משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
בטעות מחקתי את תקיית המשחק עצמה, וכעת כשאני רוצה להתקין מחדש הוא אומר לי כי המשחק מותקן כבר וכי אני צריך להסיר את הקודם, ואם אני רוצה להסיר אותו אין לי את מה ! עזרה בבקשה, זה דחוף !!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
3vs3 ODC #3 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר השלישי שלנו ביום שלישי הקרוב בשעה 19:30 . טורניר זה הוא טורניר שלוש על שלוש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר למשחק עד כ 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשכול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Thea…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פרצו לי לחשבון האוריגין ובו היה את המשחק BF3, מה אפשר לעשות? ניסיתי לשחזר סיסמה וכתוב שסיסמה נשלחה למייל אך בעצם זה לא נשלח, וניסיתי כמה פעמים. דיברתי עם התמיכה שלהם ואמרו לי להתקשר אליהם ואין לי איך.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לכם שרתי UT טובים בארץ וגם בחול להביא לי ? תודההההההה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום מה קורה אחים שלי בקיצור יש לי דיאבלו 2 עם סידיקיי מקורי והכל התקנתי תפאצ' 1.11B ועכשיו אני צריך קראק כי זה לא מזהה תדיסק אני צריך Diablo Battle Chest For PC תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע יש רק מינימום ואלוהים ישמור הם עשו את זה שוב... OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit Processor: Intel CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better Memory: 6 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1GB or better DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 55 GB available space Sound Card: DirectX-compatible עוד פעם דרישה ל 6GB זיכרון למרות ש 99% שהמשחק לא ישתמש בזה, ה GTS 450 חלש יותר מ HD 5770 אבל בכל זאת המינימום ל AMD הוא 5870 ולסיום המשחק דורש פאקינג 55GB... דרך אגב עד עכשיו לא הייתה שום הודעה על אפשרויות נוספות ל PC אז כניראה שזה פורט אחד לאחד, לא נראה לי שהם…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המסך הוא HITACHI 32 והרזולוצייה די ייחודית: 1366X768 יש דרך לשנות את הרזולוציה של המשחק ל1366X768? איזשהו TOOL או משהו...?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשוב בעיקר שיהיו צנועים כי זה תיכון דתי... מחשבים לא חזקים בכלל קאנטר סטרייק עובד אבל נראה לי שזה די גבולי... יש הצעות? [בערך 6-7 מחשבים]
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את המפרט הבא: 2.4C ABIT IC-7 Mushkin Black lvl 1 512 X 2 WD 800JB Hercules Radeon 9700Pro אוקיי, שמתי את פאר-קריי על הכל "Very High" ו AA שמתי על 4 שנראה לי זה המקסימום במשחק, וAF נרהא לי שמתי שיבחר לפי הצורך. כשנאי מגיע לחלקים עמוסים קצת במשחק אז פתאום המשחק מתחיל לפעול תקוע מאוד כזה, אני מניח שזה בקטעים עם הרבה פרטים, אבל עדיין למה זה רץ ככה לאט ? זה אמור להיות ככה ? המון תודה לכל העוזרים!
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכלום , אני מחפש משחק פעולה- RPG דומה למשחק הממש טוב FALL OUT NV יצא לי לשחק ב borderlands 1 והוא חביב מאוד אבל לא בדיוק מה שאני מחפש וגם בדקתי קצת את stalker , ואת DEAD ISLAND (אני מדבר כאן על תקופה של שנתיים-שלוש שאני משחק בצורה עקבית) אבל עדיין לא מצאתי שום דבר שקרוב ל NEW VEGAS אין לי בעיה עם משחקים ישנים יותר , אני לא בדקתי אף אחד מהחדשים כמו crysis וגם שום משחק מסדרת far cry בקיצור אני אשמח להמלצות למשחק חדש לבזבז עליו כמה שעות פנאי (קניתי לא מזמן את RAGE ב STEAM אבל הוא לא נתקע לי משום מה...) תודה רבה לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שחקנים תהיו מוכנים טורניר הקיץ של קהילת Battlefield יוצא לדרך! לאחר שבועיים של הרשמה ואחרי היענות מדהימה מצד הקהילה, אנו יוצאים בטורניר B FLAG מרהיב. נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והי…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי מקאזה את המשחק ut 2003 . המשחק ירד לי בשלושה קבצים גדולים של 700 mb כל אחד עם סיומת bin . בנוסף לקבצים אלו הורדתי עוד שלושה עם סיומת cue לכל אחד מהם ובגודל של 120 bytes כל אחד. אמרו לי שחייבים להוריד את הקבצים עם סיומת cue יחד עם קבצי ה - bin , אבל אני לא יודע מה לעשות הלאה . בבקשה שמישהו יסביר לי מה הקבצים האלה ומה עושים איתם כדי שאוכל להתקין את המשחק ? ואולי יש למישהו קישור הוכל להוריד את המחשחק הזה בצורה נורמלית ......... please :-\
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
dice מתכננת להוציא בחודש הזה את העדכון השני שלה למשחק, patch 1.05. העדכון יכלול יותר מ25 תיקונים, הנה כמה מהם: * Titan will no longer be able to move once its shields are down, so that lag within the titan should be significantly reduced and being revived inside the titan shouldn't be a problem any more * Changes in EA master server communication to greatly reduce disconnects * Players are now able to receive the Titan Survival Pin * All players will see the same missile silo location numbers in Titan Mode
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מתי זה יוצא כבר המשחק שמחכים לו כל כך?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מקור- גיימר נשמע דמיוני... אבל עם חברה כזאת זה בהחלט אפשרי
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קבלו מה עשיתי משיעמום רשימה של המשחקים שסיימתי - חלקם חדשים וחלקם ישנים - כמובן ששכחתי כמה - אבל עדיין יש הרבה (ואל תשאלו אותי על הסוף של המשחקים כי אני גם לא רוצה להרוס וחלק אני לא זוכר במאה אחוז) http://planet.nana.co.il/vipergallery/games/try.html מה דעתכם?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי איפה אפשר להוריד מספר משחקים קלאסיים כמו אלאדין וגולדןאקס וכדומה ולא הצלחתי להוריד.. אני אודה לכם אם מישהו יתן איזה לינק או קישור או כל דבר אחר ששיעזור לי להוריד אותם ... תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי קניתי את המשחק דרך סטים במחיר 29 דולר וראיתי שאין כל כך שרתים , אני רואה שכתוב שמחכה לעוד משתמשים ואין שום תגובה , האם יש בעיה עם המשחק הזה? רוני
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה לאל בטעות נתקלתי באימייל מה17 לחודש שאומר ששינו לי את הסיסמה בuplay מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק אחד מבין אלה אבל אני לא יודע במי ליבחור: Crysis UT3 COD 4 אני רוצה שדבר אחד יהיה במשחק מולטי טוב כי את הסינגל אני יכול להשיג בדרך אחרת אתם יודעים איך. בבקשה תעזרו לי אני חושב שאני ילך על UT3 הוא Crysis.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב הזה. אולי אני צריך ללחוץ בתוך התפריט?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-