משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
גם בדמו של BF2 וגם בFEAR לא מצאתי אופציה ל 1280X1024, רק על 960. מה ניהיה? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכירו את התקווה המרכזית של חברת EA Games לשנת 2017, שיגיע לשלם שינוי גם עם מצב עלילתי לשחקן יחיד לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה אנו חשים בקהילה שישנה אוירת משחק סרק, לא חשוב, ולא תחרותי. המון מיקסים מתפוצצים בגלל התקלויות בין שחקנים, בין קבוצות, החלפות מילים לא יפות, וככלל אני מרגיש שהשאיפות שלנו לקידום המשחק התחרותי נעלמות. בנוסף לבאנים, מעתה, יוכלו אדמינים לפסול (כלומר, להטיל וטו) על שחקן שגם במהלך הWarmup או בטיאס לפני המשחק (וכמובן במהלכו) מפריע או משדר אוירה לא תחרותית. כלומר, אין יותר "אבל זה היה בוורמאפ" ואין יותר "אבל זה סתם בטיאס". המיקסים שלנו הם משחק תחרותי לכל דבר, לא הבמה לטרולים וצחוקים של אף אחד. יש לנו צוות מלא אנרגיה, ולצערי גם תסכול, משחקנים שמפריעים בצורה שחוזרת על עצמה למהלך של משחקים. וטו משמעו ששחקן מושעה ממשחק אחד, או שניים בהתאם לחומרת מעשיו. וטו חוזר יגרום לבאן. אנ…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
No claymores near the flags in capture the flags זה ממש מחרפן למות מקליימור אחרי שרצת את כל הדרך, כאילו רבאק, אני רוצה לרוץ לקטוף את הדגל רגע ופתאום טיק בום! ואנשים שלא משחקים BO, בבקשה לא להגיב
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=QdEVN6bupGg אם עשו עליכם סקאם או ניסו ויש לכם הוכחות צרו איתי קשר מקווה שאהבתם
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=fP7RGd3rST4
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו רבים מאיתנו סיימתי כמה וכמה פעמים את כל משחקי COD שיצאו עד עכשיו (כן אני מודה, לא בדיוק שילמתי עליהם מכספי). עכשיו חשבתי אולי לקנות את אחד מהם דרך STEAM כדי לשחק ברשת. רציתי לשאול אם יש עדיין תנועה בשרתים באחד מהמשחקים (האמת שאני מעדיף את 4) וגם עוד דבר חשוב, איך זה לשחק בשרתים לא מהארץ? יש לאגים? או שאני עדיין תקוע בסיפור של CS וכל מיני אחרים?! תודה לכם =]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תגובות שליליות מבחינות האלפא? קצב מכירות מוקדמות מאכזב? בעיות בפיתוח? הפרק החדש בסדרה של EA Games שיחזיר אותנו לימי מלחמת העולם השנייה יגיע רק בסוף חודש נובמבר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
חנות הצד השלישי הפופולרית חוזרת להציע הנחות בלתי מבוטלות על משחקים חדשים, וגם על כאלה שעדיין לא הושקו תחילת שנת 2016 סיפקה לנו כמות מרשימה בהחלט של משחקים איכותיים, והמשך הדרך אמור להיות מלהיב עוד יותר. אם עדיין לא החלטתם במה הכי כדאי להשקיע את המזומנים שלכם – המבצע הנוכחי בחנות ה-GMG עשוי לסייע לכם לעשות את הבחירה הנכונה. באיזור ה-VIP של החנות (שההרשמה אליו היא חינמית לחלוטין, כזכור), מוצעים כעת צמד הכותרים הטריים XCOM 2 ו-Street Fighter V במחירי מבצע של 46.2 דולר ו-45 דולר בהתאמה, כאשר גם גירסאות ה-Digital Deluxe Edition שלהם, שכוללות כמה וכמה בונוסים לאספנים ומעריצים, נמכרות במחירים מוזלים של 57.7 דולר עבור XCOM 2 ו-67.5 דולר ל-Street Fighter. אם יש לכם חיבה …
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז לקח למשחק הזה שנה וחצי כמעט כדי שנוכל לחזות באגדה! זה בערך קורה אולי פעם בעשור אבל זה קרה היום!! קרדיט לs4kit z3v3l על התמונה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהלך לתיקון לאור הבעיות שנוצרו, הוא חזר: http://game-monitor.com/GameServer/213.8.254.138:16567/Israeli_RANKED_Battlefield_2_by_FREAK.html
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הטים ספיק שלנו חזר לפעולה, כולכם מוזמנים לחזור לכתובת הבאה: ts.hwzone.co.il כידוע לכם ההרחבה היום נכנסה לתוקף חכו לשרתים עד שיתעדכנו ונוכל לשחק ביחד!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הייD: זוכרים אותי? מי שהיה פה לפני שנה ככה עוד כשהיה ת'רד ראשי של MW2 ושכל היום שיחקנו בS6 מכיר אותי, בקיצור, שמעתי דברים טובים על MW3 וחשבתי אולי כדי לי לחזור לפרנצ'ייס שפעם כל כך אכזב אותי. כדי לי? בכלל יש עדיין למשחק הזה קהילה כאן? יש קלאן? יש משחקים? אם כן, אם לדעתכם כדי לי לרכוש אותו ויש כאן קהילה, קלאן, משחקים קבוצתיים, אז איפה אתם מציעים לקנות אותו? איפה אני אקבל מכיר טוב? מה לגבי DLC? הם חזרו על השגיאה הזאת? אם כן אולי אני אוכל להשיג אותו בזול ואולי לא יהיה שווה? מה אתם חושבים?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חחחחח מחלקת הפרסום של מיקרוסופט הם פשוט שרוטים. http://www.gametrailers.com/player.php?id=8568&type=wmv לינק לגירסאת WMV [עובד בWINDOWS MEDIA PLAYER] http://www.gametrailers.com/player.php?id=8568&type=mov לינק לגירסאת MOV [עובד בQUICK TIME PLAYER] הפרסומת נפסלה לשידור בארה"ב בגלל שיש בה תכנים "אלימים" [אמריקאים טפשים] הסיום חזק.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחח פרסומת קורעת הומור גיקי כבד במיוחד http://www.gametrailers.com/player.php?id=8559&type=wmv [לינק לסרטון בפורמט שלWINDOWS MEDIA PLAYER] http://www.gametrailers.com/player.php?id=8559&type=mov [לינק לסרטון בפורמט של QUICK TIME PLAYER] ;D
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט עם חיבור של USB למחשב יש לי עוד מקלדת חוטית(רגילה) שמחוברת בחיבור PS\2 אני רוצה לשחק בפיפא עם שתי המקלדות במקביל . ( שכל מקלדת תשלוט על קבוצה אחרת.) האם זה אפשרי? תודה לעונים....ולצופים
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שניתן לחבר את השלט של הסוני 4 למחשב בצורה אלחוטית, אשמח לשמוע אם מישהו עשה זאת ואם זה עובד בצורה תקינה לפני שאני קונה את השלט כמו כן, איזה ציוד כדאי לי לקנות בכדי לחבר אותו ב BLUETOOTH למחשב? תודה רבה אלעד
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
-
היי חברים, אני מעוניין לרכוש את המשחק ולהיות זכאי להתחברות לבטא שתיפתח עלינו לטובה. איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש למתייחסים
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מצאתי כמה וכמה מדריכים, אבל הייתי מעדיף לשמוע ממשהו פה עם ניסיון בזה במקום לנסות 20 אלף דרכים שונות ומשונות. ניסיתי בינתיים משהו בסגנון של הדרך הראשונה שם, אבל כשהעלתי את DARKSIDERS המצלמה היתה תקועה כלפי מעלה וכמעט שום דבר לא ממש עבד.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחד המשחקים הכי חמים החורף יצא, ויש לנו שני עותקים לחלק לעונים נכונה על זוג השאלות Just Cause 3 מספר את סיפורה של הרפובליקה הים תיכונית מדיצ'י שסובלת תחת שלטונו האכזרי של הגנרל די רוואלו, דיקטטור המחפש להגדיל את כוחו. לתמונה נכנס ריקו רודריגז, שמשימתו היא להפיל את הגנרל בכל האמצעים האפשריים. לרשותכם שטח של מעל 400 קילומטרים רבועים מהשמיים ועד קו המים לצד ארסנל עצום של נשקים, גאדג'טים ורכבים, היכונו לזרוע הרס בדרך היצירתית והנפיצה ביותר שתוכלו לדמיין. הפרסים בין העונים נכונה יוגרלו שני עותקים של המשחק Just Cause 3 - עותק אחד למחשב האישי, ועותק אחד לקונסולת XBOX ONE. איך משתתפים? עליכם לענות על שתי שאלות בחידון הזה בפורום. אם שיחקתם במשחקים הקו…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
כידוע לכם, לא מזמן היה חידון גדול אשר כלל פרס נחשק ביותר: עותק מקורי של המשחק Battlefield 4! כעת, כאשר החידון הסתיים, נעדכן אתכם בקצת פרטים. לאחר לא פחות מ 36 אנשים שהציעו את תשובותיהם, רק 20 אנשים אשר ענו נכונה על כל השאלות! קבלו במחיאות כפיים סוערות את הזוכה המאושר שלנו : Cucilida123 אשר זכה בעותק של המשחק Battlefield 4, כל הכבוד לך ולשאר המתמודדים! (רק הצעה קטנה ממני אליכם, תישארו עם היד על הדופק, תוכלו רק להרוויח מכך )
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קהילת Battlefield רוצה לפנק אתכם ויוצאת בחידון חם לכבוד שחקני הקהילה. עוד לא קנית Battlefield 4? זה המקום בשבילך לזכות בו חידון זה מונה 9 שאלות המתייחסות לכל סדרת משחקי Battlefield. בין הפותרים נכונה יוגרל עותק של המשחק Battlefield 4. את התוצאות יש לשלוח אלי בהודעה פרטית ואשלח לכם אישור קבלת התשובות בחזרה. תאריך אחרון לשליחת התוצאות 20.11 (יום רביעי). הזוכה המאושר יפורסם בתאריך 21.11 (יום חמישי). ונעבור לשאלות: איך קראו למפקד חוליית B בסינגל של BFBC2? מה התאריך המדוייק של יציאת המשחק Battlefield 2142 באירופה? איזה משחק מסדרת הבאטלפילד יצא ראשון? איזה משחק מסדרת הבאטלפילד היה אמור לצאת לPSP אך התבטל? באילו מטוסים השתמשו האמריקאים ב-BF19…
-
- 32 תגובות
- 9.4k צפיות
-