משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
היי אחים שלי כמו שכתבתי למישהו יש מושג אם יהיה איזה המשך נחמד למשחק השולט הזה?? יש את כל הדרעק הזה RIENFORCED וMEGA אני מדבר על משהו רציני אז תגיבו! ביי
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
זה המשחק היחיד ששיחקתי ב-5 שנים האחרונות(לא כולל כל מיני FIFA, PES, NFS, NBA כמובן) שממש נהנתי מהעלילה שלו ורציתי לדעת האם יש איזשהו תיכנון להוציא עוד משחקים בסדרה הזו. תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מסתבר ש-Fortnite הוא לא המשחק המקוון הפופולרי היחיד אשר זוכה לעדכון שמציג אותו בתור יצירה חדשה לגמרי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
- 1 follower
-
-
נתקעתי בקטע השני שאני צריך ליצור יחסים דיפלומטים עם 5 אזורים איך אני גורם לזה ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
נותר שבוע בלבד להשקה הרשמית של Elden Ring המבטיח, מבית יוצרי Dark Souls, והדרישות החומרתיות הרשמיות עבורו אמורות להוות צפירת ארגעה לכל מי שעדיין לא מצאו הזדמנות לשדרג את החומרה שלהם מאז החל משבר השבבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
- 1 follower
-
-
האיתחול האפיזודי לעלילותיו של סוכן 47 ידרוש לכל הפחות 8GB של זכרון RAM ומעבדים עוצמתיים המשחקים המעניינים של שנת 2016 ממשיכים לזרום אלינו, ובעוד קצת פחות מחודש יגיע גם תורו של המתנקש הקירח קר הרוח והמפורסם שהופיע בחיינו לראשונה אי שם בשנת 2000, וכעת מקבל כותר Hitman מרכזי שישי שבו הוא מככב, הפעם בתצורה של פרקים במחיר מוזל אשר מיועדים להגיע אלינו מדי חודש בחצי השנה הקרובה. אז לאיזו חומרה נזדקק בכדי להנות ממשחקיות התגנבות איכותית ומאתגרת בשלבים גדולים וסבוכים יותר מאי פעם בעבר? בעמוד ה-Steam הרשמי של המשחק נחשף כי באופן מינימלי יידרשו המשתמשים לספק מעבד Core i5-2500K מרובע ליבות של אינטל או מעבד Phenom II X4 940 מרובע ליבות צנוע הרבה יותר מבית AMD, זכרון RAM בנפח …
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
משחק היטמן שישי נחשף, מבטיח לחזור למקורות ההתגנבות של הסדרה, ויגיע אלינו כבר בדצמבר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%a7%d7%a9-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%99%d7%98%d7%9e%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יוביסופט מכריזה על שני פרקי Chronicles חדשים עבור סדרת Assassins Creed, שיגיעו בחודשיים הקרובים וישלימו את הטרילוגיה הצדדית שהחלה השנה יתכן מאוד שהוא הלך לאיבוד בין Unity, Rogue ו-Syndicate אי שם בתאי הזכרון שלכם בראש, אך דעו לכם שיוביסופט השיקה כותר Assassin's Creed נוסף במהלך השנה החולפת – Assassin's Creed Chronicles: China, כותר ספין-אוף קטן במבט צד, אשר נכלל בחבילת ה-Season Pass של Unity אך גם הושק לרכישה בנפרד בעבור 10 דולר בלבד. אותו משחק, שהתרחש בסין של המאה ה-16, זכה לביקורות פושרות עד קרירות בשל מנגנוני משחקיות בסיסיים יחסית שהותאמו בין היתר גם לפלטפורמות משחק ניידות (PS Vita), אך נראה שזה לא מרתיע את יוביסופט – משום שכעת אנחנו מגלים כי שני כותרי Chroni…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
לאחר השקתו המתקרבת של Odyssey הענקי, סדרת Assassin's Creed תצא לתקופת הפסקה רשמית שמיועדת להבטיח את המשך החידוש והשיפור בעתיד לכתבה
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
פרסי Steam Awards של הקהילה לשנת 2022 חולקו, וגם אלו שמכניסים את סכומי הכסף הגדולים ביותר נחשפו - בואו לגלות מי נמצא בכל אחת מהרשימות, ואולי גם בשתיהן יחדלכתבה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מאמין שאמרתי את כל מה שיש להגיד בוידאו עצמו, אז שבו בנחת, לחצו פליי ותהנו!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למרות שאני שונא משחקים כיום בילדותי חרשתי על כל משחק והיה לי כל קונסולה כמעט. אז הנה למשוגעים לדבר אמולטורים(תוכנות אשר מחקות חומרה) של כל הקונסולות שהיו אי פעם. תהנו... http://www.arcadeathome.com/console.phtm וזה לPS2 http://www.arcadeathome.com/ps2.phtml וזה לPS1 http://www.arcadeathome.com/psx.phtml וזה לנינטנדו 64 http://www.arcadeathome.com/n64.phtmll
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרה המפורסמת של יוביסופט נחשף רשמית - ועשוי להיות ברוטאלי יותר מכל מה שהכרנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני אסקור את המשחק Brothers In Arms:Road To Hill 30 המשחק די ישן אבל סתם בא לי לסקור אותו כי סיימתי אותו עכשיו מי שלא מכיר את המשחק הוא משחק של מלחמה"ע השניה כמו: Call Of Duty, Medal Of Honor וכו'. המשחק מספר את סיפורו של סמל מאט בייקר ביחידת 101 המוטסת. אני חייב להגיד הרבה דברים על המשחק הזה על הגיימפלי וכו. המשחק מתחיל ב Hill 30(גבעה 30) שנמצאת אי שם בצרפת,קרנטן אנו מתחילים כשעדיין אין לנו פה TUTORIAL בינתיים באקשן אבל אפשר להסתדר. אני כרגע אכתוב את ה Deafults(המקשים הראשיים שנקבעו למשחק) W- ללכת קדימה S-ללכת אחורה A-ללכת שמאלה D- ללכת ימינה LMB( כפתור שמאלי של העכבר)- לירות MMB(כפתור אמצעי)- Zoom In כוונת RMB(כרגע אני לא אציין)- בהמשך תלמדו אפשר לשנות על ידי כני…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום מצאתי אותו, כתוב שהוא מסדר את הבעיות עם כרטיסי Voodoo וגם משנה חלק מההגדרות של הנשקים, הוא גם מתקן חלק מהבעיות עם משחק הרשת ועוד כמה דברים קטנים לינק: ftp://212.20.149.111/ingame/planetquake/temp/ut2003-demo-patch-1rc4.exe
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
או שיש איזה אחוז קטן שאפשר לעשות משהו? יאלהה איזה באסהה אני משחק בזה כל יום .
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי ומצאתי רק טרינרים והשמועות אמרו לי שיש צ'יטים למשחק. אז למי שיש צ'יטים למשחק המבדר הזה, אני מודה מראש.
-
שימו לב. 2014 היא השנה הראשונה בהמון המון זמן (כמדומני יותר מעשור) שבו לא יצא משחק Need For Speed חדש. השנה הוכרז רק משחק לIOS ואנדרואיד של סטודיו קטן. אני חושב ומקווה ש-EA הבינה והפנימה את מה שקרה בשנים האחרונות, פלוס רעיון ממפתחי TDU2 שלאחר מכן עברו לפתח את The Crew בשביל יוביסופט. האם אנחנו נזכה לראות השנה או שנה הבאה משחק NFS מלוטש? Underground 3 עם עולם פתוח ואינסוף שידרוגים? הרי שהסיכוי שתלך לסוג מירוצים מקצועי הוא קטן מאוד. Project Cars ו-Assetto כבר פחות או יותר קברו אותה בקטגוריה הזאת. *כובע נייר כסף
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרושים מנהלים חדשים לצוות ההנהלה של קהילת Battlefield אם אתם חושבים שאתם מתאימים,שיש לכם כושר ניהול,ניראה לכם שיש לכם את הזמן והמאמץ להשקיע ? צוות המנהלים של קהילת Battlefield מחפש מנהלים חדשים שיצטרפו למשפחת HWzone ניהול קהילת דורש יכולת ניהול,התמדה,זמן והרבה רצון להשקיע בקהילה. אם אתם חושבים שאתם מסוגלים אז בואו תציעו את עצמכם ואולי תתקבלו לתפקידים בהנהלת קהילת Battlefield צוות הקהילה בעל מספר תפקידים ומכל תפקיד יש כמה אדמינים לכל תפקיד בהנהלת הקהילה בנוי לניהול הנושא מסויים שהאדמין קשור אליו בלבד כרגע ההנהלה בקהילת Battlefield מחפשת אדמינים לתפקידים הבאים: Gather Manager - אדמין זה אחראי על כל נושא התחום התחרותי בקהילת Battlefield, אדמין זה מנהל תחרויות,גאדרים,משחקים,…
-
- 29 תגובות
- 35.1k צפיות
-
-
דרושים מנהלים חדשים לצוות ההנהלה של קהילת CS:GO. אם אתם חושבים שאתם מתאימים,שיש לכם כושר ניהול,ניראה לכם שיש לכם את הזמן והמאמץ להשקיע ? צוות המנהלים של קהילת CS:GO מחפשת מנהלים חדשים שיצטרפו למשפחת HWzone ניהול בקהילת HWzone דורש יכולת ניהול,התמדה,זמן והרבה רצון להשקיע בקהילה. אז אם אתם חושבים שאתם מסוגלים בואו ותציעו את עצמכם ואולי תתקבלו להיות חלק מקהילת CS:GO. צוות הקהילה בעל מספר תפקידים ולכל תפקיד בהנהלה יש את התפקיד שלו. כרגע ההנהלה בקהילת CS:GO מחפשת אדמינים לתפקידים הבאים: Server Manager - תפקידו של מנהל זה להיות אחראי על צוות האדמינים בשרת הנקבע לכך, זאת אומרת לדוגמא יש את שרת הפאבליק, כל האדמינים של השרת מנוהלים בידי מנהל השרת (SERVER MANAGER) והוא אחרא…
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
משחקי סדרת Might and Magic חוזרים אל אתר ה-Humble Bundle ובגדול, לטובת כל מי שרוצים להכין את עצמם לקראת הפרק החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/הנוסטלגיה-בשיאה-כל-משחקי-heroes-of-might-and-magic-תמורת-כמ/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שבעלי ה-Xbox One קיבלו מעל ל-200 כותרים שונים מעידן ה-Xbox 360 שזמינים עבורם בלחיצת כפתור - כעת מגיע תורם של כותרים נבחרים ראשונים מתקופה וותיקה עוד יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
- 1 follower
-