עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by שמואל דקל,

שלום. אני חדש בתחום. [עד עכשיו הייתי רק עם פיראטי....] אז אשמח מאד אם מישהו יכול לתת לי טיפים להתחלה. יש לי כבר מס' שאלות: אני רואה שאנשים נהנים להרוג את הדמות שלי. הבנתי שמקבלים על זה נקודות. יש מצב להמנע מזה? לדוגמה, אני יכול להגביל מי יהיה נוכח באונליין? [רק חברים, צוות, וכו'] לא הבנתי איך המשחק נשמר. באופליין הוא די ברור. באונליין זה מעורפל עם שמירות אוטומטיות. יש מצב לשלוט בזה? [אולי קובץ מקומי שמסתנכרן] בכל מקרה אשמח גם לחברים חדשים שעדיין אינם בנמצא. שמי shmuel_dekel. אם תשלחו לי בקשת חברות, אנא הודיע לי שאתם מפה, ומה שם המשתמש שלכם פה. [זה יעשה את זה יותר נעים וביתי ] תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. עידן בו VR מתקדם ואיכותי יהיה זמין ללא צורך בפריסת כבלים בכל רחבי החדר קרוב יותר ממה שחשבנו לכתבה

3. Started by yosda-boy,

שלום, קניתי משחקים כמו: NFS Under Cover GRID. והחוויה האמיתי היא לשחק עם הגה... ואני לא כל כך יודע איך להגדיר אותו אשמח לקבל פירוט. בתודה מראש yosda-boy,

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. אינספור שמועות הופכות למציאות עם ההכרזה הרשמית על ה-Xbox Series S, במחיר מומלץ של 300 דולר בלבד ונחיתה בחנויות ברחבי העולם החל מה-10 בנובמבר, לצד ה-Xbox Series X לכתבה

5. מה נשמע חברים? חג שמח! הכנתי פרק נחמד על משחקי XTREME שיצאו פה בארץ, לאורך כמה וכמה שנים. נראה לי שתהנו! ומשהו חביב לקינוח, קצת פספוסים מצילומי הפרק חג שמח חברים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by lmlm,

http://www.bit-tech.net/news/2006/08/22/will_for_under_170/ ככל שיותר נמוך טוב לכולנו

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by goma,

אנשים אחרי הסקר הקודם תוצאות ההצבעה היו: אקס בוקס 14 פליסטישון2 14 אני רוצה להכריע מי הקונסולה הטובה ביותר? או העדיפה ביותר?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.edgefiles.com/file.x?id=/games-fusion.net/www/demos/callofduty/CodUO_SP_Demo.zip לא יודע אם נתנו את זה כבר אבל הינה לכם לינקים להורדה של הדמו של המשחק החדש ההמשך של קול אוף דיוטי אני מוריד עכשיו

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. Started by Zeev86,

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. כותר האימה המשוחזר מבית EA זוכה לערימות של מחמאות, בעוד שמשחק התפקידים-פעולה המקורי לגמרי מבית Square Enix נתקל בלעג מצד המבקרים ומצד השחקניםלכתבה

11. אחרי שנים של אכזבות ונסיונות כושלים, נראה כי נמצאה הדרך לגרום לקמע של חברת Sega לבלוט לטובה: לחזור אל השורשים, בלי יותר מדי הפתעות והתחכמויות לכתבה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  12. Started by yonatan.mendelson,

משחק הפעולה הטרי Titanfall 2 מצטרף אל Battlefield 1 וזוכה להצלחה מרשימה מאוד אצל המבקרים, אך האם זה יספיק בכדי למנוע ממנו מלהפוך לכשלון מסחרי? לכתבה

13. Started by xKadury,

Thx For Watch - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - if you like the video do like&subscribe - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Subscribe: https://www.youtube.com/user/kadurygames שבוע מעולה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. החבילה החדשה של מיזם ה-Humble Bundle מאפשרת לכם לקבל את המיטב של סדרות המשחקים Company of Heroes, Total War ו-Dawn of War במחיר של 12 דולרים או פחות שבוע חדש בפתח – ואיתו עוד חבילת משחקים נהדרת ומשתלמת מאוד מבית מיזם ה-Humble Bundle הפופולרי, שממשיך להפתיע אותנו. כעת, החבילה מתרכזת במיטב משחקי האסטרטגיה אשר נמצאים בבעלותה של חברת סגה (Sega) היפנית, אשר הפכה לכוח עולה ומשמעותי מאוד בסצינה הזאת כשרכשה את המפתחת האמריקאית Relic. מי שיבחרו לשלם דולר אחד בודד או יותר, יזכו לקבל חבילה נהדרת עם המשחק Company of Heroes ושתי חבילות ההרחבה שלו, המשחק Warhammer 40,000: Dawn of War ושלושת חבילות ההרחבה שלו, המשחק Medievil 2: Total War וחבילת ההרחבה שלו, המשחק Rome: Total Wa…

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  15. פוסט טוויטר משונה של יצרנית הציוד ההיקפי בעל כשל לוגי בסיסי מציע להשתמש בחומרת הגיימינג שלכם על מנת להפיק כסף וירטואלי בתמורה למטבע מיוחד - בו תוכלו להשתמש בכדי לקבל פרסים לכתבה

16. מפיצת המשחקים נכנסת למצב רוח חגיגי ומשיקה חבילת מסתורין נוספת שכוללת חמישה כותרים בשווי כולל של מעל ל-80 דולר, שנמכרים במחיר של 10 דולר בלבד אם יש לכם כמה עשרות שקלים וחיבה להפתעות – אתם מוזמנים לנסות את מזלכם במסגרת חבילת משחקים "אלמוניים" חדשה של Square Enix היפנית לרגל חג הפסחא, שמהווה המשך של מסורת אותה היא התחילה אי שם בשנת 2013. כמו בסיבובים הקודמים, גם הפעם הקונספט הוא פשוט למדי – אתם מוזמנים לשלם סכום של 10 דולר (או 6.5 יורו) בחנות המקוונת של המפיצה, ובתום תקופת הזמינות, ביום שני ה-21 במרץ, תקבלו קודים של פלטפורמת ה-Steam לחמישה משחקים שאת זהותם אתם לא יודעים, כאשר ההבטחה היא לשווי שוק מלא של מעל ל-80 דולר למוצרים אלו. דיל מעניין – במיוחד אם ספריית המשחק…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  17. http://www.gamespot.com/news/6183718.html?tag=latestnews;title;1 מעניין איך הם פספסו את זה בשלב הבטא :-\

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. מישהו הצליח ויש לו אסטרטגיה לחלוק?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  19. Started by watch out,

שלום אני מעוניין לרכוש את ההרחבה מאיפה אפשר לרכוש במחיר נמוך מעבר לזה ראיתי שנעלם פורום אסטרטגיה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Quickly,

אני מבקש שמישהו ששיחק בהרחבה של המשחק המצוין הזה שירשום לי מה מתרחש בהרחבה של המשחק מבחינת עלילה... תודה.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  21. ההרשמה ל MMO החדש של BIOWARE נפתחה http://www.swtor.com/ לי היו בעיות להרשם, האתר לא עבד לי משהו. אם אתם רוצים לנסות את המשחק לפני שאתם קונים כדאי לנסות להיכנס ל BETA.

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  22. http://www.warrock.net שיחקתי במשחק במחשב הישן, לא עבד משהו עקב FPS ממש נמוך. עכשיו אני מוריד אותו שוב, על המחשב החדש, מקווה לראות שיפור רציני ובעיקר הנאה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. משחק הפעולה המדובר זמין לכולם החל משעות הבוקר היום, ולמרות שביקורות רשמיות עדיין אין בשל החלטה של המפיצה, נראה שהגיימרים עצמם מרוצים מהקאמבק הזה עכשיו אפשר לכתוב זאת באופן רשמי – סדרת Doom חזרה לחיים שלנו, ונראה שהיא עשתה זאת בצורה משובחת. ביקורות מאנשי מקצוע בתחום עבור הכותר החדש נתחיל לראות ככל הנראה רק בעוד מספר ימים, זאת בשל החלטה מוצהרת לספק להם עותקים רק ביום ההשקה עצמו, על מנת שיוכלו לחוות את כלל רכיבי הכותר (המשחקיות המקוונת ומנגנון ה-SnapMap לבניית מפות עצמיות באופן מהיר ונגיש) באופן שתואם לזה של הצרכנים עצמם – אך 1,195 ביקורות שכבר קיימות עבור המשחק ב-Steam, בשילוב עם דיונים ותגובות למיניהן ברחבי הרשת, מציירות תמונה חיובית בהחלט. להמש…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by kisin,

ההשקה של PS3 שהייתה מתוכננת באירופה לנובמבר השנה נדחתה למרץ 2007 http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=26100

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Half-Life: Alyx נחשף רשמית - ומתיימר להיות המשחק הראשון ביקום ה-VR שכל אחד ירגיש כי הוא פשוט חייב לשחק בו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.