עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sir f,

אז מה לדעתכם הם המשחקים עם הsoundtrack הטוב ביותר עד עכשיו? כדאי לצרף לינק

• 129 תגובות
    • 19.2k צפיות
  2. Started by boogeh,

מישהו יודע האם עדיין קיים כזה דבר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by Offir,

היי, כמו שאומרת הכותרת, מה כדאי לבחור (אבל שלא יהיה כמו WOW שצריך לשלם 15 דולר כל חודש בשביל לשחק). . תודה. נ.ב. עשיתי בדיקה קטנה ונראה ש AGE OF CONAN יחד על חבילת ההרבה נראה הכי נחמד. דעתכם?

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by michael1232,

ערב טוב מה עושים במיקום הזה על מנת לפתוח את השער? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by J S Bach,

היי, זה משחק ישן [מלפי 10 שנים בערך] שבו אתה מפתח ושולט בעיר [נראה לי שרק במצריים], משחק מורכב שספר ההוראות/חוקים/הסברים שלו כלל כ-300 עמודים. במשחק הייתי צריך לדאוג לתזונה של העיר, טיפול במחלות/מגפות, הגנה מפני אויבים ותקיפתם וכן הלאה. אני זוכר אותו בתור משחק מאוד מורכב במיוחד לאור העובדה שבאותה העת הייתי כבן 8 ובלי אנגלית מפותחת במיוחד. נראה לי גם שהשם כלל את המילה 'פרעה', אבל אני לא מצליח למצוא עדויות אודות קיומו באינטרנט. בתודה מראש. **יצאתי אידיוט, כתבתי את המילה 'פרעה' לא נכון באנגלית ובגלל זה לא מצאתי כלום.... אפשר לסגור. מצטער

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by NAZRAK,

והשם הקליט יהיה... DMC! יופי. ככה בכלל לא יווצרו בלבולים עם הסדרה "הישנה" (DMC4 יצא סך הכל ב-2008) http://tgs.gamespot.com/story/6275935/dmc-first-impressions/?tag=updates%3Btitle%3B5 סגנון מעניין, למרות שכבר לא אהבתי את הדיבוב החדש של דנטה (ביחס לסדרה המקורית). נראה שאולי נרו לא נמצא כרגע אבל תהייה זרועה כלשהי לתפיסה מרחוק, המנגנון הזה היה ממש כיף לדעתי במשחק הקודם. יהיה מעניין [=

7. חשבתי לקנות את BAD COMPANY2 החדש יחסית למחשב במחיר זעום (160שח) ואז ראיתי שעוד רגע יוצא MEDAL OF HONOR תחת EA שעשתה גם את BATTLEFIELD. כרגע אני משחק בBF2 הישן והוותיק ואני פשוט מכור! או לחכות בכלל ל CALL OF DUTY BO שיצא בנובמבר? אני חולה על סגנון המשחק של BF שכולל רכבים. האם בMOH יהיו רכבים? האם בBO יהיו רכבים? האם ב MW 1+2 יש רכבים? בקיצור לא יודע מה לעשות!! תודה לכל העוזרים ושאלה יהיו הצרות שלנו בחיים!

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by bagetrek,

חוזרים למרדפים ..או שחוזרים אחורה בזמן .. EA כבר לא יודעים מה לעשות עם הכותר NFS .. אתם תחליטו ... רשימת רכבים : Alfa Romeo 8C Competizione Alfa Romeo 8C Spider Aston Martin DBS Aston Martin DBS Volante Aston Martin One-77 Aston Martin V12 Vantage Audi R8 Coupé 5.2 FSI quattro Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro Audi TT RS Coupé Bentley Continental Supersports Coupe BMW M3 E92 BMW M6 Convertible BMW Z4 sDrive35is Bugatti Veyron 16.4 Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Carbon Motors E7 Chevrolet Camaro SS Chevrolet Corvette Grand Sport Chevrolet Corvette Z06 Chevrolet Corvette ZR1 Dodge Challenger SRT8 Dodge Charger SRT8 Dodge Viper SRT10 X …

• 124 תגובות
    • 28.4k צפיות
  9. Started by kanpachi,

שלום לכולם הרבה זמן אני רוצה לנסות לשחק באיזה משחק rpg, הז'אנר הזה נראה לי מעניין והבנתי שיש הרבה משחקים שאפשר להעביר איתם המון זמן בכייף יש רק בעיה אחת, הבנתי שברוב המשחקים הפופלארים שפונים לקהל ה"כבד" ו"המכור" יש המון סוגי דמויות, המון אפשרויות לפיתוח דמויות, וכו' וזה ממש מבלבל אותי ואני מאבד את הידיים והרגליים, ניסיתי את הדמו של the witcher והוא היה ממש כבד עליי אין לי בעיה להריץ כל משחק, המחשב שלי די חזק יחסית יש לכם המלצות למשחקי rpg למתחילים?

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שלום לכולם, הרבה זמן לא שיחקתי משחק מרוצים על רמה שכולל שיפורים למכוניות. אני מכיר את סידרת Need For Speed אך כשנכנסתי לאתר שלהם ראיתי איזה 30 כותרים ודי התבלבלתי. לכן אשמח לקבל משחק מאחת המפתחות הרציניות עם גרפיקה מהשורה הראשונה. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by J S Bach,

היי, זה משחק RPG די חדש נראה לי שאם אני לא טועה בסופו אתה נלחם בזאוס... אני לא ממש מכיר את המשחק, רק יצא לי לראות מס' סרטונים.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. אני משחק בסטארקרפט והייתי מעוניין לשחק בו במחשב הנייד שלי מהנקודה שאני נמצא במחשב, איפה נמאת השמירה? תודה

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by Gimel,

המשחק יוצא באירופה עוד כמה שעות, אחרי שבארה"ב הוא זמין כבר יומיים. Uploaded with ImageShack.us אתר המשחק: http://www.civilization5.com/ דרישות מערכת: המשחק דורש התחברות ל-STEAM. בין אם רכשתם את המשחק באינטרנט ובין אם קניתם את הדיסק, נדרשת התחברות ל-STEAM בהתקנה. ציוני המשחק מאד גבוהים. מי שרוצה להביא קישור לביקורת מוזמן ואני אוסיף. בדמו ניתן להתנסות כבר מאתמול והוא זמין להורדה ב-STEAM כמובן.

• 275 תגובות
    • 69.8k צפיות
  14. Started by Iko89,

אני נורא אוהב משחקים בסגנון NFS UG או burnout שיש לך את האפשרות סתם ליסוע בעיר .. יכול להיות נחמד אם תהיה האפשרות לקחת מכונית פשוטה ולשפר אותה .. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Kalen,

סתם משהו נחמד שניתקלתי בו. יכול להיות שזה כבר פורסם, אבל לא מצאתי. - WoW ברזולוציה של 3840 על 1024. בגדול, מדובר בחיבור 3 מסכים ביחס של 4x3 , (כ"א ברזולוציה של 1280x1024. כנראה מדובר במסכי 19) ליצירת מסך אחד ברזולוציה של 3840 על 1024, באופן כזה שגם WOW רואה אותו כמסך אחד. מדובר במכשיר של Matrox בשם TripleHead2Go digital edition, (ישנו גם DualHead2Go) שאליו מחובר הכרטיס מסך, והוא מבצע את פיצול התמונה ל 3 מסכים המחוברים אליו. ובמילים אחרות. אין כל צורך שהמשחק יתמוך בזה. אלא רק שהכרטיס מסך (בתצורת SLI) יהיה מסוגל לספק את הרזולוציה הנדרשת, ב FPS סביר. כמובן, ניתן להשתמש במסכים גדולים יותר, שיספקו רזולוציה גבוהה יותר, כל עוד יש מספיק כוח מהכ.מסך. ראו בסרטון עד כמה הוא ר…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by natan805,

ראיתי אזהרה בכמה פורומים שהזהירו.והביאו לינק שכנראה מהאתר הרשמי שהזהירה על זה. אם זה נכון האם יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by sniper434,

מי בא SOF ?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by 2ten,

אני מחפש משחק שאני יכול להטייס מסוק צפע (קוברה) יש לכם שמות של משחקים? האם אפשר?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by naoriko,

שכל אחד ייתן שם של משחק הכי ממכר שהוא חושב! :]

• 91 תגובות
    • 18.8k צפיות
  20. אני מנסה בזמן האחרון לשחק במשחק ישן בשם Heist. בגלל תכנות גרוע כל לחיצה מפורשת כלחיצה ארוכה. מאחר ולחיצה קצרה היא ללכת או לירות וארוכה היא בחירה מרובה, קל להבין את הבעיה. כרגע הדרך היחיד שבה אני מצליח ללחוץ ולשחרר מספיק מהר היא ע"י "הפלקת" הכפתור השמאלי עם האצבע. ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו. כל אופציות ה-Compatibility ב-7 לא עזרו. ניסיתי להריץ את המשחק מ-XP ע"י VM. ניסיתי להוריד את ה-polling rate למינימום של 125Hz (עכבר G5). ניסיתי תוכנות שמאמצות את המעבד, המשחק קירטע אבל זה עדיין לא עבד. ניסיתי להוריד את ה-priorety במנהל המשימות להכי נמוך. בהמלצת חבר ניסיתי גם להשתמש במתאם PS\2 (עם עכבר אחר, ה-G5 לע יכול לעבוד דרך PS\2) לא רק שלא עזר, עכשיו גם ה"פליקים" לא נקלטו, כנר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Dima67,

מישהו קנה מהאתר http://www.cjs-cdkeys.com/ הם אמינים?

• 14 תגובות
    • 7.8k צפיות
  22. Started by Aviad6,

אהלן אני מחפש משחק עם עלילה מוקשעת כמו the witcher או mass effect 2 ושיהיה לו גרפיקה יפה (מאוד חשוב). הבנתי שיוצא מתישהוא the witcher 2 שמאוד אהבתי את הראשון, הוא וoblivion היו ממש נהדרים בשבילי. למישהו יש משהו עלילתי (אפשר גם יריות), גרפיקה טובה ומושקעת אבל לא אימה?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  23. חברה קניתי היום את המשחק אני כל כך חלוד שכבר עשיתי פדיחה אחת -הרגתי דמות מהקבוצה שלי :facepalm: התבלבלתי בצבע בכל מקרה למי שרוצה לשחק שיכתוב פה איך להתחבר אליו אני בסטים WIITNA -אבל לא יודע עם זה קשור גם למשחק מי שרוצה לכתוב מדריך גם יעזור כי שנים כבר לא שיחקתי במשחק בסדרה

24. Started by zam,

אם יש כבר דיון כזה אז אני מתנצל מראש כי לא ממש מצאתי אחד כזה. יש לי paypal ועדיין לא יצא לי להשתמש בו. לצורך העניין אני רוצה לקנות את המשחק Dragon Age: Origins אני אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by avivlyaviv,

שלום. מחפש סימולטור מטוסי קרב טוב, כמושן שיש תמיכה בג'ויסטיק. גרפיקה חשובה אבל הכי חשוב שהסימולציה תיהיה טובה. תודה

דיונים חדשים בפורומים