עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש לי בבית הגה ל PS2, ואין לו שימוש, אז חשבתי שאולי אולי אולי יש דרך כלשהי לעשות את זה (להפעיל אותו במחשב).. ואם אני מוריד סימולטור שמפעיל משחקי PS2 במחשב (יש לי כרטיס מסך 6800) אז הגרפיקה תיהיה יותר יפה במחשב?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by amiel18,

כולם מוזמנים לצפות בשידורים של נבחרת ישראל מול נבחרת שוויץ במסגרת Clanbase NantionCup XV! שידור ישיר: http://www.twitch.tv/IGAIsrael תביאו חברים! צפייה מהנה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. במידה ולא קראתם את החדשות בנידון, נבחרת ישראל הוגרלה לבית C בטורניר האומות באתר Clanbase ותשחק ביום ראשון הקרוב את המשחק הראשון. המשחק יהיה נגד נבחרת הונגריה , ויתחיל בשעה 9 בערב. המשחק הזה מאוד חשוב מכיוון שאנחנו בבית עם ארבעה קבוצות שעל הנייר נראות חזקות יותר מאיתנו, ונצטרך לעבוד קשה מאוד כדי לעלות לשלב הבא. ההרכב של הנבחרת יקבע כשעה לפני המשחק, אבל צפו לראות את השחקנים הטובים בישראל משתתפים כמובן. המשחקים ישודרו בסטרים, הכתובת תפורסם לקראת המשחק. בנוסף, כבונוס לקהל האוהדים וכאמצעי אימון לשחקנים יתקיים משחק אימון נגד נבחרת מולדובה באותו הזמן במסגרת משחקי האימון של טורניר ה ESL. המשחק הזה יאפשר לשחקנים אשר הגיעו אך לא נבחרו להרכב הראשון להתאמן ולהרשים לקראת המפגשים …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ערב טוב אנשים. המשחק האחרון של נבחרת ישראל בגביע האומות של Clanbase יתרחש הערב, בשמונה. המשחק לפרוטוקול בלבד כי נבחרת ישראל במקום באחרון בבית, ונבחרת פורטוגל במקום הראשון אך אנחנו עדיין ננסה לנצח כמובן. ייצגו את ישראל הערב: PwR|eman NOM|Blight qTp|BHMaster PwR|Shadowmoor השידור בכתובת http://he.twitch.tv/igaisrael בעתיד הקרוב אני אפרסם פוסט מסודר עם סיכום הטורניר הזה ולקראת הטורניר שלנו באתר ה ESL.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  5. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

פתאום, בלי שום הודעה מוקדמת, לאחר ששינית מספר מקשים בQ3A נמחקה לי האפשרות להחליף נשקים עם הסקרולר של העכבר, הסקרולר עובד, מן הסתם, ורק במשחק נמחקה האופציה לזה. ניסיתי להגדיר אותו מחדש ע"י הזזת הסקרולר למעלה ולמטה, אבל ללא הועיל, פשוט ההגדרה נדפקה. משהו יודע איך אמורים להחזיר אותה? כי לא נראה לי שהדבר בכלל קשור לזה שמזיזים את הסקרולר בזמן שעושים REMAP למקשים, אלא צריך ללחוץ על איזה קומבינאציה של מקשים או משהו כזה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. יוביסופט מתכוננת להשקת חבילת הרחבה מרכזית עבור כותר הפעולה הטקטי והמקוון שלה - וחותכת את מחיר חבילת הבסיס לרמה חסרת תקדים, למשך מספר ימים בלבד לכתבה

7. היי אני התחלתי לשחק היום בFIFA 2005 וכל פעם שאני נכנס למשחק כל התמונה\מסך קופצת וממש לא ברורה... הורדתי רזולוציות\הגדרות וזה עדיין נמשך... לפעמים אחרי שאני שומר הגדרות חדשות זה עובד טוב למשחק אחד ואחרי זה שוב עושה בעיות מה עושים? תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by se7en,

לא הגיוני שבפורום משחקים לא יתנו כבוד לדוס. במטוטה ממכם: שכל אחד יחשוב ובכנות יגיד "מה המשחק הראשון שהוא שיחק אי פעם?".

9. Started by roma,

בקיצור הבעיה היא במשחק GTA VICE CITY כי כאשר אני נוסע הרבה זמן במהירות גבוהה הכביש מתחיל להעלם... זה יכול להיות בגלל שעשיתי טוויקינג לכרטיס מסך ובגלל שהוא לא יציב זה קורה? אבל זה לא קורה הרבה ככה פעם ב.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by ccc,

כדאי? מה ההבדלים בין המכוניות.. כי בין כל המכוניות המדדים של המהירות וזה לא משתנים. כולם אותו דבר.. והכי חשוב.. אם החלפתי מכונית ואני רוצה חזרה את הגולף שלי, אני יכול לעשות עוד פעם טרייד עליה? יש לי עוד כמה שאלות שבטח יצוצו לי במהלך המשחק.. צריך לעשות איזה ת'רד כמו של ג'י טי איי שירכז את כל הבולשיט...

• 126 תגובות
    • 8.2k צפיות
  11. Started by איתי682,

מה קורה חברים? האם כדאי לקנות את Dark souls 3 במחיר הזה? אני יודע שבסטים זה עולה הרבה יותר אבל השאלה אם המשחק באמת כיף או שיש סתם הייפ סביבו? והאם הוא שווה את המחיר הזה? תודה.

12. Started by zxc1301,

רק ל 1.6 .....מה אני צריך לקנות ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. עוד שאלה: איך אני יודע להעריך כרטיסי מסך? כלומר כרגע בשבילי הם רק אותיות באנגלית ומספרים, איך אני מסתכל על זה נכון?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  14. Started by Xardas,

אז ככה.. אני רוצה להתחיל לשחק בWOW (כאילו גם בהרחבה) אז האם אני צריך לקנות את המשחק המקורי וגם את התוספת או שאפשר רק את התוספת? וכמה זה עולה? מאיפה קונים? כמה לחודש? ואיך משלמים? תודה!

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by dan9,

למישהו יש מושג אני אני משנה בהגדרות שהכונת תהיה רק בזמן הלחיצה זאות אומרת שלא כמו עכשיו שבשביל להפעיל או לכבות אני חייב ללחוץ על המקש....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Gotze,

חברים כוכב ראשון כבוד אני מתרגשת תפרגנו קצת WOW OMG וכמובן ממטוזה ADV

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  17. פלטפורמת הגיימינג הכי גדולה בשוק ה-PC מספקת לנו קצת נתונים על מה שהעסיק מיליוני שחקנים בכל רחבי העולם בשנה הקשוחה שזה עתה הסתיימה להלכתבה

18. Started by ophirv,

בואו!

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  19. ממליץ לכולם משחק כיף שמעביר את הזמן ומאתגר מאוד הינה לינק כנסו דרכו ותרשמו http://www.travian.co.il/?uc=ilx_40449 המטרה של המשחק לבנות עיר על שמכם לכבוש שטחים להלחם וכו' משחק מדהים וממכר !!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by THE-MASTER,

אני מנסה לשחק ברשת GENERALS אבל איך שמתחיל המשחק בשניה הראשונה מתפוצץ לי כל המחנה ומסתיים המשחק מי שיודע איך לפתור את הבעיה שיעזור לי בבקשה מצפה לתגובות

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. לאחר קרוב לחמש שנות פיתוח ויותר משנה של בדיקות ציבוריות, משחק המירוצים שמתיימר להחזיר עטרה למחשב האישי זמין לרכישה בגירסה מלאה ורשמית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%aa%d7%a0%d7%99-assetto-corsa-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%92/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Brink, כותר הפעולה הייחודי של יוצרי Wolfenstein: Enemy Territory ו-Quake Wars, חוזר לחיים בגירסה ללא עלות כלל לכתבה

23. Started by Gosha,

חשבתי שהיום הזה לא יגיע לעולם! Brigade E5: New Jagged Union אמנם לא המשך ישיר או עלילתי ל-Jagged Alliance 2, אך נכתב ע"י מפתח המשחקים הקודמים שון לינג. הממשק התקדם לגרפיקה תלת מימדית ומרשימה ופירוט רב. המשחק מפותח ע"י חברת Apeiron ומופצת ע"י ענקית התוכנה הרוסית 1C שבשנתיים האחרונות פשוט מציפה את כל העולם במשחקים המפותחים ע"י חברות מזרח אירופאיות. לעוד מידע ותמונות: http://www.gamespot.com/pc/strategy/brigadee5nju/news_6130388.html http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=88038

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by ilay22,

זה נראה כאילו אין קשר בין הגדרות לFPS של המשחק הכל בHIGH 1024-768 זה רץ ב 15 FPS הכל ב LOW 800-600 זה רץ ב 18 FPS :s05: איך זה יכול להיות, ומה ההגדרות שהכי מכבידות על המחשב? (מפרט בצד)

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by benor,

חבר שלי לא מצליח לכוון שם את המקשים, הוא לא מצליח לזוז רק בג'ויסטיק יש לכם אוליי מושג איך מכוונים שם?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים