משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מפרט E6300 1.8 1GB 667 7600GS 256 למה המשחק בקושי אולך על הגדרותבינוניות?? הנה הדרישות.... שלי לא מספיק?? Operating system: Windows XP with latest service pack installed, DirectX 9.0c August 2006 edition (included with demo), OpenAL (included with demo) CPU: Intel Core/Pentium 4/AMD Athlon 2 GHz or equivalent (3 GHz recommended) RAM: 512 MB (1 GB Recommended) Video Card: 128MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above, only Ati and Nvidia chipsets are supported (256 MB of memory recommended) Sound Card: OpenAL compatible (full OpenAL hardware acceleration capable card recommended) Hard Drive space: 2 GB of free space is required to install and play the dem…
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
משחק: כל המשחקים שיש, עדיף גוף ראשון כמו BF4 וCOD-GHOSTS וגם הישנים יותר , ובכלל אני פתוח להצעות לכל סוגי המשחקים. פרטי המשתמש ברשת: maoraustin תוסיפו חופשי הערות נוספות: אני בן 22 (לא אכפת לי באיזה גיל אתם כל עוד אתם אוהבים לשחק), מת על גיימינג, יש לי אוזניות ASTRO A50 למי שמכיר עם מיקרופון והכל. מוכן לכל משחק מעניין שתציעו. נתראה בלייב!!
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
doom 3 פשוט נתקע לי כל הזמן ללא התרעה . יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro והורדתי את הדרייברים החדשים מכאן - Catalyst 4.9 - Windows 2000/XP מעבד intel p4 2.4 GHz אשר בזמן המשחק מגיע לטמפרטורה מקסימלית של 50 מעלות שזה ממש לא נוראה ולא אמור לגרום לתקיעה פתאומית. מערכת הפעלה XP. ספק ג'נרי 300W. ram : 512 MB HT המחשב לא נתקע כלל כאשר איני משחק בdoom3, וכאשר אני משחק הוא נתקע בד"כ אחרי 30-60 דקות. אין לי מושג ירוק למה זה קורה ???. פרסמתי כאן הודעה בעבר ונאמר לי כי או שהספק מהווה בעייה (ואינני מבין כלל למה ואיך הוא יכול) או שישנה בעיית חימום אך לא נראה לי כי זו הבעייה מאחר וטמפ' המעבד סבירה. עזרה תתקבל בברכה
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אבל אני לא מבין למה כל כך קשה להרוג שם , זה נדמה כאילו אני מת תוך רגע ולהרוג אחרים אני צריך לרוקן מחסנית. אפשר לדעת מה הסוד שלכם? אפשר טיפים? כל כך קשה לעלות שם בדרגות... אני סה"כ דרגה 2 ועם הנשקים והתוספות הבסיסיים.
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעייה אם המשחק Call Of Duty Modern Warfare 2 וכשאני מנסה להכנס עליו הוא כותב לי את ההודעה הזאת + (תמונה) Error during initialization: Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Modern Warfare 2 is run from the correct folder. יש לי את גירסאת הריפ של המשחק בשפה הרוסית שחבר שלי הביא לי. אצלו הוא התקיין את המשחק ועובד לו בליי בעיות ולא כתב לו שום דבר בכניסה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לדעת כמה שחקנים (בערך כמובן) - כמה מליונים, יש בBF4 וכמה יש עדין בBF3 ויהיה מעולה אם תוכלו להביא לי גם מקור לביסוס הדברים, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חיסלתי את כולם....ואני מנסה לעבור לצד השני...אבל אין שום גשר....מעל הנהר של ה"לבה" היגעתי לאיזה סלע = שמגיע קרוב לצד השני - אבל לא מספיק אני מנסה ליקפוץ מעל המירווח שנישאר ומיתרסק למטה יש מעבר נוסף או דרך אחרת ? אמורים להפיל את הסלע ? למטה או מה ? THX
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק. יש עיר מסוימת שאני כובש אוטומטית (בלי קרב, הטלתי מצור כמה תורות) וכשאני לוחץ על כל אחת מאפשרויות הכיבוש המשחק פשוט קורס לדסקטופ. אין לי מושג למה זה כי זה לא קורה באף עיר (כבשתי עיר נפרדת ובחרתי באחת מהאפשרויות וזה היה בסדר. אני לא יכול להמשיך במשחק וחייב לבחור אפשרות). המשחק מקורי, כך שזה לא בעיה. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ישנו איזה אביזר שבאמצעתו ניתן לפרוץ מחשבים או כספות עם כל מיני מספרים שרצים,רצית לדעת כיצד לעבוד עם זה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אנשים הגיוני שיצאה הגירסה הסופית של המשחק? כי אם כן אני מוריד אותה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר nexusmods (זה שמחזיק את המודים של Skyrim), יש גם מודים ל-The Witcher 2. בדיוק קניתי את המשחק במבצע הקיץ של Steam ואני תוהה אם מישהו התנסה במודים האלה והאם כדאי להתקין משם משהו. תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את משחק ה"נוסטלגיה" Revolt? הקיצר, כשאני מתחל לשחק, אז אין את השעון הזה שסופר לאחור ואז עושה GO! אלא ישר מתחילים לנסוע. איך מסדרים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המשחק המקורי, התקנתי אותו פעם אחת ומיד בהתחלה במשחק הראשון המשחק לא הגיב למקשים אך המשחק עצמו המשיך לפעול, כולל סאונד והכל. מחקתי אותו וכשבאתי להתקין שוב ההתקנה עבדה מצויין עד הרגע שבו לוחצים על הכפתור הצהוב, "Install", במסך עם תמונה של המשחק. אחרי לחיצה על כפתור זה המסך נעלם ושום דבר לא קורה, מישהו יכול להגיד לי מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני בן 15 וחצי MG1 מחפש אנשים בראנק הזה עד MG2 לעשות קבוצה של חמישה כדי לעלות רמות בMM מי שרוצה להיצטרף או שיש לו קבוצה והוא מחפש עוד אנשים מוזמן להוסיף בסטים ASAFABADI
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1007862 צריך רק להגיב שם ולהכנס להגרלה |: מבטיחים עוד קודים בקרוב אז כדאי שתשימו עין אפשר להגדיל ככה את הקהילה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-15 יום הקרובים תהיה פה תחרות חידות! החל מהיום יפורסמו 3 תמונות, וכל שלושה ימים יפורסמו עוד 3 תמונות עד לסה"כ של 15 תמונות. בכל תמונה מתחבא שם של שחקן סטארקראפט ישראלי. אתם צריכים לנחש איזה שחקן מופיע בכל תמונה ולשלוח לי תשובות בהודעה פרטית פה בפורום! תשובות יש לשלוח עד תום ה-3 ימים ולא יתקבלו תשובות על תמונות ישנות. כלומר כל 3 ימים צריך לשלוח הודעה פרטית עם התשובות של ה-3 תמונות העדכניות. נא לא להגיב עם תשובות פה בדיון!!! בסוף כל שלושה ימים התשובות ירוכזו ונקודות יחולקו (0-3) לכל מי שצדק. בסוף ה-15 יום למי שיהיה הכי הרבה נקודות יזכה בפאד חדש QCK HEAVY של STEELSERIES!! (ובמידה ויהיה תיקו על מקום ראשון יוגרל מנצח) מומלץ לנחש גם אם אתם לא בטוחים ב-100%. לא יורדות נ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם קיימים אנשים שהתקינו את המשחק וניתקלו בשגיאה כלשהיא?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום קניתי MP5 של חברת SILVER LINE מדגם : SL-601 תוצרת סין כתוב בספר שלו שהוא תומך במשחקים. אין לי מושג איזה סוג משחקים אני צריך לחפש. ניסיתי להפעיל איזה כמה קיבצי משחקים בעלי סיומת RKP אך ללא הצלחה, בבקשה אני צריך קצת עזרה, תודה
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שבוע הבא יתקיים טורניר פתיחת שנת 2012 של סטארקראפט בחסות HWZONE![/glow] הפרסים: פרטים המלאים של הטורניר: הטורניר יהיה בפורמט Double Elimination BO3. המשחקים של הטורניר ישוחקו בארבעה ימים: יום חמישי ה-26 לינואר, שבת ה-28 לינואר, חמישי ה-2 לפברואר, שבת ה-4 לפברואר. בכל אחד מהימים הללו משחקים יהיו בין השעות 19:00-22:00. בכל יום ישחקו 3 שלבים: חמישי 26 לינואר - עד לשלב 3 בסולם העליון. עד שלב 2 בסולם התחתון. שבת 28 לינואר - עד לשלב 6 בסולם העליון. עד שלב 5 בסולם התחתון. חמישי 2 לפברואר - עד שלב 8 בסולם העליון. עד שלב 8 בסולם התחתון. שבת 4 לפברואר -עד וכולל הגמר. לו"ז וחוקים מלאים נמצאים בלינק לבראקטס. אופן ההרשמה: 1) יש להגיב לדיון זה עם השם …
-
- 69 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
אז ככה יצאתי מהכלא ואז הגעתי למשימה שאני צריך להשיג 10 מכוניות ולהשים אותם במוסך ולתקן שמתי תיקנתי ונתקעתי אני לא יודע מה הלאה...., בבקשה עזרה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי. הבן של שותף לעבודה של סבא שלי טס לחו"ל... אז הוא ביקש ממני לעשות רשימה של המשחקים שאני רוצה שלא ניתן להשיג בארץ...[כי אני כבר זמן רב מחפשת כמה משחקים...], עד עכשיו חשבתי על: Grim Fandango American McGee's Alice earthworm jim 1+2 יש לכם עוד רעיונות למשחקים ישנים נוסטלגיים שקשה להשיג בארץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%a4%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa/
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני משחק בBF3 אך ורק בMP, אחרי שהכרטיס מסך הקודם מת (9800 GT יהי זכרו ברוך) החלפתי לGTX560. במפות כמו CASPIAN BORDER כשאני מסתכל למרכז המפה אני רואה ריצודים שונים וכתמים, לפעמים עד רמה של כמעט כל המסך שחור וכל מה שאני רואה זה את הכלי נשק מרחף באוויר. לפעמים החלפה מרובה לאקדח פותרת את הבעייה לפעמים היא חוזרת כשאני חוזר לרובה. כשאני מסתכל לכיוונים אחרים הכל נראה תקין. דרייבר מעודכן ישר מהאתר של nVIDIA לא פתר את הבעייה. גם לא להוריד את הגרפיקה לרמה הכי נמוכה. בתקופת ה9800 מעבר לגרפיקה ברמה של מדיום פתרה את הבעייה. ב560 לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לצאת מזה. מישהו מכיר או נתקל בתופעה דומה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב להתקין את הסימס הרגיל ועליו את הנייטלייף או שאני יכול להתקין את הניטלייף לבד?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-