משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas לא תומך WS ופעם ראיתי שנתנו כמה קבצים שיאפשרו שהוא כן יתמוך. מי שהוא יודע איפה אני מוצא את הקבצים האלו?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מוד נחמד למי שאוהב לההרג הרבה פעמים... המוזיקה נחמדה ומתאימה לסצינות האקשן הרבות במוד ;D כמה תמונות: קישור להורדה: http://files.filefront.com/Half+Life+2+Extreme+Singleplayer+Mod/;6545118;;/fileinfo.html המטרה (לפחות בפרק הראשון): לשרוד התקפות אוייבים. חדר קטן וסגור, ומאות של אוייבים שבאים מכל פינה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק מאפיה 2 הוא עולה לי בצורה מוזרה שאני רואה מין עירבוב של צבהים כזה אדום כתום ואני רואה את שולחן העבודה ברקע השאלה היא אם זה מה שקורה שהדרישות אולי לא תואמות את המחשב או שהמשחק לא טוב?? גם קורה שהמשחק כאילו נכנס..עולה מסך שחור ואז הוא חוזר חזרה לשולחן עבודה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב משחק שנמצא בקובץ עם סיומת MDF, דוגל הקובץ 6 ג'יגה. אני לא מצליח לפתוח את הקובץ, מישהו יודע איך אני עושה את זה? (אגב, יש לי גם קובץ זהה בגודל 8KB עם סיומת MDS) תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה? אז הנה סתם סרטון שאני וחבר שלי העלנו הנה: אם בא לכם תעשו לייק תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלטתי שאני רוצה לשחק CS, והתכוונתי לקנות את האלף לייף בזול בשביל הסידי קי. אבל עכשיו בעקבות העידכון גרסה, הבנתי שלקנות את האלף לייף לא יעזור לי. אז נכון לעכשיו, איזה משחק (הכי זול) אני יכול לקנות בשביל הסידי קי? או שעדיף לחכות פשוט להאלף לייף 2?
-
משחק פעולה חדש ושאפתני המפותח בידי צמד יוצרים נכנס אל הישורת האחרונה של פרוייקט הקיקסטארטר שלו, לאחר שכבר הבטיח את הסכום המינימלי הנדרש לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחפש משחק למחשב PC אשר יקח תמונה של הילד המשחק ממצלמה שמחוברת למחשב וישלב את הדמות במשחק כולל התיחסות לתנועות של הדמות. משחק דומה קיים בPS2 אך הוא מחייב קנית PS2 ??? בתודה, יהודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם מתעניין אם משהו עדיין משחק בזה באותה תקיפות שאני
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
זה מגיע.... http://www.hl2world.com/bbs/viewtopic.php?t=9734&postdays=0&postorder=asc&start=0 שבוע הבא כבר יהיה אפשר לשחק ב- Counter Strike:Source המלא דרך Steam
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק ואני לא יודע עם המערכת שלי תפעיל אותו אז תגדיו לי אם הוא יפעיל ועל איזה איכות לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L מעבד intel e5200 box כרטיס מסך:geforce 9500 1GB זיכרון:2GB 800Mhz ספק כוח :gyro 500w ps044 ג'נרי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יצא הפאטץ' החדש 1.6, כמובן סטים לא איחר ועדכן את המשחק. אבל מה, כרגיל כבר, הפאטץ' החדש הורס לי את המשחק. אז בזבזתי את ה12 שעות האחרונות במחיקת והתקנת מודים בנסיון למצוא את המקור לקריסה שלי. המשחק קורס ברגע שאני יוצא החוצה לעולם הפתוח, ואפילו כשאני מתחיל משחק חדש. כל זה לא הלך כשהמשחק קרס גם כשהתחלתי משחק חדש *בלי מודים בכלל*, אז כבר אמרתי לעצמי שזה כנראה משהו בהגדרות, נבדוק מה קורה אם אני מפעיל את המשחק על ההגדרות הכי נמוכות. ואיזה פלא! המשחק לא קורס! מיד התחלתי להעלות את ההגדרות אחת אחת ולראות איזה מהן גורמת לקריסה. מה מסתבר? ההגדרה שגורמת לקריסה היא איכות טקסטורות. ברגע שאני מגדיר אותה לגבוה - קריסה. נמוך או בינוני המשחק עובד... מה שמעצבן עוד יותר ששיחקתי עד עכשי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Lord of Ultima הוא משחק אסטרטגיה בשיטת שיווק של BF heroes (ז"א משחק חינמי בדפדפן) יש עכשיו בטא סגורה שאפשר להירשם אליה עם חשבון של BF heroes. אני רק עכשיו אנסה אותו, אז אין לי חוות דעת. מה דעתכם? בצורה שטחית הוא נראה לא רע דווקא...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת האם steam וorigin מקבלות prepaid?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מריץ את דום 3 על מחשב חדש AMD 3000 1G DDR X800XL DFI LANPARTY NF4U והמשחק עובד חלק רק על מדיום ומעל זה המשחק מתחיל לקרטע זה הגיוני או שיש בעייה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי האמין, עוד בכמה ימים הראשונים, שנועם (Hectic) הסביר לי איך מתקינים Xsplit, ואיך להרים סטרים להתחיל מלקריין ריפליים של חבר'ה מהסילבר וגולד לתוך טורנירים קטנים, ואז טורנירים ישראלים גדולים. לקבל כל כך הרבה פירגון מהסצינה הישראלית, בכל מקום ובכל שעה להתקבל לעבודה אצל Imbalanced Tv, ועכשיו חברים, הגיע היום ששולחים אותי, לנורבגיה (כל ההוצאות ממומנות ע"י Noroff.com) לקריין טורניר לאן ענקי The Gathering - אני אהיה חלק מ3 אנשים שזוכים לכבוד הזה, אחת מארצות הברית, אחד מאנגליה, ועבדכם הנאמן מישראל, כולנו שדרנים ב-אימבה, שנבחרה לעשות את הלייבקאסטינג היחידי באנגלית לטורניר המטורף הזה שיתרחש בעיר Hamar, שלא רחוקה הרבה מאוסלו הבירה. הטורניר יתרחש בתאריכים 4 לאפריל עד ה8…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן התקנת המשחק התקנתי גם dirict x 9 אבל אני מקבל את התמונה הבאה : אולי האשמה היא בכרטיס מסך [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לאחי הקטן את המשחק בלי פרימיום ואני רוצה לקנות לו את ההרחבות אבל המקום היחיד שאני מוצא בו מכירה זה אמזון והם רוצים פי שש(30$) מהמחיר שהוא קנה את המשחק מישו מכיר איזה מקום אמין וזול לקנות ממנו את ההרחבות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=D24hFddDdl4 רק אחרי שהתחלתי לשחק גיליתי שהולכת לצאת גרסה מיוחדת בקיץ, אבל לא נורא. זה עדיין משחק אדיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי בפרטי [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש המלצות בעיקר למשחקי מכות (בסגנון riday night round 2)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-