עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Spider1,

??? I5 760+ 4 GB MEM+RADEON HD 5750 לא סוחב GTA אפילו ב-1024 על 768 כשהכל LOW אני מרגיש שקניתי מחשב גרוטאה מה לעשות? אודה לעצה מקצועית כדי שאפשר יהיה לשחק

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by r1plet,

אז מה, אין ת'רד על המשחק? ;D Recommended System Requirements: CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 6000+ RAM: 2 GB RAM VGA: ATI Radeon HD 4800 / NVIDIA GeForce GTX 260 DX: DirectX 9.0c (March 2009) OS: Windows XP SP3, Windows Vista® SP2, or Windows 7 HDD: 10GB + 1GB Swapfile Sound: 100% DirectX 9.0c compatible Audio Device כמובן הסיקוול לFORCE UNLEASHED הראשון שחלקינו שיחקו וחלקינו לא. אני אישית ממש לא מתעניין בSTAR WARS ואף פעם לא ממש אהבתי, אבל כששיחקתי רבע שעה במשחק אצל חבר שלי בXBOX360 ראיתי משחק אקשן מדהים עם גרפיקה מעולה. כשהשגתי אותו למחשב נדהמתי עוד יותר מהגרפיקה, זה נראה כאילו זה מבין המשחקים שנראים הכי טוב בימינו. המשחק רץ חלק …

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by koko0,

אני זוכר ששיחקתי בזה או במשהו מאוד מאוד דומה במחשב...ואני לא חושב שזה היה אימולטור. יש דבר כזה? ואם כבר, יש משחקים קטנים ממלצים להעביר תזמן? [ליטל פייטר ואימולטור לפוקימון ומעלה...]

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by wrecker,

קודם כל חייב לציין שהמשחק מדהים, המפות אדירות! אבל יש לי בעיה שאני לא מצליח לשנות זווית מצלמה, יש לי אפשרות רק לראות את הטרקטורון מאחורה חיפשתי בשינוי מקשים ולא רשום שום דבר על שינוי מצלמה.. מישהו יודע איך משנים? בטריילרים מראים אפשרות לשחק מהחזית למשל ..

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by haKo$,

יש לי את המשחק קניתי אותו מחו"ל מהאתר GAME.UK הגיע לי אתמול, התקנתי אותו הערב הכל טוב ויפה התחברתי לEA, אני בוחר לשחק בקריירה אך כשאני לוחץ עליו המשחק מתרסק לחלון העבודה ורושם שהתוכנה מפסיקה לעבוד.. יש לי את הדרייבר של ATI 10.10 לא חושב שזאת הבעיה, מישהו יודע או חושב ויכול לעזור לי להתגבר על הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by NiMo1771,

עד עכשיו קניתי משחקים בארץ, אבל עכשיו אני שם לב שאפשר להזמין משחקים בחו"ל וזה ייצא הרבה יותר זול מישהו יכול לתת לי לינקים לחנויות אמינות וזולות מחו"ל? כדאי להזמין מסטים? עוד שאלה לא קשורה- במשחק NFS HP האיכות מאוד נמוכה, ולא מצאתי איפה אפשר לשחק עם הגרפיקה איך מגיעים להגדרות גרפיקה? (ניסיתי בdisplay settings אבל זה לא עושה שינוי גדול) תודה

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  7. Started by pazer005,

יש לי שאלת ניובי אז תרחמו עליי. אני מחפש משחק חדש להתמכר אליו כי יש לי הרבה זמן בתקופה הקרובה. במהלך השנים, פספסתי הרבה משחקים בדרך ואחד מהם הוא Warcraft ששמעתי עליו לא מעט אבל תכלס אין לי ממש מושג מזה. המשחקים שעברתי בחיי הם: Fifa, Football Manager, C&C, Mortal Kombat, Unreal Tournamet ועוד כמה שאני לא זוכר. קראתי על וורקראפט בוויקיפדיה וכל מה שהבנתי זה שזה משחק אסטרטגיה. השאלה שלי היא במה הוא שונה מכל שאר משחקי האסטרטיגה האחרים כמו C&C? למה הוא כל כך ממכר? במה הוא שונה מסטארקראפט חוץ מזה שזה משחק שונה מבחינת תקופה זמן ומקום (חלל וכו') ובקיצור, למה הוא כזה טוב? מצטער שזאת שאלת ניובי, ואם יש מקום שתוכלו לשלוח אותי ששם אני אמצא את התשובה, אני אשמח.

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by Nonister,

חברים יקרים! ב7 לדצמבר זה קורה! אנחנו מארגנים מסיבת תחפושות ענקית ואירוע השקה מטורף! אני לא יודע כמה מפה שחקני וורלד אוף וורקראפט אבל אילו ממכם שכן חובה להגיע!! הנה פרטים http://www.gamadia.co.il/forum/viewtopic.php?f=6&t=883 אגב אנחנו השגנו את המחיר הזול ביותר בארץ. תודה לכולכם חברים

• 36 תגובות
    • 8.1k צפיות
  9. Started by carock,

מישהו יודע מתי יהיה פריצה למשחק.. ומתי יהיה אפשר להוריד אותו.. אני מחפש עליו דברים וזה ניראה כאילו הוא עדיין לא יצא בכלל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Shtupel,

תודה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  11. Started by stingeR-,

אז נכון שיש עוד קצת פחות משבוע.. אבל אני ממש מצפה למשחק הזה! אפשר להתחיל ולפתוח את הדיון הזה כבר מפתחת : Codemasters משווק : Codemasters מופץ ע"י : Kokh Media אתר רשמי : http://www.formula1-game.com/ תקציר לטבול את עצמך בעולם הזוהר, הלחץ והתרוממות הרוח של הספורט המוטורי הכי מרגש בעולם - F1 2010 שואג על המסלול מלא בכל הנהגים הרשמיים, קבוצות ומסלולים ולהיכנס לציפיה האינסופית למהירות - אליפות העולם של הפורמולה 1 ™. להתחרות נגד אלופי העולם של ה FIA ™ כמו מיכאל שומאכר, לואיס המילטון, ג'נסן באטן, פרננדו אלונסו ולנקוט בקו המלא במסלולים שכוללים את חזרתו של הגראנד פרי הקנדי, המסלול באבו דאבי ואת הלילה הדרמטי של סינגפור והכל בHD. מנוהל על ידי מנוע ה"EGO" החדש של Code…

• 103 תגובות
    • 24.5k צפיות
  12. קהילת הגיימרים של HWZONE ביום שני הבא בלילה יושק WOW קטקליזם באירוע השקה ענק עם מאות משתתפים המיועד במיוחד לקהילות שחקני wow בישראל. האירוע מאורגן על ידי קהילת וורלד אוף וורקראפט הישראלית בגמדיה. האירוע יתקיים באודיטוריום של המכללה האקדמית תל אביב-יפו, שלכבוד המאורע יקושט בתפאורה ססגונית מתוך עולם המשחק. המשתתפים יגיעו מחופשים לדמויות שונות מתוך המשחק וישתתפו בתחרות נושאת פרסים. כמו כן יוצגו באירוע סרטונים נבחרים מתוך תחרות סרטוני גולשים המתנהלת בימים אלו באתר הגמדיה, ויחולקו פרסים ומתנות כדוגמת חולצות רשמיות. האירוע יתקיים ביום ב' 6.12.10 , בשעה 21:00, במכללה האקדמית תל אביב-יפו חשוב שכולכם תגיעו! האירוע של הקהילה וגם מי שאינו הזמין את המשחק דרך הקנייה המרוכזת של הג…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Nonister,

שלום לכל הגיימרים הישראלים. אילו ביניכם שחובבים משחקי בליזארד בעיקר. הקמנו ביחד קבוצת גיימרים ישראלים את האתרים הבאים למשחקי בליזארד. www.Blizzard.co.il בבקשה תעירו, תגיבו, תבקרו. אנחנו ממש נשמח לשמוע איפה ואיך אפשר להשתפר. אילו ביניכם שרוצים לעזור בבנייה בבקשה ליצור איתי קשר. האתרים, התכנים, התכנות והגרפיקה נבנו על ידי גיימרים בשביל גיימרים. לכן כל אחד שמעוניין בלכתוב, לתרגם, לצייר, לעצב מוזמן. תודה רבה לכולם.

• 125 תגובות
    • 32.2k צפיות
  14. Started by --Adidas,

היום התחדשתי בגיימפד של xbox360 אלחוטי (+הסט של לוג'יטק s520 ) אני לא כזה רגיל לגיימפאד תמיד שחקתי עם מקלדת ועכבר תמליצו לי למשחקים שכיף לשחק אותם עם גיימפאד שאני יתרגל גם ...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by carmelforkosh,

שלום לכל חברי הפורום , קיבלתי מטלה מהמנחה באוניברסיטה על מידע שיכול להיות מאד מעניין צריך לבדוק מה גודל שוק משחקי הרשת באינטרנט , כמות משתמשים , גילאי המשתמשים מצאתי חומרים משנת 2006 בגוגל , על השוק בארה"ב , אבל אני בטוח שהרבה השתנה מאז גם זכור לי שמישהו פעם זרק לי שלWOW יש 16 מיליון משתמשים (הזוי משהו) ולא מצאתי שום מאמר או מסמך שתואם לזה ברשת . אני מנסה לאתר מידע קצת יתר רלוונטי , אבל הכל כ"כ מפוזר ת'אמת , אחרי שהייתי מכור לCS ולעוד משחק רשת פחות מוכר (לפני הצבא) לא חזרתי לזה ואני מרגיש ממש חלוד אם תוכלו לעזור לי לרשום את עשרת המשחקים המצליחים ואת כמות המשתמשים שלהם או איזה לינק לאתר שיכול לעזור לי , אני ממש אשמח ...

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by ag43,

לא לבלבל עם DARKSTAR ONE. משחק שמכנה עצמו בתור "סרט אינטרקטיבי" עם יותר מ13 שעות של וידאו במשחק. לא הייתי מתייחס אליו אלמלא העובדה שהצוות של MYSTERY SCIENCE THEAETER 3000 משחק שם בשלמותו. מישהו שמע\התנסה במשחק הזה? אם הם לקחו את חוש ההומור היחדוי שלהם למשחק יכול להיות שכדאי לנסות אותו. http://www.darkstar.gs/home.htm

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by Blue Cheese,

נשבר לי הזין אין לי במה לשחק כבר,וזה המשחק היחיד שמשום מה יש לי יש לי את החשק לנסות אותו,אז הזמנתי לי את המשחק. תגידו איך הפינג בשרתים בחו"ל?אפשר לשחק נורמלי? ויש הרבה ישראלים במשחק?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by (G),

עקב חוסר במשחקי FPS טובים בזמן האחרון החלטתי לחזור לקלאסיקה האיכותית של פעם. אני מחפש MOD טוב של HALF LIFE, מישהו יכול להמליץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אשמח לקבל המלצה תודה

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום , קיבלתי מטלה מהמנחה באוניברסיטה על מידע שיכול להיות מאד מעניין צריך לבדוק מה גודל שוק משחקי הרשת באינטרנט , כמות משתמשים , גילאי המשתמשים מצאתי חומרים משנת 2006 בגוגל , על השוק בארה"ב , אבל אני בטוח שהרבה השתנה מאז גם זכור לי שמישהו פעם זרק לי שלWOW יש 16 מיליון משתמשים (הזוי משהו) ולא מצאתי שום מאמר או מסמך שתואם לזה ברשת . אני מנסה לאתר מידע קצת יתר רלוונטי , אבל הכל כ"כ מפוזר ת'אמת , אחרי שהייתי מכור לCS ולעוד משחק רשת פחות מוכר (לפני הצבא) לא חזרתי לזה ואני מרגיש ממש חלוד אם תוכלו לעזור לי לרשום את עשרת המשחקים המצליחים ואת כמות המשתמשים שלהם או איזה לינק לאתר שיכול לעזור לי , אני ממש אשמח ...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Quntix,

טוב, לא יכלתי להמשיך לחכות לTryarch שיוציאו פאץ'. הלכתי ומצאתי את כל הפקודות למנוע של המשחק, והגדרתי לעצמי קונפיג שפשוט העלים לחלוטין (בלי עין הרע) את כל בעיות הFPS והסאונד למינהם. והמשחק עכשיו רץ חלק. חלק מהשינויים שעשיתי בקונפיג - הגדלתי את הטווח תמונה, ככה שאתם רואים יותר פרטים שיפור HUD שיפור בפונקציה עומק שדה של המשחק. הקטנת סמנים של פצצות - למשחקי SND \ HQ \ DEMO ככה שאתם רואים יותר שטח, וזה מסתיר לכם פחות. אופטימיזציה למעבדי דואל קור. שמירה על FPS יציב מי שרוצה יכול להשתמש בזה ולראות אם יש שיפור - לשים את הקובץ config_mp כאן - C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players מקווה שעזרתי למישהו .. FAQ: שאלה : אני רוצה לשים את זה …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום,תהיתי לעצמי,עכשיו שאנחנו בעידן מאוד מתקדם טכנולגית,ושיש שלטי אקס בוקס 360 למחשב חוטיים אלחוטיים ומה לא,מדוע משחקים כמו WWE כל המשחקי מכות תלת מימד,מכות מתקדם וכו לא יוצאים גם למחשב,הרי זה ידוע שניתן לשחק במחשב כאילו היה אקס בוקס עם טלויזיה וגיים פאד,זה דיי מעצבן שכל הארקיידים המגניבים יוצאים לקונסולות,בעוד שאנשים קונים מחשבי על ב 7000 וכו (כמוני בזמנו).לפני 8 חודשים בערך. השאלה הנשאלת היא האם זה בכדי שרוצים למשוך אנשים לקונסולות?או שפשוט מפתחות המשחקים אומרות לעצמן למי שיש מחשב,לא משחק במשחקים של ילדים וכו? דוגמא נחמדה,יצא המשחק SHANK שממש נהניתי ממנו והחזיר אותי קצת לילדות עם המשחקי מכות, למה לא עוד משחקים כאלה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי זה הגיוני שרק 46.7 FPS קיבלתי על הגדרות 1680X1050 הכל על מקסימום ללא פיזיקס? גם שמתי לב שיש לפעמים מין תקיעות ממש קטנות במיוחד בנסיעה בעיר שהFPS יורד מ60 ל50FPS מן פריז קטן , גם לכם יש ? רוני

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by GKJoker,

שלום אני גדי.. אני מעוניין להקים קבוצה קטנה למשחק מקצועי ושקט עם אנשים רציניים בטימספיק למטרות כיף אשמח אם תצרו קשר בלי לבלבל את המוח למשוחררי צבא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי, חבר שלי שאל אותי אם יש אפשרות למחוק לגמרי את הפרופיל ב COD MW2 ולהתחיל אחד חדש כאילו ממש עכשיו קנו את המשחק, יש אפשרות כזו ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים