משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את המשחק המקורי אם הלוח אם שלי(Asus Striker II Formula) ואני רושם את הקוד שיש על העטיפה של הדיסק וזה אומר Invalid Key
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כמובן מיובידייס http://www.gamershell.com/news_51600.html
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, איזה חלק במחשב הפנק-באסטר בודק? יש לי hardware ban מלפני שנתיים שלא רוצה להיעלם ... תודה לעוזרים, דור
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לי תדגם wirless laser desktp 6000 של microsoft ושאני משחק בפיפ או ראינבוי סיקס ויגאס יש בעיה עם המקשים: בפיפא שאני לוחץ על w פלוס d או a הוא לא יכול לרוץ קדימה וברינבוי סיקס ויגאס 2 שאני לוחץ על w רוצוף הוא נתקע כל הזמן מה לעשות?איפה הבעיה במשחק או במקלדת?? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי שבDX10 המשחקים מסתמכים יותר על הכרטיס מסך ופחות על המעבד. זה נכון? ואם כן, יש לי כרטיס מסך 3850 HD ומעבד p.4 3.00 ghz, כדאי לי לעבור לDX10? תודה לעוזרים! אלון
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עד כמה דמויות אפשר לשחק בו זמנית בdungeon siege2 לי יש 4 דמויות אבל ראיתי ביוטיוב שיש 6 דמויות... מישהו יכול להסביר לי את העניין?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
למשל BATTLEFIELD 2/2142, PORTAL... אבל מה עוד? יעני משחקים טובים ובינוניים. מקווה שהבנתם, תודה מראש, גיל
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בכללי על המשחק: משחק רביעי במספר מתאפיין בגרפיקה מרהיבה ונופים עוצרי נשימה, במשחק אתם לוקחים עליכם את התפקיד של חייל שנוחת בטעות על כוכב שכולו מיושב ביצורים אשר שלטו בעולם לפני 65 מיליון שנה, הדינוזאורים! ביקורת על המשחק לקונסוליות: **קרדיט לגיימר** במשחק הפעולה החדש Turok תמצאו את עצמכם נלחמים בדינוזאורים קטלניים. זהו לא משחק חדשני או פורץ דרך אך בכל זאת נהנינו מכל רגע Turok, משחק הפעולה החדש של חברת Propaganda Games , אומנם לא מגיע עם מספר בסוף שמו אך למעשה מדובר בכותר הרביעי בסדרה בת קצת יותר מעשור. שני המשחקים הראשונים בסדרה היו טובים למדי. הם לא חידשו דבר, אך בהחלט סיפקו חווית משחק מהנה, במיוחד בגרסאות ה-Nintendo 64 (הקונסולה שבה הסדרה החלה את דרכה). החבר'ה …
-
- 63 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן. כן אני ידוע שזה באיחור גדול אבל החלטתי לנסות את הקרב על הארץ התיכונה 2 של סדרת LOTR ובגיימספוט מקשרים להורדת הדמו,1.4GB,והעניין הוא שהוא מוריד במהירות של בין 15 ל-30KBS ואין לי שמונים שנה לבזבז על זה.. ככה שמישהו מכיר או יודע על לינק שעובד במהירות נורמאלית? החיבור שלי יכול להוריד בכ-300KBS תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, כל הנושא של DX10, יש בכלל השפעות בשטח? מישהו יכול להגיד מנסיון שהוא ראה הבדל בין משחק ב9 למשחק ב10? אני למשל שיחקתי בקרייסיס עם DX9 על XP והבנתי שיש הבדלים גדולים מאוד. רצתי והתקנתי את ויסטה 64, הרצתי שוב את קרייסיס (הפעם עם DX10 כמובן) ו..... כלום. בדיוק אותו הדבר. עשיתי משהו לא נכון או שפשוט עדיין אין תוצאות בשטח? מתי יהיו?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן אנשים! בקיצר אני מחפש המלצה לאיזה משחק טוב ללפטופ, המחשב הוא T42, לא איזה מפלצת. אני לא ממש מחפש FPS או RTS, כי לא יהיה לי ממש נוח לשחק ככה בלפטופ חשבתי על איזה RPG טוב, אבל הבעיה שחרשתי כמעט את כולם, אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח מאוד לשמוע! הRPGים שסיימתי כל BG כל ICEWIND DIABLO זה מה שנזכרתי כרגע, אבל היו עוד אז תודה לכולם!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני באמצע המשחק ועושה ESC ואין אפשרות לשמור... מישהו יודע איך שומרים?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בין המשחקים שניתן להוריד נמצאים DEUS EX (הראשון והשני), סדרת THIEF, סדרת קומנדוס (מלבד המשחק הראשון), סדרת היטמן (גם כן מלבד המשחק הראשון) ועוד כמה משחקים לא רעים: http://www.steampowered.com/v/index.php?area=sub&SubId=771&cc=PL האמת היא שאני מאוד מעוניין לקנות את החבילה הנ"ל אך אני עובר בימים הקרובים למחשב חדש. מישהו יודע האם ניתן להוריד מחדש את המשחקים על מחשב אחר (כמובן שאני אמחק אותם מהמחשב הישן לפני התקנתם מחדש)?
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה שמעתי על משחק אימה שיצא לפני חודשיים בשם Penumbra: Black plague הבנתי שמצד הביקורות הרשמיות המשחק קיבל ציונים צוננים למדי, ועם זאת, מצד השחקנים, כולם מהללים ומשבחים אותו. רציתי לדעת האם המשחק הזה שווה בדיקה? הוא טוב? מפחיד?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
המלצה לסימולטור טיסה אבל משהו של מטוסי קרב אני רוצה מישחק שהוא חדש משנת 2002 ככה ועד היום ומשהו אם קרבות אוויר וזה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שאני משחק במשחק Titan Quest שאני משחק אחרי דקה המשחק נתקה ומופע מסך כחול למה זה קורה כרטיס מסך שלי הוא X550 256mb אך אני פותר את בעיה???
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אם יש משהו שמייחד את המשחק משאר הסידרה ציינו זאת אני מעדיף משחקיות טובה מאשר גרפיקה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בפי מספר שאלות. לפני כשבוע החלטנו כמה חברים, לשחק את המשחק הנ"ל ברשת. (דרך ההימצ'י) כל עוד אנחנו משחקים 4 אנשים, הכל עובד בסדר. כשאנחנו מכניסים אדם חמישי הכל מסתבך, לאגים מטורפים. החלטנו לחפש פתרון, והפתרון שנקרא הכי טוב, הוא להשכיר שרת-משחק, לאכסן עליו את המשחק, וככה לפתור את הבעיה. ולשאלות, זה באמת יפתור את הבעיה? כמה זה צריך לעלות? על מה צריך לשים לב? יש לכם רעיון יותר טוב? פירסמתי את התרד במקום הנכון? אשמח לקבל כל טיפ בעיניין. תודה מראש, Henz.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
משום מה יש לי בעיות מוזרות בגרפיקה של המשחק.. בעיקר ליד מים. תראו בתמונה שהוספתי.. האזור הבהיר בצד ימין. זה מופיע בכל מקום שיש באזור מים. מה אפשר לעשות עם זה? וסתם מתוך התעניינות, אם אני משנה את כל הטקסטורות של המשחק לטקסטורות ברזולוציה גבוהה יותר, הגרפיקה תיהיה טובה יותר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה על משחק בסגנון של דיאבלו (לא טיטאן קווסט)
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון נתקלתי בהרבה דירוגים של משחקים, ואני לא יודע לאיזה גיל הם מתכוונים משהוא יכול להגיד לי מה הגיל של כול אחד מהגירוגי גיל? והכי חשוב - לאיזה גילאים זה RP? אלון
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אצלי נפל הסטים אני לא יכול לעשות כלום גם אצל כל החברים שלי נפל גם לכם נפל?? מתברר שבכל העולם זה ככה http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=684843 כבר 20 דקות
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טריילר טוב http://www.gametrailers.com/player/34093.html
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי את המשחק במחיר נחמד מאוד בסטים (15 דולר ~ 50 שקל) ואני רוצה לדעת אם יש עדיין אנשים שמשחקים בו.. יצא כבר UT3, אבל המחשב המסכן שלי בקושי סוחב אותו.. אז אני מעדיף לשחק ב2004 אם הוא שווה את זה.. ובנוסף, מה ההבדל בין הגרסה הרגילה ל- Editor's Choice? (בסטים מוכרים את הEditor's Choice...)
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-