עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by RS4,

מישהו יודע מתי אמור להגיע עוד משלוח של PS3? והאם הוא אמרו להגיע בקרוב לסין? ואם אני אוכל למצוא אותו בביגי'ן בסוף החודש?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by mute,

אני מחפש את הHL2 איפה הכי זול שאני יכול למצוא? (חנות, אשמח גם אולי אם יש איזה אתר יד שניה..חיפשתי בהומלס לא מצאתי משהו עדכני) והאם יש פה מישהו שמוכר יד שניה? (אשמח אם תפנו לפרטי) (אני רוצה את כל החבילת, הקופסה, חוברות ההוראות והכל) מקורי בלבד!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by stone cold,

על המשחק המשחק הוא משחק של סקוור איניקס שידועה ממשחקי תפקידים יפנים כמו פינל פנטזי ודרגון קווסט המשחק הזה פותח קודם כל לXBOX360 ואז קיבל פורט למחשב אבל הפורט הזה נחשב הרבה יותר טוב מגירסת הקונסולה כי הצליחו לתקן כמה בעיות שהיו בגירסת ה360 בכל מקרה המשחק בסיגנון JRPG (משחק תפקידים יפני) שזה בדרך כלל אומר מישחקים לינארים (אין יותר מידי חופש אלה מסלול די קבוע בניגוד למשחקים כמו אובוויליון ופלאוט3 ) אם התפתחות דמויות לפי קרבות (נקודות שמנצחים קרבות-שמספיק מהן מעלות רמה ) וקרבות בתורות ולא בזמן אמת (זה בדרך כלל אבל יש יוצאים מהכלל ) תיאור http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Remnant הורדות פה יש את הדמו -לא ניסיתי בעצמי כי אני ישר ישחק במשחק המלא ht…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by RUONXHEV,

מקור:http://www.vgames.co.il/article/14992.html Crytek הולכת בעקבות Epic ומשחררת את המנוע עליו פותח Crysis 2 לכל מאן דהוא. התכנון הוא כזה: ראשית ישוחררו בתחילת הקיץ כלים ספציפיים עבור Crysis 2, שיאפשרו למודרים ליצור שלבים, נשקים וסוגים אחרים של תוכן בעבור המשחק. באוגוסט ישוחרר ה-SDK המלא, המנוע פלוס ערכת כלי הפיתוח בעזרתם נוצר Crysis 2, בצורה דומה לאיך ש-Epic מציעים את ה-Unreal Development Kit כבר מספר שנים. ה-CryEngine 3 SDK יגיע עם גישה מלאה לקוד המנוע, תיעוד ענף וברכתה של Crytek ליוצרים מכל מין וסוג. כמובן שמי שירצה לשווק מוצר מסחרי שהוא יצר באמצעות ה-SDK יצטרך לשלם ל-Crytek, אם בצורת מזומן ו\או תמלוגים על כל עותק שהוא ימכור. עם Unreal, מפתחים שרוצים למכור א…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. המפרט הזה יריץ אותו טוב? Gigabyte GA-7VAX AMD Athlon XP 1800 256MB DDR 333 Leadtek Ti 4,200 אם לא אני רוצה לדעת איזה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולם, שאלה... אם אני עושה Pre-Order למשחק בסטים או באוריג'ן האם מחייבים אותי מיידית? כמו כל קנייה של משחק שכבר יצא? או מחייבים אותי בסמוך או ביום השקת המשחק?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by kokoki,

היי, התחלתי לשחק ב WITCHER 3 (אף פעם לא מאוחר מדי ) , הבעיה היא, שהמשחק לא זז בצורה חלקה, זה כאילו יש רעידות כאלה כשאני מזיז את העכבר בצורה איטית כדי להסתכל מסביב, זה מאוד מתסכל. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? אשמח לעזרה. החומרה שלי: I5-4690 (לא K) 16 ראם 1600HZ gtx 1070 :מסך PG279Q המשחק רץ בקצב של 70-80 פריימים תודה

8. שלום אני סטודנט וגם עובד ולכן אין לי זמן לשחק במשחקי מחשב כמו שהייתי רוצה שנה שעברה בחופשת הקיץ שיחקתי בסטארקראפט ובדרגון אייג' ומאוד נהניתי אין לי זמן לנסות כמה משחקים ויותר מדי זמן זמן הייתי מחוץ לעולם משחקי המחשב ולכן אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על המשחק האחד והיחיד שיעשה לי את הקיץ, עדיף RPG. תודה!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by yoel12,

שלום, לאחרונה שמעתי על מספר מקרים בהם STEAM מחקה חשבונות ללא כל סיבה אשמח לדעת מדוע זה קורה? ומה ניתן לעשות בכדי להבטיח שדבר שכזה לא יקרה לי? בנוסף שמעתי על מקרים בהם STEAM קנתה משחקים באופן אוטומטי אשמח לדעת במה מדובר? והאם יש סיבה לדאגה? תודה

10. Started by Tomerico,

יש משימה אחת בעיר השניה של r שבהתחלה הוא מתעצבן עלייך והמשימה היא לפוצץ אמבולנס... אז פוצצתי את האמבולנס ו... אז האיש נופל מהאמבולנס הוא מלא תחבושות ( ) ואני מנסה לירות בו ולא קורה שום דבר ועוד בעיה צריך לעשות את זה דיי מהר... יש 10 אנשיי משטרה שלא נראים כל-כך נחמדים....

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אז ככה ,יש לי מחשב ישן יחסית במרפסאת עכשיו ,ואני פשוט מתבשל בבית ורוצה לצאת החוצא למרפסאת (אני כולה מוציא עכבר מקלדת וחיבור אינטרנט והכל עובד ) . אבל המחשב ישן ,(בן 4 בערך ) ולא מריץ הכי טוב הכל (כן הוא מריץ cod4 והכל ,אבל לא באה לי עכשיו משחקי fps ) ,לכן אני רוצה איזה משחק הרפתקאות כיפי וקליל (סטייל mini ninjas ) ,לכן אני שואל אם יש לכם המלצות למשחקים מהסוג הזה . תודה .

12. Started by bsphere,

איזה משחק עדיף ולמה? (למישהו שחדש בתחום של משחקי אונליין). בכלל כדאי להכנס ל BF2142 כל כך הרבה זמן אחרי שהוא יצא ?

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אהלן, בדיוק התקנתי את המשחק כי רציתי לשחק בו בפעם הראשונה המשחק רץ מהר מדי במחשב! רץ בצורה מלאה לאגים ובצורה ממש מוזרה...כאילו הוא על ספיד...חח בעיה מוכרת? איך מסדרים דבר כזה? ובנוסף אני לא יכול לשים רזולוציה של 1050*1680, מדוע? תודה!

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by mironm,

בעת ההתקנה ההודעה הבאה עולה לי.... Component transfer error Component: Data Files Minimal File Groupe: Data Files Minimal File: f:\data.cab Error: שגיאת נתונים בדיקת יתירות מחזוריות בבקשה תעזור לי תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  15. תסתכלו במפרט שלי, במקום ה-R9000 PRO שימו GF2 MX 40, יפה מאוד ! קיבלתם את המפרט שלי לפני כמה חודשים ספורים, ככה שבמשך שנה וחצי לא שיחקתי במחשב ! (גם עם המפרט הנוכחי לא ממש ניתן לשחק בצורה נורמלית), עכשיו בעוד זמן קצר מאוד אני קונה מחשב חדש ! ואחרי שנה וחצי שלא שיחקתי אני בטוח שיש לי די הרבה להשלים ! אז יאללה תמליצו על המשחקים המומלצים ביותר לטעמכם בכל ז'אנר שהוא שיצא בזמן האחרון. ד"א הנה רשימת המשחקים שכן יצא לי לשחק בהם זמן קצר בזמן האחרון: Unreal 2003 NFS 6 NBA live 2003 gta3 - לפני הרבה זמן Hitman 2 וזהו ! אל תחמיצו דברים טובים ! ותודה רבה לכולכם :remybussi:

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אמנם עד עתה לא חשבתי שגועל הנפש של תעשיית המשחקים יכולה להגיע לארץ (בעיקר כי לא היו משחקים ישראליים עד עכשיו ... ולא... גורדי לא נחשב) אבל ככל הנראה טעיתי. רק נספר את סיפור הרקע - באתר גיימר לפני משבוע או יותר פורסמה ביקורת על המשחק פיפוש. יוצרי המשחק ומעריצים של פיפוש, שאגב קיבל ציון שיא של 2.4 (לדעתי זה יותר מדי בשבילו), החליטו ללכת באופן אישי כנגד הביקורת והמבקר. זה התחיל בשלל נאצות כנגד גיימר וכמבקר עצמו ונגמר במשחקוני פלאש הקוראים "למחוץ" את המבקר ותאוריות קונספירציה זרות ומוזרות. הפרטים המלאים בכתבה הזו כמו כן שלל מכתבים בין צוות גיימר ליוצרי המשחק - כאן. ואכן כאשר קוראים את כל המאמר לעומק מתגלה הגועל האמיתי שמאחורי תעשיית המשחקים. ללא קשר לדעתי האם המשחק אכן איכותי…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. בואו להיזכר במוגלי, אלאדין וסימבה, וכל מה שהפך אותם לגיבורים המושלמים גם עבור עולם משחקי הוידאו אי שם בשנות התשעים העליזות לכתבה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. סדרת משחקי הפעולה המפורסמת של חברת Ubisoft מצאה את היעד החדש שלה לכתבה

19. שלום לכולם, נכון לעכשיו הטים ספיק שלנו עבר לכתובת חדשה : "ts.hwzone.co.il:9987" אתם מוזמנים לעדכן את הכתובת הישנה בכתובת החדשה, למי שנתקל בבעיות התחברות ראשונית מוזמן לנסות את הכתובת האיי פי הרגילה בהחדרת כתובת במועדפים או בלשונית CONNECT רשמו את הכתובת: "5.100.251.71:9987"

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. רכשתי את המשחקים דרך origin, ואף משחק מהחבילה לא עובד.. אני לוחץ על אחד המשחקים ולא קורה כלום.. לא מבין למה. ניסיתי למחוק ולהפעיל מחדש ולא קורה כלום - - - תגובה אוחדה: - - - אני לוחץ על החלון ואל מגיב

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by redti,

תיכנסו לאתר WWW.GAMEXTRA.COM זה בעברית שם אתם יכולים להוריד את זה בחינם קוראים למשחק CAROM3D תורידו תעשו לכם משתמש ונראה מה אתם שווים (סתם)!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by DiSc@MaN,

יאללה כולם ליכנס למשחק 8)

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by [NOS],

יש לי AMD 64 3000 6800GT 1 ג'יגה זיכרון ושאני שם את הכל על המקסימום המשחק לא זז טוב. מה עושים? זה צריך ליהיות ככה?

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by zoyaniv,

שלום אני במשימה של השוד בנק אני נהיה מבוקש שלוש כוכבים ולא מצליח לברוח איך אפשר לברוח לשוטרים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by redti,

שלום לכולם, קרה לכם פעם שאיבדתם את החשק לשחק במשחק כלשהוא או בכלל בהרבה משחקים? אתם יודעים למה פתאום זה קרה לכם? אני שואל את השאלה הזו כי בזמן האחרון ממש אין לי חשק לשחק משחקים מסוימים "השגתי" כבר 6 משחקים חדשים... ואין חשק לשחק בהם! זה קרה לי מייד אחרי שהפסקתי לחרוש את nfsu :need for speed underground, יצאתי לסוף שבוע במצפה רמון שיחקתי שם מלא סנוקר ופינג-פונג באמיתי.... ושחזרתי לבית לא רציתי לשחק כלום! פעם ראשונה בחיים שלי :

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים