עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by davidcohen,

שלום, יש לי כמה שאלות על hal life 1.מתי יצא half life 1 ? 2. מה זה בדיוק half life 1 source addon ? 3.מתי יצא half life 2 ? 4. מתי יצא half life 2 :episode one? 5. מתי ייצא half life 2 : episode 2 ? תודה

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  2. יש לי בבית הגה ל PS2, ואין לו שימוש, אז חשבתי שאולי אולי אולי יש דרך כלשהי לעשות את זה (להפעיל אותו במחשב).. ואם אני מוריד סימולטור שמפעיל משחקי PS2 במחשב (יש לי כרטיס מסך 6800) אז הגרפיקה תיהיה יותר יפה במחשב?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  3. נתקעתי בשלב הרביעי נראה לי, השלב עם ארבעת המפתחות... לפי מה שהבנתי אני צריך את הרפסודה הזאת כדי לטפס על איזה קיר אבל היא תקועה שם ואי אפשר להזיז אותה. מצורפת תמונה. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by baruch28,

משהו בסגנון אמריקן ארמי

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by snaidis,

רציתי המלצה מכם על שרתים ישראלים טובים למשחקים הבאים: Counter Strike Source Day Of Defeat Source Half Life 2 Deathmatch Source תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by Aviad6,

הודתי בטעות בספרדית או משהו כזה איך אני מחליף?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  7. יש את hour of victory, שיחקתי בדמו שלו ב 360...ממש לא משהו יש את ה airborne של MOH יש את ה brothers in arms ונראה לי עוד איזה אחד שניים, COD עשו בשכל שירדו ממלחמת העולם... דיי מיצא את עצמו

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  8. שלום, פעם בכמה זמן כל מיני חברות משחררות בחינם משחקים ישנים שלהן (אם אני זוכר נכון שחררו כך את GTA 1 ו-2 לפני כמה חודשים). שאלתי היא איפה ניתן למצוא משחקים כאלו? האם מישהו מכיר איזה-שהוא אתר שמרכז אותם? עוד שאלה - אני מניח שיש הרבה משחקים שלא נמכרו ועכשיו סתם יושבים כמה שנים במחסנים של חנויות / יבואניות. האם יש מקום בו ניתן לרכוש משחקים ישנים במחירים מוזלים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by sagi5,

איך אני עובר תשלב של קרואטיה?!!?!? זה שאני צריך לחכות להגעה של עזרה ואז להגיע אליהם ואז לחזור ולהקים בסיס

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by tmp2,

רציתי לדעת אם המשחק יצא או לא. כי הסתכלתי במלא אתרים וחלק אומרים שהוא יצא ב 2008 חלק אומרים שהוא יצא וחלק לא יודעים. למישו יש משוג? אני חייב לדעת בדיוק. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  11. הכתבה מגיימר: http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=105337

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  12. מתרבים הסימנים שיוכרז משחק חדש בתערוכת BlizzCon באוגוסט. http://www.blizzard.com/blizzcon07/ הם לא אומרים "new game starcraft 2" אלא "an upcoming game" מה שרומז שזה משחק שלא הוכרז עד עכשיו. אז.. הרחבה שניה לWOW? Diablo 3? your guess is as good as mine.. damn blizzard and their secrets!

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by nim901,

היי, אני שחקן חדש בCOH והאמת? לא הבנתי כלום :-X ניסיתי סתם בשביל הכיף לשחק סקרימיש, בניתי בראקוס, הוצאתי חיילים, שלחתי אותם לכבוש נקודות ואחרי שכבשתי בניתי הגנה, שלחתי את החילים קדימה ובנתיים הבאתי מהנדסים שיבנו שם עמדת יריה, זה מה שצריך לעשות, לא? כנראה שלא כי ירדו לי נקודות ניסיתי אפילו להוריד קודים ואז בניתי מלא מהנדסים שבנו את כל המבנים ומלא חילים וביצורים ומכונות יריכה וכל מה שאני יכול לבנות ועדיין האויב זיין אותי והיו לי פחות נקודות, מה הקטע ?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מישהו בכלל משחק במולטי של זה? מאחר ואין שרתים רשמיים של החברה, מדובר בשרתים שמוקמים ע"י גורמים פרטיים. ב-NWN1 יש טונה של שרתים כאלה (הייתי חבר באחד למשהו כמו שנתיים) - השאלה אם כבר יש שרתים של NWN2 ואם מישהו משחק באחד טוב.. -דרור

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by integral,

יש למישהו המלצה? בנוסף, ראיתי הגאים עם דוושות וראיתי כאלה הבאים ללא דוושות. עד כמה העניין קריטי?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

למשל במשחק כמו Battlefield 2 או CSS אפשר להוציא פאטץ' שייתמוך ב-DX10 בשבילם?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by gevAA,

שלום לכולם התקנתי את משחק הכל הלך חלק ורגיל רק שאני מנסה להכנס אליו אחרי התקנה הוא נותן לי שגיאה. יש לי דירקטאיקס 9. ואני לא מבין מה הבעיה, צירפתי תמונה.. http://img522.imageshack.us/my.php?image=12sm5.jpg

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אחד המשחקים שאשכרה לא נמאס אף פעם לשחק. מעדיף אותו על NFS בגלל הפשטות. מישהו יודע אם ביולי/אוגוסט השנה החברה תוציא משחק המשך כמנהגה בקודש? רק לא להתבלבל עם המשחק הזה: http://www.freak.org.il/sg_product~1203133~15~70.htm

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

חשבתי לארגן פה איזה PCW בסרבר ריק (רק משתמשי HWzone). מי שרוצה שייכתוב פה את הכינוי שלו בסורס+הכינוי שלו בפרינדס של steam. מומלץ גם מסנג'ר ואייסי אם אפשרי. יום שבת זה נראה לי הכי טוב בשביל לעשות PCW. תודה לכם, Born2kilL

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  20. אני יודע שבנתיים אין פרטים מדויקים, והמשחק עתיד לצאת רק ב 31/10/2007, אבל למישהו יש השארה של בערך מה יהיו הדרישות? ואם אני קונה עכשיו מעבד: E6420 עם ספק כוח חזק ואמין כל מה שאני אצטרך זה להחליף רק כ. מסך במקרה הכי גרוע נכון? החלטתי להשקיע פשוט בכ. מסך, אבל בגלל שכרטיסי ה DX10 עדיין בתיתולים, החלטתי ללכת על X1950PRO כי אני בכל זאת רוצה ביצועים ולא רוצה לחכות הרבה חח.. בכל אני מחכה למשחק הזה כמו לא יודע... אני מאמין שכ.מסך אני אצטרך לשדרג, מה צפוים להיות המחירים? ובערך מישהו יכול לתת השארה על הדרישות? תודה דרך אגב מי שמשחק BF2 שידבר איתי בפרטי!!!

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  21. החלטתי לנצל את הוונטרילו הריק שלי למען מטרה טובה משחקים של משתמשים מהפורום במשחק HL2:DM ! אז מי שרוצה לשחק איתנו אז שיבוא לוונט הזה זה שרת וונטרילו! להוריד וונטרילו אפשר פה: http://www.filmzon.se/sidor/download.php?id=13 זה לא שרת משחק! ventrilo.zapto.org 3784 גרסא 2.1 תכנסו עם הטאג [HWz]שם משתמש באתר גם בוונט וגם במשחק שנוכל לזהות אותכם.. =] מנהל : [HWz]TAsraf כינוי במשחק : [HWz]TAsraf בנוסף מומלץ לשים את הכינוי שלכם במשחק פה =] בהמשך יעודכנו שרתים שאנחנו משחקים בהם מידי פעם כל אחד יכול לרשום סרבר שהוא ממליץ עליו עם פינג נמוך :xyxthumbs: :yelclap: תודה על שיתוף הפעולה בהצלחה לנו.

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by MisterL,

יש לי מערכת: p4 2.8Ghz 1gb זיכרון ATI Radeon 9700pro ואני מנסה להריץ את המשחק ואחרי התפריט הראשי בזמן שהוא טוען את המשחק, המשחק קורס וזה רושם לי הודעה "Trying to install unsupported shader" או משהו...אני לא זוכר ממש... יש איזה fix לזה או משהו? או שפשוט הכרטיס שלי לא תומך במשחק? (כי הבנתי שכן..) תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by פיני1805,

אנשים הגעת לעיירה ואני בשלב שצריך למצוא חבל כדי לטפס דרך החלון ולהגיע אליה? איפה לעזאזאל מוצאים חבל? מצאתי רק את השוט ליד הסוסים ואין לי מה לעשות איתו? עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  24. Started by Psy,

יצא לי לשחק קצת במשחק יריות החדש. לא מציג חידושים וגם אין לו מולטיפלייר! מבחינת משחקיות המשחק זורם חלק ומהר על רזולוצייה גבוהה (1024x1280) ועל ההגדרות הכי גבוהות. עלילה סבירה מינוס... יצא למישהו לשחק בזה ? אני התאכזבתי, לדעתי מולטיפלייר היה מביא הרבה יותר גיימרים ועושה את המשחק הזה ליותר טוב

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by D@nny,

אני קצת מתעצל אז הנה קישור http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftauto4/news.html?sid=6171459&tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=topslot

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים