עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SilentBob,

המשחק החדש בכיכובה של הארכיאולוגית הוירטואלית המפורסמת ביותר נראה נהדר וגם מרגיש טוב מאוד, אך האם הוא באמת מצליח להתעלות על קודמו? התשובות בפנים לארה קרופט שבה להרפתקאה נוספת, במשחק אקשן הרפתקאות מגוף שלישי שמהווה המשך לאיתחול מ-2013, חידוש שמחזיר אותנו לתקופה בה היא רק החלה את דרכה בתור ארכאולוגית. שנה לאחר מאורעות המשחק הראשון, בהן לארה נזרקה להרפתקאה בעל כורחה, הפעם היא מתכננת מסע משלה. המחקר של אביה שהתאבד, שעסק בחפץ ארכאולוגי מסתורי בשם ה-"Divine source" מטריד את מנוחתה. לארה מחליטה לצאת בעקבותיו ולמצוא את אותו ממצא שנאמר שיש לו את הכוח להעניק חיי נצח, כל זאת כדי להוכיח לעולם שהוא אמיתי ושאביה לא היה מטורף. רק שמתברר שלא רק לארה מאמינה בקיומו של …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ori83,

מישהו יכול בבקשה לשים לינק לגירסת פקמן שעובדת ב windows. אני חיפשתי מלא אבל אני לא מצליח למצוא את הגירסא המקורית. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אחד המשחקים היותר מבטיחים של EA בתקופה האחרונה, שזכה לתשבוחות רבות ולממוצע ציונים גבוה מ-90 בגירסאות הXBOX360 והPS3 מיועד לצאת מחר בגרסאת המחשב. לצערי [הרב מאוד], הנחתי את עיני על הכתבה הבאה: http://whatifgaming.com/dead-space-pc-version-perplexed-with-control-problems-and-issues-not-fluid-enough שטוענת כי גרסאת המחשב סובלת מבעיות שליטה קשות שלא מאפשרות משחק נורמאלי... וזה לא המקום היחידי ששמעתי ממנו על זה. כל הכבוד EA, חייבים לדפוק משהו על הדרך. תנו לי לנחש שגם FAR CRY2 בגרסאת המחשב יצליח לצאת איכשהו דפוק כדי שEA תוכיח לנו פעם נוספת שהיא עדיין EA.

4. Started by Kobi Harosh,

שלום לכל קהילת שחקני BO2 . עקב פניות רבות בנוגע לפתיחת קבוצת ADV בקהילה שלנו , החלטנו לשתף אתכם ולערוך סקר קצר האם וכדאי לפתוח את ה - ADV . היינו שמחים לדעת דרככם " השחקנים " מה דעתכם ? יש להיתייחס לדברים הבאים : 1. מה הוא הקריטריון לשחקן ADV ? 2. איך בוחרים שחקן לקבוצת ה ADV ? 3. כמה שחקנים יכללו בסך הכל ? 4. האם נכון עכשיו להקים קבוצת ADV כאשר GHOSTS בפתח ? 5. כמה גאטרים ADV ירוצו בשבוע ? 6. מה תיהיה ההשפעה על השחקנים שאינם ADV ( בכמות גאטרים ) ? אנו נשמח לקבל את היתייחסותכם , ולשמוע רעיונות חדשים על מנת לאפשר לכולם להנות , כאן איתנו . בברכת שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. המשחק החדש של סדרת Call of Duty יכלול מצב זומבים משלו, ואת הגירסה המחודשת ל-Modern Warfare תוכלו לקבל אך ורק בחבילה יחד עימו תאהבו את זה או תשנאו – הרשת ממשיכה לגעוש בעקבות חשיפתו של Call of Duty Infinite Warfare, והנה הם הפרטים החשובים שכדאי לכם לדעת. הגירסה המחודשת ל-Modern Warfare, אשר לא מהווה רימייק מלא אלא עדכון של אלמנטים שונים בהתבסס על הליבה הקיימת (Remaster), תבוצע בידי סטודיו Raven Software הוותיק, אשר הופקד גם הוא להיות חלק ממאמצי הפיתוח המאסיביים שמאחורי המותג Call of Duty, והיה זה שפיתח את מצב הזומבים והמצב המקוון של Call of Duty Advanced Warfare. מספר תמונות השוואה שממחישות כי Modern Warfare Remastered לא יוכל להציע ר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by fim,

מישהו יכול לעזור ? היגעתי לשלב של רכבת תחתית ואין איך להמשיך ??? מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by liordavid,

ראיתי ביוטיוב אפשרות להריץ מן דמו של המשחק והוא מחשב באיזה FPS הוא רץ ? איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. בעקבות קריאה של מספר ערכים על משחקי וידאו פופולרים בויקיפדיה האנגלית, התברר לי כי בארה"ב וייתכן מאוד שגם בבריטניה, גם העיתונות הכללית (שאצלינו בארץ העיתונים שנכללים בה, כוללים בין השאר את ישראל היום, ידיעות אחרונות, מעריב והארץ), ולא רק עיתונות הגימינג, מפרסמת ביקורות של משחקי וידאו ומדרגת אותם. דוגמאות למשחקי וידאו שקראתי בויקיפדיה האנגלית שקיבלו ביקורות ודירוגים ע"י העיתונות הכללית בעולם: 1. GTA IV: קיבל ביקורות מהדיילי סטאר הבריטי, וכן מהניו יורק טיימס. המגזין Empire שהוא מגזין קולנוע ולא גיימינג, הרחיק לחת ונתן לו ציון 5 כוכבים. 2. Modern Warfare 3: הדיילי טלגרף הבריטי דרג את גרסאת ה-Xbox 360 של המשחק ב-5 כוכבים. נתקלתי במשחקים נוספים בויקיפדיה האנגלית, שאינני זוכר אי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by אבשה,

אז ככה אני מקבל מחר את המחשב החדש שלי (תסתכלו בצד ימין) ורציתי לשמוע אם יש לכם איזה שהוא משחק יריות וקרבות מומלץ אבל שלא יהיה יותר מדי מסובך אתם יודעים פשוט להרוג אנשים וכל מיני אז תגידו בבקשה אם יש לכם המלצה למשחק כמו שכבתי שכדי לי לקנות תודה. נ.ב במחשב הקודם והמחורבן שלי שיחקתי CS 1.6 ואהבתי את זה אז אם יש משהו בסגנון הזה אז עוד יותר טוב תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Elikookoo,

אני מנסה להתקין כמה משחקים ובהתקנות של רובם אני מקבל בעיה של CRC Error ואיזה פירוט לא ממש מובן הנה הבעיה- קרה לי בנתים ב Assassin's Creed[^^^],Far Cry2,War,Warrock תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מישהו כאן עדיין משחק ת'משחק? ראיתי שיש עוד כמה שרתים ישראלים אבל אין לי מושג אם מישהו בכלל מתחבר אליהם.... חיפשתי גם שרתים של spearhead באירופה בqtracker לא מצאתי אפילו 1 איפה הימים של 2003 כשהמשחק היה בשיאו בזמנו עוד לא הייתה חווייה כזאתי בשום FPS.... מה אומרים? יש מישהו? (רוצה לראות אם יש טעם לחזור)

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, יש משחק בנייה כמו City Life או Sims City 4 שהולך לצאת? (חוץ מ-City Life World Edition כי זאת הרחבה)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Greave,

היי, יש לי בעיה קטנה ב-Halo ואני מקווה שתחסכו לי reinstall. מישהו יודע למה ב-Multiplayer אני לא יכול לראות טקסט? (כלומר, זה שמראה מה כותבים וזה שאומר מי מת ועל ידי מי - מעין log כזה)...

14. Started by eliil1,

יש במשחק VSYNC ? כי אני לא מוצא.. =\ תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=780509 עכשיו כל חברות המשחקים לא יכולות להאשים את הPC בפגיעה בשוק המשחקים, אומנם הוא כן פוגע אבל הPS3 לא חפה מבעיות ושלא נדבר על הX360 שהיא נפרצה עוד מימיה הראשונים בשוק.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by peacebringer7,

אקיצר רעיון טוב שכל מי שרוצה שימצאו אותו בסטים חברה מהפורום יכול לכתוב כאן את השם שלו. מי שרוצה להקל על החיפוש יכול לצרף לינק אל עצמו. מי שרוצה יכול להוסיף איזה משחקים הוא משחק העדפות אישיות,זמנים שהוא פנוי,סוגי שחקנים שהוא מעדיף וכו'.. מתחת לשם שלו. בתקווה שזה יהיה לתועלת הציבור.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by bp9,

אחים שלי אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מישחקי מכוניות שיעבדו לי בהגה שלי הינה הסוג של ההגה אם זה משנה: microsoft sidewinder force feedback wheel תודה רבה למי שיעזור לי.....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ETB,

????

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by mega1234,

http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1053402

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום אני משחק באינטרנט MapleStory , לאחרונה בשעות בין השעות 17:00 עד 24:00 ויותר מאוחר. קורים דברים מוזרים.במשחק בדרך כלל נראה לאגים.למה זה קורה לאגים? מישהו מכיר את המשחק הזה? מישהו ניתקל בתופעה הזאת? בתודה מראש -מיכאל חג שמח לכולם...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by sasasa,

נעלו אל הדיון הקודם כי אמרתי שהחוק נגד הקפצות דפוק אז נעלו את הדיון נעלבו או משהו ואמרו: ''אם החוקים לא מקובלים עלייך זו לא בעיה שלי ננעל.'' מתי אמרתי שהם לא מקובלים עלי?! הם כן רק אמרתי שהם דפוקים (דעה שלי) נפני שהתחלתי לשחק התקנתי את הפאצ'ים 1.1 ו1.2 ולא היה לי ליבחור נמר!! ורציתי לשחק אז בחרתי ארייה... איך בוחרים נמר?? יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! או DEPTH ON FIELD שאני לא יודע מהזה אבל הכרטיס שלי לא ניראה לי תומך באפשרות הזאת ועוד משהו אחד... כרטיס מעודכן למה אין BLOOM??!!?!?!!? יש דרך לעשות שהחייה שלי תיהיה טובה מהר??? זה לא אפשרי להיות SOILDER ולהיות טוב?? וגם פיצצתי את החקלאות באנש…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by goma,

יש לי בעיה כשאני מתקין pach עזזרה ל war craft3 זה המשמך שהם מרים לי שיש בעיה ואני לא יודע מה לעשות Blizzard BNUpdate v2.41 compiled on May 3 2002 Log created at 2:32 pm on 08/18/2001 This patch upgrades Warcraft III to version 1.01b. ERROR: unable to get write permission on file 'd:\Program Files\Warcraft III\war3.exe' Access is denied. RESULT: Patch failed אני יודה למאוד למי שיעזור לי תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. צהרים טובים אני מחפש משחק קרבות טנקים יש לכם להציע לי משחקים? תודה לעוזרים!

24. מאוד מעניין, ממליץ לקרוא http://www.rockpapershotgun.com/2012/09/05/ubisoft-drm-piracy-interview/

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. סרטון משחקיות חדש בן 18 דקות מאכלס בתוכו את כל מה שמדהים ומקסים בכותר האינדי השאפתני ביותר שנוצר אי פעם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלל-עמוק-סרטון-המשחקיות-שיגרום-לכם-להת/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.