משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
במשחק DUNGEON SIEGE- הרזולוציה הכי גבוהה שיש ב-OPTIONS היא: 1280X1024 הרזולוציה הטבעית של המסך שלי היא 1680X1050 מהא אתם ממליצים לי לעשות? יש איזה פאטץ' שמוסיף רזולוציות מסך לאופציות של המשחק?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מזכיר את מקס פיין לטעמי. נראה לא רע. לשיפוטכם http://www.gamespot.com/video/939454/6184461/videoplayerpop?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לא הבנתי את זה כל כך .. אם אני קונה דרך סטים ואם אני קונה דרך יו פליי זה שתי דברים שונים ? אני לא יוכל לשחק עם אנשים שקנו מיו פליי אם אני קונה מסטים או שאיך זה הולך ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו שמלווה במפות, תיכנון ועבודת חי"ר ריאלית...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש משחק בשביל החברה שלי משהו שמתאים לבנות,בסגנון של crush וכאלה תודה רבה לכולם
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, בהעדר דיון רשמי למשחק, החלטתי לפתוח פה דיון כדי לקבל חוו"ד עליו. אני בהתלבטות האם כדאי לשחק בו או לא, ואשמח לחוות דעת לגביו. הוא נראה שאפתני, אבל הבנתי שמנגנון הקרב שלו פשוט לקוי. למי שלא יודע מה זה אלפא פרוטוקול, זה משחק תפקידים חדש מבית obsidian אם לתאר אותו בקווים מאוד כלליים, אתם משחקים שם סוכן שטח של הסי איי איי בשם מייקל ת'ורטון. מדובר במשחק תפקידים\פעולה מגוף שלישי שמזכיר ברוב מאפייניו את MASS EFFECT, הן מבחינת האקשן והן מבחינת מכניקת הדיבור. להלן פריוויו של המשחק שיסביר יותר טוב ממני על מהות המשחק ואיך הוא נראה : http://www.gametrailers.com/video/preview-alpha-protocol/100120
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי בקשות לשני סוגי משחקים, הראשון זה סימולטור קרב של מסוק - האם קיים? אני רוצה משהו בסיגנון המשחק COMANCHE. יש סימולטור חלל טוב חוץ מLEGACY וDARK STAR1 ? והמלצה על משחק מפחיד עם הרבה דם, חשוב גרפיקה כמה שיותר טובה, עדיפות לגוף שלישי, פעולה+סיפורים... אפשר גם משהו דומה לPREY
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, כולנו ראינו את ה-Multiplayer Gameplay אתמול ב-E3, חלקינו התלהבנו ואחרים לא. בדיון הזה בעצם כל אחד ירשום מה ההתרשמות שלו ממה שראינו עד עכשיו. אני אישית אהבתי את המשחק, שינו את מה שצריך היה לשנות, הרי לא צריך לעשות משחק שונה לגמרי, צריך לשמור על מה שקיים והם שינו בצורה מושלמת את המשחק. אני כנראה אקנה, אני רק רוצה לשחק קצת בבטא וזהו (: מה דעתכם? דיון מהנה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשחק באנגלית דרך CJS ואני בחלון שמציג לי את הקוד קבלתי קוד כזה: xxx-xxx-xxx-xxx אני ניסיתי להפעיל אותו דרך origin אבל הוא לא מקבל אותו. לפי הדוגמה ב-origin זה צריך להראות כך: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx איך אני מפעיל את הקוד? עדכון: הצלחתי, יש להפעיל את הקוד דרך האתר amd4u תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה מסכים בוורקרפתט בשעות הפנאי בעזרת הworld editor, ויש משהו שמעצבן אותי: אני לא מוצא את האופציה להעלות את מספר הרמות של הגיבורים! וזה לא כיף לתת להם 2000 חיים או 800 נזק במכה, או מיגון divine... איך אני משנה להם את מספר הרמות????? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בערך ב66%, ספונסר רביעי, ואין לי שום תחרות על המפה! מה אני עושה הלאה? אגב, האיוו מגעילה! סתם ביזבזתי עליה איזה 90000. יש אפשרות למכור אותה ולקבל את הכסף חזרה לצורך שיפוצים של המיאטה הבלתי מנוצחת והTT שפשוט נראת טוב ואין עליה בפתיחות?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
התקנתי FIFA שמתי קראק ואני בא להכנס למשחק והוא לא נפתח.. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה סרטון חדש שלי, הפעם על המקרה שקרה לי עם G2A. אשמח לפידבק על הסרטון ועם אהבתם אשמח גם לליק וסאב!סרטון
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמונה שווה 2-3 מלים..
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.tradelair.com/LoGD/ http://www.idlepimps.com קראו לי מטומטמת, קראו לי סטומה, אבל את המשקים האלו אוהב ללא סיבה! (רק למען הרקורד, אני צלולה כמו רוסי זקן ביום ה-14 למאי...)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, היום התקנתי Max Payne 2 שהורדתי ב-eMule מבלי לצרוב אותו על דיסק (כלומר עם כונן וירטואלי). הכל הלך טוב, העתקתי גם את קובץ המשחק הפרוץ במקום המקורי והפעלתי. עכשיו, ההגדרות מוגדרות כמו שצריך, יש לי DirectX9 וכרטיס מסך Radeon 9600 Pro, אבל למרות כל זה, כשמתחילים ממש לשחק הכל זז לאט ובצורה בלתי מסונכרנת (אודיו/וידאו) ואין לי שמץ של מושג למה. למרות זאת, לפני שמשחקים אז כל הסרטים של המשחק עובדים חלק ובלי בעיות, וגם במהלך המשחק כשיש סרטים אז רובם פועלים חלק ויפה. מה הבעיה?!!?! זה ממש משגע את השכל ואי אפשר לשחק ככה.... אני ממש מתחנן שתעזרו לי, המון תודה מראש, ניר.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפרק האחרון בסדרה - מבוסס על משחקים שקבלתי מכם ומהצופים ביוטיוב
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ngemu.com/index.php?action=post&id=2028
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, כמו שאתם רואים את המפרט שלי בצד אתם מבינים שאין לי בעיה להריץ את המשחק על מקסימום בכיף, הקטע הוא שהמשחק כיאילו כל הזמן על משהו כמו 15FPS ולא משנה אם אני על ההגדרות הכי נמוכות או הכי גבוהות! בדקתי אם ההארדיסקים חושבים בלי הפסקה, אבל הם ממש לא... גם עשיתי איחוי "וטיפול" למחשב בתקווה שזה ישנה משהו וכלום... :-X חיפשתי בהגדרות אופציות כמו V-SYNC ושוב לא נמצא כלום... בקיצור זה חייב להיות עניין של הגדרות במשחק, אז אם למישהו יש מושג או ניסיון עם זה אני יודה לו מאוד! תודה רבה! (צירפתי תמונה של ההגדרות עכשיו) [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משחק העולם הפתוח עם הכי הרבה C4 וירטואלי בסביבה מוצג לראשונה בתנועה, בדרך למסכינו לקראת סוף השנה הנוכחית, והוא נראה מעולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a0%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
? מה אתם חושבים על הרעיון? (שחקני CS כמובן). אני פשוט אישית לא כ"כ אוהב קלאנים (למרות שיכלתי להצטרף להרבה אבל אני מסרב כל פעם (צנוע אני)). אבל לעשות קלאן של הפורום יכול להיות נחמד, לא חייב להיות רשמי... אגב, השם הברור לקלאן הזה יהיה [HWZ] ;D
-
עכשיו שסיימתי את קריסיס 2 המחשב הפך ליהות קצת משעמם, וחשבתי לנסות לעבור קטגוריה לאסטרטגיה . אני מחפש משחק בסגנון של AGE OF EMPIRE , שיחקתי קצת ב NAPOLEON TOTAL WAR ולא ממש אהבתי , אז יש לכם המלצה למשחק שיזכיר יותר של AOE ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קלה עם השניים הנ"ל: המשחק עובד ללא בעיה, אולם אינני מצליח להתחבר לאף שרת (בשום צורה שהיא, כלומר המשחק מתעלם מקיומם של כל שרתים שהם, כולל השרת המרכזי של המשחק. המשחק פשוט מנסה לחפש את השרת שוב ושוב ושוב, אך שום מידע אינו נשלח או מתקבל). אותה הבעיה מתרחשת גם בתוכנת Gamespy Arcade, היא עובדת ללא בעיה, אולם לא מזהה שום שרת בשום משחק. הבעיה נעוצה היכן שהוא ב-Win2K, שכן אני מצליח להתחבר עם מחשב אחר עליו מותקנת Win ME, ובשימוש אותו חיבור אינטרנט. אינני רוצה לשדרג ל-XP בזמן זה, ואינני רוצה להשתמש במערכת שאינה 2K. אשמח אם תוכלו לעזור לי. נ.ב. כל התקני המערכת מעודכנים, ועד כה הבעיה הופיעה רק בשתי התוכנות הנ"ל (Half-Life/CS, Gamespy Arcde). משחקים אחרים פועלים…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאור תלונות של חברים בפורם על בעיות חיבור server has timed out game got disconnected ועוד... החלטתי לקחת יוזמה ולעשות מדריך שיסדר לכולם את הבעיות נתחיל ראשית ראוטר. פתיחת פורטים 14000-14016 UDp ] UDp 22990-23006 ] UDp 25200 - 25300] 20000 - 20100 tcp ] 80-80 tcp ] אחרי שפתחנו את הפורטים ניכנס למערכת הראוטר ונבטל את האפשרות UPnP אחרי זה לכבות והלהדליק את הראוטר עכשיו נלך להתחל בכתובת למטה נרשום run =בעיברית = הפעלה וניכנס להפעלה/run ונרשום שם services.msc הדף שנפתח תרדו למטה וחפשו את UPnP Divice Host קליק ימני ותעשו הפסק/STOP …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-