משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שמעו אני רואה בSTEAM התחילה מכירה מוקדמת של ORANGE BOX. בתוך החבילה נכנסים המשחקים הבאים: HF2 HF2:EP1 HF2:EP2 TEAM FORTRESS 2 PORTAL מחיר החבילה 45$ (בסביבות ה180 שקל). לי המחיר הזה נראה מאוד מושך לעין במיוחד כי מקבלים את כל המשחקים האלה ובמיוחד כי רשום שEP2 לבדו עולה 30$ (RIPOFF...). בקיצור השאלה שלי האם אתם חושבים שכדאי לקנות עכשיו או שאתם חושבים תצא חבילה יותר מוצלחת ומשתלמת בסופו של דבר? (אני בינתיים נוטה לכיוון הקנייה עכשיו...) אה ומה לגבי TEAM FORTRESS 2, מה אומרים על המשחק? הוא יהיה טוב? לפי התמונות הוא נראה ממש כיפי.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני כבר הרבה מאוד זמן משחק Titanfall, מת על המשחק הזה אבל אני לא מוצא שחקנים אחרים. אני משחק ב-PC דרך Origin. אם יש פה עוד שחקנים זה יהיה ממש מגניב אם נוכל לשחק כקבוצה מידי פעם. יש פה אנשים כאלה? או שמכירים במקרה קהילות כלשהן של המשחק? חפשו אותי באוריג'ין בשם MrPalmTree88
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עכשיו אני היתקנתי על המשחק תוכנה שקשורה לרשת ותמיד שאני עושה משחק חדש או אפילו טעינת משחק זה משמופיע. אה ויש לציין המכוניות במשחק נעלמו! יש רק משטרות אם אתה הורג את הכפילים.. איך פותרים את הבעייה?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! זה פשוט לא יאומן.... עבדתי קשה המון זמן, חסכתי כמה לירות ורצתי לקנות מחשב חדש! אבל הפלא ופלא, אני לא מוצא שום משחק שמרגש אותי. :'( אנא עזרו לי למצוא משחק תפקידים טוב שיחמם לי את הלב המשחקים שאהבתי: (חביב)gothic1+2, divine divinity+behond divinity, diablo 1+2, dungeon siege1+2 משחקים שלא אהבתי: neverwinter nights, icewind dale. תודה לכל העוזרים
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך LEADTEK 8800 640MB ורציתי בעזרתם לדעת איזה משחקים טובים וכבדים אני יכול לשחק (ובכלל שיהיה לי מה לשחק ) כמו RAINBOW SIX וCALL OF DUTY 2 & 3 תודה ארי
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכנסו אל: http://on.fb.me/147jAhI תנו לייק לעמוד פייסבוק של NVIDIA ותמלאו פרטים (אין ברשימת הארצות ישראל, אז בחרתי ארצות הברית ועובד...) הבטא תתחיל ביום שישי הקרוב (ה-22) עד ליום שני, ה-25 http://nw.perfectworld.com
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי לכולם, אז אתמול יצאתי טמבל ורכשתי מהאתר הזה את הקוד שבכותרת. לאחר התשלום קיבלתי קוד, וכשמצאתי שהסטים לא מכיר בו, אני עושה כמה בירורים באתר ובסוף מסתבר לי בעמוד העזרה שלהם שהמשמעות של retail היא שלא מדובר בקוד להורדת המשחק, אלא בקוד למי שכבר יש את המשחק המקורי ומסיבה כלשהי חסמו אותו או איבד את הקוד או השד יודע מה. בקיצור, קוד חסר ערך !!!! כשפניתי אליהם בבקשה להחזר כספי הם סירבו, וטענו שרשום בפירוש באתר שהמשחק לא להורדה (רשום בפירוש באיזשוהי שורה שהאתר לא תומך בהורדה, אך הנחתי שהכוונה היא שלא מורידים מהאתר אלא מסטים, ובעמוד נידח של העזרה הטכנית רשום שזה בכלל לא קוד רשמי של הורדת המשחק), ושאם אני רוצה את המשחק אני צריך להוריד אותו מהאינטרנט. ככשאלתי מאיפה, אמרו לי "לא חס…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
www.qTp-Gaming.com Brainihax Nightmare - STEAM_0:1:14464348 wAZARY - STEAM_0:1:14146081 wedmate - STEAM_0:0:2374160 remind - STEAM_0:1:23346117 Vodka - STEAM_0:1:11168411 איש קשר אם מספר הטלפון שלחנו בטופס לא נפרסם אותו פה. Nightmare מאשר. http://imageshack.us/f/267/steamidz.jpg/ - תמונות מהקונסול של חמשת השחקנים בשרת
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש י ארבעה מפתוחות של BETA HEROES OF TEH STORM מי רוצה? צריך חשבון בBATTLE.NET
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/far-cry-4-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%a2%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום לפני שבע שנים השיקה חברת קרייטק את המשחק שהפך במהרה לסטנדרט של גראפיקה וביצועים בעולם המחשבים. יום הולדת שמח, קרייסיס לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9a-crysis-%d7%97%d7%95%d7%92%d7%92-7/
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה, נסגר, נפתח, נסגר, יש עדכונים? יש צפי ?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שאלה האם טריינרים הם חוקיים? (TRAINERS למי שלא מבין)
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לכל חובבי המשחק הראשון (שהיום זכיתי לשחק בו לראשונה) התופעה פשוט גורמת לסחרחורת! גראפיקה בת 6 שנים בערך ורואים את זה! עם המנוע הפיזיקלי המתקדם ביותר ותמיכה בDX9 ?! WTF ?!?!?!!? so funny
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עוד כמה זמן נראה לכם משחקי המחשב יראו בדיוק כמו במציאות?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי משחק לסוני אבל אני לא יודע איך אני יכול לצרוב אותו בשביל לשחק בפלייסשטיין מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי שיש משחק בשם CELLFACTOR שדורש כרטיס פיזיקלי כדיי שיהיה אפשר להריץ אותו בצורה נורמלית. בקיצור הורדתי אותו בכל מקרה ודווקה עובד לי מצויין ללא כרטיס כמובן מזה החרתא הזה? אפילו צילמתי את זה בFRAPS ובזמן הצילום זה עדיין עבד מצויין. הינה הסרטון: http://www.fileflyer.com/view/eoKoCBV שחכתי לכוון את הכרטיס קול בFRAPS אז אין קול,גם ככה זה לא חשוב אז לא נורא... עוד מישהו פה ניסה את המשחק הזה? זה עובד למישהו לאט או שזה סתם חרתא?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מת על Mafia, ונורא מקווה שתצא Mafia 2! מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
3Vs3 ODC #2 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר השני שלנו ביום שלישי הקרוב בשעה 18:00 . טורניר זה הוא טורניר שלוש על שלוש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמעתי על מספר מקרים בהם STEAM מחקה חשבונות ללא כל סיבה אשמח לדעת מדוע זה קורה? ומה ניתן לעשות בכדי להבטיח שדבר שכזה לא יקרה לי? בנוסף שמעתי על מקרים בהם STEAM קנתה משחקים באופן אוטומטי אשמח לדעת במה מדובר? והאם יש סיבה לדאגה? תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שיחקתם כבר ב Ghost Recon משחק אדיר !!!!!!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
נצחו אותי ! (מנהלים אנא גלו הבנה, זהו אינו ספאם כל עוד מדובר בת'רד שמעודד תחרות ודיון). בהצלחה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כולם מקירים את המשחק האגדי מפיה ולכל מי שאוהב אותו מצאתי מוד שמשפר את מראה המכונית אז ככה לכל בעלי האימיול תכנסו לחיפוש תבחרו בפורמט archive ותכתבו mafia mod ותמצאו mafia car mod ו משהוא כזה תורידו לכל קבוצת hwzone בחוקים שלכם לא כתב שום דבר לגבי המלצות קבצים (אם אני לא טועה ואני מצטער אם גרמתי לכל נזק שהוא)
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-