גם משחק מקורי וגם הוא עבד... יש למישהו מושג מדוע זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם במשחק midtown madness 2 יש אפשרות להוריד תוספות, במכוניות שהורדתי לא רואים את פנים הרכב בצורה נורמלית, אלא רק את ההגה. איך מסדרים את הבעיה? שמעתי שיש "מקודד" מיוחד לפיתרון הבעיה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
האם זה תלוי במשחקים הקודמים ? או שאפשר להתחיל לשחק ישר ממנו?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
הרבה מאוד זמן לא יצא לי לשחק במחשב, בגלל שהמפרט שלי ישן ולא יכול להריץ משחקים חדשים, ועכשיו אני גם לא יכול לשחק משחקים ישנים כי אין לי כרטיס מסך כבר כמעט שנתיים ובמקום זה יש את הכרטיס של הלוח אם שלא יכול להריץ שום משחק. בקרוב מאוד אני אביא מחשב חדש, ואחזור לתחביב הזה שהזנחתי זמן רב מדי. מעולם לא שיחקתי במשחקי רשת, כל מה ששיחקתי היה במסגרת סינגל פלייר. אני שואל ברצינות, אני לא ממש מעודכן במה שקורה בעולם הגיימרים. אנשים עדיין משחקים ברשת? כשהייתי בן 15 (היום 22), זה היה ממש להיט לשחק קאונטר סטרייק ואמריק'ס ארמי, ולא הייתי בקטע הזה. את צעדיי הראשונים בעולם הגיימינג, עשיתי בגיל 12, שנת 2001. התחלתי עם משחקי פעולה כמו היטמן, מקס פיין, GTA 3 ומשחקי מכוניות שאני אפילו לא ז…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה סבלנות והשקעה בפרטים הקטנים איפשרו לסוני ליצור את אחד המשחקים הטובים ביותר בדור הנוכחי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאא!!! יש לי AMD 3800X2 ASUS M2N-E 1 GB RAM AND X1800XT הרצתי FRAPS .... 200 MB USAGE של ה WINDOWS :-\
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מזיז את העכבר ואת התזוזה רואים רק אחרי כמה שניות מה אני עושה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לאגים ב HALF-LIFE 2 ו FPS נמוך גם יורד לפעמים ל 30-40 רוב הזמן על 50-80 אין לי ןירןסים או SPYWEARS המחשב נקי אתה יכולים לראות את המפרט בצד. גם כן אני מכבה את האנטי ואת כל התוכנות הלא נחוצות ,לדוגמא בשלב האשון כש אני יוצר מהרכבת יש לאגים מין תקיעות כאלו.......... ב CSS אין לאגים בכלל... וגם זמני התעינה די ערוכים יחסית... גם של LOADING במשחק עצמו :-[
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אוקי, דוד שלי קנה לי את המשחקים זו טייקון 2 ורולר קוסטר טייקון 3, בכל מקרה, יש לי בהם לאגים תמיד אחרי שאנ ימחתיל להתקדם קצת במשחק, וזה בגלל שעבדו עלי וקניתי ג'י פורס 5200, רציתי לשאול שאלה שקשורה ללאגים, ושאלה שקשורה לזו טייקון 2...: אם אני משדרג את הכרטיס מסך לג'י פורס 5700 256 מגה יהיהו לי לאגים במשחקים האלה? ולזו טייקון, אני משחק במשחק שאני מחתיל עם אין סוף כסף (אנלימיטד), קיצר יש חיות במשחק כרגיל, אבל אין הרבה, רציתי שלאול אם אפשר לגלות חיות, או שבאמת יש איזה רק 20 חיות?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
היי קיבלתי beta key ל-sc2, הבעיה אני לא מצליח לשחק בגלל איטיות מטורפת יש לי אינטרנט 5/0.5 ב-013, פתחתי פורטים וניסיתי הכל ללא הצלחה האם הבעיה עם 013 ? איך הם במשחקי רשת ?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
משום מה יש לי לאגים במשחק הזה למרות שלא אמורה להיות כל בעיה ... יש איטיות מטורפת במיוחד כשיש מבט על היציע והאוהדים אך גם במחשק עצמו מורגשת איטיות מסויימת התופעה היתה לי גם עם כרטיסי מסך אחרי כמו 6800GT ו 7600GT , כל המשחקים האחרים עובדים חלק על הגדרות גבוהות רק הפיפא עושה בעיות יש לכם מושג מה הבעיה ? נ.ב מישהו הצליח להבין למה בהדגרות השליטה אי אפשר לשנות לדיגיטל ? זה פשוט לא שומר את זה אף פעם
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קניתי את GTAV למחשב התקנתי אותו והמשחק מקרטע (למרות שיש לי R9 290 MSI I5 4570 8GB RAM ) לאחרונה גליתי את המושג פאצ. מה זה לעזאזל? ואיך זה קשור לביצועים של המשחק שוב פעם. לא עידכנתי את המשחק (זה שאל אותי אם אני רוצה לעדכן ואמרתי לא) אלא מייד נכנסתי אליו (אני לא אוהב עידכונים כבדים וארוכים) שנית יש דיסק קשיח לא חדש. זה קשור לביצועים? קרטוע זה כולל ירידת פרימיים בקטעים מהירים או מעבר לא חלק של אנימציות
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי את SOF 2 אבל שאני משחק ברשת יש לי מלא לאגים. תמיד חשבתי שככה המשחק אבל הלכתי לחברים שלי ואצלהם אין בכלל לאגים... שום דבר לא פועל שאני משחק ועדיין יש לאגים איך אפשר לסדר את זה??? תודה
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
טוב אז זה כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת. חשבתי שזה יעבור אבל אני רואה שזה לא.. אז ככה שאני הורג מפלצת לוקח לה איזה 3 שניות למות,ושאני לוקח כסף לוקח איזה 4 שניות עד שהוא לוקח אותו יש עיקוב רציני אני לא יכול לקחת מהר דברים. וגם לפעמים המשחק יוצא לי בגלל שהכל נתקע לי וכל המפלצות קופאות. יש דרך לתקן את הבעיה הזאת??? ניסיתי הכל
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש עוד מישהו ששם לב שמאז העידכון האחרון המשחק נהיה בלתי שחיק, לאגים שתוקעים את המשחק לכמה שניות? וMATCHMAKING זוועתי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאגים קשים בסטארקרפט !!!! אני לא מבין למה !! יש לי 2.5MBPS... אני מוריד דברים בטילללל >>---------> ווינדוס אקספי.. הצעות לפתרון ??? מישו ??? תודה לעוזרים !!!!!
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שרת CS פרוץ לחודש על איזה חברה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-