עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי המשחק Company of heroes. המשחק מעודכן לגרסה 1.71. לא שיחקתי במשחק כמה חודשים. לפני מספר ימים ניסתי לשחק באינטרנט- והוא אומר לי שאני צריך להוריץ פאץ של 1.7GB!!!! נסיתי להסיר ולהתקין מחדש- לא עזר. למישהו יש רעיון?!

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  2. http://www.gamesradar.com/us/pc/game/news/article.jsp?articleId=200711239291393082&sectionId=1006&releaseId=2006032219817514003 הכתבה מציגה 10 סרטוני וידאו של עשרה משחקים שונים בהם מופיעים שחקנים, חובבנים ומקצוענים כאחד, מראים את כישוריהם המדהימים. שווה צפייה!

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by waisor,

אני התקנתי את המשחק אבל חסר לי הסירייל נאמבר אולי מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולרשום לי אותו אני הודה לו מאוד..

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. יש לי שאלה, יש היום בכלל צורך ב4 ג'יגה זיכרון? או ש2 ג'יגה מספיקים למשחקים של היום? (קרייסיס, ביושוק,אנריל 3) המפרט אמור להיות מפרט ב3.5K שראיתי באחד הת'רדים פה בעמוד למשחקים. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nehmia,

למישהו יש סרבר טוב שעולים רמות מהר שעדיין עובד עדיף ישראלי...חיפשתי ולא מצאתי...

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by guynemni,

unreal tournament 3 הוא הכי חדש בסידרה ויש לי עוד שאלה מתי הוא יצא??

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by BigDragoon,

חזרתי לאחרונה לנסות לשחק את המשחק ב BATTLE NET. הבעייה שיש לי LAG כשאני מנסה לשחק עם אנשים אחרים. פתחתי את הפורטים בROUTER שרשמו בבליזארד: 6112, 4000. אבל זה לא עוזר... (אין FIREWALL במחשב) לעוד משהו זה קרה?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by adibs7,

חייב את הקראק הזה מישהו יכל להשיג אני מחפש בנרות

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  9. Started by zoriza,

יש לי 60 fps במשחק , שזה נחשב כ-fps בינוני בסי אס . ישנם דרכים להעלת ה-fps ? מפרט: amd 4600 d.c 1gb gf 8500

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  10. שלום , יש לי את המשחק test drive unlimited מקורי בכל פעם שאני מפעיל אותו הוא קורס ברגע שאני מגיע למפה. המערכת פשוט נופלת ואני מקבל את הודעת השגיאה המופרסמת של ווינדוס. לפעמים המחשב אפילו עושה ריסט לעצמו. אין לי מושג מה הבעיה פה וניסיתי כבר הכל. עדכון הכרטיס מסך,עדכון הווינדוס,התקנת הפאט' למשחק וכו' ועדיין אותה הודעה מעצבנת. לפני כמה חודשים המשחק היה מותקן על המחשב שלי והוא רץ בלי שום בעיה ולא הקטנה ביותר. ההבדל היחיד שיש בין מה שהיה לי אז להיום היא שאז הייתה לי ויסטה על המחשב.והיום אני עובד על XP PRO אמנם המסך שיש לי עכשיו גדול יותר אבל אני דיי בטוח שגם אז המשחק רץ לי עליו בהגדרות הגבוההות. בכל מקרה,גם ששיניתי את הרזולציה ושיניתי את ההגדרות לנמוכות יותר המחשק ע…

11. כמו בכותרת, הפעלתי תמשחק וזה מה שכתוב /= ! המפרט שלי בחתימה . תודה מראש =) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by טל123,

אני יודע שאני קצת עתיק אבל.. מישהו פה מכיר טוב את המשחק: America's Army ויכול לעזור בכמה דברים...?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by davidcohen,

כל פאר קריי בפחות מ70 דקות!!! http://www.youtube.com/watch?v=SH_ocuvVF7k זה לא סופר מריו או משחקים מסכנים אחרים...FAR CRY !!! הוא לא נהנה כל כך , אבל עדיין - יפה!!!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by zoriza,

לאחורנה , כל המשחקים החדשים ( מהחודשים האחורנים ) נתקעים באמצע ופשוט יוצאים לווינדוס . מופיעה הודעת שגיאה send/dont send . יש לציין שמשחקים מתקופות קודמות עולים . מה יכולה להיות הבעיה ? אגב המפרט שלי : amd d.c 4600 ocz 2g 667 gf 8500 512m מערכת הפעלה xp sp2

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by ofir38,

שלום, יש לי בעיה במשחק כאשר אני נכנס לשחק כל הרקע של המשחק שחור. אני לא יכול לשחק כי אני לא רואה כלום.. מאיפה הבעיה הזאת יכולה להיות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by shaithebest,

הגיע לי משחק מחשב בקובץ rar מה שקורה זה שאני עושה לו extract here הוא מתקין אבל בסוף ההתקנה הוא שולח לי שגיאה שאומרת כך: unable to locate component this aplication has failed to start because d3dx9_3.dll was not found re-installing the application may fix this problem חיפשתי את הקובץ המדובר אבל לא מצאתי עשיתי התקנה מחדש וזה לא עבד ושלח את אותה השגיאה מה זה? איך מסדרים את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by motogt,

אז המשחק לא עובד. הוא כותב DirectX encountered an unrecoverable error מה לעשות? אם יש מידע בשרשור הרשמי תפנו אותי לעמוד( אי אפשר לחפש בכל ה90 עמודים שם)

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by *Roe.S,

שלום, חוץ מ F.E.A.R הגירסא הראשונה ישנים עוד משחקים... אני צריך שתגידו לי מזה כל משחק ומה יצא אחרי מה... אז יש את F.E.A.R "הרגיל"- הראשון והמקורי combat - משחק הרשת של fear ומה אלה: ??? Extraction Point Perseus Mandate ויש עוד?

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  19. גם לאלה בעלי כרטיסי מסך dx9 יכולים לראותכ dx10 ע"י הפאץ. משהו מכיר ? ומאיפה מורידים.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by johnwoo,

כמה זמן בממוצע לוקח למחיר של משחק חדש לרדת ובכמה? לדוגמה: אם CRYSIS עולה עכשיו 220 ש"ח, מתי סביר להניח שהוא יירד במחיר ולכמה (200 ש"ח לדוגמה?, 180 ש"ח?...)

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  21. Started by johnwoo,

אני מעוניין לקנות את המשחק JERICHO, אבל אין בו דיבוב ותרגום לרוסית. איפה ניתן למצוא גרסא ברוסית למשחק (או קובץ תוסף ברוסית)? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by the cube,

שלום אני נמצא בשלב 2 של המשחק, במנהרות של ה antlions אחרי שברחתי מאנטליון ענקי שאי אפשר להרוג, נפלתי לתוך מנהרה עם צינור התחלתי ללכת לכיוון קצה המנהרה, כשפתאום המשחק נתקע, וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה לאחר לחיצה על אישור המשחק נסגר. ניסיתי כל פעם להפעיל את המשחק מחדש, ואף לשחק מחדש את השלב, וזה עדיין קורה כל פעם בדיוק באותה נקודה. האם יש פיתרון? נ.ב. המשחק הוא כחלק מה orange box ונקנה כחוק

23. Started by -LosNir-,

היי! הוציאו מוד ל HL2 שמבוסס על הדגמה שהייתה ל EP3. המוד נקרא "Missing Information", והוא בעצם "מוד ל EP3". המוד הוא בתוך ה Borealis! הורדה: http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2/download.html?sid=6145287 אני עכשיו מוריד אותו, על 10 אחוז

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by carock,

אם נגיד אני מוריד קרייסיס.. אני יוכל לשחק ברשת..? האם יש איזה פריצה לשחק ברשת..? או שאני חייב לקנות..?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים