עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. זה פשוט וואו..... יש טעם לפנות לEA או שזה לא מסוג המקרים שמטפלים בהם?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by kokoki,

היי, התחלתי לשחק ב WITCHER 3 (אף פעם לא מאוחר מדי ) , הבעיה היא, שהמשחק לא זז בצורה חלקה, זה כאילו יש רעידות כאלה כשאני מזיז את העכבר בצורה איטית כדי להסתכל מסביב, זה מאוד מתסכל. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? אשמח לעזרה. החומרה שלי: I5-4690 (לא K) 16 ראם 1600HZ gtx 1070 :מסך PG279Q המשחק רץ בקצב של 70-80 פריימים תודה

3. Started by HiperPsY,

http://megagames.com/news/html/pc/gtaivimageahoax.shtml

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום עשיתי לי קצת סדר איפה שהדיסקים ומצאתי את המשחק ויסיטי התקנתי ואין מכוניות יפות וראיתי שאפשר להוריד מכוניות יפות ולהשים במשחק אז רציתי לשאול מאיפה אני יכול להוריד את המכוניות ואיך אני שם אותם במשחק תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by oren99,

התחלתי אתמול ונראה משחק ממש יפה קצת god of war קצת קסמים קצת RPG אני אוהב את הז'אנר והמשחק ממש כיף עם בקר xbox

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by dorc1212,

יש בעיר השנייה את משימה D ויש שם משימה שצריך לקחת את הגי'פ של המאפייה השנייה וצריך לעלות לגג של החניון ולירוןת באנשים חוץ מאדם אחד שמסומן בחץ ואם הורגים אותו אז המשימה נפסלת וגם אם יוצאים מהרכב המשימה נפסלת ואני לא יודע מה לעשותת איך מסיימיפם את המשימה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by mironm,

בעת ההתקנה ההודעה הבאה עולה לי.... Component transfer error Component: Data Files Minimal File Groupe: Data Files Minimal File: f:\data.cab Error: שגיאת נתונים בדיקת יתירות מחזוריות בבקשה תעזור לי תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Shremps,

אז קנינו סרבר לבאטלפילד 1, כרגע יש באג בחיפוש של הסרבר ב-SERVER BROWSERאז מי שעוניין הנה השרת דיסקורד שלנו:https://discord.gg/4U7xJEhתכנסו ובואו לשחק איתנו, תקראו גם לחברים מחוץ לפורום, נגדיל את הקהילה שיהיה סרבר באטלפילד עם הרבה ישראלים, כרגע בדיסקורד אנחנו בערך 20 אנשים שפעילים על בסיס יומיומי.כמה דברים שחשוב לציין:*כולם מוזמנים (כל הגילאים וכל הרמות), אבל לשמור על הסדר, לא לקלל או לרשום ספאם בצאט או כל דבר כזה שיפריע לאנשים אחרים שבאו להנות ולשחק, אין אזהרות או דברים כאלה.*הסרבר שלנו כרגע בסוג של תקופת ניסיון, קנינו את הסרבר לשבוע ימים, אם יכנסו אנשים והוא יהיה פעיל אפילו ב50 אחוז ממנו אז נגדיל את התקופה ונמשיך להפעיל את הסרבר, אבל אם לא הוא יסגר, תמיד תוכלו להמשיך לשח…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. Started by soft40,

בוקר טוב, ראשית אני יודע שיש דיון שמתכלל את כל נושא STEAM אבל 428 עמודים ........... יש לי חשבון ושני מחשבים באותו בית האם ניתן להתקין את אותו חשבון על כל אחד מהמחשבים? האם זה יפגע בשמירות ? תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by FrozenStorm,

יש לי בעיה כבר זמן מה עם האוריגין... כל פעם אני צריך להקליד מחדש משתמש וסיסמה, למרות שאני מסמן לו כל פעם לשמור. ניסיתי למחוק את האוריגין להוריד גרסה מעודכנת מהאתר הרשמי ולהתקין ולא עזר. הדרייברים שלי עדכניים הפאנקבאסטר מעודכן והווינדוס מעודכן. במשחקים ובתוכנה עצמה אין שום בעיה. בנוסף גם לא סימנתי את האפשרות להשתתף בגרסאות בטא של אוריגין. חפרתי את האינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה דומה אבל לא מצאתי פתרון. זה קורה גם לכם?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by HaJ-B,

שלום לכולם! לאחרונה גיליתי כי המשחק הנ"ל עדיין פעיל ברשת. ממליץ בחום. ישנה קהילה גדולה של שחקנים, ולמרות שמשחק די ענתיקה, הוא עדיין חי ובועט! כל שצריך לעשות זה להתקין את הפאטץ' האחרון 1.3 ולהיכנס (להתקנת המשחק יש צורך בהורדת NVIDIA PHYSX LEGACY). הרשת פעילה גם עבור גרסת HATRED הפרוצה. אם עברתי על חוקי הפורום, ראשית אני מתנצל, ותוכלו לערוך איזה חלק ממהודעה שתבחרו, כמו גם למוחקה מקווה להתקל בשחקן אחד או שניים מהארץ, ולא להרגיש לבד... לילה נעים, חגי.

12. Started by WarMachine,

גיימספוט מציגים סרטון חדש של המשחק רץ על מקסימום על גיפורס 8800 מתוך ההשקה של הכרטיס, כמו כן מדברים שם על הטכנולוגיות השונות שהמשחק משתמש בהן ועל השוני שלו מ-Farcry למשל. תיהנו. http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6161518&pid=931665

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by FruitLoops,

אני בטוח שחקלכם קניתם את המשחק הזה והבנתם שבלי קבוצה מאורגנת המשחק פחות כיף... אז אני כאן להציע לכם להתארגן לקבוצות של ישראלים שמשחקים את המשחק הזה יש עדיפות לאנשים שמוכנים לדבר בסקייפ מי שמעוניין יכול להשאיר פה את הפרטים שלו או להוסיף אותי בסטיים שמי בסטיים moon moon

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. למכירה כ15-20 משחקי מחשב בעיקר קווסטים, כולל פנטזמגוריה, מיסט וכד' באריזות מקוריות מתאים לאספנים. מיכל- 0523682081 mbendor@netvision.net,il

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. Started by fragon,

קצת באיחור של חודש אחרי שהמשחק יצא אבל הגיע הזמן להוציא כמה תמונות חדשות. תהנו... שזה מה שקורה בTBA שLAFA לידר https://www.facebook.com/photo.php?v=659313560779837&set=vb.156631294381402&type=2&theater DIVINE מתעסק בעריכה: כמה חברה מהקלאן של לינץ: TRUE STORY: ככה אנחנו פורצים B בWARHAWK - נדב זה השמן שמגיע בסוף בהליכה אל תגידו שזה לא קרה לכם: מקווה שנהנתם

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אם מישהו מכיר מקור הורדה יותר טוב ומהיר בקשה שיתן קישור נראה לי גם שצריך להרשם בשביל להוריד ולא בא לי

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by dan9,

ראיתי את המשחק על xbox360 קראתי מאט בגובל ו הבנתי שיש חיה כזו!! זה נכון? כי לא מצאתי באף מקום! אשמח אם משהו יכול לשפוך מעט אור!!

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by gigabot,

וואי אין במה לשחק כל המשחקים כבר נטחנו... יש הצעות למשחקים מעניינים?..

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. לפני יומיים קמתי בבוקר וגיליתי שהאוריג'ן שלי התנתק ויש לי הודעה שהתחברו ממחשב אחר, שבאתי לשנות את הססמה האוריג'ן ניתקע. וכבר אז הבנתי שפרצו לי לשם, ניסיתי לאפס ססמה ונכנתי למייל לראות את הקוד, וראיתי שיש לי מייל שהמייל שלי הוחלף בהצלחה למיל אחר לגמרי שאני לא מכיר. הייתי צריך לצאת מהר לאוטובוס ולא הספקתי לשלוח מיייל כשההגעתי הביתה ישר שלחתי להם מייל. EA ביקשו ממני את כל הפרטים כולל סידי קיי ( קניתי את הגרסה בקופסה עם ה DVD ולא דרך האינטרנט ככה שיש לי את הקופסה אצלי) מייל שנפרץ, ניק ניים, ותאריך לידה, ובנוסף לזה הבאתי את המייל שקיבלתי מ EA על השינויי מייל.) לאחר מכן קיבלתי תשובה שהחשבונות האלה אפילו לא היו קיימים, למרות שהסברתי את עצמי שיש לי את הCD ואני יכול להוכיח ש…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. סיקור משחק דפדפן - ספרטה אונליין. בקצרה, ספרטה אונליין הוא משחק דפדפן ישראלי מתקדם, שלא מבייש אף מתחרה בזירה העולמית בשוק משחקי הדפדפן. מאחורי משחק הדפדפן עומדת חברת היי טק ישראלית אשר פיתחה אותו במשך 3 שנים. בתאריך 19.4.2016 העונה הראשונה של ספרטה אונליין נפתחה וניתן להתחיל להירשם. אווירה, כשם המשחק ספרטה, המשחק עצמו מעוצב ומסוגנן בסטייל של יוון העתיקה. במשחק יש 4 סוגי צבאות, ספרטה, אתונה, ארגוס וצבא האלים. כמובן שכל צבא נותן את היתרונות שלו ועל כך נרחיב בהמשך. סרטון התדמית של ספרטה אונליין הרשם עכשיו למשחק הדפדפן בחינם מטרת המשחק, בדומה למשחקי הדפדפן הנפוצים ספרטה אונליין הוא משחק מלחמה - אסטרטגיה.…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Vidati,

שלום אנשים, חבר טוב שלי בנה משחק שמבוסס על דפדפן המשחק הוא סוג של המשך רוחני ל"גינדיס" שהיה יחסית פופולארי לפני מספר שנים. Zloof הוא לא עוד אחד מהמשחקים רגילים שאתם מכירים. בzloof אתה רוכש אזור אמיתי - על המפת העולם של גוגל - ובונה את העיר שלך. המשחק מפתח את המחשבה והוא בעל ממשק גרפי יחודי. אז בוא עכשיו בנה את העיר שלך והתחל לפתח את עוצמתך הכלכלית, הצבאית והפוליטית. רק כך תוכל לשלוט בעולם! המשחק בחינם ללא הורדות. www.zloof.co.il אני מקווה שאני לא עובר על שום חוק, רק עוזר לחבר לקבל קצת יחס ולצבור קהילה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. הם השאירו רק את הכתומה שכוללת גם את המשחק הרגיל וההרחבה הראשונה ב50 דולר, השחורה היתה אמורה לעלות 40 דולר. מהלך מטומטם מאד, למה שמישהו יקנה גם את המשחק הרגיל והרחבה שכבר יש לו?!

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  23. בפעם השניה בששת השבועות האחרונים, גרסת ה-PC לאחד מהמשחקים הטובים ביותר בעשור האחרון, GTA V, נדחית - הפעם בקרוב לחודש נוסף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%91%d7%94%d7%9c%d7%9d-gta-v-%d7%9c-pc-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%95%d7%91/

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Jochman,

אהלן. קניתי לא מזמן את Ghosts וסיימתי אותו. אבל אני סובל מרמת FPS נמוכה לחלוטין. BF4 רץ חלק לחלוטין על HIGH. מה אינפיניטי וורד עשו הפעם לא טוב? 1920X1200 במד\לוו כמעט ולא שחיק. מפרט: I7 2600K, 8GB RAM. GTX 460 2GB SLI

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by -ox-,

וואי סוף סוף קצת תמונות מהדבר הזה , אחרי שראינו סרטון קצר הגיעו קצת תמונות ופיסות של מידע על המנוע והמשחק המהפכני הזה , כמו שחשבו רבים - תמיכה ב DX10 גראפיקה פוטוראליסטית (אמיתית) תמיכה בליבות כפולות ,HDR ,זמן דינאמי (שקיעה וזריחה) ,מנוע פיזיקלי מתקדם,ועוד מלא דברים שמפורטים בעמוד הבא : מקור: http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=11616 קצת תמונות , הן סרוקות מאיזה מגזין בגלל זה האיכות קצת לא משהו אבל מבינים את העקרון.. [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים