עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Cynicoren,

שלום, מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל? האם היא באמת משפרת את ביצועי המחשב ? שווה לרכוש את הגרסא המלאה ? תודה

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  2. חושב שהיה אולי שלב ברכבת או אולי שלב שקשור להחלקה עם קרח תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יודע שאולי לחלק זו תהיה שאלה מטופשת ( כי הם מכירים ) אבל אני מת מת למצוא איזה SHOTER חלליות / מטוסים כזה תלת מימדי שהצפיה היא מעל המטוס שיורע על אוייב באוויר וביבשה כמו שהיו משחקי מכונה לא מחפש סימולטור מורכב אלא הנאה שדל ירי תרנגולות ילדותי מידי בשבילי - מחפש משחק מתקדם יותר תודה מראש לכל המלצה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לפי דעתכם, מה הם 10 המשחקים הטובים ביותר שיצאו בשנתיים האחרונות?

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  5. המשחק יגיע לPC,XBOX,PS3 המשחק יוצא בתאריך 29.03.2011 סנגלפלייר: Shift מציע קמפיין עיקרי לשחקן יחיד, יש שורה ארוכה של מרוצים לנצח בהם כדי להתקדם ולצבור כסף. עם הכסף שתרוויחו תוכלו לשדרג את הרכב או לקנות אחד חדש, וכאשר הנהג שלכם יתקדם ברמות הוא יוכל לקנות גם רכבים מדרגת ביצועים גבוהה יותר ולהשתתף במירוצים על יותר כסף.ב-SHIFT 2 יהיו 130 רכבים ו-100 מסלולים יהיה יותר סוגי מרוצים וגם נהיגת לילה. יהיה מבט מתוך הקסדה שאמור לדמות את מה שנהג מירוצים אמיתי רואה בעת מירוץ, כולל רעידות והפניית המבט לתוך סיבוב. אונליין: Shift מציע את כל מצבי המשחק שתמצאו במצב לשחקן יחיד גם ברשת עם תמיכה בעד לשמונה מתחברים בו זמנית, וכן מצב דו-קרב בו תתחרו ראש בראש בנהג אחד בלבד. בכל מצבי המשחק ב…

• 43 תגובות
    • 9.2k צפיות
  6. Started by NiMo1771,

אני במשימה האחרונה בIV והגעתי לחלק שניקו צריך לטפס למסוק כתוב ללחוץ הרבה פעמים על רווח זה מה שאני עושה אבל לא קורה כלום והמשימה נפסלת אחרי 10 שניות כי פגורינו ברח ניסיתי את המשימה הזאת כבר 4 פעמים וכל פעם נתקעתי בחלק הזה המשחק מעודכן בכל העדכונים שיצאו למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. ניסיתי הכל !!! כולל כפתור ימני על הEXE ושינוי ה COMPABILITY ל WIN 95 וכל השאר ...98 ...וכו' ! כלום לא מעביד לי קובץ זה ! יש למישהו רעיון אחר ? חייב את המשחק הזה ! תודה ! זה המשחק : ftp://download.dosgamesarchive.com/ugh.zip

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by jungle-man,

אני נכנס למולטי בקריסיס 2 לאחר לוגין ואני רואה אותו מחפש שרתים אבל לא מוצא כלום. האם יש פורטים בFW שצריך לפתוח או שאני מפספס משהו אחר? :s05:

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  9. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 10 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? לרגל חגיגת הפרק העשירי התכנסנו כולנו לראשונה בעונה השנייה בבית של יוגי. היה ממש כיף, נהנינו מאוד וההקלטה עפה לנו בלי להרגיש. על הדרך יצא לנו פרק מגניב, יש לנו סיפורי מורשת קרב מהמילואים של לוני, המלצות על משחקי אייפון (רוצח שכיר, דוקים, אבו נפחא) המון חדשות חמות (שדרוג לאקסבוקס, PSN REWARDS בוטל, קונסולת ה3DS, רשימת המשחקים הנמכרים ביותר בXBLA ועוד..) עוד הפתעות שאנחנו שמחים להביא לכם: לראשונה, יוצאת גרסת וידאו לפודקאסט שלנו ו מערכת הפורומים חוזרת לאתר הפאנבויז. אנחנו מאוד מתרגשים ושמ…

10. Started by -LosNir-,

שלום, אני מחפש שם של משחק ששיחקתי בו בגיל 8 לערך.. (לפני 10 שנים) לא ממש ידוע לי אם הוא היה חדש בזמנו, אבל הוא הולך ככה: המשחק הוא ממבט מלמעלה, וצריכים לאסוף בו חפצים ויהלומים, וישנם גם מפתחות שפתחו חדרים נוספים. אולי מה שהכי יעזור כאן זה שאני זוכר שמידי פעם הופיעו מפתחות בצבע לבן בצורה של גולגולת או עצם (לא הכי זוכר) שפתחו דלתות בונוס לזמן מוגבל מאוד. עכשיו זה היה מן מבוך כזה שבתוכו נמצאת הדלת שנפתחת לזמן מוגבל. אני זוכר שהטריק היה להיכנס למבוך בזהירות מהצד מבלי לגעת בגולגולת / עצם, לחפש את הדלת, ורק אחרי שמוצאים וזוכרים אותה, לחזור אחורה, לגעת בעצם / גולגולת ואז לרוץ בחזרה לאותה דלת. מקווה שמובן, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by AtR,

לא יודע אם לכולכם יצא לראות את הטריילר למשחק שאמור לצאת באוגוסט: לדעתי זוהי פשוט יצירת אומנות!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by imac,

אני מאוד אוהב את Oblivion, Fallout ומשחקים בסגנון הזה שיחקתי Dragon Age 1 + 2 מאוד אהבתי Gothic 3 לא משנה מה אני מנסה לא רוצה לעלות גם אחרי Community patch.. חבל מאוד רציתי לנסות Witcher לא כל כך אהבתי אולי ננסה את 2 עד שיצא Gothic 4 ו-Risen שיחקתי נחמד לא יותר מדיי מה עוד יש שם בחוץ מהשנים האחרונות שפיספסתי אולי? משעמם לי!!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Zeev86,

למי שאין סטים ולא בעניינים, היום יצא לשוק משחק RPG חדש. במשחק אפשר לשחק solo או coop עד ארבע שחקנים. לא מדובר בעוד משחק hack & slash ממוצע, במשחק הזה תגלו גיימפליי שונה לגמרי. מהדקה הראשונה במשחק תגלו גימיק מהפכני שנותן לכם ליצור קסמים מרשימה ארוכה של אלמנטים, כמו fire, earth, water, life, shield וכו. לאחר שבחרתם ברשימת אלמנטים מסוימת, תהיה לכם כמה אפשרויות להטיל קסמים: להטיל את הקסם על דמות מסוימת, אם זה אויב או ידיד, להטיל קסם מסביבך, או להטיל את הקסם על עצמך. למשל, אם בחרתם באלמנט life, אתם יכולים לרפות את עצמכם על ידי מקש אמצעי של העכבר, או לרפות ידיד על ידי מקש ימני. אך תזהרו, אם לא תכוונו טוב אתם עלולים לרפות את האויבים. במשחק יש גם רשימה מוכנה מראש של קסמים, כ…

• 28 תגובות
    • 6.9k צפיות
  14. יש לי בערך חודש עד שאוכל להתארגן על PC חדש ואני תקועה עם הלפטופ העתיק שלי. אני מתה משעמום, אז כל רעיון למשחק שיכול לרוץ על לפטופ רגיל (כרטיס מסך ג'נרי, 2GB זיכרון ומעבד T6400) יתקבל בברכה! כרגע יש לי ANGRY BIRDS ומונופול ;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מודע לכך שאני לא כשיר כל כך לפתוח את הת'רד הזה (בן 13 אבל צריך ת'רד כזה. יוזמה זה תמיד טוב ). אבל נתחיל במשהו שאי אפשר לשכוח. The Super Mario Song

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by djelectric,

טוב, אז בטוח יש פה כמה וכמה אנשים שכבר משחקים פה ושם (או שאני היחיד?) המשחק הזה הוא דרך להרגע קצת, למי שלא מכיר - http://www.minecraft.net/ למי שכבר מכיר, אני רוצה להמליץ על שרת SMP טוב ומהיר עם פלאגאינים איכותיים בשם Madgaming כתובת השרת למי שרוצה להכנס היא mc.madgaming.eu

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by theone89,

יוצרים:Black Lion Studios מוציאים לאור:Viva Media תאריך:2/2/2011 קונסולות:מחשב/XBOX360 דרישות מערכת: Minimum System Requirements 7 OS: Windows XP, Vista or Windows * CPU: Intel 3.2 GHz or faster * RAM: 1 GB * HDD: 8 GB free disk space * Graphics: 256 MB Graphics Memory * Sound Card: DirectX 9 Compatible * Recommended System Requirements OS: Windows XP, Vista or Windows 7 * CPU: Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ * RAM: 2 GB * HDD: 8 GB free disk space * Graphics: 256 MB Graphics Memory * Sound Card: DirectX 9 Compatible * DirectX: Version 9.0c] Supported Graphics Cards NVIDIA GeForce 260 GTX, AMD ATI Radeon 4870 or similare] תמ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. TOP SPIN 4 יגיע למשחקי מחשב ?אם כן מתי ? http://www.games.co.il/Wii/Top-Spin-4

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by שניצל,

http://cycleblob.com משחק שפותח ע"י חבר שלי, כולו ב-javascript. דורש דפדפן תומך WebGL (כגון גוגל כרום או פיירפוקס 4).

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אהלן, סופ"ש נעים לכם. שוב אני מוצא את עצמי משתעמם בבית כשאני לא יוצא החוצה, אני מבקש המלצה למשחקים שאני אוכל לשחק עם החברה,החברים, לחבר את הלפטופ לLCD הענק בסלון, לחבר מקלדת ועכבר אלחוטיים ולשחק בהנאה. חשבתי על Worms World Party בנתיים. אפשר המלצה לעוד משחקים כאלו? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dj_horse,

מישהו מכיר את המונחים, קונה או קנה שרת והשתמש בזה? יודע איך מבצעים את זה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by theone89,

יוצרים: Play Publishingr מוציאים לאור: Akella תאריך: 2011 קונסולות: PC בלבד ז'אנר: action (shooter) / 3D / 1st person דרישות מערכת: - OS: Windows XP (SP2 ), Windows Vista (SP1 ) Windows 7 - CPU: 2,0 GHZ Dual Core -7 RAM: 1 GB For Win XP, 2 GB For Vista / Windows GPU: 7600GT 256MB SM3 - Direct X 9.0 כאשר מספר גדול של מחבלים חמושים בכבדות השתלטו על האזור "Prypiat, ממשלות אירופה רעדו מפחד. עד מהרה החשש גדל עוד יותר אחרי הטרוריסטים הפכו קשר. הם רוצים מיליארד אירו ב 24 שעות או עשר שהם שיפוצץ את תחנת הכוח כולה הגרעיני בצ 'רנוביל, משחררים ענני, חומרים רדיואקטיביים קטלניות גבוהה לאטמוספירה בכל חצי הכדור הצפוני. לשלם סכום כזה של כסף הקיצונים לא יעלה על הדעת. התקפה חזית…

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by JOKERED,

שלום יש משחק שקוראים לו נהר הקולורדו מימי ה 286 ראיתי שמישהו העלה אותו אבל הקישור לא עובד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156415.new#new מישהו יודע ? זה משחק כזה עם אינדיאנים

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. Started by X_Dror,

אני לא יודע איך קראו למשחק. אני אנסה לתת תיאור כמה שיותר מדויק כי בכל זאת, הייתי ילד קטן אז וזה היה לפני הרבה זמן: זה מתחיל כשאתה אינדיאני ואתה שט בסירה בנהר, וכשאתה עוצר בצידי הנהר אז אתה עוצר בין שבטים אינדיאנים ואתה הורג כל מני אנשים. ויש קטע שאתה נלחם במישהו והוא זורק עליך רימונים(חחחחח איזה תיאורים דפוקים..), ויש עוד קטעים שנמצאים במערה ואז בשביל להמשיך למין אזור מושלג צריך להכניס סיסמה (הגנה של תחילת שנות ה- 90 :) ואותו דבר גם במערה שמובילה לחדר עם אוצר... אני מחפש את המשחק הזה כבר הרבה מאוד זמן וחשבתי שאולי פה אני אוכל למצוא אותו. תודה!

25. Started by dj_horse,

שלום מישהו במקרה זוכר משחק ישן שהיה מרוצי מכוניות כאלה של חיות עם דוב פנדה וכאלה, שהיית יורה עם הרכב של כל מיני בעלי חיים ועושה מלכודות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים