משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !!! אני צריך שמירה למשחק Xpand Rally Xtreme אם אין לכם שמירה אז תביא לי צ"יטים או קודים או טריינר ותסבירו איך להשתמש תודה רבה לעוזרים !! :)
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי. יש לאחי ג'ויסטיק חדש והוא מחפש משחקי מסוקים (אחרי שחרש על Flight Simulator) טובים. Helicopter Strike Force לא ממש להיט... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. אני מחפש את המשחק הכי חזק שיש היום, המשחק שבשביל להפעיל את ההגדרות המקסימליות שלו צריך מחשב של חיל האוויר וזה בגלל שאבא שלי אמר שאני אביא לו את המשחק הכי חזק היום בשוק והוא יקנה לי מחשב שיחזיק את המשחק על הגדרות הכי גבוההות אז אני שואל אתכם אנשים אז תביאו את המשחק פשוט הכי הכי חזק שיש תודה חברה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך 9800gtx+ מעבד e8400 ואני מריץ את המשחק על הגדרות הכי גבוהות עם מקסימום פילטריםם ורזולוצייה והמשחק רץ מצויין הוא פועל מצויין הבעיה שנגיד אני יתן דוגמא בסירטון של ההתחלההשמראים את שתי האנשים האלה רביםם אז מתי שאני נגיד נותןן לוו אגרופים אזז רואים את הפנים כזה מוזר העייןן זזה מהמקוםם הראשש כזה כאילו כזרו אותו וגם הראו את שתי הדמויות כאלה מכוסות בכמו משהוא כזה לבןן וזה תמיד קורה באותםם קטעיםם והמשחק מקורי קניתי אותו מה יכולה להות הבעיה? יש לציין הבעיה רק בסירטונים תודהה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. פירמטתי את המחשב והלך גם המשחק לצערי וההיתי בערך כ- 50 עד 55 אחוז של המשחק אם יש מישהו קרוב לאחוזי המשחק הללו ויכול לעלות לי את הקובץ אני מאוד יודה לו כי לא מצאתי שום קובץ באינטנט של שמירות. תודה רבה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני חייב להסכים עם כל אחת ואחת מהמבחירות שנעשו פה: http://www.bit-tech.net/gaming/2008/12/30/top-five-worst-games-of-2008/1
-
- 52 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם !! הורדתי את המשחק Tom.Clancy's.Rainbow.Six .Vegas.2 ברוסית ולא ידעתי שזה ברוסית משהוא יכל להביא לי לינק להוריד רק את שפה האנגלית לא את כל המשחק או משהו תודה לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
התקנתי את זה , מראה בדיוק איפה כל דבר שקשור למשימה נמצאה, פשוט הופך את הכל לקל מדיי , נותן גם את מיקום המשימה וגם מיקום של הדברים הקשורים אליה, לפי דעתי זה מבאס שבמשחק עצמו כל המשימות הם בטקסט בלי שום הפניה כל שהיא,ממש חידה למצא כל מקום, אבל עם התוסף הזה, זה כבר יותר מדיי לכיוון השני. סתם מעניין אותי לשמוע חוות דעת של אנשים שיותר רציניים ממני במשחק, אני דרגה 20 משחק בערך שבועיים כבר (בלי שום תוסף)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי משחקים כמו: NFS Under Cover GRID. והחוויה האמיתי היא לשחק עם הגה... ואני לא כל כך יודע איך להגדיר אותו אשמח לקבל פירוט. בתודה מראש yosda-boy,
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לאח שלי בעיה במחשב כשהו מפעיל את המשחק, לאחר זמן מה שנע בין 15 דקות לשעה וחצי , פתאום המשחק יורד לאיזה 8FPS זה מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון 9600GT 512MB אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שהמעבד מהווה צאוור בקבוק למרות שהסימנים מוכרים לי ממקרה שהיה לי עם קריסיס 2 במחשב שלי , שהייתה תוכנה שהגבילה את הכרטיס מסך שלא יתחמם יתר על המידה וזה הוריד את ה-FPS לאחר כמה זמן (GEST אני חושב זה שמה) אצל אח שלי לא מצאתי תוכנה שמגבילה את הכרטיס מסך , חיפשתי ב-TASK MANASGER ב-PROCESSES מה אתם אומרים ? אם הוא יוריד את ההגדרות יפעל חלק כל הזמן ? יש אולי איזה הצעות לפתרון הבעיה ? תודה מראש ! פרסמתי תגובה באכול הרישמי אבל…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
SECRET OF THE SILVER BLADES, POOL OF DARKNESS היו סדרה של FORGOTTEN REALMS שהתחילה כמדומני מ POOL OF RADIANCE שעשו לו הרחבה חדשה יחסית ב-2001... והיה עוד משהו עם GATEWAY חיפשתי ברשת אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל, בטוח יש איזה מנוע שמאפשר לשחזר את הדברים האלה על גרפיקה סבירה(הדרך היחידה שלי לשחק זה דרך אמולטור של אמיגה) הכל בפיתוח של SSI ... אשמח לעזרה נזכרתי בעוד שניים GATEWAY TO THE SAVAGE FRONTIER ןההמשך TREASURES OF THE SAVAGE FRONTIER משחקים משנות התשעים המוקדמות.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חבר שלי טוען שהוא משחק חלק עם המשחק GTA זה המפרט שלו Q6600ו 9880GT ו2 גיגה זיכרון
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
:errrr: :errrr: :errrr:אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אהההההה!!!!!!!!!!!!!! הם רודפים אחריי אני לא יכול לחסל אותם שמישהו יעזור לי להגיע לsafe hous ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הינה הסיקור השנתי מאת GameSpot על המשחקים והתעשיה לשנת 2008, הוא כולל את הצבעות הקהל ונבחרי העורכים: http://www.gamespot.com/best-of/ נקודות לביקורת: 1) בכל המועמדים ובכל הקטגוריות יש התעלמות מוחלטת ממשחק "קטן" בשם Gears Of War 2. המשחק יצא בתחילת נובמבר והוא ראוי ביותר להתמודד בקטגוריות רבות כולל "משחק השנה". מוזר מאוד שהוא נעלם לגמרי מכל הסיקור שלא לאמר רשלנות... רגע... קבלו תיקון... גיימספוט לכלכו פה בענק!שימו לב שיש מועמדות למשחקים שיצאו בדצמבר 2008, כך שאנחנו מדברים פה על התעלמות מכוערת, לא הוגנת ולא מקצועית. 2) מאוד מוזר שמשחק קטן ומדליק כמו Braid קיבל טונות של מועמדויות אך שלאגרים אחרים כמו prince of persia, mirror's edge, far cry 2 בקושי מועמדים לתארים השונים. 3) …
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי XP והתקנתי כוכב כחול המשחק עולה אני עושה משימה ואז שאני לוחץ טיסה זה יוצא לי מהמסך ורושם שלח או אל תשלח. שמעתי ילדים שכן מצליחים להפעיל את המשחק על XP יש פאץ' שמתקן את זה? יש איזו דרך שניתן כן לשחק על XP את המשחק? אשמח לכל פיתרון בקשר לבעיה.
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום. למי שלא מכיר GameHack היא תוכנה המאפשרת לשנות ערכים במשחקים (כסף לדוגמא). אני מחפש תוכנה דומה שיכולה לרוץ בvista .
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני משחק במשחק , LINEAGE2 ורציתי לשאול איך אפשר לפתוח את המשחק בתוך חלון ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן. כמה שחיכיתי למשחק הזה , אתמול השגתי אותו לאחרי שהכנתי אחלה תשתית (מחשב חדש ב5000 ש"ח + וינדוס ויסטה). אני מנסה להתקין את הדיסק הראשון , ומיד כשמתחילה התקנת המשחק עצמו (אחרי ההתקנה של הרישום באינטרנט שעוברת טוב) הוא טוען כי המחשב שלי לא מתאים... להלן תמונת מצב : http://img122.imageshack.us/my.php?image=123fx7.jpg מה הבעיה ?? הלינק מוביל לעדכונים של WIN XP לSP3 , הקטע שיש לי ויסטה.. אז מה הבעיה? תודה מראש , שחר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לוחץ על סולו ואז על משחק חדש ואח"כ בוחר רמת קושי ואז הוא חוזר לי שוב לבחירה של משחק חדש או משימה..מה עושים? וכשאני עושה לו אונליין הוא נופל ואומר שמהו גרם לו להיסגר..
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
החלטתי להעביר את השאלה מהאשכול לזיהוי משחקים לפה, כי האשכול הוא יותר בקטע של חידות. אני מחפש משחק על דינוזאורים. זה משחק פעולה תלת מיימד, גוף ראשון. אני זוכר רק איים, ואתה לבד, ויש בים את הדינוזאורים הגבוהיים הענקיים האלו, ובעצים יש דינוזאור ממש מהיר מנומר, וטירקס (ויש עוד כמה..) הייתי משחק בזה מזמן כשהייתי ילד, פתאום נזכרתי בזה. הסתכלתי על משחקי Turok וJP ולא מצאתי אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לרשימת ההנחות המלאה כנסו לכתובת הבאה: http://store.steampowered.com/holidaysale/
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. זה המפרט שלי עם מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 64ביט.. אני רוצה לשחק משחקים ובינהם cod5 והנסיך הפרסי האחרון..איזה תוכנות אני צריך להתקין בכדי שאוכל לשחק? (אני מתכוון דיירקטאקס וכדו') 2. איזו גרסה של תוכנות? 3. אפשר בבקשה לינק לתוכנות שאני צריך..? 4. יש לי את הקובץ של המשחק (קובץ איזו).. אני חייב לצרוב אותו או שיש דרך אחרת לפתוח אותו על המחשב ולהשתמש בו? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC P182 SE ספק כוח: enermax pro82+ 525w זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: ST3500320AS Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כרטיס מסך: BF…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מולטיפלייר אבל לא באינטרנט...זה אפשרי? יענו כמו פיפא כזה שמחברים שלט או מקלדת נוספת ומשחקים ביחד בקמפיין?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, יש לי פדלים ישנים שהגיעו עם הגה שקניתי פעם... ניסיתי להשתמש בהם בתור הrudder שלי אבל נתקלתי בבעיה... אגב- RUDDER, במשחק FSX, זה מה שנותן לך את האפשרות להזיז את המטוס ימינה ושמאלה על הרצפה, לא הכנפיים אלא הגלגלים. יש 2- במקור- גז וברקס... הם דיי סימטרים אז רציתי לנסות להשתמש בהם אבל... כל אחד מהם נחשב כסליידר, ככה שבאפשרויות של המקשים עצמם, כשאני לוחץ על אחד מהם, הוא לא מופיע כי הוא לא נחשב מקש אלא סליידר... ובאפשרויות של המקשים-סליידרים- יש קטגוריה של rudder אבל בעצם אני צריך להגדיר משהו עם שניהם, כי התוכנה מחפשת משהו שיש לו ימינה ושמאלה ובעצם מה שאני רוצה זה שהגז יהיה ימינה והברקס יהיה שמאלה, מקווה שהבנתם... כך שבעצם אני יכול להגדיר שם רק אחד מהם- וזה לא נותן…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-