עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yakir4u,

יש לאחי הקטן את המשחק בלי פרימיום ואני רוצה לקנות לו את ההרחבות אבל המקום היחיד שאני מוצא בו מכירה זה אמזון והם רוצים פי שש(30$) מהמחיר שהוא קנה את המשחק מישו מכיר איזה מקום אמין וזול לקנות ממנו את ההרחבות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ברק2000,

האם המשחקים האלה בטוחים מבחינת וירוסים, רוגלות וכדומה? חבר שלי אמר לי שזה יכול לעשות הרבה וירוסים אבל הוא לא מי יודע מה מבין...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אם מישהו יכול לעזור לי בפרטי [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DivineS,

13-4 GG 1st half: 2nd half:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Armageddon1,

יש למישהו פריצה למשחק: Heroes III Armageddon's Blade בגרסה 2.1 תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by srulikg,

אני מקווה שזה הפורום הנכון. בינתיים מצאתי את train your brain with Dr. Kawashima. מישהו מכיר עוד דברים דומים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. סרטון טרי מציג לנו את הטכנולוגיות החדשות שמפתחת NVIDIA במסגרת מיזם ה-GameWorks שלה, ובהתבסס על DirectX 12 לכתבה

8. Started by Titan7777,

המשחק עולה בלי לקפוא רק בWINDOWED MODE וברגע שאני לוחץ על ALT+ENTER ונכנס למסך מלא, התמונה קופאת. ברגע שחוזר למסך חלון, המשחק חוזר לעבוד רגיל. אני עם ווינדוס 10 RX5700XT 3900X X570 AORUS MASTER 32GB DDR4 אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום! אני מעוניין לקנות את המשחק BF3, אבל חייב לדעת כמה דברים לפני. 1. אילו הגבלות חלות על הסריאל? יש ברשותי עותק מקורי של GTA IV שהסריאל נחסם לאחר שהתקנתי את המשחק יותר מחמישה פעמים. האם גם על באטלפילד חלה הגבלה זו? 2. האם יש מספר מחשבים מוגבל שעליהם אפשר לעשות אקטיבציה לסריאל? 3. איך בכלל עובד עניין האונליין במשחק בכל הנוגע לשימוש בסריאל. האם מדובר בחשבון של EA שאני יוצר ואליו אני קושר את הסריאל? ואם כן, אם המשחק מותקן על המחשב שלי, האם אני יכול ללכת לחבר שלי, להתקין על המחשב שלו את המשחק עם אותו הסריאל כמובן, ואז להתחבר לחשבון שלי ולשחק שם אונליין? 4. מצאתי את המשחק ב- PCGAMES במחיר 195 שקלים. האם זהו המחיר הזול ביותר בארץ לעותק פיזי של המשחק? (לא סריאל בל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הפרק החדש בסדרה הייחודית והמוזרה של סגה עשוי להיות המוצלח ביותר עד היום - וכזה שבכל מקרה ממש לא כדאי לכם לפספס לכתבה

11. Started by n1kZ,

טוב אז כפי שאתם יודעים עוד מעט יוצא CoD:Ghost ואין כל כך פעילות באף משחק אז חשבנו להרים טורניר לכיף לזכר הימים הטובים טורניר 5vs5 CoD:Mw2 כל מי שרוצה מוזמן להרשם מקווה שנצליח להרים טורניר לכיף כזה לפני הקוד החדש. בהצלחה קבוצות: RiM

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by overload,

-מעבד 1.5 ג`יגה -384 מגה זיכרון -כרטיס גרפי מרמת GeForce 3 או ATI 8500 ומעלה (כולל ה-GeForce 4 MX) -2 ג`יגה מקום פנוי אלה הדרישות של דום 3. אני חושב שאני מדבר בשם כולם שזה מפתיע לטובה! בנוסף לדרישות הנמוכות של HL 2. ברור שאלו רק דרישות מינימליות כדי להפעיל את המשחק אבל זה גם טוב. אולי היצרנים והמתכנתים הבינו שהם רצים מהר מדי וכל אחד מנסה להשיג את השני ובסוף אף אחד לא נהנה מזה, במיוחד לא השחקנים. אני שוקל לא לחקות לכרטיסי המסך של הדור החדש (MID-END) ולקנות לי היום R9800P, כי כנראה שזה יחזיק הרבה יותר זמן ממה שחשבתי (בבקשה על תעבירו לדיון הגדול של דום)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מי האמין, עוד בכמה ימים הראשונים, שנועם (Hectic) הסביר לי איך מתקינים Xsplit, ואיך להרים סטרים להתחיל מלקריין ריפליים של חבר'ה מהסילבר וגולד לתוך טורנירים קטנים, ואז טורנירים ישראלים גדולים. לקבל כל כך הרבה פירגון מהסצינה הישראלית, בכל מקום ובכל שעה להתקבל לעבודה אצל Imbalanced Tv, ועכשיו חברים, הגיע היום ששולחים אותי, לנורבגיה (כל ההוצאות ממומנות ע"י Noroff.com) לקריין טורניר לאן ענקי The Gathering - אני אהיה חלק מ3 אנשים שזוכים לכבוד הזה, אחת מארצות הברית, אחד מאנגליה, ועבדכם הנאמן מישראל, כולנו שדרנים ב-אימבה, שנבחרה לעשות את הלייבקאסטינג היחידי באנגלית לטורניר המטורף הזה שיתרחש בעיר Hamar, שלא רחוקה הרבה מאוסלו הבירה. הטורניר יתרחש בתאריכים 4 לאפריל עד ה8…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. סוף השנה האזרחית ותקופת הדיווחים הפיננסיים כבר כאן - ואיתן בשורות על כך שנזדקק להמתין יותר מהצפוי עד להשקה של כמה וכמה משחקים מסקרנים ומבטיחים לכתבה

15. Started by MightYaad,

אני מתחיל לשחק בoblivion ואני רוצה להיות סוג של גנב אבל שיכול להרוג גם.... אז חשבתי ללכת לdark brotherhood כדי להיות שם אסאסין ואז אני יהיה חזק בלחימה אבל איך אני יכול לשלב בזה גם גנב....למשל אם אני רוצה לגנוב דברים ולמכור אותם...איך אפשר למכור אותם מחוץ לגילד של הגנבים חשבתי ללכת על הגזע שנראה כמו הנמר איך אתם ממליצים לי לשלב בין גנב למישהו שיכול להלחם (לוחם בסגנון אסאסין עם סכין או משהו כזה) הרעיון הכללי הוא של דמות שמתגנבת וגונבת ויכולה לעשות גם נזק (לא צריך איזה לוחם חזק שיכול להלחם ב40 לוחמים בו זמנית אלא אחד על אחד) אם לא הבנתם תשאלו ואני יסביר שוב.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by San Sanych,

Rooster: ISR OpPc LunaticRedEyes TheShadowSS Xìîí SËCHONZ SUB: FB QWIPZA אני Xìîí מאשר הגעה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sagi_10,

אהלן אחים שלי.. צחפש משחק ששיחקתי פעם...המטרה היתה לקנו סמים ואז ללכת למקומות אחרים ולמכור ביוקר... מכירים? יודעים איך קוראים לשמחק? תעזרו לי!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by xTak,

שלום לכולם, אני ועוד כמה חברים התחלנו לעבוד על צ'אנל גיימינג חדש, שהנושא העיקרי שלו הוא MW3 אשמח מאוד אם תעשו לייקים סאבים ותשאירו תגובות, הערות או כל מה שעולה לכם בראש תודה רבה חבר'ה! מקווה שתהנו! http://www.youtube.com/user/Ri5eClan?feature=g-upl אנחנו חדשים בפורום הזה אז אנחנו מקווים לפגוש חברה מביני עניין ונחמדים </blockquote>

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by fragon,

מי שלא היה מעודכן או לא ידע או סתם לא היה לו אכפת ולהתעניין ולשאול אנשים מהנבחרת. נבחרת ישראל עלתה לשלב רבע גמר Country Championship 2013 הלא הוא היורו של קול אוף דיוטי. ישראל עלתה מהשלב בתים כקבוצה מקום ראשון אחרי -תיקו עם נבחרת טורקיה -ניצחון על נבחרת נורבגיה - ניצחון טכני על נבחרת אנגליה בשלב הבא ישראל תפגוש את נבחרת צרפת, שעלתה שניה מהבית שלה ולפי התוצאות שלה היא נבחרת פחות טובה מישראל, אך בשלב שאחרי לישראל יש סיכוי לפגוש את הפייבוריטית של הטורניר, נבחרת גרמניה, אבל לא נרוץ קדימה וקודם כל נעבור את המשחק הקרוב בהצלחה פרטים לגבי המשחק יהיו בהמשך בדיון מפני עצמו. הרוסט של הנבחרת: Lafa blws rhino centix divine fano GolanNz Lynch sEEdy *אין חשיבות לסדר ה…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sxs,

אני בשלב שנקרא Lucky Bastard (האחרון) ואני מגיע לנמל ענק והמשימה היא להרוג את הבן **** עכשיו, איך שאני נכנס יש סרטון כזה והאיש שאני צריך לההרוג יוצא מהאוטו שלו ולא מראים לאן הוא הולך... בקיצור, הרגתי שם את כווולם, בכל הנמל המזויין, אני רואה את המכונית שההוא נסע בא, אבל הוא לא נמצא בשום מקום ולכן אני לא יכול להרוג אותו ! HELP ! ! ! ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TimoTy,

יש לי בעיה שאני משחק אני לא יכול לדבר בצאט ........... כל פעם שאני אמור לראות משהו אני רואה Cstrike_Chat_Alldead משהו כזה........... מה אני עושה?????????

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by I.Robot,

למישהו יש המלצות בעיקר למשחקי מכות (בסגנון riday night round 2)?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tomerco,

שלום רציתי המלצות למשחקי תפקידים טובים אבל שיהיו חדשים לא ישנים מימי קום המדינה אני מחפש משחקים בסגנון שאתה גיבור שעולה רמות ושאתה יכול לבחור דמות בין קוסם לוחם וכדומה.. אבל לא חייב.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by navk2,

אני משחק משחק,מסיים מפה כלשהיא, הולך ל BFHQ ורשום לי שם הכול על 0 למרות שאני יודע שהישתמשתי ועזרתי, וגם הרמה לא עולה ! והכנתי משתמש ! (אני לא על הדפולט)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מה צריך לעשות, בכדי שאני אראה את הפינג של השרתים באתר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.