עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Crash5,

לאחרונה קורה לי דבר מוזר. במהלך התקנת משחקים (קרה לי כבר ב2 משחקים) ההתקנה נעצרת וקופצת הודעת שגיאה. האם מישהו נתקל בזה אי פעם ויודע כיצד לתקן את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  2. הפרק השלישי והמסכם במשחק ה-RTS המצליח של בליזארד זמין לרכישה מוקדמת, עם זוג בונוסים שיאפשרו לכם להתחיל לשחק לפני כל השאר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/בצעו-הזמנה-מוקדמת-ל-starcraft-2-והתחילו-לשחק-כבר/

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  3. Started by ezx,

אני בא להתקין את הפאץ או את חבילת ההרחבה וזה פשוט אומר שהמישחק לא מותק מישהו יכול להביא לי reg של המישחק?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  4. Started by kinggil,

לראות עד הסוף בשביל להבין http://video.google.com/videoplay?docid=-2981105389557640600&q=BF2

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by Aviv C,

איך אני מעלה את השוער בקרן ב- FIFA 08? כתוב שצריך ללחוץ על R אבל זה לא עושה כלום.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by dennis14,

מדובר במשחק פעולה/הישרדות מגוף שלישי בנושא זומבים לשחקן יחיד (אם הוא יצליח מתוכנן המשך שיהיה משחק המוני ברשת). במשחק יש דגש על הישרדות (בניגוד למשחקים כמו DEAD RISING 2 /DEAD ISLAND ודומה יותר ל - DAYZ) בעולם פתוח גדול. במשחק נשחק עם דמות אחת אך ככל שנצליח שלהציל עוד אנשים ולהביא אותם למחסה שלנו שיגדל בהדרגה (יש גם אלמנטים של בנייה במשחק) ונוכל לשחק איתן גם כן אחרי שנעלה את מד ההערכה שלכן לרמת "חברים", לכל דמות יהיו יכולות/התמחויות שונות. במשחק יש חשיבות רבה לנושא הרעש, כי הזומבים נמשכים אליו ולכן יש חשיבות רבה מתי יורים בנשק חם או משתמשים במכונית. המשחק נראה מאד מבטיח כרגע ונמצא בשלב אלפא (ולכן הפירוט הגראפי והאנימציות עדיין מאד לא מפותחים), גם מבחינה גרפית הוא לא צפ…

• 28 תגובות
    • 10.1k צפיות
  7. יש למישהו המלצה לגבי מישחקים חדשים 2008-2009 בסיגנון COMMAND & CONQUER ? הכוונה למשחקים עם גרפיקה מרשימה של בניית צבאות והתקפות! ואם אפשר גם לציין אם המשחק תומך בתוכנה HAMACHI לרשת מקומית.. תודה ומקווה לאשכול פורה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום אני מחפש משחק של DBZ למחשב כול המשחקים שאני מכיר הם לPS WII XBOX אני מכיר רק משחק אחד שהוא ESF ואני כבר חרשתי אותו והוא מתחיל להיות משעממם.... אתם מכירים משחקים למחשב? ועוד שאלה אני מקווה שזה בסדר שאני שואלה(אם לא תגידו אני יערוך אותה) יש אפשרות לשחק במשחקים של DBZ שמיועדים לקונסולות שהם לא מחשב דרך המחשב? אם כן אך?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by mrbig,

אני לא מכיר את כל הפונקציות , ולא יודע איך לשחק כל כך במשחק , אני שיחקתי הרבה COD וזה מאוד שונה מ COD ברשת איך מתקדמים לקבל טנקים , מטוסים , מסוקים ? איך אפשר לדבר .? - בכל המשחקים שהייתי היום לא שמעתי אף שחקן מדבר. גם איך בוחרים מפה ? אני כל הזמן לוחץ משחק מהיר וזה נכנס לי למפות שאני ממש לא יודע מה לעשות =- אני הולך לכיוון הנקודה הכתומה ואחרי 3 דקות של ריצה בשטח - צולפים בי..... באסה בקיצור - אני ראיתי סרטונים ב U TUBE אבל רובם מדברים על משחק קבוצתי - אני עדיין אין לי שמץ איך לתקשר עם הקבוצה , ואיך להתקדם בדברים שאני לא יכול לשחק בהם כמו מסוקים ומטוסים...

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by פיני1805,

שלום אנשים... נתקעתי במשחק CALL OF JUAREZ ואני לא מצליח להתקדם. הגעתי לשלב שבורחים מהאש שהאנשים מבעירים באיזשהו מקום. ברחתי דרך הגג והגעתי למן אסם כזה אבל אני לא מצליח לצאת ממנו..מצורופות תמונות...איך יוצאים ממנו?????? עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  11. Started by Hbsten,

חברים שלום !!! אני מתקשה למצוא סיריאל למשחק פיפא 2016(יש עליו הגנת סיסמא של origin) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא או בדיעבד לתת לי לינק הורדה של המשחק +קראק תקין(הכוונה שלי למשהו שעובד לכם כמובן) תודה מראש.

12. Started by xtract1,

התקנתי לא מזמן את המשחק..(דיסק מקורי) ותראו מה הוא רושם לי אחרי שאני מתקין ולוחץ על PLAY המפרט שלי מופיע בצד.. XP PRO SP1 ניסיתי לעשות התקנה מחדש ד"א... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ?! ?! שמעתי שהגרפקיה שלו מדהימה וזה מה שמעניין אותי במשחקים וגם אומרים שהוא מפחיד אז אני רוצה לגוון קצת למשהו יש אותו פהל מחשב ? אך הוא ?!

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by amos700,

איזה משחקים הכי טובים לסוני 2

15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ניתקעתי במישחק Chicago 1930 במשימה הראשונה,עכשיו עשיתי הכול חוץ מדבר אחד שזה: אני צריך לימצוא את האיש שאמור להגן על האיש שנירצח,אבל ניסית לדבר אם כולם אבל אני לא מוצא שום דבר!!!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. האם יש אפשרות לשמוע במשחק שירים MP3 מהמחשב? "need for speed underground 2"

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. בואו להיזכר במוגלי, אלאדין וסימבה, וכל מה שהפך אותם לגיבורים המושלמים גם עבור עולם משחקי הוידאו אי שם בשנות התשעים העליזות לכתבה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. היי סרטון ראשון שלנו אשמח לתגובות בונות למי שלא עובד

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  19. אחרי שהתקנתי את המשחק הוא מבקש לעשות עדכון, אני נותן לו ואח"כ מבקש לעשות ריסטרט. לאחר הריסטרט הויסטה לא עולה בטענ שיש דרייבר שלא חתום דיגיטאלית או משהו כזה... ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וכלום לא עוזר, המשחק נראה כ"כ טוב ושמעתי המלצות, אני מיואש , מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים כמובן.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by pain_killer12,

אני מנסה להעלות את היטמן וקופצת לי ההודעה המצורפת למטה כתמונה. מה אני יכול לעשות? תודה רבה רבה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  21. יש לי את המשחק המקורי של UT2K4 והורדתי את המוד KILLER FLOOR מאחד האתרים של UT התקנתי והוא לא מפעיל לי אותו... קיצר,יש מישהו שיודע איך להתקין מודים בUT2K4? ולהפעילם

22. Started by masterseeker,

קודם כל אחלה משחק כמה שהוא ישן הוא עדייין מצויין כל כך מהנה דבר שני יש אפשרות לעשות כל מני שטיות כל מני כפתורים שעושים פעולות אני רוצה לדעת על מה לחוצים כדי לקלל מישהו או לצחוק

23. Started by kingpin,

יש תמיד בהגדרות של המישחקים כזה 1x 2x 3x 4x

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by RUONXHEV,

Homefront תאריך השקה: 15.3 פלטפורמות: PC/Xbox360/PS3 פיתוח\הפצה: Kaos Studios/THQ THQ רואה ב-Shooter הזה, אם יצליח, את כרטיס הכניסה שלה לזירת ההתמודדות בין כבדי תת-ז'אנר ה-FPS הצבאי, Call of Duty, Medal of Honor ו-Battlefield. הקמפיין של Homefront מועבר מנקודת מבטם של חיילי גרילה אמריקאיים, שנלחמים נגד כוחות כיבוש קוריאניים, בעוד המולטיפלייר שלו מפגיש את הצבא האמריקאי, לפני התפרקותו הכמעט מוחלטת, עם הצבא הכובש בקרבות עתירי כלי רכב וטיס. (קרדיט לויגיימס) Homefront מציג עתיד דמיוני בו צפון קוריאה משתלטת על הדרום ומכריזה מלחמה על ארצות הברית. תוך כדי השתלטות מהירה על הוואי וסאן פרנסיסקו, הקוריאניים מבצעים טבח המוני באזרחי ארצות הברית. המשחק יצא במרץ 2011 בגרסאות למח…

• 95 תגובות
    • 21.2k צפיות
  25. Started by neilgr,

המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.