משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי את MW3, ואני דיי מאוכזב מרמת החשיבה שנדרשת ממך בזמן משחק ברשת. המשחקיות עצמה מעולה כמובן כמו כל משחקי COD, אבל זה לא מרגיש לי מספיק, אין משימות מורכבות מספיק ואין מספיק גיוון במשימות שיש - אמנם יש הרבה מצבי משחק, אבל בתכלס כולם דומים. אני אולי אגיד משהו שיצחיק פה הרבה אנשים, אבל אפילו המשחק הישן והמעולה (לדעתי) ENEMY TERRITORY דורש יותר מחשבה במשימות מMW3 ולכן קצת התאכזבתי. השאלה היא האם שווה לי להשקיע 250 שקלים נוספים על BF3, ששמעתי שאמור להיות יותר מתוחכם והמפות גדולות יותר? אני מקווה שקלטתם את הראש שלי ואשמח אם תוכלו לעזור לי.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פורטל 2, שמהווה המשך לפורטל הראשון (שיצא ב2007 כחלק מהOrange Box וקיבל תשבוחות רבות) הוא משחק פאזלים על גבול הפעולה בגוף ראשון. המשחק, בפיתוח חברת Valve, סובב סביב מכשיר שנקרא Portal Gun (ASHPD - Aperture Science Hand-held Portal Device), שיכול לירות שני פורטלים - כחול וכתום. הייחוד של הפורטלים האלה הוא שכששניהם פתוחים, ניתן לעבור ישירות מהכחול לכתום, ולהפך. (ניתן לפתוח רק אחד מכל סוג בכל רגע נתון.) שלבי המשחק עצמו בנויים מחדרי בדיקה (test chambers) שנבנו על ידי המחשב המטורף GLaDOS, כדי לבדוק את פעילות האקדח (המצאה חדשה של Aperture Science), תוך העמדת חיי הנבדק בסכנה פעם אחרי פעם. על הנבדק לפתור בעזרת הרובה פאזלים מסוגים שונים, תוך שימוש באמצעים נוספים שנגלים במהלך המש…
-
- 227 תגובות
- 29.9k צפיות
-
-
חחח התחלתי בשעה 23:30 בערך והספקתי לעשות את הקווסט הראשון של הטוטוריאל + מבוך אחד בעיר הראשונה שמגיעים אליה. אני חייב לאמר שהמשחק יוצא מגדר הרגיל. מזכיר לי שהתחלתי לשחק באובליביון. בכל מקרה, מישהו יודע איך להגדיל את מספר החפצים שאפשר לסחוב בו זמנית על הדמות בצורה הכי מהירה ויעילה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל כמה דקות זורק אותי מהמשחק וזאת ההודעה שאני מקבל ב Game Manager ... למישהו יש מושג ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אין לי במשחק את הרזולוציה המקסימלית למסך שלי, שהיא - 1680 על 1050. איך ניתן לסדר זאת .. תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי PS3 לא מזמן ואני מחפש משחק מירוצים טוב משהו בסגנון Need For Speed. אני פשוט לא מכיר את כל המשחקים החדשים בסגנון אשמח להצעות של משחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני אישית מעדיף שמה את הקסמים הקבועים שלי, וגם חרב אחת גדולה, ועוד חרב קטנה+שיריון, וחץ וקשת, ומטה קסם מועדף. מה אתם דוחפים שמה?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קניתי את הדיסק המקורי, התקנתי את הסטים, והבעיה שהמשחק לא עולה וניתקע על המסך Preparing to launch call of duty. מה עליי לעשות? עריכה - עכשיו שמתי לב שבSTEAM זה ניתקע על 45%...
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב שלי: מעבד: intel quad core 8200 זכרון: 4gb ddr2 כר מסך: nvidia geforce 9800gtx 1gb מערכת הפעלה: win 7 64 bit יש לי בעיה במשחקיי מחשב כבר ב 3 משחקים לאחרונה- fifa12 , pro2010 , bf3 , וכל המשחקים נתקעים אצלי (אחר מספר שניות של משחק קופא לסמפר רגעים וחוזר וכך שוב ושוב). ב PES12 - ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ולהוריד את איכות הגרפיקה ל law ועדיין אותה בעיה, שדרגתי את הדריבר של nvidia לאחרון, עשיתי עדכון למחשק ל 1.0.2 - אך שום דבר לא עוזר. האם הכרטיס מסך שלי ממש ממש ישן ולא מחזיק את המשחקים האלו? או שלדעתכם זוהי בעיה אחרת? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי ששאלתי באשכול הרשמי של המשחק ולא ענו לי אני אשאל פה: רציתי לקנות את הLIMITED EDITION מPCGAMES אבל נגמר להם המלאי. איזה חנות מוכרת את הLIMITED EDITION בערך ב250-260 שקל (אין לי בעיה עם משלוח) ויש להם במלאי? אני מחפש חנויות בישראל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מראה סמני פצעים ואז חוזרת לקרב כאילו כלום? שחקתי שעה וחצי בערך וספרתי כבר 3
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באף משחק CoD לדעתי לא היו מפות מוצלחות כמו בCoD 4. למישהו יוצא עדיין לשחק במשחק? אני חושב להתקין אותו שוב אבל אני לא יודע אם יש טעם.... לפי איך שMW3 נראה, המפות נראות פיציות ולא מתקרבות לסגנון של MW הראשון.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם הסתובבתי קצת בפורומים החדשים של משחקים ולא מצאתי הסבר כל כך מה ההבדל בין MMO's לMOBA? אם מישהו יוכל לפרט קצת זה יהיה מצויין. בנוסף שיחקתי בתקופה האחרונה MMO שנקרא TLBB וכרגע אני דיי קורס או בLAG נוראי כשאני מתחבר, ככה שרציתי לשאול לגבי המלצות למשחקי MMO ואולי גם MOBA (ברגע שאבין מה זה...) חינמיים, יחסית חופשיים מLAG (אם יש כזה דבר) ושלא תלויים בלהוציא מלא כסף אמיתי על המשחק כדי להיות שחקן טוב. גרפיקה פחות משמעותי מבחינתי, עדיף שתהיה קהילה טובה שיהיה עם מי לשחק והרבה אפשרויות לפתח דברים במשחק כדי שזה לא יחזור על עצמו אותו דבר כל הזמן. תודה על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ב-UMP ברמה 27(כשיש לפחות 31 רמות לנשק ועוד כמה דברים שלא פתחתי) וקיבלתי צ'לנג' שהגעתי למקסימום שלו ... :s05: מישהו יודע איך זה הולך פה?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני אישית התחלתי אבל היה מאוד משעמם אז ישר עברתי למולטי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.gamerankings.com/xbox360/995751-call-of-duty-modern-warfare-3/index.html נראה כמו עוד המשך מוצלח וסולידי.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נזכרתי מקודם בקטע מצחיק מהמשחק פיפוש 2 והייתי חייב להעלות אותו תהנו ;D
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Just Cause 3 in development - report Just Cause 3 Release Date Rumored Just Cause 3 'set for 2012' - rumour
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש איזה שהיא דרך או איזה שהוא HACK שיפעיל את המשחק Battlefield 3 על Windows XP כי אני לא מתכוון לעבור ל 7 הגועל נפש הזה השמח לעזרה..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה ב PES 2012 (מקורי), המשחק רץ סבבה אבל שמגיעים לרחבה או מדי פעם יש לאגים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט dual core e5300 1gb ram intel g43/g45 כרטיס מסך שוב - המשחק מקורי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.intkeys.com/index.php?main_page=product_info&cPath=74&products_id=288&zenid=ab684a77368135ad188655d150b0a3ed ניתן להשיג הנחה של 6% דרך כאן: http://www.retailmenot.com/view/intkeys.com מה הקאטצ? צריך להתקין את המשחק עם VPN כי זאת גירסא למזרח אירופה וכמו כן הסינגל פלייר יהיה ברוסית. המולטי יהיה באנגלית כרגיל והכל תקין שם. האתר מאוד אמין וזול , הזמנתי דרכו בעבר. לכל המעוניין , אני מניח שזה הדיל הכי טוב ברשת כיום ואם לא , תוכלו לדווח להם ולהוזיל את המחיר..
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את PES 2012, אני מחובר לתשתית הוט 5 מגה, ספק בזק בינלאומי 5 מגה. (מחובר ללא חייגן) ללא ראוטר רק מודם שחור של מוטורולה. יש לי בעיית התחברות למשחק האונליין, אני מקבל הודעות: An Error has Occured ואז Lost connection to server מידי פעם אני מצליח להתחבר ולשחק אונליין. בעקבות הבעיות הללו החלטתי לרכוש חבילת גיימר של בזק בינלאומי.. אך הבעיה רק החמירה... חבילת הגיימר מחייבת שימוש בחייגן.. וכאשר אני משתמש בחייגן אני מקבל את ההודעה הבאה: Unable to communicate through UDP Port 5739 דיברתי עם בזק בינלאומי הם ינסו לפתור את הבעיה... האם מישהוא ניתקל בבעיה? או האם מישהוא משחק אונליין ב- PES 2012 ללא בעיות... אם כן אשמח אם תייצנו מי התשתית וספק האינטרנט???
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הזמנה קבוצתית - The Elder Scrolls V: Skyrim - בלעדי לחברי HWzone בהמשך לניסיון הטוב שלנו מול חנות ארקדיה, גם הפעם הם מציעים מחיר אטרקטיבי. עבור משחק שמתומחר 60$ (כ-220 ש"ח) קיבלנו הנחה קבוצתית ומחיר עותק עומד על 175 ש"ח. המכירה כוללת השקת חצות ביום תאריך השחרור. לאלה שלא התנסו במכירות קודמות: בחצות הלילה של השחרור, בין חמישי לשישי (10-11/11/11) החנות תהיה פתוחה במיוחד עבור המכירה, כאשר יוגש כיבוד קל לנוכחים, יהיה ניתן לאסוף את העותק ולטוס הבייתה להתקין ולהלן תנאי המכירה: * המחיר עומד על 175 ש"חלעותק. * החנות מקצה לHWzone כמות של 50 עותקים מוזלים. * מדובר בגירסה הרגילה של המשחק. * הפצת עותקים ביום שחרור המשחק, ה11/1…
-
- 131 תגובות
- 19.6k צפיות
-