עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IlanF,

http://store.steampowered.com/app/211720/ אז סוף סוף שוחרר הDLC למחשב אחרי חודש וקצת של המתנה, אבל מה נסגר עם המחיר? עוד מישהו חושב שהמחיר קצת גבוה מידי לDLC? אני אישית לא מתכוון לקנות אותו ברגע זה, אני אחכה שהמחיר ירד קצת לרמה שפויה יותר בשביל DLC

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by dennis14,

http://www.rockpapershotgun.com/2012/08/28/skyrim-hearthfire-trailer/ תוספת משעממת מאד לדעתי, ממש להכניס את SIMS לתוך SKYRIM. מאכזב מאד.

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by orila,

שלום לכלום בשבוע האחרון התקנתי אותם (RAGE וגם את BRINK) ויש לי בעיה ממש מוזרה , ברגע שאני מתחיל את המשחק עצמו המשחק פשוט קופא וכל דבר לוקח שנים עד שהוא קורה , המחשב שלי ממש סבבה והוא בסה"כ בן שנה (משמע נחשב מחשב חדש דנדש למשחקים האלה) רק שתבינו לוקח לו חצי דקה להעלות את התפריט כדי לצאת מהמוד של המשחק (וחשוב להגיד זה קורה רק במשחק עצמו) התפריט בהתחלה עולה מצויין וככה גם ההקדמה ... אני אשמח לעזרתכם (כבר התקנתי מחדש דרייברים ...) תודה רבה עריכה: אני אחדד את השאלה שלי האם ישנה עוד תוכנה חוץ מ directx שצריך עבור המשחקים האלו? אני מריץ משחקים אחרים כמו NBA2K13 בצורה חלקה לגמרי וגם את SKYRIM לכן אני לא מבין מה הבעיה בכל מקרה יש מבצע בSTEAM על RAGE רק ב 10$ תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שאלה | אפשר לעשות פיצול מסכים ב-COD במחשב? אפשר לשחק שני אנשים על אותו המסך כמו בקונסולות ?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  5. Started by mrbig,

לא הצלחתי להתחבר , נכנסתי להגדרות של ה STEAM וראיתי שאני מוגדר בגרמניה , אז שינתי ל ISREAL ואת הגדרות הרשת שמתי ל 2M ומעלה אבל אח"כ הוא הראה לי שה LAN שלי STRICT ואני לא מצליח להתחבר בכלל לשום משחק (מריף את הפינגים עד הסוף ואני מחכה 5 דקות ולא מתחבר.) יש לי מודם של בזק שנקרא PRIVATE BOX - לא מצאתי איך להכנס להגדרות....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by UrielZ,

כאשר אני מסתכל על שרת מבחוץ כלומר מהרשימה של השרתים במשחק או דרך הXFIRE אני רואה פינג מסוים, וכאשר אני נכנס הפינג שלי הוא בערך ב-30 יותר. כשאני משחק בשרתים גרמנים למשל אני מקבל פינג 100-110 כשמבחוץ אני רואה 75-80 וחברים שלי אפילו מקבלים 65-75 גג. אם אני עושה בדיקת מהירות דרך speedtest לגרמניה אני רואה פינג 70. מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש וזה לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  7. Started by RAZIEL98,

שלום אני רוצה למחוק את המשחק call of duty wm3 אבל הבעיה שהוא לא מופיע לי בלוח בקרה,בצקרה כזה איך ניץן להסיר את המשחק? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  8. Started by etay93,

שלום לכולם עד עכשיו שיחקתי תמיד רק בסינגל פלייר במשחקי cod אבל אני רוצה להכנס גם למולטיפלייר. אני רוצה לקנות את את mw3 ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש עדין כמות רצינית של שחקנים במולטי 2.האם בדרך כלל אחרי שיוצא משחק חדש השרתים בישן מתרוקנים ? 3.איך המשחק עובד בדרך כלל ? חלק ? אני מודע לזה שיוצא black-ops 2 חודש הבא אבל אם יש קהילה אני מעדיף לקנות את mw3 שגם יעלה לי פחות. כדי להתנסות במולטי . ושאלה אחרונה ראיתי שבסטים ניתן להזמין את המשחק ב60 דולר ובאיבי ב20-25 יש לזה הסבר הגיוני ? תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by cb,

אהלן,יש לי מחשב סביר ביותר 4 G ראם i5 של אינטל ו465GTX 1G RAM אני מריץ את המשחק על ULTRA המשחק עבד לי חלק במשימה הראשונה בגשם עם הנפץ המשאית וכו'... לאחר מכן גם שלב ה"אימונים" בתור בן דוד עברו בסדר... ובמשימה שמתחילה בחוף הכל עובד חלק עד ההגעה לחוף עצמו,משם כל תנועה קלה עם העכבר מורידה את הFPS מ55-60 ל-0 בקטע הזוי...לאגים סקרין טירינג FPS תקראו לזה איך שבא לכם,המשחק בין רגע הופך ללא שחיק! מישהו חווה את הדבר הזה?שמעו עליו ברשת?הרצתי חיפוש ולא מצאתי דבר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gilad291,

מישהו יודע האם medal of honor warfighter יצא גם ל psp

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  11. זה מרגיש כאילו המשימה בלטי אפשרית אם מנסים לשחק במצב מהאוויר גם כשניסיתי לקפוץ מחייל לחייל לא הצלחתי לשרוד עד הסוף כי אני נשאר רק עם חיילים ולהם יש כל מיני רובוטים משוריינים הרעיון נחמד מאוד אבל זה מרגיש כאילו טיפה חיפפו בביצוע, או שאני פשוט עושה משהו לא נכון

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by maazg,

שלום רב, קניתי את המשחק BATTLEFIELD 3 LIMITED EDITION מ ORIGIN (בהנחה של 50% כמובן) שמגיעה עם PREMIUM והכל. אחרי שאני מוריד את המשחק והוא מותקן כשאני נכנס למשחק אני מקבל חלון שכתוב בו syncing cloud data ואז נפתח חלון אינטנט עם ה battlelog והמשחק לא מתחיל. מה אפשר לעשות? ??? ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by AmitDanan,

הבנתי שהמשחק תומך רק במערכות XP האם זה נכון? שזה די הגיוני אם לא בנו אותו מחדש כי אני זוכר ששיחקתי במשחק DOOM3 בווינדוס XP שלי במחשב פנטיום 4.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  14. בסרטונים הבאים המודר ‘Chubz’ מדגים איך DOOM היה נראה ומשוחק אם היה יוצא בתקופה הנוכחית, אותי אישית זה הצחיק מאד. מה שכן, הוא צודק לדעתי. http://www.shacknews.com/article/76656/doom-mod-pokes-fun-at-call-of-duty

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  15. Started by Googleness,

בשורה התחתונה אפשר להירשם למשחק וליצור עד שני דמויות בחינם, את הדמויות אפשר להביא לרמה 50 (הרמה המקסימלית) ומה שבעיקר תוכלו לעשות זה את המשימות הרגילות בכוכבים + העלילה של כל דמות. מעבר לזה יש מגבלות. העמוד עם ההסבר: http://www.swtor.com/free אגב, אם מישהו רוצה לנסות את הגרסה החינמית של המשחק אתם יכולים להשאיר לי מייל בהודעה פרטית אני אשלח לכם הזמנה (גילוי נאות ההזמנה היא במידה ומישהו ירצה להירשם למשחק בתשלום חודשי אני מקבל הטבות מסויימות, למעשה אם יש לכם מכרים שמשחקים במשחק או חברים תבקשו מהם הזמנה כדי שהם יקבלו את ההטבות במידה ותרצו להירשם). ותפתחו דמויות בשרת Red Ecplise באירופה אני משחק שם ואוכל לעזור לכם.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  16. ממתי המנהג הזה החל? לאחרונה אני נתקל במקרים רבים של חברות אשר מפיצות משחקים בעלי תכונות של שוברי קופות (Halo, Call of Duty) אשר נותנות עדיפות על פירסום של הכנסות ממכירות משחקים על פני מספר העותקים שנמכרו, על מנת להציג את ההצלחה שלהם (מנהג שמקורו בתעשיית הקולנוע). לדוגמא: לאחר ש-Black Ops 2 יצא, אקטיויזן פרסמה רק את ההכנסות שהמשחק גרף ב-24 השעות הראשונות להשקתו (חצי מיליארד דולר), כאשר מספר העותקים שנמכרו, נותר בלתי ידוע (לינק) (ניתן לקרא גם בערך בויקיפדיה האנגלית, שבינתיים רק סכום ההכנסות ממכירות משחקים מופיע שם, ללא מספר עותקים שנמכרו). באופן דומה, לאחר ש-Halo 4 הושק, מיקרוסופט פרסמה רק את ההכנסות שהמשחק גרף ב-24 שעות הראשונות לשחרורו וכן את הכנסות סוף השבוע שלו, ונכון ל…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by crak100,

שאלה איך אני בוחר נשקים במולטיפלייר ? לא מצאתי את האפשרות של "custom " כלומר נשקים מותאמים שלי... אשמח אם תתנו לי תשןבה תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  18. Started by simonsix,

קיבלתי לא מעט פניות מחברים כאן לגבי קניה קבוצתית למשחק. הנושא בהתהוות וכרגע נבדקים המחירים עדכונים יגיעו בהמשך. כל מי שחושב שהוא הולך להשתתף, מוזמן לעקוב

• 127 תגובות
    • 18.2k צפיות
  19. Started by Symbore,

אז נתקלתי ב-sine mora והמשחק פשוט מדהים!!!1!.. ברצינות, מאוד אבל מאוד אהבתי את המשחק ולצערי הוא מאוד קצר. אז כן יש בו הרבה מקום למשחקיות חוזרת אבל עדיין הייתי רוצה עוד המלצות למשחקים בסגנון.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by oneday,

איפה אני יכול לקנות את Worms World Party? כמו כן, האם מישהו יודע אם הוא עובד על ווינדוס 8? על ויסטה לדוגמא אני יודע שיש לו בעיות לעבוד. תודה!

21. Started by jean-paul,

שלום, לאחר שסיימתי את הסיפור הראשי, אין לי מכוון כיוונים בסיפורים הנוספים כך שאין לי מושג לאן לגשת. האם זה באג או שזה תוכנן כך?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת מה הם הדרישות מערכת של המשחק כדי שאני אדע עם המחשב שלי יכול להריץ את המשחק. תודה לעוזרים

23. Started by crak100,

שלום אני משחק כבר הרבה זמן MW3 במולטיפלייר הבעיה היא שבימים האחרונים יש כמו דיליי במשחקים וזה נראה כאילו כל מי שמשחק בסרבר הרבה הרבה יותר מהיר ממני והתגובות הן איטיות יחסית לשחקנים האחרים לפי מה שהבנתי זה קשור לפינגים וכו' ,דיברתי עם הוט והם קישקשו משהו שהכל בסדר ואני צריך לעבור לחבילת גיימרים (יש לי 12 מגה) איך בודקים את עניין הפינגים ? או לחלופין איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by אSף,

אני לא ילד(ואפילו לא נער...למעשה אני די זקן ) אבל אני אוהב משחקים שמכניסים אותך למתח... יש המלצה למשהו כזה מהזמן האחרון(נניח, השנה האחרונה)?

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by Lafush,

קדימה להירשם http://www.esl.eu/eu/codbo2/news/207713/ לא לשכוח! יש לעשות Check-In חצי שעה לפני שהCUP מתחיל בשביל לאשר את ההצטרפות (למנוע NO-SHOWים).

• 0 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים