משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. כידוע לחלקכם צאתו של הכותר המצופה RE7 ממשמש ובא, ואני נמצא בהתלבטות ממש גדולה האם לקנות או לא. גילוי נאות, אני חסיד מושבע של כל הfranchise הזה, החל מהמשחקים הישנים ביותר ועד לחדשים ביותר (אפילו סלחתי על re6), כולל הסרטים האמתיים וסרטי האנימציה. אני חושב שסיימתי את re4 ו5 משהו כמו 10 פעמים כל אחד במשך השנים (אל תשפטו אותי חחח) אבל... נראה שre7 יהיה פשוט שונה מדי. אני באמת מרגיש שזה מתחיל לאבד כל קשר למשחקים שכל כך למדתי לאהוב first person? באמת? ובלי coop?. מה אתם חושבים? לקנות או לא? ( כסף לא כזה בעיה כרגע, אבל זה לא אומר שאני אוהב לזרוק סתם) לגב האם ל pc/ps4 זה כבר דיון אחר (עם ר…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם למשהוא יש תמשחק ויכול להגיד לי עם המשחק שווה משהוא? כי חבר שלי אמר שזה משחק יפה וחבר שלי השני אמר משחק מגעיל בטירוף וסתם חיקוי של ניד פור ספיד.. אז מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד התלבטויות קניתי את המשחק CALL OF DUTY BLACK OPS 2 למרות שאני לא מת על הסדרה זאת,אבל הפעם אני יכול להגיד בבכנות זה CALL OF DUTY הכי טוב שיצא אי פעם מבחינת הכל גם סינגל גם מולתי שיפורים גרפיים מורגשים ממש. יש הרבה מה לתקן כמובן אבל בגדול ציון שלי הוא 9.5!!
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
Rockstar Games מציגה את השיפורים הצפויים בגרסה החדשה של הלהיט שלה - ברזולוציית 4K כמובן לכתבה
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
דרגו את המשחקים הבאים מ 1 עד 5 MEDAL OF HONOR:SPEARHEAD UNREAL TOURNAMENT 2003 HITMAN 2 FIFA 2003 NEED FOR SPEED:HOT PURSUIT 2
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי battelfield special forces ויש לי שאלה די מטומטמת ( ) איך עולים דרגות??
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון נתקלתי בהרבה דירוגים של משחקים, ואני לא יודע לאיזה גיל הם מתכוונים משהוא יכול להגיד לי מה הגיל של כול אחד מהגירוגי גיל? והכי חשוב - לאיזה גילאים זה RP? אלון
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי gta v דרך האינטרנט כאני מריץ את המשחק יש דרופים חמורים שגורמים למשחק לקרטע לפעמים במצבי לחץ גם כשאני מריץ את הbenchmark המשחק על 60 fps ויורד לפעמים במהירות ב20 fps והמשחק בכלל לא יציב האם יש איזה דריבר שמסדר את זה? אני מריץ את המשחק על r9 290 msi האם יש איזה פאץ או משהו שאני צריך לעדכן? אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש
-
- 30 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למשחקים בסגנון של Sonic ,Mario,Rayman's וכו' בתלת מימד. משחקים לא מפחידים מידי (לא שאני מפחד.. :) וגם לא משעממים מידי.. עם מוסיקה יפה. יש המלצה?
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכלולם הורדתי את הדמו של הסימולטור LOCK ON ,כידוע משחקי סימולטורים מכילים המון מקשי שליטה וצריכים להיות בקיאים בהם לפני שמתחילים לשחק... עכשיו הבעיה היא שהאנגלית שלי ירודה(אני עובד על לשפר אותה) ואני צריך לפרש את מקשי השליטה בLOCK ON ולכן איני יכול להשתמש באפשרויות במשחק מכיון שאני מעוניין לפרש את זה עם תוכנה שנמצאת ברשותי שיכולה לפרש אבל לא שזה נמצא בתוך המשחק אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה מכם. בתוגה מראש. ונ.ב אל תפנו אותי לאתר החברה. ============================== עריכה: מצאתי בסוף באתר החברה ננעל.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מהו המשחק המומלץ כיום בסגנון DOOM2 ( כמובן עם גרפיקה עדכנית ). תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני בחיפושים אחר משחק נהיגה טוב (סטייל גרנ-טוריסמו ) אבל למחשב ולא לקונסולה ... אני מתכנן לקנות הגה בקרוב ואני צריך משחק שמתאים ... :auto: ואני לא מתכוון ל GTA ו-NFS כי למרות שיש נהיגה זה לא מציאותי בכלל תודה, דור
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה המצב חברים , אני פותח דיון זה בשביל לחשפש לי עורך שיהיה מוכן לערוך פראגים מPCW וESL וכל זה... תודה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אנחנו סקוואד ישראלי בבאטלפיד 2142...שמי ZIV.ISRAEL וחברי ,MJR.MCLOUD אנחנו מאוד רצינים משחקים עוד מבאטלפילד 1942, בשיטת המשחק שלנו אנחנו הרוב עסוקים בלחימה ב GUNSHIP ורכבים כבדים. הרוב משחקים בטיטאן ויורדים להגנה או התקפה כשצריך ולוקחים כל הפסד אישית!. אנחנו מחפשים שחקנים ישראלים לסקוואד ...מנוסים עוד מבאטלפילד 2 בעל יכולת שליטה מצוינת עד מעולה בלפחות 4 קיטים שונים עדיפות גבוהה למיומנים בטיסה ובשליטה ב TV MISSILE בחור שיודע לעבוד בקבוצה ולתת גיבוי, חייב להיות מעל Chief Petty Officer Gold מעל גיל 16 עם חוש הומור ועם מיקרופון.(שפה ראשית עברית משנית רוסית). ליצור קשר באיסיקיו 74673977 או בבאדיליסט במשחק.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני אשמח אם תביאו לי לינק לתוכנה שמפעילה את משחקי הפליסטישין על המחשב ועדיף שתפעיל גם משחקי פליסטישין 2 . היה לי אחת שמפעילה את משחקי פליסטישין 1 אבל עשיתי פורמאת למחשב ואבדתי אותה וגם שכחתי את שמה תודה לכם על הקריאה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני אשמח אם תביאו לי לינק לתוכנה שמפעילה את משחקי הפליסטישין על המחשב ועדיף שתפעיל גם משחקי פליסטישין 2 . היה לי אחת שמפעילה את משחקי פליסטישין 1 אבל עשיתי פורמאת למחשב ואבדתי אותה וגם שכחתי את שמה תודה לכם על הקריאה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בכל משחק, כשנכנסים להגדרות הגרפיות יש אפשרות להוסיף\להסיר פילטרים (מסננים?). הבנתי שהמטרה היא לתת למשתמש אפשרות לשחק עם היחס של איכות תמונה\עומס על כרטיס המסך (יעני כמה שהתמונה טובה יותר הכרטיס מתאמץ יותר והמשחק עלול להתקע אם מדובר בכרטיס חלש מדי). בקיצור, לא הצלחתי להבין מה שייך לאיזה צד: ככול שאני שם יותר פילטרים עם מכפלה גבוה יותר האיכות של התמונה תעלה או תרד, העומס על הכרטיס יגבר או יקטן? אשמח גם להפניה למקום שנותן הסבר לגבי טיבו של כל פילטר, כמעט בכל משחק מדובר בקבוצת אותיות בלי הסבר מה הם עושים...
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכל שוכני הפורום, אני מציב בפניכם אתגר: תמצאו לי משחק טוב לשחק בו עם פסקול או מוזיקת רקע משובחים, לצערי אני במחסור של כאלו לאחרונה. לא משנה באיזה נושא המשחק, איזה סגנון, מאיזו שנה, או אפילו לאיזו קונסולה (כל עוד זה לא PS3 כי אין לי נגישות אליה S: ) שאני אומר מוזיקה/פסקול משובחים, אני מתכוון לכאלו ברמה שיוכלו להתחרות במוזיקה במשחקי Guilty gear השונים (מי שמכיר....) תודה
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם יצא גירסה חשדה של ghost recon הגירסה יצא עם אפשרות למשחק רב משתתפים באינטרנט חינמי(מפה אחת 2 משימות) דרישת המערכת של המשחק היא למחשבים חזקים בלבד וגם חיבור לאינטרנט מהיר אנו מקימים קבוצה של ישראלים שתלחם ברשת למעוניינים להצטרף יש לפנות לאייל zabida1@netvision.net.il (מסנגיר) http://ghostrecon.us.ubi.com/graw2/
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לצערי הרב הלכו לו כל השמירות בפאר קריי 2 והייתי דיי רחוק במשחק. לכן במקום לחזור על הכל חשבתי שיהיה פשוט יותר אולי לקוות שלמישהו יש שמירה של המשחק באזור שבו הייתי או קצת לפניו. משימת העלילה האחרונה שעשיתי היא כבר במפה השנייה של המשחק (act 2) וזה היה בדיוק אחרי המשימה שבה אני עוזר לבחור האסייתי על הbarge שלו (משימה ראשונה היא אני מלווה אותו עם הספינה אל תוך העיר , לאחר מכאן בורח מהעיר ואז הוא מתקשר אלי ומספר לי שיורים עליו והוא צריך עזרה) אז זהו , אם למישהו יש שמירה באזור או מעט לפני אפילו אני מאוד אשמח אם הוא יועיל בטוב ליבו לשתף P:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך משחקיי מחשב שיתיאמו לילדה בת 7. חינמיים ומאוד ורודים. :\
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בחודשים הקרובים מתחיל צוות פיתוח בניהולי לפתח מוד ישראלי לCOD4 שיכלול בתוכו מפות למולטי של אזורי קרב בישראל בניהם ירושלים תל אביב ועוד! במוד תשולב ערכת סקינים של צה"ל, מפות, נשק צה"לי ועוד!. יתכן וישוחררו אף מספר שלבים לסינגל פלייר, אך איני מבטיח כלום. דרושים אנשים שיודעים mapping, מתכנתים ומעצבים מוכשרים! כל המעוניין לעזור שיפנה אלי בפרטי או במסן: yoni92@hotmail.co.il בברכה, יוני.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
פה תפורסם רשימת הדרושים העדכנית 2 -סטרימרים שיכולים גם לשדר דרך המחשב וגם לפרש . 1- עורכים קהילתיים שיכולים לערוך פראגים של שחקני קהילה ולהעלות ל YOUTUBE 3-בוסטרים שמטרתם לפרסם את קהילתנו במספר מקומות רב על מנת להביא שחקנים חדשים לקהילתנו. 2-כתבים לקהילה שמטרתם לפרסם כתבות מעניינות ולהחיות את הפורום שלנו. למידע ולפרטים על הצעות הדרושים נא לפנות ל Fadida p0six Anubis תודה למועמדים ולמועמדות היפים והיפות
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אתם רוצים קלאן טוב אז שלחו הודעה או תוסיפו אותי H20}humotel
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
האם אתה טייס ותיק? האם אתה שולט באוויר? אם כן , אני צריך כמה טיפים , למרות שעברתי על כמה מדריכים באינטרנט , עדיין קשה מאוד להיכנס לתחום האווירי ב- BF3. כרגע אני מנסה בעיקר מטוסי קרב. למדתי פחות או יותר את השליטה בהם , עכשיו המטרה היא להוריד מטוסים/ מסוקים אחרים וגם לפגוע במטרות קרקע. אם יש למישהו טיפים , אני אשמח.
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-