עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כחלק ממאמצי השיווק של חברות המשחקים, תפקיד האריזה הוא מאוד מאוד חשוב יש בו לפעמים את הכוח לגרום לגיימר פוטנציאלי לקנות או לא לקנות את המשחק ב-20 שנים האחרונות ענף הגיימינג התפתח מאוד מבחינה גרפית אך העטיפות תמיד היו מרהיבות ואמנותיות זה דומה כמעט לתקליט/דיסק שהעטיפה נחקקת בזיכרון לנצח. מענין לראות את הטעם שלכם ,אז מהי העטיפה הכי טובה/יפה/אומנותית לדעתכם? (שכל אחד יבחר אחת ויציג תמונה כמובן) אתחיל באחת שעד היום אני לא שוכח והיא כבר בת 17

• 39 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by smulikon,

לפי מה שהבנתי בחודש הבא אמור לצאת המשחק לשוק... עדיין אין DEMO בשום מקום והכל נראה לי רגוע מדי. מישהו יודע מתי יצא הדמו? מתי יצא בדיוק המשחק ? האם יש עיכובים כמו כל שנה או משהו דומה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by ravenclock,

שלום לכולם! שמתי לב שישנם משחקים שעובדים אצלי לאט ללא סיבה, לצורך העניין קרייסיס עבד אצלי חלק על הדרישות הכי גבוהות לעומת פאר קריי 2 שקרטע גם בדרישות נורא נמוכות. לדוגמא ג'יטיאי 4 קרטע אצלי גם בדרישות גרפיות נמוכות. לא הקדשתי לזה תשומת לב עד אתמול כאשר התקנתי את neverwinter nights 2 משחק אשר המחשב יכול להריץ בלי להזיע ולהפתעתי אני אני צריך לשחק עם הגדרות שהן יחסית נמוכות. המחשב שברשותי: intel qx9770 extrrem edition radeon hd 3870X2 4GB DDRAM vista 64bit מספיק מקום פנוי.. אין וירוסים ואין רוגלות, הטמפ באוורסט אינה גבוהה לא עוברת את ה:40 גם במאמץ גם ויסטה וגם הכרטיס מסך מעודכנים נכון לאתמול. למישהו יש רעיונות ממה נוצרת ההאטה במשחקים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by amir4x4,

אני וחבר נוסף מעונינים לפתוח אך לא יודעים בתודה מראש אמיר

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. אני מחפש משחק יריות ריאליסטי כמה שניתן עם נשקים אמיתיים והכל שהוא חינמי ומשוחק ברשת מול ועם שחקנים אחרים עדיפות למשחק עם גרפיקה טובה.. יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  6. כי השוערים קצת מפריעים לי...הם טיפה חלשים...

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by chenrp,

מהו המשחק סימולטור (למחשב) הריאליסטי והטוב ביותר כיום? בזמנו שיחקתי ב TOCA 3 וזה היה מאוד ראליסטי אבל זהו משחק ישן. יש משהו חדש יותר? תודה.

• 27 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. מי שלא מכיר את GOG, הגיע הזמן להכיר - מדובר בראשי התיבות של Good Old Games, אתר למכירת משחקים קלאסיים (ישנים) להורדה ישירה ללא DRM מכל סוג שהוא (בניגוד לשאר שירותי ההורדות כמו Steam, D2D, Impulse וכו') שקיים כבר שנה שלמה. לרגל חגיגות השנה, הם מציעים לרכוש משחק אחד מהקטלוג של Interplay ולקבל משחק נוסף במתנה. חלק מהמשחקים - Fallout 1, Fallout 2 ו-Fallout Tactics, סדרת Descent וגם MDK נמצא שם. המבצע עד ה-9 בספטמבר: http://www.gog.com/en/page/1year_promo

9. Started by WildFire,

הרצתי חיפוש וראיתי שלא כתבו על זה, דיי מפתיע כי הפרויקט הוא דיי ותיק. הרעיון מאחוריו הוא לעשות קאברים לסאונדטראק של סוניק 3, ובתור מישהו שגדל על המשחק הזה אני נהנתי מאוד מהמוזיקה אפשר לשמוע ביוטיוב: http://www.youtube.com/view_play_list?p=C12C740709FD9F0B ויש קישורים להורדה באתר שלהם: http://s3k.ocremix.org מה אתם אומרים? מאכזב שיש הרבה צפיות אבל אף אחד לא מגיב :\

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by assaf990,

שאפשר להתקין אותו ברשת ביתית, ולשחק מחשב מול מחשב תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אז לאחר ההכרזה הרישמית מחודש שעבר של משחק ההמשך ל Red Orchestra: Ostfront 41-45 שאגב, לא יודע אם הרבה מכירים אבל בזמנו היה אחד המשחקים הטובים ברשת: משחק יריות חצי ריאליסטי שהתבסס על שיתוף פעולה מצד השחקנים ועד היום משחקים בו מאות שחקנים למרות הגרפיקה המיושנת.המשחק החדש יבוסס על מנוע UE3 עמוד הבית- www.heroesofstalingrad.com הסירטון החדש נראה טוב והוא מובא בשני חלקים: GC 09: Walkthrough http://www.gametrailers.com/video/gc-09-red-orchestra/55367 http://www.gametrailers.com/video/gc-09-red-orchestra/55369

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. חברה אני עושה את האיכות הכי גבוהה במשחק הזה עובד חלק. דרך אגב. באפשרות של הגרפיקה מה האפשרות הכי גבוהה בTEXTURE FILTERING ואם אשפר הסברר קצר מה הם האפשרויות יש שלושה. ANTI משהו BILININEAR ועוד אחד. ומה האפשרות הכי גבוהה!שתיתן את האיכות הכי גבוהה? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by D@nny,

שלום נכנסתי היום למשחק וגיליתי שכל השמירות נעלמו. בדקתי מאיזה פרק אני יכול להתחיל לשחק וזה הראה פרק 9 אבל עדיין זה די רחוק מאיפה שבעצם סיימתי. ידוע אם אפשר לעשות משהו חוץ מלהוריד את השמירות מהרשת? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by M3m3,

המשחק לא מראה לי משחקים שיצרתי במחשב השני. הנה מה שניסיתי: *Hamachi גרסאות 1.0.1.5, 1.0.2.5, 1.0.3.0. *לכבות את החיבור של Hamachi כדי שהמשחק יזהה את הLAN *Static IP *כיבוי כל ההגנות (Firewall, AV...) *לכבות את האינטרנט, להפעיל את המשחק ואז להפעיל את האינטרנט כדי לבדוק אם ככה הוא יקלוט את Hamachi *כל מדריך שמצאתי בקשר למשחקים בLAN. אני נמצא ברשת עם המחשב השני באותה קבוצת עבודה ואנחנו יכולים להעביר קצבים מאחד לשני ולהדפיס אחד אצל השני - הכל פתוח. Demigod כמובן נמצא במותרים בFirewall בניסיונות עם הFirewall GameRanger עובד לי איכשהו אבל זה ממש לא נוח שצריך תוכנה חיצונית. אודה מאוד למי שיסביר לי למה אני לא יכול לראות את המשחקים שאני יוצר במחשב השני (או להיפך...) חרשתי מדריכים …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by AliceInChains,

משהו יודע איפה בתוך ה OPTIONS במשחק אני יכול לשנות רזולוציה? חיפשתי ב VIDEO SETTINGS ואין כלום. ניסיתי דרך לוח הבקרה של NVIDIA ומסובך שם לגמרי, עד שמצאתי משחקים, הוא לא זיהה תמשחק ( ), וגם אחרי שמצאתי אותו אין שם בכלל שליטה על רזולוציה ( ).....עזרה..... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  16. ולא כמו WOW כי הוא קוואסטי מידיי אני אוהבת שזה יותר אקשן.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. גיבור של "Blood Assassin וגיבור של "Fist of Stone כאילו כשאני בוחרת לוחם שיצטרף אלי חדש מה אני צריכה לשים לו כדי שהוא ישתמש ב Blood Assassin או ב" Fist of Stone"? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. Started by gal555,

שלום לכולם אני צריך המלצה למשחקי FPS משחקים שכבר שיחקתי בהם:prototype,COD 4,FARCRY2,cod5,crysis,crysis warhead,left 4 dead ויש עוד שאני לא ממש זוכר אני מעדיף מישחקי יריות ופעולה או שזה אותו דבר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בידיוק עכשיו קראתי שאחד פה קרא למשחק מסויים באורך של 8 שעות ארוך, משהו שאם היה נשמע לפני כמה שנים היה לא הגיוני ! איך זה שתעשיית המשחקים עם הזמן הצליחה להוליך אותנו שולל ובלי שנשים לב פתאום כל משחקי היריות (בעיקר) הפכו לחצי מהאורך הרגיל ! לפי דעתי דוגמה חזקה מאוד זה WANTED, איך לכל הרוחות אפשר לשחרר משחק במחיר מלא שהחברה המפיצה יודעת שזמן המשחק בו הוא 6 שעות ?! אז נכון שהמולטי היום הולך והופך יותר ויותר דומיננטי כי למה להשקיע בסולו (שמוגבל בסופו של דבר לכמות מסויימת של זמן) את הנשמה שאפשר להשקיע את אותה ההשקעה במולטי שאפשר לשחק ימים ? אני לא הכי חזק בקטע של בניית משחקים אבל ברור לי שליבנות סולו של מעל 50 שעות שלא ישעמם אותך אפילו לא לרגע, הרבה יותר קשה מאשר ליבנות מולטי …

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. היום התקנתי את העידכון 1.7 , ונידמה לי שיש מפות חדשות במהלך המישחק , זה נכון ? רוני

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  21. שלום לכולם, שחקן ישתמש במקלדת+עכבר והשני בפאד XBOX. לא חשוב איזה סוג המשחק, העיקר שיהיה כייפי. * לא משחקי ספורט (כמו פיפא, פרו, נ.ב.א ...) / worms למיניהם.. אגב לא חובה רק משחקים חדשים, אפשר גם קצת ישנים.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by simonsix,

לא ברור לי מדוע לא נפתח עדיין דיון למשחק המצופה הזה אולי לא נחשפנו אליו מספיק וגלגלי ההייפ שלו בארץ לא משומנים אבל, בענף הגיימינג בעולם יש ציפייה רבה למשחק הזה. בצדק. מדובר במשחק שאפתני של חברת פיתוח מצויינת שהולך להביא לנו שימוש ביותר מ 600,000 נשקים! Release Date: 10/20/2009 Publisher: 2K Games Developer: Gearbox Software Engine:Unreal Engine 3 Genres: First-Person, Shooter אתר הבית: http://www.borderlandsthegame.com/ טריילרים: http://www.gametrailers.com/game/borderlands/5366 הפורום הראשי (אך הלא רישמי) : http://www.borderlandsforums.com/borderlands-t3.html wikipedia- לחץ כאן רקע המשחק עצמו מתרחש בעתיד, בעידן שבו בני האדם מטיילים בחלל בחיפושים אחרי משאב…

• 121 תגובות
    • 13.2k צפיות
  23. אז ככה, נתקעתי באיזו מסעדה מעצבנת הרגתי שם את כולם וביצעתי את כל המשימות אבל הרדאר הירוק נשאר, וחיסלתי את הטנק הכל!!!!אני עומד ממש איפה שהרדאר מצביע לי ואין שם שום דבר שאני יכול לעשות....תעזרו לי בבקשה!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  24. Started by 3pac,

יש איזה מוד או פאץ' שמאפשר להריץ את המשחק על רזולוציות של מסך רחב (1600X900 ,1440X900) ?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  25. Started by Guyn,

משחק מז'אנר ה-FPS, משלב לוחמה בנאצים בעזרת מגוון נשקים עם יכולות מיוחדות. פירוט המשחק: אתה נשלח למשימה מיוחדת בליבו של הרייך, על מנת לחקור את האפשרות של החזקת כוח חדשני ומסתורי על-ידי הנאצים. כאשר אתה מאחורי קווי האויב, אתה מגלה שהם פיתחו הרבה יותר מסתם נשק חדש. הנאצים מנצלים את כוחו של מימד מקביל ואפלולי הנקרא "The Veil", על מנת ליצור נשק שיכריע את סוף המלחמה. תנוע בין המציאות האפלה של הנאצים לשלך, בזמן שאתה מפקד על ארסנל רחב של נשקים מכוחות ההתנגדות ומדינות הציר הנאציות. בנוסף ביכולתך לפנות אל השוק השחור עבור שדרוגי נשקים, או על מנת להפנות את הכוחות האפלים של הנאצים עצמם כנגדם, תוך שימוש בנשקים עם יכולות על טבעיות וכוח אש המונע על-ידי יכולות ה-Veil. אתר הבית: w…

• 198 תגובות
    • 20.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים