משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
http://hellforge.gameriot.com/blogs/Hellforge/In-the-Lens-Mirrors-Edge מה היה קורה אם המשחק היה עובר למציאות? איך זה היה נראה בחיים? הנה התשובה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום חברים, מישהו מכיר? מצרף תמונה של הסיבה ל kick:
-
- 13 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
13-7 GG עשינו KILLCAM ROUND כי לחלק לא נכנס אז כל תוצאה להוריד ראונד אחד לנו half 1 half 2
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
MLG Israeli Barcraft http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=280799 אני אישית לא מכיר שם אף אחד אבל אני הולך בכל זאת יהיה נחמד להכיר חבר'ה ישראלים שאוהבים את המשחק ולשבת ביחד על בירה מול MLG מישהו פה מתכוון לבוא?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם. כאוהד מושבע של משחק העבר DARK AGES OF CAMELOT ובתור מישהו שהשקיע לא מעט שעות ב WOW (ולא ממש התלהב, המשחק פשוט מידי) וב WARHAMMER ONLINE - יותר מעניין אם כי נחל כישלון. יצא לי לשחק בבטא החדש של המשחק RIFT הגרפיקה - עדכנית ויפה (לא מצויירת כמו ב WOW - אלא יותר ראליסטית) סאונד - לא מרשים במיוחד אם כי זוהי רק הבטא. המשחקיות - זה החלק הכייפי... יש פה מכל וכל... ולהלן פירוט קצר. ישנן שתי ממלכות - שכמו ב WOW יש BATTLE GROUND להלחם בינהן, האחת ניקראת THE GUARDIAN והשניה THE DEFIANT.(שוב כמו ב WOW) ישנם 4 מקצועות ראשיים לבחור מתוכם - CELRIC, MAGE, ROUGE, WORRIOR. לכל מקצוע ישנם 7 תתי מקצוע שלכל אחד יכולות שונות ודרך אחרת לשחק את המשחק, ז"א שגם אם בחרתם CLERIC זה…
-
- 60 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
FIREFALL האתר של המשחק, בחלק העליון ניתן להרשם לBETA. המשחק נראה מעט מצועצע כמו borderlands אבל נראה די מבטיח, עם הרבה אפשרויות של קידום והתפתחויות. ויתרון משמעותי, הוא שאפילו אם בוחרים CLASS מסויים, אתם לא מוגבלים להתפתחות הספציפית שלו. טריילר המשחק עם הסברים של המפתחים אני כבר נרשמתי לבטא, הניק Dandan מקווה שהוא יפתח בקרוב, ותהיה קהילה גדולה והכי חשוב מהכל, המשחק עצמו, יהיה חינם!!! (לפחות המולטיפלייר) ולא כמו בWOW
-
- 38 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
כ"כ הרבה משחקים כאלה יוצאים לאחרונה וכובשים את העולם... משחקים כדוגמת:Planetside, Neocron,Star wars:galaxies. לדעתי משחקים אלה הם ההמשך של משחקי המולטיפלייר בעולמנו. כ"כ הרבה אפשרויות ועולם ומלואו בכל משחק. הביעו דעתכם.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מניח שרבים מכם עוד לא שמעו על המשחק, אז אני שמח להביא את הנושא לידיעתכם, כי אני מאמין שכמוני, יש עוד לפחות כמה אנשים שזה יעניין אותם. הרבה מידע לא ידוע על המשחק, אבל אני ארכז פה את מה שיש. המשחק הוא משחק MMORPG שנמצא בפיתוח ביפן ובדרום קוריאה על ידי NTL, ומבוסס על הסדרה היפנית המפורסמת דרגון בול. Akira Toriyama אחראי על הפרוייקט. Namco Bandai הכריזה שהיא עובדת על משחק דרגון בול למחשב, שייקרא "Dragon ball online". גרסת בטא מתוכננת לקיץ הזה בקוריאה, ושחרור ביפן מתישהוא ב2008. (לגבי אירופה וארצות הברית, אין לי מידע, אבל קשה להאמין שלא יהיה). עדכון משמעותי: הגיע אלי מידע מאתר שאומר שהמשחק יצא ב2008 גם בארצות הברית! http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/data/9…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מוכן לקנות משחק...לא רוצה לשלם חודשי...אמן שWOW היה כזה...אין לי בעיה עם חינמיים...בזמנו הייתי קשור לPT ....חבל שהפך ליקר כ"כ. ראיתי MU וחיפשתי פינה להקיא,כמו כן גם את רוד אונליין ועוד הרבה זבל מאח שלי הקטן שלא עוזב את גיימר....מישהו מכיר משחק עם גרפיקה טובה...INTERFACE טוב ובלי באגים בכל פינה אני אשמח לשמוע הצעות ;D תודה לכולם
-
- 45 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המשחק MOBILE FORCES משחק הלוחמה בשטח פתוח ובנוי שוחרר היום לחנויות באירופה ולרשת המשחק בנוי על המנוע הגראפי של אנריל 2 שעבר שיפור ומתייחד בתכנון הפיזיקלי שלו שתוכנן לפרטי פרטים כך שהתנועות התגובות וכל מכניקת התנועה במשחק תהיה ריאליסטית ככל האפשר המשחק מיועד בעיקר למשחקי רשת אך ניתן לשחק גם כשחקן יחיד על מנת לרכוש מיומנות. אני מחכה למשחק הזה בקוצר רוח ;D תמונות מהמשחק ניתן לראות כאן וכאן הכתבה ב GAMESPOT
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום הועלה לערוץ שלי סרטון מואב בHardhat, וקומנטרי קצת על Black Ops 2 ועל MW3... מעכשיו נתחיל להעלות הרבה סרטונים, קומנטרי, מונטאג'ים ועוד.. אז כדי להיות מעודכנים תלחצו על Subscribe אני מקווה שתהנו, ובאמת יעזור אם תתנו בלייק וסאבסקרייב... תודה! יום טוב לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשחק בעזרת בקר אלחוטי של XBOX? בכל הCOD היה אפשר מדוע הפעם לא? אין איזה פאץ??
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אז באיזה סינגל פלייר בעצם נהנתם יותר? לפני כמה ימים סיימתי את הסינגל של MW2, והיום החלטתי לעבור מחדש את הסינגל של MW, ובאמת שקשה לי לומר איזה מביניהם טוב יותר! מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם אומנם הייתי עסוק בשלושת השבועות האחרונים , אבל יצא לי להורדי סדרה של מודים שממש משפרים את המשחק: skyrim monster mod monster wars v3 בגדול המודים מופסים המון מפלצות חדשות למשחק וגם חבורה בשם ה blue-strips שנלקחה ממשחקי ה witcher והכל מוסיף עוד מפגשים מענין כאשר מסתובבים במפה. יש עוד מוד שנקרא ציידי השדים של monster wars אבל איתו יש לי בעיה כי משום מה ברגע שאני מפעיל אותו אני ישר מותקף על ידי כל מי שנמצא לידי, גיליתי את זה שהייתי ב riverwood וכל העיירה קפצה עלי סתם כי שלפתי חרב שאלתי את היוצר של המוד מה קורה והוא לא חזר אלי עדיין נחמד מאוד ממליץ
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2 שאלות יש לי אליכם: 1.איפה נמצאת המכונית במשחק שנקראת washing ? עשיתי לה מוד ואני לא מוצא אותה... 2.מישהו ראה אתר עם מודים יפים למסוק או למטוס DODO שבמשחק? (מחפש בנרות) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ערכתי את ההודעה מחדש כי הצלחתי למצוא בEMULE את הMOD של ההאמר והגלשן אוויר, אני ממליץ לכולם כי חוץ מזה שההאמר מגניב הוא נוח לשליטה לא כמו הבאגי ויש לו משגר רימונים שזה הדבר הכי טוב במשחק!. הבעיה היא שאני לא יודע איפה למצוא את הMOD של המולטי פלייר, ואני לא יודע עם הוא יכל לפעול ביחד עם מוד אחר. בבקשה תעזרו אני חייב לשחק עוד !
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
פראג מובי שעבדתי עליו בשביל חבר כבר כמה זמן מקווה שתאהבו את התוצאה ואשמח ללייק אם אהבתם:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק מה-STEAM וכשהפעלתי אותו הגדרתי את רזולציות הגרפית ואחרכך התחרטתי ואני לא מוצא את להגדיר את המשחק מחדש... לא בתיקיה של הסטים ובתוך המשחק אין אפשרות לשנות אנא עיזרו לי ???
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תמיד משחק במשחק הזה והוא תמיד קורס לי, כל משחק אחר כן עובד .. והמחשב שלי כן צריך לסחוב אותו ואפילו על גבוהה .. (הפעלתי את GEFORCE EXPERIENCE ) והוא שם לי את ההגדרות הכי טובות. והמשחק עדיין קורס!</blockquote> </blockquote>קראתי בגוגל שלא רק לי זה קורה, יש פיתרונות ייעול ?</blockquote>
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל כך התלהבתי ללכת לקנות MEDAL OF HONOR A-A אחרי ששמעתי ביקורות משני הצדדים חלק אחד אמר מצוין חלק שני לא משהו אחרי שסיימתי אתמול לפנות בוקר את HL2 שללא ספק מבחינתי המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בו מימי התפניתי להתקין את גרסת ה DVD של MOH חברה אני חייב לומר שהמשחק פשוט גרוע!!!!!!!! מעצבן!לא נעים לעין.נכון אולי הדמויות מפורטות והגרפיקה נחמדה אבל המשחק פשוט איטי להחריד בקרב(ואין קשר למחשב!) כל שלב לוקח ממש הרבה זמן חצי מהזמן אתם מבזבזים בהמתנה! ב HL2 היה למה לחכות בזמן הזה.אבל פה!שום כלום אפילו בטירונות בהתחלה הכל קשה ומסורבל! חברה אני ממש לא ממליץ להוציא את הכסף על המשחק הזה יאמר לזכות הראשון שיצא שהיה פשוט אחלה משחק! פאסיפיק אסולט פשוט לא מומלץ
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
המפרט בצד... הדמו עבד מצויין הכל על MAX 1280*1024 אבל המשחק עובד פשוט גרועה... לממממה?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו כאן עדיין משחק ת'משחק? ראיתי שיש עוד כמה שרתים ישראלים אבל אין לי מושג אם מישהו בכלל מתחבר אליהם.... חיפשתי גם שרתים של spearhead באירופה בqtracker לא מצאתי אפילו 1 איפה הימים של 2003 כשהמשחק היה בשיאו בזמנו עוד לא הייתה חווייה כזאתי בשום FPS.... מה אומרים? יש מישהו? (רוצה לראות אם יש טעם לחזור)
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-