עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הדיווח השנתי המסורתי של פלטפורמת מעקב הציונים מציב נציגה מוכרת היטב לכולם בפסגהלכתבה

2. Started by mrsph666,

שלום - יש לי בעיה עם GTA-VC: כל פעם שאני משחק ב-Vice City ו-Max Payne 2, המחשב עושה RESET בעצמו בנקודה אקראית (כל פעם זה שונה)... בדקתי טמפ' - הם בסדר עדכנתי כרטיס מסך, כרטיס קול, לוח אם - את המפרט שלי ניתן לראות למטה. ל-Vice City אין צורך לעשות Patch כי הדבר היחיד שהוא עושה זה פותר בעיות גרפיות - כמו ארטיפקטים. אגב, לפני שקניתי את ה-R9600XT שלי, היה לי GFX5200 ואיתו לא היו לי בעיות של RESET... בבקשה - משעמם לי ואני מת לשחק שוב במחשק ה"קדוש" הזה! :s05:

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by valorien,

אנשים טובים שלום לכולם. לאחד החברים שלי יש מסיבה מחר ותיכננו להביא לו את WORLD OF WARCRAFT כי הוא חולה על המשחק. לצערנו גילינו היום שלאף אחד בארץ אין את המשחק - לאף חנות! אני מבקש מכל מי שיודע על מקום שניתן לקנות בו (חנות אמיתית או ברשת) לעזור. אנחנו רוצים לקנות את הגירסה האירופאית ובדקנו אפילו באתר בריטי אחד אבל לא היה להם במלאי - מישהו יכול להפנות אותי בטובו למקום שמוכר את הגירסה האירופאית ושיש סיכוי שהמשלוח לארץ יהיה זריז יחסית? תודה רבה לכולם.

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by yoel12,

חברים לא לשכוח לצפות בלייב סטרים של Bethesda הבוקר בשעה חמש http://www.twitch.tv/bethesda

5. הי אני שבוע הבא מקבל PSP.. ורציתי לדעת כמה דברים: איזה סוג כרטיס זכרון יש לו? אפשר לשים עליו MP3 בלי בעיות ? משחקים .. איך כל הקטע הולך מה זה דיסקים מיוחדים ? אי אפשר איך שהוא להקליט על הכרטיס זכרון שלו ? ה FIRMWARE שלו .. צריך לעדכן ? בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הי ,חבר'ה. הרבה זמן שמנסה להכנס למרבית השרתים ( battlefield 3 ) אך מקבל זריקה . זאת הסיבה קיבלתי באן על ידי רמאות. אני יודע שזה לא המצב הנכון לגביי.. ואולי זה נבע משפרצו לי לחשבון (אגב סידרתי את זה) . אני צריך להראות להם שאיני רמאי (Cheater) ..ומוכר כאן בפורום כמשתמש פעיל ונקי. לכן הצביעו לסקר .ומי שיכול להגיב (באנגלית) להגנתי ..מה טוב. ובעיקר המנהלים . מודה לכם ,RROONNII. .

• 75 תגובות
    • 7.6k צפיות
  7. Started by wooper,

חברה כל שנה נסגרות חברות שפיתחו משחקים מצוינים Acclaim westwood 3do מה יהיה כפי שאני רואה יהיו רק חברות משחקים ענקיות,וכל המשחקים יהיו די ממוחזרים ולא מקוריים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. סרטון הדגמה: http://www.gametrailers.com/game/11027.html http://pc.ign.com/dor/articles/965172/cryengine-3-video/videos/cryengine3_trl_032309.html מקור: VGAMES http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=774 http://www.mycrysis.com/thread.php?threadid=40801

• 111 תגובות
    • 8.8k צפיות
  9. החברה הצהירה כי המשחק הבא שישוחרר בסדרת Half Life יתמוך בריבוי ליבות. http://techreport.com/etc/2006q4/source-multicore/index.x?pg=1

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by Monte,

הנהלת CS:GO HWZONE מאחלת חג שמח לכל שחקני הקהילה! נשמח לראותכם בשרתים

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. משחק הפעולה המקוון הפופולרי מעוניין להגדיל משמעותית את הקהילה שלו ב-PC בשנה השניה לקיומו, כך נראה - ומוענק חינם לגמרי ולתמיד במהלך השבועיים הקרובים עבור כל אלו שירצו בכך לכתבה

12. Started by milgy,

כל מי שרוצה מוזמן להצטרף ולשחק איתנו USER NAME : blur-israel password : 123456789 כמה שיותר יותר כייף, תרגישו חפשי למה אף אחד לא בא ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by OJNS,

הי, לא בטוח שאני בפורום המתאים..בכל זאת מנסה. מעוניין לשחק פוקר ברשת בכסף מזומן. רוב אם לא כל האתרים, חסומים לישראלים מצד אחד, ומהצד השני גם יש גם מגבלה של חברות האשראי לסליקת אתרי פוקר. הם פשוט לא סולקים. האם מישו מכיר דרך או אתר שניתן לעקוף את המגבלה? נניח VPN, Payapl, או פיתרון אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by Boomerang,

למי שעוד לא מכיר את The Ur-Quan Masters: זו הגרסא החופשית (עדיין בפיתוח) של StarControl II - אחד מהמשחקים היותר מוצלחים שיצאו אי-פעם (לעניות דעתי). הגרסא מכילה את כל קטעי הדיבוב, הגרפיקה והסרטים של גרסת ה- 3DO, בתוספת פיצ'רים חדשים (חיפוש במפת הכוכבים, רימיקסים חדשים של המוסיקה). אתמול (19/12) יצאה גרסא 0.6, שהפיצ'ר המרכזי שלה הוא משחק אחד-על-אחד ברשת. לינק להורדה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by shmoolm,

היי מה המצב ??? אתמול קניתי את המשחק Battlefield2 ... עכשיו יש לי כמה שאלות שאני לא ממש מבין..... 1. איך אני פותח נשקים? 2. איך הולך הניקוד? 3. שיחקתי כמה זמן במולטיפלייר אבל כשאני מסתכל על הפרטים שלי אז מופיע שם כאילו עדיין לא שיחקתי בכלל במשחק. 4. על איזה גירסא הכי כדאי לעבוד? 5.כשאני לוחץ על שרת כלשהו ב GameSpy... הוא לא נכנס לשרת עצמו אלא רק למשחק .. אז מה הקטע? מקווה שתענו.. תודה.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by Jenia24,

אהלן, התחלתי לשחק במשחק המדהים הזה לפני יומיים. אני קשת Wood Elf רמה 2 סימן Leader ויש לי מספר שאלות. 1.הצטרפתי לגילדת הלוחמים ואני כבר journeyman. לאיזה עוד גילדות אתם ממליצים לי להצטרף? 2 . איך לומדים קסמים? והאם ה-Spells שאני מוצא הם לתמיד או שזה חד פעמי? ואיך אני משפר את הקסמים שקיבלתי עם השחקן, לדוגמא הריפוי העצמי? 3.איפה אפשר למצוא מודים מומלצים? הורדתי את הרוב מההמלצות של pc gamer, על איזה מודים נוספים אתם ממליצים. 4 . יש לי כל מיני קווסטים שבהם קיבלתי בירושה איזה שהיא אחוזה שאני צריך לקנות דברים בשבילה. מה התרומה של הקווסטים האלה והאם הם מומלצים? 5 איזה טיפים יש לכם לשחקנים חדשים במשחק ולקשתים בפרט? תודה רבה.

• 27 תגובות
    • 8.6k צפיות
  17. Started by 9raviv9,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי את המשחק הנ"ל וכל הזמן שאני מתחבר לאיזה שרת אני יוצא ממנו ויש לי את ההודעה הזאת. אגב אחרי שהתקנתי את המשחק התקנתי גם את הפאץ' האחרון ה-1.41. ואגב איזה שרתים ישראלים טובים יש ?

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  18. אתמול קניתי את המשחק מ-STEAM ואין לי מושג איך להתחיל,מה בדיוק עושים,איזה שרתים יש וכו' אשמח לעזרה. תודה.

19. כללי APB הוא משחק יריות המתמקד במלחמה בין הפושעים לשוטרים בעיר San Paro. במשחק נמצאים מספר NPCים שאותם מעלים רמות ועם כל רמה נפתחים דברים חדשים שניתן לרכוש החל מנשקים,בגדים,רכבים,סמלים ועד לשיפורים לנשק ולרכב. למשחק יש 3 "מודים" של מפות: Social district כאן ניתן לעצב רכבים,לעצב את השחקן שלך,לעצב סמלים לקנות חפצים של אנשים אחרים דרך מערכת מכירה פומבית וסתם להסתובב ולדבר עם אנשים אחרים כשמשעמם. Mission districts 2 מפות גדולות שבהם ניתן לבצע משימות דרך מערכת בניית קבוצות שבוחרת מספר שחקנים מצד הפושעים ומספר שחקנים מצד השוטרים ויוצרת משימה דו-צדדית (2vs2, 3vs3 וכו'), כשאחת הקבוצות צריכה לבצע משימות והקבוצה השניה צריכה למנוע מהם לבצע את המשימה. …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Berilia,

היי חברים לבסוף מצאתי מקום נחמד לדבר עם אנשים על SC2 התחלתי לשחק לפני מספר שבועיים בערך, ולמרות חוסר הזמן שלי אני מנסה להשקיע כמה שאני יכול אני כרגע מדורג מקום 44 ב Silver Leauge באירופה ואני בטוח שרבים ממכם חושבים שזה לא שווה כלום אבל היי אני שחקן מתחיל ובשבילי זה ממש משמח ^^ למרות שאני מפסיד די הרבה :\ אז אם מישהוא רוצה למצוא אותי ^^ אני Berilia גם בSC2 והקוד של המשתמש 699 ואם למישהוא יש קישורים שימושים או דברים מעניינים לספר אני אשמח לשמוע אה אני משחק בעיקר Protoss

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  21. שלום. לא מזמן, אחרי כמה שנים טובות, חזרתי לעולם המחשבים, שאותו נטשתי במשך שנים. בן דודי הצעיר ממני ביותר מ 10 שנים, הראה לי את Call of Duty ואת Need for Speed על המחשב החדש שלו, ומייד הפכתי לילד שוב! מדהים מה שהתחום הזה עבר ב 10 שנים האחרונות. בכל אופן, לאחרונה רכשתי את Need for Speed Hot Pursuit, ואת Black Ops. שניהם מדהימים, ואני נהנה מכל שבת [לא נעים להגיד]. אני בכלל ילד מגודל. א-ב-ל - אני לא מכיר עוד משחקים, ואין לי ממש מכרים שיודעים בכלל מה זה משחקי מחשב [מסכנים]. מה עוד מומלץ? אשמח לשמוע המלצה למשחקים מהסוג הזה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by SlyFox,

פעם שיחקתי MW1 וקצת בסינגל של MW2 ובכללי בכל הסידרה. אני רוצה להכנס לתחרותי איך זה עובד בMW3 ?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  23. Started by abav,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by The Winter King,

...למשחק, לא הנשק אף פעם לא ניסיתי את הז'אנר הזה וחשבתי לנסות. יש המלצות...?

• 71 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by Yotam.B,

היי לכולם, רק השבוע התחלתי לשחק במשחק במחשב.. עד היום הייתי משחק באקסבוקס אבל לא באופן רציני. ועכשיו שאני משחק במחשב באופן רציני אז יש לי כמה שאלות: 1. הורדתי את המשחק פרוץ. האם אפשר לעדכן אותו? אם בכלל? 2. האם יש אפשרות לשחק ברשת איכשהו? ואם כן, איך בדיוק? 3. מזה Rorke File ומזה נותן לי אם אני מוצא אותם? אשמח לקבל עוד מידע רלוונטי אם צריך לדעת משהו כי אני באמת לא מבין בזה הרבה... תודה רבה לכולם

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים