משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי לפני כחצי שנה התקנתי את המשחק GUNZ על המחשב שלי ושיחקתי בו, אחרי כמה חודישם נמאס לי ממנו ובנוסף היתה התקופה שבה המשחק היה סגור עקב שידרוגים וכאלה, אז מחקתי אותו. השבוע רציתי לחזור אליו אז הורדתי אותו דרך האתר מחדש, ההורדה לא לקחה יותר מדקה אחת, זה היה יותר מדי טוב, הרחתי שהיה משהוא מסריח ( וזה לא הייתי אני ), בקיצור, התקנתי את המשחק מההתקנה שהורדתי והוא שקל מאוד קצת, והיו בו רק 3 קבצים ( בתוך התיקיה שבה התקנתי את המשחק ): ה-UNINSTAL, קובץ שממנו משחקים ועוד קובץ שאני חושב שהוא היה פאצ' או משהוא. כמובן שהיו אמורים להיות הרבה יותר דברים בתיקיה והיא הייתה אמורה לשקול הרבה יותר ממה שהיא שקלה ( בדקתי עם חבר אחר שלי ), מן הסתם המשחק גם לא עבד לי, כשניסיתי להפעיל אותו, …
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.commandandconquer.com/ אחרי כלכך הרבה שנים והרבה מודים מצוינים...2013 זה רחוק מדי!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! בימים אלה אני פותח שרת ישראלי למשחק האגדי (והחינמי) Quake 3! לכל מי שמעוניין שישלח אימייל ל: natishapiro@gmail.com אם יש איזושהי בעיה עם השגת המשחקים/התחברות לשרת וכ'ו אני אעזור לכם! בתודה רבה מראש, והמשך יום נעים (:
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לפני כמה ימים יצא משחק ההמשך של KOTOR בשם Star Wars Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords למי שלא שיחק בראשון, שלא ישחק בזה כי יש המשך עלילתי ישיר שעלול להרוס את התוכן של הראשון, לכן למי שמחפש משחק מהנה מסוג תפקידים,לא דורש ידע מוקדם בסטטיסטיקות אבל מלא בעלילה עם תוכן רציני וטוויסטים - רוצו לשחק במשחק הראשון. בקשר למשחק החדש... בGAMESPOT הוא קיבל ציון נמוך יחסית (8.5) למשחק הקודם (9.1) אבל לפי ההתחלה שלו הוא מאוד דומה. שינו טיפה את העיצוב, ועוד כמה פיצ'רים קטנים. ההתחלה קצת אפורה ולא מדהימה כמו העיר TARIS אבל אז מתחיל התוכן החדש להתגלות מה דעתכם?
-
- 138 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
למישהו יש שמירה של הקומפיגן של GDI עד קרואטיה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני שמח להכריז על סדרת טורנירים של Pw Gaming, שתפתח כבר בשבוע הבא.בשלב הראשון אנחנו הולכים להריץ שני טורנירים ללא פרסים, על מנת לבדוק את הפורמט וכן הלאה, ובהמשך נתחיל לחלק פרסים בחסות הספונסר שלנו גיגהבייט. למרות שלשני הטורנירים הראשונים לא יהיו פרסים, אנחנו נשתמש בתוצאות שלהם על מנת לקבוע את הדירוגים לטורנירים העתידיים.הטורניר הראשון ינוהל על ידי ועל ידי יובל Pw|Yumi, וישודר ע"י יובל. בשלב זה אנחנו נערוך את הטורנירים במסגרת האתר z33k, ובהמשך נחליט אם להשאר שם. הנה הלינק לטורניר:http://www.z33k.com/games/starcraft2/tournaments/6325-pw-gaming-tournament-1אז נשמח לראות אתכם בטורניר, ובתקווה שהטורנירים יצליחו נגדיל את הכמות ונחלק פרסים מצוינים בהמשך בחסות הספונסר…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
נראה כמו שילוב היברידי בין HALF LIFE, UT3 וBORDERLANDS
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
-
טוב אז אחרי שהיה לי בעיה עם ההתקנה של המשחק הצלחתי להתקין ושמתי מספר קראקים של רייזור של רילואדד ושל עוד קבוצת פריצה שזה היה קראק פיקס. אני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז אחרי ששמתי את הקראק אני לוחץ על המשחק וכלום לא עולה, זה מראה שהמחשב טוען אבל לא עולה לי כלום. ניסיתי להחליף קראק, להתקין מחדש הכל ולא עובד. יש לי Windows 7 ולפי מה שהבנתי לא רק לי יש את הבעיות האלו במשחקים (זה קרה לי בעוד כמה משחקים) ואני מת לשחק בזה כבר.. תעזרו לי בבקשה תודה! ד"א: יש לי דרייבר כ.מ מעודכן מה28 ל4. זה המחשב: HD4850 Q8200 4 Giga ram
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול... תיכנסו ותראו. הגעתי לשלב 11 ונשארו לי 3 להרוג!!!!!!! באסה... http://www.gamingdelight.com/games/infectevolverepeat.php
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
הורדתי את המשחק וגם את הקראק.... הכל הותקן כמו שצריך! אבל לא יודע למה אחרי שאני נכנס למשחק מופיע לי הוגעת שגיאה שבטח כולם מכירים כבר (SEND או DON'T SEND) אני מקווה שמישהו יודע איך לסדר את זה והוא יעזור לי! תודה מראש! PSYCHOKKKKKKKKK
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום חברים, אני עובד עיצות. בהפעלה הראשונית המשחק עבד בסדר גמור, עלה וטען בצורה נורמאלית וכמובן ששיניתי את הגדרות התצוגה לאחר מכן. מייד עם שנוי ההגדרות המשחק החל לקרטע באופן זוועתי, מן הסתם שיניתי שוב את ההגדרות למינימום וקיוויתי לטוב, לא! המשחק מקרטע עדיין ומנצל כמעט 690 מ"ב זיכרון פיזי ו100% קבוע של כח המעבד! משהו פה לא הגיוני, לכן הסרתי והתקנתי מחדש ועדיין שום דבר לא עוזר. אני לא רואה שום סיבה שהמשחק יקרטע שכן המפרט שלי עומד בדרישות, אני גם לא רואה סיבה לבעייה בתיאות חומרה או תוכנה כי המשחק כן עבד בהתחלה טוב. מערכת ההפעלה: VISTA HOME כ. מסך: 6600GT AGP כ. קול: מובנה SOUNDMAX מעבד/זכרונות: 2.8/1ג"ב האם התקלה ידועה? האם למישהו יש פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם למי ששיחק במשחק ועבר אותי אני תקוע בקטע בו אני חוזר לבית הכלא לפתוח את הכספת אני צריך להכניס את הקוד שנימצא ביומן של קפטן מארש. הבעיה שהקוד הוא בתאריכים וניסיתי מלא אפשרויות ועוד לא עליתי על האפשרות הנכונה. מישהו יודע את התשובה? אגב משחק ענק
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, שמעו משהו.. התקנתי את המשחק התחלתי לשחק וזה... וזה נראה לי דיי קל... אז מישהו יודע איפה אני בודק אם זה על "קל" או "קשה" אם אפשר בכלל... כי אני רוצה על הכי קשה... בבקשה זה דחוף... תודה..
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי את המשחק כבר די הרבה זמן (מקורי כמובן) היה לי את הבעיה של המסך השחור בהתחלה וסידרתי אותה (עם הריפרשלוק) עכשיו אחרי תקופה שלא שיחקתי אני בא להיכנס למשחק וזה עושה את אותה הבעיה ,ואין לי כל תוכנת refreshLock על המחשב הורדתי אחת כדי לבדוק שההגדרות על default והן אכן כך, נכנסתי למשחק שוב אותה בעיה גם אחרי שמחקתי את התוכנת ריפרשלוק מה עושים?!?!
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
פעם היה לי את הPT (PristonTale) עכשיו יש רק את הברזיאלי אבל אני לא אוהב אותו =\ מה יש לכם להציע? =\ =\ = \= \ =\ =\
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה עם הכ.מסך שלי רישיון חוקי של call of duty mw2 ללא תקליטור. מכיוון שיש לי כבר עותק מקורי של המשחק הנ"ל חשבתי לנסות ולמכור את הרישיון החדש שקיבלתי. האם אפשרי למכור אותו כך ללא תקליטור,אם כן בכמה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
או במלא שיצא או בדמו אחד מהשניים איך הוא שוה משחק?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה הקהילה של ה CSGO הפסיקה לפעול חבל מאוד יכל להביא הרבה שחקנים למה שלא תחדשו
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
סתם שמתי לב בהרבה משחקים אם אני רוצה סתם להשתמש באיזה קוד שצריך לעלות את הקונסול בשביל זה,אז כשאני מעלה את הקונסול אני רואה שיש פה ושם errors שהמשחק לא מוצא כל מיני קבצים,או טקסטורות,ואני שם לב שזה בהמון משחקים ככה...למה זה? יש מצב שבמשחקים ש"קונים" חסרים קבצים וטקסטורות ובמשחקים מקוריים מהחנות יש את הכול?,כי זה מוזר הריי,זה סך הכול Image של המשחק שאמור להכיל הכול לא? נ.ב. לא מתכוון לדבר על שום נושא שקשור להורדות לא חוקיות,זאת שאלה כללית לגביי משחקים פרוצים שלא קשורה להורדות שלהם...
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איתי משחק במשחק Grey שהוא מוד של Half Life והוא כמעט חוטף התקף לב זה בינתיים הפרק הראשון. כדי להמשיך לעקוב אחרינו: פייסבוק - http://www.facebook.com/Ofekfor טוויטר - https://twitter.com/OfekForeigner
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האם מישהוא יודע האם אפשרי לשחק את DREAMFALL עם 7600GT לפי האתר הרשמי , הכרטיסים שנתמכים הם בין היתר 6800 ו 7800 אך לא מצויין האם 7600 גם נתמך אולי למישהוא יש מענה?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://kotaku.com/gaming/pc/spore-slip-sliding-away-270324.php מסיבה שלא פורסמה, EA החליטו לדחות שוב את אחד המשחקים הכי מצופים של השנה הקרובה. הדחיה עצמה די מוזרה כי ראינו כבר די הרבה סרטונים והדגמות של המשחק ככה שאי אפשר להגיד שהוא היה בתחילת הדרך. נקווה שהם ינצלו את הזמן לדאוג שהמשחק לא יהיה כזה משעמם. (לפחות ככה הוא נראה לי מהסרטונים)
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.companyofheroesgame.com/ אחד המישחקים של הקיץ. ד"א הדמו שוקל פאקינג ג'יגה וחצי.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-