עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by INFERNO,

אני מזיז את העכבר ואת התזוזה רואים רק אחרי כמה שניות מה אני עושה? ???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by mrsph666,

שלום - יש לי בעיה עם GTA-VC: כל פעם שאני משחק ב-Vice City ו-Max Payne 2, המחשב עושה RESET בעצמו בנקודה אקראית (כל פעם זה שונה)... בדקתי טמפ' - הם בסדר עדכנתי כרטיס מסך, כרטיס קול, לוח אם - את המפרט שלי ניתן לראות למטה. ל-Vice City אין צורך לעשות Patch כי הדבר היחיד שהוא עושה זה פותר בעיות גרפיות - כמו ארטיפקטים. אגב, לפני שקניתי את ה-R9600XT שלי, היה לי GFX5200 ואיתו לא היו לי בעיות של RESET... בבקשה - משעמם לי ואני מת לשחק שוב במחשק ה"קדוש" הזה! :s05:

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מחפש משחק בסגנון C&C..... עדיפות למודרני (לא עתידי ) וגם היסטורי אין לי בעיה... תודה מראש איתן

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by naknir,

שלום חברים, היום התקנתי Max Payne 2 שהורדתי ב-eMule מבלי לצרוב אותו על דיסק (כלומר עם כונן וירטואלי). הכל הלך טוב, העתקתי גם את קובץ המשחק הפרוץ במקום המקורי והפעלתי. עכשיו, ההגדרות מוגדרות כמו שצריך, יש לי DirectX9 וכרטיס מסך Radeon 9600 Pro, אבל למרות כל זה, כשמתחילים ממש לשחק הכל זז לאט ובצורה בלתי מסונכרנת (אודיו/וידאו) ואין לי שמץ של מושג למה. למרות זאת, לפני שמשחקים אז כל הסרטים של המשחק עובדים חלק ובלי בעיות, וגם במהלך המשחק כשיש סרטים אז רובם פועלים חלק ויפה. מה הבעיה?!!?! זה ממש משגע את השכל ואי אפשר לשחק ככה.... אני ממש מתחנן שתעזרו לי, המון תודה מראש, ניר.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. המפרט שלי: מעבד: Intel® Core™ i5-3470 3.2GHz לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון: Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V x2 כרטיס מסך: MSI GeForce GTX 660 Ti Power Edition 2GB כונן קשיח: Seagate 1TB הFPS שלי נע בין 200-300 על הגדרות גבוהות

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by gtx980sli,

נראה לי שאני היחיד מאוכזב קצת מהמשחק החדש של batman שיחקתי בכול הסדרה והם לא שינו אפילו בקצת את מערכת הקרב. אומנם הם הוסיפו קומבויים אבל כמעט אין חדש כאילו זה אותו משחק עם גרפיקה משופרת ומשימות שונות פלוס באטמובייל לדעתי צריך שינוי מרענן

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by aGGy,

מי שעדיין לא מכיר את אתר Unit101, מדובר באתר חדשות בהנהלת ניר סמואה, הידוע בכינויו Ender. האתר עוסק בספורט אלקטרוני בארץ ובעולם, ומעדכן על כל מה שמתרחש ומתחדש בקהילה. לאחר תקופה ממושכת בה לא הופיעו באתר חדשות שקשורות לסטאקראפט, נראה כי יש כתב חדש באתר. הכתב החדש הוא לא מאחר נעם מגדלי, hectic, מנהל פורום הסטארקראפט ב HWZone, ואחד הקריינים והאנשים הפעילים ביותר בקהילת הסטארקראפט הישראלית. נעם גם משתתף בניהול נבחרת ישראל בסטאקראפט, ועורך ב Liquipedia. אני מאחל בשמי ובשם הקהילה בהצלחה לנעם בתפקידו החדש, יישר כח! לידיעה באתר Unit101.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by crowbar87,

Wargame: European Escalation מישהו שיחק כבר? יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. תמונה שווה 2-3 מלים..

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by kobibo,

מחפש את המשחק שהיה לפני דיי הרבה שנים שבו אמורים להעביר מס' מסוים של גמדים ממקום למקום ,היה ניתן להגדיר מה תפקיד של כל גמד לדוגמא: אחד היה יכול לבנות מדרגות ,אחד אחר לחפור אחד נוסץ היה עוצר את כולם . לא זוכר איך קוראים לו אבל אודה לקישור אם ניתן .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by DOGMA,

הגרסאה החדשה מכילה תמיכה בSM3.0 ו2.0x. עדיין אין תמיכה רשמית בHDR והתמיכה בNormal Map Compression בכרטיסי הX800 דרך 3Dc, וב GF FX/GF6 דרך אופטמיזציה של DXT5(פורמט לדחיסת טקסטורות). לא ברור למה לא ניתבו את כל שאר הכרטיסים דרך DXT5 אבל שיהיה. היא דרך הקונסולה בלבד, וגם בGI. חוץ מהצורה העילגת שבה הם הכניסו תמיכה ב3Dc הם לא ממישו שום הבטחה. http://www.worthplaying.com/article.php?sid=20968

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by DannyBoy1904,

השאלה בכותרת.. למישהו יש אחד כזה? :s05: אבל שיהיה לאנריל הישן והטוב לא לכל ה 2004 וכל החדשים האלה...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני יודע שהמילה NATIVE זה "טבעי" משהו כזה ,אבל זה מתייחס להכי נמוך או הכי גבוהה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by aviv_ni,

שלום, התקנתי את המישחק וכשאני בא להיכנס למישחק זה רושם לי שגיאה כזאת מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה error seculauncher : failed to start application. [2000[ אבל באמצע ההתקנה של המישחק הייתה לי שגיאה כזאת גם.. microsoft visual c++ 2005 redistributable command line option syntax error. type command /? for help

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by amityar,

שלום אשמח לקבל המלצות למשחקי fps טובים שאוכל להריץ על המחשב שלי מידע מערכת: inter core i3-4005cpu 1.70 ghz ram 4.00gb x64

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by huber,

הי חברים. התקנתי את המשחק והמשחק פשוט לא זז. נראה כאילו הוא רץ ב 2-3 פריימים, מקרטע בטירוף. גם כשאני מוריד את כל ההגדרות למדיום הבעיה לא נפתרת ככה שאני לא חושב שזה בעיית ביצועים אלא באג או משהו אחר. מותקן אצלי הדרייבר האחרון שיצא שאמור לתת תמיכה במשחק ויש לי GTX 1080 ומעבד 6700K, ככה שאין מצב שהמשחק הזה לא אמור לרוץ אצלי על הגדרות לפחות גבוהות. מה עושים?

17. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Tal-T,

בנדוד שלי הביא לי דיסק מקורי של COD 4 , אני מנסה להתקין ובאמצע ההתקנה מופיעות לי שגיאות כאלה: http://www.up2il.co.il/users/public/be61cod4error.jpg http://www.up2il.co.il/users/public/4f5aerror2.jpg פעם קודמת ניסיתי והופיעו שגיאות אחרות , מה לעשות ? אני מת לשחק במולטי..

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לבחר שלי יש מחשב ישן והא מת לשחק במשחק .. 850 מגה הרץ RIVA TNT2 256 RAM קיצר הואמת לשחק בו וצועק עליי כבר שאני יפעיל לו אותו .. תגידו לי מה לעשות ? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בהגדרות תצוגה במשחק מסוים היה לי אפשרות של ANTI ALIAING מה זה? היה שלא יהיה בכלל או 1 או 2 או 3 מה לבחור? ומה זה בכלל?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by navk2,

יש לי רצפה ורודה במשחק COUNTER STRIKE SOURCE ואני כמעט בטוח שזה לא ארטפיק בגלל ש: 1.זה רק במשחק הזה 2. זה תמיד היה (רק עכשיו התחיל לעצבן אותי) 3. לפעמים שאני מפעיל את המשחק אין את זה 4.אם אני משנה הגדרות למעלה ולמטה זה לפעמים מיסתדר,בעיקר טקסטורות ומודולים. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אחרי שנתן לנו את האפשרות לראות את העולם מבעד לעיניו של מנתח בעל שתי ידיים שמאליות, חושף הסטודיו שמאחורי Surgeon Simulator את הפרוייקט החדש שלו – סימולטור בו תגלמו...לחם לכתבה: http://hwzone.co.il/i-am-bread-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%96-%d7%95%d7%9e/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. המפיצה הצרפתית חושפת את הכותר האחרון והחביב שאותו תציע לכל מי שירצה חינם אין כסף לכתבה

24. Started by tombraider2003,

איך מעדכנים אותו???

25. Started by shlomiaz,

שלום, אני די חדש בתחום הזה (יש לי את האקס בוקס רק חודש..), אז סליחה אם השאלות מטומטמות - פשוט לא מצאתי תשובה בחיפוש. ואני לא מתכוון לשאול פה על דברים לא חוקיים, כי הבנתי שאסור. ככה: הבנתי שיש דרך לחבר בין המחשב לXBOX, באמצעות כבל רשת או משהו כזה, ולא הבנתי בדיוק איך מעבירים ביניהם דברים, ומה זה נותן אפשרות לחיבור לרשת של האקס בוקס. אשמח להסברים. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים