עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by penny1,

שלום לכולם, יש לי שאלה.... בצעד נוסטלגי החלטתי לחזור לשחק ב american macgee alice הבעיה שהיא שלמשחק אין שום תמיכה בגויסטיק או גיימפאד מה שלדעתי יכול ממש להוסיף לחווית המשחק המשעשע והמוצלח הזה האם למישהו יש רעיון איך בכל זאת אפשר לגרום לו להשתמש בגיימפאד? (ורגב יש לי של לוגיטק) תודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  2. טוב אנשים, אני חייב למליץ לכם על המשחק/מוד הכי טוב שיצא אי פעם, הלא הוא TO = Tactical Ops זה מוד לאנריל (הישן), שלדעת רבים (לאו דוקא שחקני TO) הוא בכמה רמות מעל Counter Strike (שנחשב לשולט בתחום). אני פתחתי ת'ארד דומה לפני שנה בערך כאן בפורום, אבל אז הקהילה הישראלית היתה קטנה מאוד, וגם לא היה ממש שרת... היום הקהילה התפתחה בצורה מדהימה! בעקבות השרת שויגיימס (שבהזדמנות זאת אני רוצה להודות להם), ובעקבות עוד 2-3 שרתים שקמו בנוסף לוי גיימס ביססו את הקהילה, ואת המשחק לאחד מהמפותחים בארץ! אני חייב להודות (ומי שמכיר יוכל להעיד על כך) שהקהילה היא קהילה ממש רצינית, ולא ליימרים וכמובן לא צ'יטרים כמו בקמפר סטרייק... יש כיום בארץ כ 6-8 קלאנים רשמיים שמתחרים בין עצמם בליגה שנפתחה …

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ssll8,

אני מתלבת אם הוא שווה את ה300 שקל.... בכל מקרה הוא שווה קניה או לא?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Pika007,

כידוע לנו, בכל משחק יש באגים, אז........ למה לא לנצל אותם לטובה? שכל אחד ישים בת'רד הזה סרטונים של הבאגים הכי משעשעים שהוא מוצא, לדוגמה- קוריאני מעופף בקרייסיס קוריאני מרקד- עכשיו אתם

• 57 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by Dark Tetris,

קודם כל שלום לכם שמי תומר התחלתי ללמוד ניהול רשתות ואמרו לי שאני יכול ללמוד הרבה בפורום הזה אז נרשמתי (-: ב. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאלה שלי פשוט זה היה נראה הכי מתאים ג עכשיו לשאלה שלי יש לי וינדוס XP SP2 אני לא מצליח להתקין את המשחק הירוס הראשון! .... זה פשוט נכנס לCMD ויוצא אין לי מושג איך מתקינים אותו או ביכלל משחקים ישנים בוינדוס אשמח לקבח מכם תשובה (=

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by NiMo1771,

אחרי תקופה ארוכה בCOD הוא כבר התחיל לשעמם, אז קניתי היום באטלפילד 3 שיחקתי היום כמה שעות ונהנתי אבל קצת קשה לי להבין מה צריך לעשות בשביל לנצח ואיך עושים את זה.. יש כאן שחקנים וותיקים שבא להם לשחק איתי ולהסביר מה עושים? ועוד שאלה-האם יש דרך להגדיל את המפה בצד? או לפחות את מה שמופיע בתוכה? זה הפרופיל שלי: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/NiMo7/ תודה

• 47 תגובות
    • 6.8k צפיות
  7. לפני המון זמן יצא לי לשחק במכונת ארקייד בצורת קייאק, והמשחק היה לשוט בקייאק בעולמות שונים.. אני זוכר שהיה עולם עם דינוזאורים, והיה מדי פעם מערבולת שצריכים לסובב הרבה את המשוט כדי להיחלץ ממנה, אחרת טובעים והמשחק נגמר. יש מצב למצוא את המשחק למחשב או לקונסולה מסויימת? מקווה שהייתי מובן. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  8. אני מת על המשחק

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. אני קניתי את התוספות של spell force אבל העותק של המשחק המקורי שלי מזוייף וזה אומר לי שהוא לא יכול להפעיל בגלל שזה מזוייף. מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. Started by swisaman,

היי, שיחקתי קצת במשחק בתקופה שהוא יצא ולא היו הרבה מודים באותה תקופה. בעיקרון אני אתקין את המשחק בשעות הקרובות ואשמח לקבל פה המלצות על מודים טובים(שאתם אוהבים וישפרו את חווית המשחק) והורדה לאותו מוד אם אפשר תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Haguy,

שלום יש לי בעיה שאני אשמח אם תוכלו לעזור לי בה. יש לי את הערכה החדשה של ניוידיה בתלת ממד והיא עובדת מצוין עם משחקים כמו justcaus2, NDF undercover, far cry 2 ועוד.. אבל משום מה בוורקרפט זה לא נותן לי. כל פעם שאני נכנס למשחק התוכנה ישר ממירה את זה לתלת ממד, ואם לא אז אני לוחץ על הכפתור של המשדר וזה עובד. אבל פה שום דבר לא קורה. נכנסתי ללוח הבקרה של נוידיה לראות אם יש להם דרישות ספציפיות למשחק והם רק כתבו שצריך לשנות איזו הגדרה קטנה וגם את זה ניסיתי ולא קרה כלום. ניסיתי לפנות לבליזארד וניוידיה אבל שום דבר לא מסתדר לי. בעקרון גם בסטאר קראפט 2 זה לא עובד כמו שצריך אבל מסיבות שונות. באמת שכבר לא ידעתי למי לפנות,אם מישהו מבין בערכה הזו ואיך לתפעל אותה בבקשה צרו איתי קשר.תודה מר…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by .AloN,

במקרה שמעתי על זה עכשיו בפורום בחו"ל לינקים: http://www.gamershell.com/download_3201.shtml http://files.worthplaying.com/files/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=142 http://www.3dgamers.com/dlexit/torrent/games/commandos3/c3nodx.zip.html http://www.filefront.com/r.b/page__file_info/_filepath__/gamershell/demo/c3.zip/_output.html עוד לא גמרתי להוריד ככה שאין לי הרבה מה לספר...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by davis5,

יש לי משחק במחשב אחד ואני רוצה להמשיך לשחק במחשב אחר .איך אני מעביר את המשקים השמורים?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  14. Started by ben060,

יש לי תמשחק AOE 2 רציתי לדעת כמה FPS הוא מוציא? ולמה במחשב הנייד שלי אני לא יכול לשחק ברוזולוציה 1024*768? אשמח לקצת הסבר בנושא

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  15. Started by Zeev86,

יצא לי לקנות משתמש שייר לPS4 (ולמזלי קיבלתי עם המשחק עוד משחק אז יצא שלא הפסדתי הרבה כסף).שיחקתי כמה שעות ב-Primal והמשחק הזה לא שווה אפילו הורדה פיראטית.עד כדי כך שלדעתי ה-DLC של Yeti למשחק הקודם Far Cry 4 היה מהנה ומעניין הרבה יותר.להלן רשימה ממה שיצא לי להתנסות במשחק ועל סמך זה תחליטו אם זה מתאים לכם:- נכון, תקופת האבן אבל עדיין - הנשקים העיקריים שלכם יהיו Club ו-Spear.- רק 13 משימות, כשכל אחת אתם פותחים על ידי Grind שהרבה יותר משעמם מה-Radio Towers מהמשחק הקודם. עליכם לבנות בית לאחת הדמויות המשניות על מנת שהיא מצידה תועיל לשלוח אותכם למשימה.- משימות צדדיות עוד יותר משעממות - לך מA לB.- האפקטים של הגראפיקה מוציאים לי את העיניים מהחורים, ואין לי מושג מה הולך על המסך בקר…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by thrioue,

שלום לכוולם! קניתי מחשב חדש, עכשיו אחרי שהתקנתי בו WINDOWS ULTIMATE 7 x64 bit ואת כל הדרייברים הרלוונטיים פניתי למשחקים! אני משתמש במסך מחשב Samsung T220p 22".. רציתי לדעת איך אני יודע אם אני יכול לשים את ההגדרות הכי גבוהות מבחינת גרפיקה (HIGH וגם רזולוציה טבעית של מסך המחשב 1920x1200).. זה משתנה ממשחק למשחק? זה משפיע על המחשב באיזושהי צורה? בקיצור, איך אני מגיע לחווית משחק אופטימאלית מפרט המחשב בפרופיל. תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ravid,

אז ככה: איך אני מתחיל את תוכנת המודים מאיפה מפעילים אותה אין לי שום תוכנת מודים של שתי הדיסקים!!!! אני מחפש מלא מדריכים ולא מצאתי אני אשמח אם מישהו יעזור!

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by TomerPerez,

כל פםע שאני משחק battlefield 3,לאחר כמה זמן הוא קורס ואני יכול לסגור אותו רק דרך מנהל המשימות. האם ישנה איזו דרך לפתור זאת?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by elad_jacoby,

GTA: San Andreas מפיצים: Rockstar Games מפתחים: Rockstar North ז'אנר: Action תאריך שיחרור: 7.6.05 תוכן מידע מקדים [Freak]: סדרת GTA לקחה אותכם, השחקנים, ושמה אותכם בנעליו של פושע קטן המעוניין להפוך לגדול. המשחק האחרון בסדרה, San Andreas לוקח את כל הטוב שהיה בסדרה, בעיקר במשחקי GTA3 ו-GTA: Vice City ומוסיף לזה כמויות נדיבות של חומר חדש, מרענן ומהנה. גם במשחק הזה תשחק בן אדם הרוצה להפוך להיות ברון פשע, אלא שהדרך למעלה ארוכה מאוד. הגרפיקה של המשחק פשוט מדהימה ורמת הפרטים גבוהה במיוחד. הדמות שלכם תתפתח עם הזמן, וכל הפעולות שתעשו ישפיעו באופן ישיר עליה. המשחק מאפשר לכם מגוון רחב של פעילויות, החל מגניבת המכוניות הקלאסית, דרך פשעים אלימים יותר, ואפילו הפעלת קזינו…

• 23 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6156046.html?tag=latestnews;title;0 ותשימו לב- הPS3 עדין לא ביצור המוני 3 חודשים לפני ההשקה העולמית

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by JohnnyBravo,

נראה לי משחק מעולה,לא?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  22. בשעת משחק, כשאני מנסה לקחת ScreenShot (לחיצה על PrintScreen בברירת מחדל), המשחק קופא, עד לכדי מצב שאין לי מה לעשות מלבד ריסט ידני (מהמארז), אם יש לי סבלנות ועצבים להילחם עם ctrl alt + del, בשלב מסויים אזרק לחלונות ואוכל לסגור ת'משחק משם... מה שגם תגובת המחשב נעשית איטית להחריד ואפילו התגובות של המקלדת וכל השיט מורות על קפיאה כמעט מוחלטת של כל פעולת המחשב. בדמו זה לא קרה לי... :-\ גירסת ה Forceware היא 77.72 (WHQL Certified), כ' המסך הוא 6600GT Xtreme של לידטק - גירסת המשחק היא כמובן 1.1.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shaul,

לכל מי ששיחק במשחק, אני תקוע בשלב שבו נחטפי ע"י הסיט', ואני בחללית שלהם, אז אני מגיע לקומה של הגשר, אבל הדלת כניסה לגשר סגורה ואני לא יודע איך לפתוח אותה מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. טוב אחרי שכבר נמעס מכל המשחקים החינמיים SF WARROCK CROSS FIRE וכל הקקה אני מחפש משהו טוב חשבתי על COD:MW או BF:2142 מה עדיף? חשוב שהמשחק יהיה להורדה מתוכנה כמו STEAM או משהו כזה כי אני לא הולך לחנות לקנות או להזמין מחו''ל וגם בבקשה לא להגיד CS כי זה כבר חרשתי.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nesber,

אני משחק בסים סיטי 4, ופשוט לא מצליח להבין את התופעה של ירידת הWEALTH של הבתים שכבר ניבנו.. למי שלא מבין על מה אני מדבר הוספתי תמונה אני משחק עם צ'יטים ובונה הכל כיד המלך, הורדתי מיסים למשהו כמו 4-5 ואני לא מבין מה לעזאזל ההגיון של המשחק הזה, מה גורם לבתים להיראות כל כך מוזנחים?? אשמח אם מישהו יגיד לי.. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.