משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אז אתמול יצאתי טמבל ורכשתי מהאתר הזה את הקוד שבכותרת. לאחר התשלום קיבלתי קוד, וכשמצאתי שהסטים לא מכיר בו, אני עושה כמה בירורים באתר ובסוף מסתבר לי בעמוד העזרה שלהם שהמשמעות של retail היא שלא מדובר בקוד להורדת המשחק, אלא בקוד למי שכבר יש את המשחק המקורי ומסיבה כלשהי חסמו אותו או איבד את הקוד או השד יודע מה. בקיצור, קוד חסר ערך !!!! כשפניתי אליהם בבקשה להחזר כספי הם סירבו, וטענו שרשום בפירוש באתר שהמשחק לא להורדה (רשום בפירוש באיזשוהי שורה שהאתר לא תומך בהורדה, אך הנחתי שהכוונה היא שלא מורידים מהאתר אלא מסטים, ובעמוד נידח של העזרה הטכנית רשום שזה בכלל לא קוד רשמי של הורדת המשחק), ושאם אני רוצה את המשחק אני צריך להוריד אותו מהאינטרנט. ככשאלתי מאיפה, אמרו לי "לא חס…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שהוא משחק חלל אבל יש לי שאלה זה יהיה משחק חינמי? משחק שקונים וזהו? או משחק P2W?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקטים DVD. אני שם דיסק מספר אחד ולא עולה לי אוטומטית חלון משחק. לחצתי על מחשב שלי ---> לחצתי קליק ימני בעכבר לחצתי "פתח" ופתאום אני לא רואה מלא קבצים רואה רק קובץ אחד autorun. הוצאתי דיסק ונקיתי על דיסק DVD. והכנסתי שוב לכונן DVD וכמה שניות לא עולה לי חלון אוטומט.ועשיתי פעולה שוב קליק ימני בעכבר על כונן DVD ולחצתי "פתח" ולפתע אני רואה מלא קבצים.אני לחצתי קובץ SETUP ופתאום ניפתח חלון של מיקרוסופט כתוב "אירעה בעיה בשגיאה..." ולמטה ליבחור 2 כפתורים "תישלח" או "אל תישלח". לחצתי על "אל תישלח" ושום דבר לא עולה לי. בדיסק משחק ניכנסתי לתיקייה וחיפשתי קובץ התקנה directx ומצאתי והיתקנתי. ושוב נסיתי לילחוץ SETUP ואותו דבר בעיה תקלה "אל תישלח" המחשב שלי בן…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, שמי גיל ואני כותב באתר tektok.co.il. תוכלו למצוא כאן את הביקורת המקוצרת שלי ל-COD WWII: קריאה נעימה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת cd ללימוד אנגלית משנות ה90. היו כמה דיסקים של המשחק הזה ובכל דיסק בסוף החלק של התירגול היה משחק שבו צריך היה למצוא איזשהו חפץ בעיר דוברת אנגלית. למשל דיסק אחד היה בלונדון, שני באדינבורו שלישי במיאמי וכו'. רק אגיד שזה לא גורדי ולא כרמן סן דייגו. האם למישהו יש מושג במה מדובר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מחכים בקוצר רוח לקאמבק הגדול של אחד ממשחקי הפעולה המפורסמים ביותר בסביבה? תאריך היעד נמצא במרחק של פחות מחודשיים, וכעת גם תוכלו לבדוק לאיזו חומרה תצטרכו בכדי להפעיל אותו אחד המשחקים המבטיחים ביותר לשנת 2016, בייחוד בכל הנוגע לקטגוריית משחקי הפעולה, הוא ללא ספק החלק הרביעי בסדרת Doom – שמיועד להגיע לקונסולות הדור הנוכחי של מיקרוסופט וסוני ולמחשבים האישיים ב-13 במאי, במידה ולא תהיינה דחיות בלתי צפויות כלשהן, כמובן. במסגרת המסע אל עבר ההשקה המיוחלת, המשחק יקבל מבחני בטא סגורים למצבי המשחק המקוונים שלו, החל מה-31 במרץ ועד ל-3 באפריל – כלומר בעוד כשבועיים מהיום. הבטא עצמה אומנם תהיה מוגבלת לאלו שביצעו רכישה של המשחק Wolfenstein: The New Order אי שם בשנת 2014, …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא, זאת לא שאלה על WAREZ. התחלתי לשחק בימים האחרונים WOW, חבר שלי נתן לי חשבון trial מתוך 2 נדמה לי, שהוא קיבל כשקנה את שלו. זה אומר שהשתמשתי באופן חוקי לגמרי בדיסקים שלו, על מנת להתקין את המשחק, ובסיריאל של ה trial שנותן לי 10 ימי משחק. עכשיו, למרות שאני סטודנט ולמרות שאני יודע שזה ידפוק לי את הלימודים אני רוצה להמשיך לשחק בזה בהנחה ואני לא מפרמט את המחשב ומוחק את ההתקנה הנוכחית שלי באיזשהי דרך אחרת, האם מספיק לי לרכוש מנוי דרך האתר , או שאני בנוסף חייב לקנות את המשחק המקורי (AKA קופסא, דיסקים והכל) ? וגם, האם יש קהילה של שחקנים מ HWZONE ? איפה משחקים הכי הרבה ישראלים ?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שאלה האם טריינרים הם חוקיים? (TRAINERS למי שלא מבין)
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לכל חובבי המשחק הראשון (שהיום זכיתי לשחק בו לראשונה) התופעה פשוט גורמת לסחרחורת! גראפיקה בת 6 שנים בערך ורואים את זה! עם המנוע הפיזיקלי המתקדם ביותר ותמיכה בDX9 ?! WTF ?!?!?!!? so funny
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה משחקים טובים לפי דעתכם יצאו בעל גרפיקה הכי טובה שיצאו עד היום? שדורשים מערכת חזקה כדי לפעול בצורה הטובה ביותר? כמו doom 3 וכאלה..??
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי את המשחק אבל העכבר לא עובד כראוי. הוא זז רק למעלה העכבר לא נותן לי לרדת למטה וכשאני מנסה לסובב את הזווית הוא מסתובב רק לכיוון אחד, לצד ימין. כשאני מנסה לסובב אותו שמאלה הוא גם מסתובב לימין והוא לא יורד למטה אני רואה שמים כל הזמן. כשאני עושה pause אז בתפריט העכבר זז כמו שצריך למעלה ולמטה ולצדדים. למה זה קורה? תודה רבה..!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרשמת קבוצה LUNATICS saharz - STEAM_0:1:19661840 angelsole - STEAM_0:0:39751672 Sidious - STEAM_0:0:11004636 tr1p - STEAM_0:0:20091632 crossader - STEAM_0:0:17658424 http://imageshack.us/photo/my-images/411/2011113000002.jpg/
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב את המשחק, היה לי בעבר שלט Xbox 360 וממש לא הסתדרתי איתו במשחקי פעולה, וגם במשחק מכות כמו injustice gods among us לא הסתדרתי עם השלט... הוא לא היה מספיק עדין כדי לעשות קומבואים. הייתה לי הרגשה שעם המקלדת אפשר לדייק במקשים יותר בקלות. כל ממיני צירופים של למעלה למטה ולצדדים.. בשלט זה היה קטן מידי והרגשתי חוסר שליטה. מישהו ניסה בmortal kombat שלט של one? הוא עדיף ממקלדת בצורה גורפת?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר חודשים של שמועות וטיזרים בלבד - אנחנו מקבלים הזדמנות להתרשם בעצמנו מאחד המשחקים השאפתניים ביותר שנוצרו עד היום לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אנשים אחרי הסקר הקודם תוצאות ההצבעה היו: אקס בוקס 14 פליסטישון2 14 אני רוצה להכריע מי הקונסולה הטובה ביותר? או העדיפה ביותר?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame.php?pid=925761&img=4&sid=undefined זה משחק Xbox360, התמונות הם מגירסת ה PC שימו לב לפנים של הבן אדם מצד שמאל, יותר מדיי טוב כדיי להיות אמיתי
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש שחמט באיכות ורמה טובה... יש למישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אז הורדתי את Fallout הראשון(מ-GOG) והתחלתי לשחק. בחיי, אני מרגיש ממש טיפש. כל יצור שני הורג אותי ובשביל למכור דברים תמורת bottle caps אני צריך ידנית ללחוץ על הפלוס עד שאני מגיע לסכום הרצוי(ושזה מעל כמה עשרות, זה מייאש מאוד). גם אין מוזיקה במהלך בארטר, ואני לא מצליח למצוא שריון בשום מקום. יש איזה מדריך למתחיל או משהו? אני לא מצליח אפילו בקווסטים הממש ראשונים.. סה"כ לבל 2.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב יצא לי לשחק במשחק איזה כמה שעות טובות ואני מוכרח לציין שהאווירה במשחק מטורפת , מפחידה, מלחיצה ויותר מזה.. הקטע של השמירות הידניות לדעתי גאוני למשחק שכזה מכיוון שאתה עדיין חשוף כמטרה גם בזמן שאתה מנסה לשמור את המשחק מה שגורם לך להילחץ לקוות שלא תיתפס על ידי החייזר חח , המשחק עצמו ממש מאתגר אבל לדעתי החייזר פשוט חכם מידי. וכמובן המנוע המטורף של המשחק שנראה חבל על הזמן, אז מה אתם אומרים למי שיצא לשחק?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצב ה-Boost Mode החדש של סוני ידע לנצל את החומרה המשופרת בקונסולה העדכנית גם במצבים בהם המפתחים לא דאגו לבצע התאמות ייעודיות משלהם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בשקט בשקט, בלי ששמנו לב יצא השבוע פרק הסיום לטרילוגיית RUNAWAY. לדעתי סדרת הקווסטים ה"קלאסיים" מהטובות של העשור האחרון. המשחק הראשון בסדרה -RUNAWAY: A ROAD ADVENTURE היה קווסט בסגנון "הצבע והקלק" של תחילת\אמצע שנות התשעים. עם גרפיקה "מצויירת" ועלילה מעניינת ומלאת טוויסטים המשחק ממש מצא חן בעיני בזמנו. החלק השני המשיך עם אותם סממנים ועלילה קצת יותר "דימיונית". עכשיו הגיע החלק השלישי לרכישה דיגיטלית. אני אישית מתכנן לשים עליו יד ברגע שיהיה לי זמן. לדעתי משחק חובה לכל חובב קווסטים באשר הוא. אתר המשחק: http://www.runaway-thegame.com/
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני חובב diablo ראיתי אצל חבר שלי diablo 2 משהו פגזי משהו לא רגיל אני לא מדבר על לורד אוף דסטרקשין זה לפי מה שהבנתי ממנו זה רק ברוסית השאלה שלי אם אתם מכירים את זה ואם זה גם באנגלית אם כן מאיפה אפשר לרכוש תודה מראשk22
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש את ההנחה בgreenmangaming אבל אני לא יודע אם כל העדכונים והפאטצ'ים שרוקסטאר יוציאו אני גם אקבל אותם. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד i5 3.50 ghz 4690 16 ג"ב זכרון כרטיס מסך GF 660 GTX 2 טרה בייט דיסק קשיח ספק כח 550 וואט לא ג'נרי לפעמים שהמחשב עובד הרבה זמן ואני רוצה לשחק בPES 15 המשחק לא נוח ויש הרבה תקיעות ומריחות ולעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב מחדש המשחק רץ חלק ומהיר בלי אף תקיעה ומריחה. כל הדרייברים שלי מעודכנים והמחשב שלי מספיק חזק להריץ משחקים כבדים יותר אז מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה המחשב שלי שם מערכת ההפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate גירסה 6.1.7600 גירסת Build 7600 תיאור אחר של מערכת ההפעלה לא זמין יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation שם המערכת YADIN-PC יצרן המערכת Hewlett-Packard דגם המערכת HP Pavilion dv2 Notebook PC סוג המערכת X86-based PC מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335, 1600 Mhz, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגיים גירסה/תאריך של ה- BIOS Hewlett-Packard F.0C, 22/06/2009 גירסה SMBIOS 2.5 ספריית Windows C:\Windows ספריית המערכת C:\Windows\system32 התקן אתחול \Device\HarddiskVolume1 אזור ישראל שכבת הפשטת חומרה (HAL) גירסה = ''6.1.7600.16385'' שם משתמש yadin-PC\yadin-PC אזור זמן שעון רגיל ירושלים זיכרון פיזי מותקן (RAM) 2.00 GB …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-