עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. כמו שראיתם , התעדכן הגוסטס לשם שינוי והורידו את ה RAM ל 4 [ רשום בכותרת 6 על מנת להמליץ לקנות 6 RAM ] מה שיפר האפדייט לשחקנים שעמדו בדרישות המינימליות : - סנייפינג לטווח רחוק היה תקיעות ב FPS - לאגים של רעידות אדמה ועמודי חשמל נופלים - שאר הדברים הקטנים במשחק שזה המון לפרט , לסיכום הכתבה המלאה : Previously, I'd assumed Call of Duty: Ghosts' heavy RAM requirement was there because loading a nice dog was a memory intensive procedure. Either that's not the case or canine computer tech is becoming increasingly advanced, because a new multiplayer patch has lowered the game's 6GB RAM restriction. Now you'll only need 4GB of memory juice to access the multiplayer portion, which…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז ככה.. רציתי להגיד תודה ענקית לאתר HWZONE על הזכיה, תמשיכו להיות עינייניים ומקוריים, האתר מספר 1 בארץ. תודה למנהל rngkay שדאג וליווה את קבלת הזכייה באופן מסור, אני חושב שאתה עושה עבודה נפלאה באתר. תודה לכל המנהלים שתמכו ותומכים כל יום, עוזרים וקשובים לבעיות של חברי הפורום. תודה לכל מי שהצביע..בלעדיכם לא הייתי זוכה ואני מוקיר לכם תודה ענקית. תודה לכל שאר המשתתפים על הפרגון ועל ההשתתפות, באמת שהיו סיפורים מרתקים ומצחיקים כאחד. התחרות: http://hwzone.co.il/community/threads/526548-%D7%AA%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A1%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%A1-%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-MSI-GD65 שלב ההצבעות וההכרזה על הזכיי…

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by Kenny,

זה כבר ממש מתיש העניין הזה. חשבתי שמתישהו אגיע לנשק שהורג ביריה אחת בחזה (לא ברגל!) אבל גם עכשיו עם ה SR61 אני משאיר אותם עם 5-30 כח. יש לי מלא הריגות עם האקדח רק בשביל לסיים הריגות אבל אם אתה רחוק ממנו זה לא באמת עוזר. אז הנה התרחיש שקורה לי 90% מהפעמים : - יורה על מישהו מרחוק > מפספס > הוא שומע את הירייה ובורח. -יורה על מישהו מרחוק > פוגע - הוא לא מת > הוא שם לב ובורח. אם זה לא בראש, זה כמעט אף פעם לא הריגה. אם השחקן תוך כדי ריצה, כמעט בלתי אפשרי לפגוע להם בראש ממרחק מסויים! שחקתי עם Assault - ​כל כך יותר קל שזה מעצבן!! אני הורג אנשים עם 3 כדורים לחזה, בורסט קצר.. בלי לפתוח כוונת בלי כלום.. אם פספסתי יש לי עוד 9 בורסטים של 3 כדי להרוג אותו. זה לא משנה הרב…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by ZomberGaming,

סרטון PVP קצר לא משהו מיוחד בקטנה כזה http://www.youtube.com/watch?v=K8efpb-crOw&feature=youtu.be תהנו

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by Tals-,

תערוכת "VGX" אשר התקיימה ב7.12.13 הכריזה על מספר זוכים במספר תחומים ממשחק השנה למחשב, לקונסולות וכמובן לניידים.. אז הזוכים פורסמו כאן http://pcgalaxy.co.il/the-winner-of-vgx-2013/ מה ששמתי לב GTA משחק השנה, כל כך ברור.. משחק השנה של מכוניות, פורזה?? אני אישית אהבתי את פורסביט עם ניד פור ספיד החדש.. מה דעתכם ?!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Mon6ooSe,

שלום לכולם, יש לי משתמש סטים שבאמצעותו רכשתי את FC3 כולל כל ההרחבות ב 09.99$ יש לי בעיה אחת קטנה, כשמתקינים את המשחק ובסופו של דבר ניגשים לשחק, צריך ליצור משתמש U-PLAY, יצרתי המשתמש אך מרוב שמיהרתי כתבתי מייל לא נכון, במקום סיומת gmail.com רשמתי מתוך הרגל במייל אחר gmail.co.il הדבר במקומות אחרים היה יוצר מצב שלא מאפשר לי להמשיך מפעת העובדה שהמייל לא תקין ולא הגיע לשום מקום.. פה זה לא ככה. משום ששייכתי מייל ליוזר ואת היוזר ל CD KEY של המשחק אי אפשר לחזור אחורה, המשתמש רשום על מייל שלא קיים והסי די קי שלי לא יתן לי להיכנס לעוד משתמש באיזה צורה שרק אבחר.. למה רשמתי את הסי די קי? לא אני לא טיפש, משום שמיהרתי בכלל לא שמתי לב שהמייל לא נכון, ואם הייתי טועה בכתובת ורושם א…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. היי, עם הזמן אעלה עוד ועוד פרקים. בנתיים יש שלושה פרקים פרק ראשון: פרק שני: פרק שלישי: מוזמנים לעקוב ביוטיוב להמשך הפרקים הקרובים המשך שבוע נעים! אורון

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by ZomberGaming,

הנה מדריך קצר איך להשיג אקספי מהר וקל בוארזי http://www.youtube.com/watch?v=nPlKnVfZLBs&feature=youtu.be

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by Guy950,

בBF4 יש מבחר עצום של כוונות שונות לטווחים השונים, אז עלתה בי השאלה איזו כוונת אתם אוהבים ולמה? באיזה תנאים ובאיזה מצבים ולמה? אני אתחיל! באופן אישי אני מעריץ גדול של כוונות לטווח הקרוב, בראשית הערצה שלי היא הקוברה מכיוון שהקו המאונך עוזר לי יותר להתיישר מול הגוף\ראש של האויב שעומד מולי. כמו כן עם הקוברה, למרות שזה לא ממש היעוד שלה, אני מצליח יותר לצלוף מרחקים של 300-500 מטרים ולפגוע בדיוק מאשר הכוונת הרפלקס שלטעמי יש לה שטח פחות רחב מאשר הקוברה. אני יודע ששתי הכוונות הללו אמורות להציג את אותו הרוחב, אבל הפלסטיק העבה של הרפלקס לפעמים מפריע לי ומרגיש לי שהוא מגביל את טווח הרוחב של הכוונת עצמה. לפיכך, הפעם הוסיפו את הCOYOTE שכמו הרפלקס יש לה נקודה בודדה אבל רוחב יותר גדול מ…

11. Started by fitchy,

יש שרת team speak לקהילת באטלפילד?

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by Googleness,

הרבה שנים שאני שומע על המשחק אבל עקב היותו ענתיקה למדי לא יצא לי לקנות אותו. לאחרונה רכשתי את המשחק במסגרת חבילת גדולי הD&D של כל הזמנים למחשב מגיים סטופ ושיחקתי בו פעם ראשונה. כרגע הגעתי ל Curst ולקחתי הפסקה קצרה. אז למה המשחק מאכזב? כי הוא מוצג בתור משחק תפקידים למחשב אבל מדובר למעשה בספר וירטואלי או משחק חשיבה טקסטואלי עם קצת קרבות ופאזלים שמפריעים באמצע לשטף העלילה. שיחקתי בעבר ב: The witcher , Baldur's gate, Neverwinter nights, Kotor, Swtor, Wow, ועוד רבים וטובים של משחקי "תפקידים" או "רוצה להיות משחק תפקידים" למיניהם. הבעיה העיקרית בטורמנט היא שמצד אחד יש עלילה פשוט פסיכוטית מבחינת העומק והעניין שהיא יוצרת ומצד שני המשחקיות והגיימפליי פשוט גרועים מתחת לכל ביקורת…

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by Greg#,

כל הכבוד לכם שאתם מנסים להחיות משחק שמת בשנייה שהוא יצא . בקושי קניות במחשב. בקושי תמיכה במחשב. אני התאכזבתי מהמשחק הזה גרוע רצח. BO2 יותר טוב ממנו ושלא נדבר על הקודמים בסדרה. אופטימיזציה גרועה. ובכללי מת גם בעולם מהיום שהוא יצא. CS GO FTW.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by RONG23,

שלום לכולם מחפש סקווד קבוע או קבוצה שאפשר לשחק בצורה קבוצתית בבטלפילד 4. אני לא ילד אלא בן 40 ושיחקתי קבוע ב3 הרבה מאוד שעות, כן,יש לי הרבה חברים במיוחד מכאן אבל לא מצליחים לשחק כולם ביחד ולשחק לבד ב4 כמעט בלתי אפשרי נהיה. הייתי בקלאן אירופי אבל זה מיצה את עצמו. רעיונות או הצעות אני אשמח RonyG בבטלוג תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ערב טוב לכולם, היום יצאה חבילת ההרחבה china rising שאותה קיבלתי כאשר עשיתי preorder למשחק. הורדתי את העדכון שהיה היום ולאחר מכן ניסיתי להצטרף למפות china rising. כל פעם שאני מנסה להצטרף לאחת המפות כתוב שאני צריך להוריד את חבילת ההרחבה (open in origin) או שזה מצטרף וכאשר הטעינה ב-loading level המשחק מפסיק לעבוד. מישהו נתקל בבעיה הזו או יודע כיצד לפתור אותה? אשמח לקבל עזרה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by oza87,

למי שלא יודע EA ו DICE אפשרו לנו לעשות סמלים שיופיעו על המדים ,על הנשקים, ועל הרכבים שלנו וייצגו אותנו במשחק,אז החלטתי לפתוח דיון שבו כל אחד יציג את הסמל שלו...אז יאללה אנשים שתפו את הסמל שלכם! למרות שהסמלים מוגבלים ומורכבים מ-20 אופציות אנשים הצליחו להגיע לתוצאות יפות כמו למשל: הנה הסמל שלי כרגע:

• 62 תגובות
    • 15.2k צפיות
  17. Started by Roeebaeloha,

היי חשבתי שאולי יהיה יותר כיף אם נוכל לשחק בסרברים לא ישראלים ביחד ונוכל לעשות גם משמות ביחד ובשביל לעשות זאת כיתבו את השם משתמש של אוריגין שלכם ונוסיף אחד את השני :xyxthumbs: אני: Yotambae

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by Snake_Eater,

שלום, בזמן שאני משחק על שרת, לא משנה איזה, לפעמים המשחק מעיף אותי בטענה שאיבדתי את החיבור ל-EA Online. זה קורה תוך כדי המשחק עצמו ולא במעברים בין מפות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. משחק: כל המשחקים שיש, עדיף גוף ראשון כמו BF4 וCOD-GHOSTS וגם הישנים יותר , ובכלל אני פתוח להצעות לכל סוגי המשחקים. פרטי המשתמש ברשת: maoraustin תוסיפו חופשי הערות נוספות: אני בן 22 (לא אכפת לי באיזה גיל אתם כל עוד אתם אוהבים לשחק), מת על גיימינג, יש לי אוזניות ASTRO A50 למי שמכיר עם מיקרופון והכל. מוכן לכל משחק מעניין שתציעו. נתראה בלייב!!

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by mMmSaK,

אני בתוך טנק יוצא ממנו וצריך לרוץ לאן שהוא וזה לא אומר לאן ואין לי מושג ואני מת תוך שניות.. מזה החוסר הסבר הזה למה לא עושים חץ עם כיוון התנועה כמו בשאר המשחקים מדובר ב GHOST

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Yotam.B,

היי לכולם, רק השבוע התחלתי לשחק במשחק במחשב.. עד היום הייתי משחק באקסבוקס אבל לא באופן רציני. ועכשיו שאני משחק במחשב באופן רציני אז יש לי כמה שאלות: 1. הורדתי את המשחק פרוץ. האם אפשר לעדכן אותו? אם בכלל? 2. האם יש אפשרות לשחק ברשת איכשהו? ואם כן, איך בדיוק? 3. מזה Rorke File ומזה נותן לי אם אני מוצא אותם? אשמח לקבל עוד מידע רלוונטי אם צריך לדעת משהו כי אני באמת לא מבין בזה הרבה... תודה רבה לכולם

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by myDGB blws,

HwZOne ODC #3 5Vs5 שלום לכלל שחקניי Call Of Duty : Ghost . HwZOne ODC ביום חמישי - 5.12.2013 יתקיים ODC 5V5 הקאפ יתחיל בשעה 18.30 וימשך עד השעה 10:00 שבסופו יתקיים גמר . החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TA…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אני רוצה לפתוח את הsuav וזה מבקש לעשות הריגה עם bomber raid משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות ומה זה bomber raid? לא משנה הסתדרתי - צריך להכנס למין עמדה כזאת במפה שמכניסה אותך לתוך מטוס גדול. צריך לעשות איתו הריגה אחת. השגתי את הSUAV .

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by SiaTex,

לקראת הקאפים שבאים, חשבתי להוסיף חוק שיכול להיות ממש ממש כיף. אולי נעשה שסיבוב הסכינים יעשה על ידי combat knife על מנת לשחק יותר טוב? כולנו מכירים את זה שאנחנו הורגים אחד ואז הורגים אותנו כי לוקח לנו זמן להוציא את הסכין מגוף הנדקר. הגעתי למסקנה אחרי משחקים רבים עם ה combat knife שאולי נשחק איתו בסיבוב הסכינים ולא עם אקדח. מחשבות מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ~BaRaK~,

• 19 תגובות
    • 14.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים