משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
dice מתכננת להוציא בחודש הזה את העדכון השני שלה למשחק, patch 1.05. העדכון יכלול יותר מ25 תיקונים, הנה כמה מהם: * Titan will no longer be able to move once its shields are down, so that lag within the titan should be significantly reduced and being revived inside the titan shouldn't be a problem any more * Changes in EA master server communication to greatly reduce disconnects * Players are now able to receive the Titan Survival Pin * All players will see the same missile silo location numbers in Titan Mode
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה במשחק קול אוף דיוטי 5 כל פעם שאני עושה במשחק RESUME GAME אז המסך מגיע להתחלת המשחק ואז הוא יוצא ורושם לי הודעה DIREXT EROR ממה הבעיה הזו יכולה להיות? אני מיואש כבר יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, היה לי פעם משחק שבו אני הייתי שולט על תולעת (בד"כ אדומה או ירוקה- אבל יכולתי לשנות תצבע של התולעת), משחק שמזכיר את וורמס אבל בלי תורות. הייתי יכול לשחק נגד המחשב או נגד חבר למשל שיושב לידך ומשחקים ביחד. (המסך היה מתפצל ל-2) בתחילת כל משחק כל אחד היה בוחר את הנשקים שלו (בערך כל אחד בוחר 5 נשקים) היה גם חוט כזה כמו HOOK בקאונטר סטרייק שהיית יכול להיתלות איתו. משחק דו מימדי.. אני מאוד אשמח אם מישהו ידע איך קוראים לו. גדי.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חח טוב אני יודע שזה נשמע קצת מפגר, אבל אני מתגעגע פתאום למשחק הזה (זה ממש הראשון שיצא, דיסק צהוב כזה.. היה לי אותו לפני הרבה זמן על ווינדוז 95 חח) אני לא יודע אם זה בסדר להריץ את זה על מחשב חדש יחסית אם כן, זה בכלל יעבוד? וניסיתי לחפש פה קצת הודעות של משחקים ישנים, אבל אנשים דיברו על כל מיני משחקים ספצפיים שאני אישית לא מכיר ולא יודע עד כמה ישנים אותם משחקים שדיברו עליהם תודה =]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח פורטים לא עוזר ליסגור את האנטי וירוס לא עוזר DMZ HOST לא עוזר כול דבר שאני עושה לא עוזר זה לא רק UT3 זה כול משחק שיש בו MP בכולם רשום חיבור נכשל כולל כשמשתמשים ב Hamachi המשחקים שניסיתי תקינים ופעלו מעולה במחשבים אחרים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתי זה יוצא כבר המשחק שמחכים לו כל כך?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משחק מלא ב FC3 אבל משום מה כנראה יש הגבלה על המשחק ל 30FPS וזה אף פעם לא עולה בצורה מוזרה.. זה כאילו מוגבל ל 30 ולא עולה אפילו לא ב 1 מישהו יודע אם יש הגבלות על המשחק ואם יש אז איך מסירים אותם? מפרט: INTEL CORE I5 3.0GHZ 8GB RAM R9 270 2GB GAIMING OC
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש רק מינימום ואלוהים ישמור הם עשו את זה שוב... OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit Processor: Intel CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better Memory: 6 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1GB or better DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 55 GB available space Sound Card: DirectX-compatible עוד פעם דרישה ל 6GB זיכרון למרות ש 99% שהמשחק לא ישתמש בזה, ה GTS 450 חלש יותר מ HD 5770 אבל בכל זאת המינימום ל AMD הוא 5870 ולסיום המשחק דורש פאקינג 55GB... דרך אגב עד עכשיו לא הייתה שום הודעה על אפשרויות נוספות ל PC אז כניראה שזה פורט אחד לאחד, לא נראה לי שהם…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשוב בעיקר שיהיו צנועים כי זה תיכון דתי... מחשבים לא חזקים בכלל קאנטר סטרייק עובד אבל נראה לי שזה די גבולי... יש הצעות? [בערך 6-7 מחשבים]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פרטים על האיוונט הראשון בקהילה האיוונט הראשון בקהילה יהיה איוונט Monster, איוונט חדש וייחודי. הרעיון מאחורי האיוונט הוא משחק TDM כמעט רגיל, ההבדל הוא שזה אחד נגד 10! השחקן היחיד - הMonster - יהיה עם כמות חיים ענקית, אולי אפילו 100 אלף. כל השאר יהיו עם כמות חיים רגילה, ויצטרכו להרוג את המפלצת. הMonster חייב להיות Support ויכול להשתמש בכל נשק של הSupport וגם נשקים שמקבלים כשעולים רמות. מהרגע שהמפלצת עושה ספאון עד שהיא מתה בודקים את הזמן שהיא הייתה חיה. השחקן שהיה חי הכי הרבה זמן יקבל אייקון לבחירתו ליד השם שלו בTS וסלוט VIP בRUSH. בינתיים לקבוצה הרגילה מותר הכל באיוונט, אבל אולי במהלך האיוונט עצמו החוקים ישתנו. השחקן שיהיה מפלצת יבחר רנדומלית, אבל השחקן הר…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר כנראה בחנויות כמו G2A וכו', לא בחנויות כמו STEAM ו GOG. http://www.reddit.com/r/gaming/comments/2tketk/ubisoft_removing_far_cry_4_without_notice_from/ http://forums.ubi.com/showthread.php/1001533-Concerning-Far-Cry-4-removal-from-our-libraries-Open-letter?p=10541192&viewfull=1 ואוו, יש להם חתיכת ביצים. קודם להוציא משחקים לא מוכנים, עכשיו זה... מעניין איך זה ישפיע על השוק.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירסמתי פה אשכול שהכרטיס מסך שלי לא פועל טוב וזכרונות וכו' ... עכשיו אני גייליתי למה יש לי את התקיעות גם אחרי החלפת המעבד ! וגם אחרי החלפת זכרונות והוספת זכרונות ! תקשיבו טוב : המשחק שאני משחק בו למשל TESTDRIVE UNLIMITED דורש דרישות מערכת של 3.4 GHZ.... ולי יש Amd athlon 4200+ 2/2GHZ והוא לא מספיק לעבד את המידע.... ובASSMED ASSULAT משהו כזה הוא מריץ לי אותו עם פי שתיים תקיעות והמשחק דורש 3.6 GHZ.... ועוד פעם לי יש רק 2200 MHZ.. אז עכשיו עשיתי ככה נכנסתי לBIOS עשיתי OC לBUS מ200 ל227 והופ .. כמעט ואין תקיעות בTESTDRIVE רוב המשחק רץ חלק ... אז אם טעיתי תקנו אותי.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק אחד מבין אלה אבל אני לא יודע במי ליבחור: Crysis UT3 COD 4 אני רוצה שדבר אחד יהיה במשחק מולטי טוב כי את הסינגל אני יכול להשיג בדרך אחרת אתם יודעים איך. בבקשה תעזרו לי אני חושב שאני ילך על UT3 הוא Crysis.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב הזה. אולי אני צריך ללחוץ בתוך התפריט?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים טובים אני חייב את עזרתכם הפעם כי המבוי סתום לגמרי כאן מה אני עושה הגעתי לאיזהשהו שלב שפשוט בלתי אפשרי לעבור תיאורו של השלב : אני נכנסתי לתוך הכור האטומי ואחריי שאני עובר מסדרון מופוצץ חיילים שיוצאים בדיוק כשאני מתחיל לעבור אני מגיע למין חדר כזה שאיך שאני נכנס אליו אני מאחוריי שולחן כזה ואז מתחילים לבוא אליי מכל כיוון + יש אחד מהמוטציות הענקיות שבכלל אין מה לעשות מולו והגרוע מכל הוא שאין לאן לשגת כי הדלת שממנה נכנסתי ננעלה חברים בבקשה תעזרו תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום נכנסתי היום לאתר וקיבלתי את ההודעה הזאת: [ATTACH=CONFIG]6803[/ATTACH] מישהו יכול להסביר לי מה עשיתי רע שגרם להרחקתי מהאתר
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מקור- גיימר נשמע דמיוני... אבל עם חברה כזאת זה בהחלט אפשרי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/08/11/ea-looking-to-revive-classic-bullfrog-games/1 יצרנית המשחקים EA הודיעה כי תחפש להחיות את הקלאסיקות של Bullfrog לקהל המעריצים שצברה החברה במהלך שנות פעילותה. אני אישית הופתעתי כי חיכיתי כל כך הרבה זמן לכותר Dungeon Keeper 3 אך בסוף אכלתי את הכובע כשהסתבר שהוא לא ייצא ובולפרוג פשוט הולכת לעולמה, כי 2 היה כל כך מושלם. אולי מהלך חלקלק של EA למשוך עוד מכירות?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
והנה הדברים שאנחנו הכי מחכים להם... שימו לב כמה משחקים שאמורים להיות מעולים יש ברשימה הזאת... וזאת רשימה חלקית בלבד של המשחקים שאמורים לצאת. Unreal Tournament 2003 SEPTEMBER 23 - Sims: Unleashed - ELECTRONIC ARTS 24 - Earth & Beyond - ELECTRONIC ARTS 24 - Heroes of Might & Magic IV: The Gathering Storm Expansion - 3DO 24 - Might & Magic Platinum Edition - 3DO 24 - Monopoly 3 - INFOGRAMES 24 - Rayman Arena - UBI SOFT 30 - Conflict: Desert Storm - TAKE 2 30 - US Special Forces: Team Factor - XICAT OCTOBER 1 - Hitman 2: Silent Assassin - EIDOS 1 - NHL 2003 - ELECTRONIC ARTS 1 - No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way - FOX INTERACTIVE 1 - …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם גל חדש של משחקים הצפויים לצאת בחודשים הקרובים, מידע חדש בנוגע למשחק Mortal Kombat X חושף את דרישות המערכת הבסיסיות והמומלצות של אחד מהמשחקים מעניינים של השנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-mortal-kombat-x-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a0/
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חנוכה מתחיל בימים הקרובים וכאמור אמור להיות LAN שמדובר עליו כבר כמה חודשים שהוא בכלל נדחה מסוכות לחנוכה כדי שהוא יהיה ב GHOSTS אבל זה נראה כאילו אין כלום באופק.. מנהלים, מישהו? יש פרטים כבר?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פרצו לי לחשבון האוריגין ובו היה את המשחק BF3, מה אפשר לעשות? ניסיתי לשחזר סיסמה וכתוב שסיסמה נשלחה למייל אך בעצם זה לא נשלח, וניסיתי כמה פעמים. דיברתי עם התמיכה שלהם ואמרו לי להתקשר אליהם ואין לי איך.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מרוב סקרנות אני רוצה לישאול אתכם איזה מפרט צריך כדי לשחק במשחק הזה בגרפיקה הגבוה ביותר שהFPS יהיה גבוה גם?. כמובן שזה רק מתוך סקרנות,ניסיתי אותו על המחשב שלי(אחרי עבודה קשה לנסות ולהבין איך להפעיל אותו),והוא פעל ממש איטי לפי ערכה שלי FPS היה משהו בסיבות ה7-10. תודה לעוזרים(:
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפתחת:Obsidian Entertainment האתר הרשמי של המשחק למי שלא מכיר אותם הם החברה שאחראים על ההצלחה של Planescape Torment, KOTR 2,NWN 2 ומשחקי הFallout המקוריים וFO LAS VEGAS בקנה כך שבכל הקשור למשחקי תפקידים יש להם RECORD מוכח. על המשחק: זה יהיה משחק RPG בן זמננו שמבטיח לכם לכם לממש קלישאות הוליודיות מוכרות לגבי סוכנים חשאיים ומעלליהם, מין שילוב של המיומנות של גיסון בורן, ההומור של גינס בונד והגישה של גק באור ואחרים... (נראה) כמו רוב המפתחים בימינו גם הם מבטיחים לנו עלילה לא ליניארית פיתוח דמות ותוכן. טרילרים של המשחק: דרישות מערכת: תמונות מסך:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-