משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה ממש לא ראו כלום שהתקנתי תמשחק..אז עשיתי את כל העדכונים למשחק עד לאחרון שבהם ואז הלך כל הבעיות שפתאום ברחוב ראו הכל לבן! אבל עכשיו יש בעיה לא הכי מטרידה אבל עדיין אני לא מצליח לעלות את איכות הtextures בתוך המשחק.. אני מנסה לשנות נגיד למדיום והוא ישר חוזר לLOW ..לא נותן לי להזיז את זה מה אפשר לעשות? ..המשחק עובד סביר אבל עדיין בגלל זה התמונה כזאת גרעינית יש לי מעבד E5200 כרטיס של ATI X1950PRO 512MB 1 גיגה זיכרון פנימי עם הדרייבר האחרון שיצא וWINDOWS XP SP3 יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? כי אני רואה גם שם בסקאלה של המגה בייט של הכרטיס שאני לא מנצל בוא כמעט כלום אני רוצה פשוט להגיד את המשחק שיראה סביר..וירוץ יפה.. לא צריך איכות HD או משהו אבל שיראה נחמד …
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן לכל חברי הפורום! לפני הפוסט השבועי, רצינו לפנות אליכם בבקשה. כל שבוע אנחנו מפרסמים בפורום פוסט עם פרטי הפרק השבועי שלנו, לינקים וכו'. לאחרונה הפעילות בפוסטים שלנו היא מינימלית למדי, ורצינו לדעת אם אתם רוצים בכלל שנפתח את השרשורים השבועיים האלו. אם יש לכם תועלת בשרשורים האלו, נשמח לתגובה כאן. תודה! לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 30 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, חברים? הגענו יחד לפרק שלושים! הייתם מאמינים? אנחנו האמנו והגענו, והכל באמת בזכותכם, קהל המאזינים הנאמן שלנו שגדל מדי שבוע. אנחנו מאוד שמחים לראות את התגובות שלכם לכל פרק ופרק שאנו משח…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
-
לא מוצא את הדיון שקשור לקודם עברו כמה שנים... Purchase Brothers סוף סוף הוציאו את החלק השני של Escape From City 17. החלק הראשון יצא לפני יותר משנה ומאז אף אחד לא שמע מהבמאים הצעירים, ידוע שהחלק השני עבר כמה שינויים במהלך הצילומים מה שכניראה גרם להפרש הזמנים בין החלקים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשחק מקרטע לי על הגדרות גבוהות אז הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות וניסיתי להחליף קראק והמשחק עדיין מקרטע לי וזה המחשב שלי: Intel core i3-2100 CPU 3.10 GHz 3.0GB RAM AMD RADEON HD 6800 SERIES תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק ובסוף ההתקנה עולה לי הודעה : http://www.fastup.co.il/images/26014467.bmp אני לוחץ RETRY וזה עולה עוד הפעם ועם אני לוחץ CANCEL זה מבטל את ההתקנה אני חייב עזרה המשחק הזה ממש חשוב לי מישהו יודע מה עושים ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מי שלא שמע ולא ידע המשחק שוחרר מהבטא הסגורה ועכשיו הוא פעיל לכולם ובחינם , כמובן שצריך לשלם עם רוצים להתקדם , אבל ניסיתי ומה אני אגיד לכם התאהבתי במשחק מחדש הם עשו פה ממש עבודה טובה ! . לינק להרשמה\הורדה : http://ageofempiresonline.com/
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המשחק מורד דרך סטים (Steam) הורדה חוקית של משחק שקיבלתי בגיפט (לא נראה לי זה עובר על הכללים אם זאת הורדה חוקית). שלום, קצת פרטים שאולי יעזרו לכם לפתור לי את הבעיה: אתמול החלפתי חפצים ממשחק כלשהו (TF2 אם אתם צריכים לדעת) תמורת המשחק L4D2 (דרך Steam Beta Trade אם זה משנה, למי שלא יודע זאת תוכנה בטוחה שבה ניתן להחליף חפצים תמורת משחקים או משחקים תמורת משחקים בדרך בטוחה). בקיצור עשינו החלפה... חצי שעה אחרי ההחלפה הוא אומר לי שלדעתו העסקה לא שווה לו (לא עשיתי לו סקאם או משהו לדעתי המחיר היה הגון) הוא אמר שהוא רוצה שנחליף חזרה אני לא הסכמתי כי נתתי לו הרבה מאוד חפצים (מעל 100) ככה שאני לא אזכור מה נתתי לו והוא יוכל לא לתת לי הכל אז לא הסכמתי ומחקתי אותו... אז פתחתי את המתנה והת…
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום כולם אני זוכר לפני שנה ככה היו קניות קבוצתיות השאלה אם זה יהיה גם השנה ? ואם כן אז מתי ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי, בד"כ אני נוטה לפתור את הבעיות שלי לבד ולשבור את הראש, אך הפעם אני באמת אובד עצות. מדובר במשחק ישן (עוד מהתקופה של windows 98 אם אני לא טועה) שנקרא Hype- the time quest. משחק פעולה ממש חמוד וילדותי. התחשק לי להתקין אותו שוב ולשחק בו, אבל לא משנה מה ניסיתי, המשחק פשוט לא יפעל! יש לי מערכת הפעלה Windows 7. ההתקנה עוברת, המשחק מתחיל להטען ופשוט נתקע באמצע פס הטעינה. ניסיתי להשתמש ב virtual pc והתקנתי windows 98 דרכו... לא עוזר- שם אני צריך למצוא דרייברים מיוחדים שמתאימים לכרטיס המסך וגם ישנים ותואמים את windows 98 וזה סיפור בלתי אפשרי כמעט. ניסיתי Dosbox- גם לא עובד דרכו. ניסיתי לשנות את ההגדרות של directX דרך הפקודה dxdiag- אבל אי אפשר לשנות את זה מסיבה לא בר…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחקים שמתעמקים בצליפה בסגנון סנייפר אליט ... משחקים טובים אבל לא כמו המשחק צליפה האחרון שיצא אני אפילו לא זוכר תשם שלו...תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אחרי מספר שנים בפיתוח ואחרי שהוקמה מפתחת חדשה במיוחד בשבילו המשחק השלישי בסידרה מקבל שם, Deus Ex: Human Revolution צפוי לצאת בסוף השנה/תחילת שנה הבאה. והינה הטריילר החדש ;D http://kotaku.com/5491590/deus-ex-human-revolution-trailer-reveals-little מידע נוסף ב E3 או בהדלפות לפני זה :-\
-
- 91 תגובות
- 21.1k צפיות
-
-
מה אומרים עליו? משחק טוב? איזה סגנון זה?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 29 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כפרות? יוגי התאושש וחזר אלינו בכוחות מחודשים. אנחנו שמחים לארח בפרק גם את אופיר נמצוב, שהוא מעריץ אהמ מאזין שלנו כבר עוד מלפני שהקמנו את הפודקאסט בכלל. אופיר היה על הכיפאק ובכלל כל הפרק יצא מצחיק וזורם, אמה מה יש מצב שתשמעו את המילה “מיינקראפט” (טינג!) פעם או פעמיים במהלך הפרק… מעבר לכך סקרנו בקצרה את Enslaved, רובוטריקים, סטארקראפט 2, לימבו, טררררררראררריה [שזה קצת כמו מיינקראפט (טינג!)], ומורטל קומבט. לוני כבר חולה סופנית בקדחת החתונות וזה משפיע על בחירת האפליקציות שלו לפינת האייפון השבוע. יש לנו סקירת מאזין על …
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכם, אני משחק במשחק Maple Story בגירסה האירופאית ואני די בטוח שכולכם שמעתם עליו פה ושם. הבעיה היא שלא מזמן היה Patch ששינה את המשחק על בוריו. עכשיו הכל שונה. הבעיה היא שכאשר אני נכנס למפה עם המון אנשים ומפלצות (כלומר, הרבה נתונים עוברים מהשרת אליי) המשחק נתקע לי למשך דקה-שתיים, יש הודעת שגיאה (Unable to connect to the game server) וכשאני לוחץ OK המשחק פשוט נסגר. לפני ה Patch זה לא היה קורה. היו טיפה לאגים במפות עם הרבה אנשים אבל בטח שלא היה נתקע לי המשחק. זה ממש מציק ואני לא יכול לשחק ככה. החיבור שלי הוא 10 מגה, שאר רוחב הפס לא תפוס ע"י מחשבים אחרים, והמחשב עצמו חזק מספיק כדי להריץ את המשחק (i3, 4gb ram, nvidia geforce gts 250). המחשב עצמו הוא לא הבעיה, וגם לא החיבו…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד: http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm מה דעתכם, אפשרי ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק FPS בסלון מול מקרן. חוויה מדהימה. אבל ממש לא נוח לשים את המקלדת על הבירכיים ולהשתמש בעכבר בו"ז. עם העכבר אפשר לעשות הכל אבל עדיין אני חייב את המקלדת בשביל תזוזה ימינה, שמאלה, קדימה ואחורה. איך אתם מסתדרים ?
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, כבר תקופה די ארוכה שלא שיחקתי בשום דבר, והתחלתי להתגעגע לתחביב הזה שהזנחתי. די מיציתי את משחקי הפעולה הצבאיים כמו Call Of Duty וBattlefield, ומתחשק לי לנסות משחקי פעולה יותר אורבניים, מהסגנון של GTA. פשע מאורגן, משטרה, מכות, דקירות וכו'... אשמח להמלצות מהסוג הנ''ל משנת 2008 עד היום תודה!
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.arma3.com/ http://www.bistudio.com/index.php/english/games/arma3 http://www.pcgamer.com/2011/05/19/arma-3-announced-releasing-summer-2012-first-screenshots/ התבור שם וגם מרכבה 4 ;D System requirements Operating system: Windows 7 / Vista Processor: Intel Core i5 or AMD Athlon Phenom X4 or faster Memory: 2 GB Video card: Nvidia Geforce GTX 260 or ATI Radeon HD 5770 with Shader Model 3 and 896 MB VRAM, or faster DVD: Dual Layer compatible Hard disk: 15 GB free space Other: DirectX® 10 עריכה-האתר הזה לא תומך פיירפוקס ??? -אין לי אפשרות של "העתק-הדבק"
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהוא יכול לעשות סדר עם כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת עד סוף השנה ובעיקר בספטמבר אוקטובר. אני רוצה לדעת על איזה משחק להשקיע בזאנר של FPS. לפי מה שאני יודע יוצאים בקרוב: BF3 , CODMW3 . אבל לאחרונה שמעתי על משחק שנקרה RAGE ועוד כמה טובים שאני לא זוכר (משהוא אי של זומבים ועוד כמה). אם אפשר בבקשה רשימה של הכותרים הטובים הצפויים בזמן הקרוב? אגב גם את המשחק dead space 2 מאוד אהבתי ולא יודע אם זה נקרה FSP, אם אפשר גם להזכיר בסגנון הזה. שאלה נוספת: יש לי כרטיס HD6850, לצפות שדברים כמו BF3 ירוצו חלק על מקסימום הגדרות (ב- 1080P)? מבחינת מעבד וזיכרון אני מסודר.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי. יש לי בבית לפחות 40 משחקים ישנים, מקוריים כמובן כולם. שהייתי רוצה למכור. הבעייה היא שאין לי מושג איפה אפשר למכור דברים כאלה, זאת אומרת, אתר ישראלי שלפרסם בו לא יבזבז לי את הזמן. אין לי זמן להתחיל למכור אחד אחד בדואר בכל מיני אתרים לועזיים כמו איביי ואמאזון. על כן אני שואל אתכם. תודה רבה לעונים!, שפע ברכות.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היה לי פעם משחק בפנטיום 3 שלי מין משחק כזה סאטירי דיי גס ;D אני זוכר שם נגיד שהיה כזה שם נגיד משימה שהייתה צריך להיות שם צלם שמתחבה בשיחים והייתה צריך לצלם כל מיני זוגות ששוכבים(XXX) בלי שהם יקלטו ולפי איכות התמונה הייתה מקבל יותר נקודות... אני ממש לא זוכק כבר איזה זה היה ..הייתי צעיר וזה היה מזמן..והייתי רוצה למצוא את זה בשביל הנוסטלגיה אם משיהו מכיר ויודע את השם המלא ..כי אני ממש לא זוכר ..זה ממש יעזור לי! בתודה אלי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו סיימתי אותו, ופשוט אני חייב לציין, שזה אחד המשחקים הגאונים שיצא לי לשחק לאחרונה.. פשוט גאוני ! מה אתם גם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי שלום לכם! אני מחפש משחקים בסגנון DECSENT ו FREELANCER בשבילי ובשביל אמא שלי (גיימרים בנשמה ) (קצת היסטוריה: המשחקים הנ"ל הם מסוף המאה הקודמת ותחילת הנוכחית {בזמנו היינו צריכים לקנות את הכרטיס הטוב ביותר דאז VOODOO 3 , ובשביל DECSENT 3 החלפנו את כל המחשב בשבילו }) תודה מראש וכל המלצה תתקבל בברכה, דובי
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-