עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MishaK,

היי, ניטרלתי את כל הפצצות בתחנת כח, ועכשיו אני צריך לחזור לספינה שלי, אבל הבעיה שכאשר אני מגיע לדלת שנכנסתי ממנה, היא נעולה ותקועה. אני לא מצליח למצוא שום דרך אחרת להגיע לשם, סרקתי את כל החדר עם ה-Sense ועדיין לא מצאתי כלום... מישהו הצליח לעבור את זה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by שניצל,

http://www.humblebundle.com יצא עוד באנדל חדש, והפעם עם רשימת משחקים טובה מאי פעם, עם משחקים שקצרו שבחים אחד אחד: Psychonauts, Bastion, Limbo, Amnesia: The Dark Descent ו-Superbrothers: Sword & Sorcery EP. קצת חבל לי שכבר קניתי את Bastion ו-Psychonauts במבצעים בסטים, אבל זה בכל מקרה שווה את זה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום, אני מכיר את Direct2Drive מחול. הבעיה שהם מוכרים עם הגבלות, רוב המשחקים (99 אחוז בערך) לא ניתנים לקניה למי שגר בארץ. ואם אתם שואלים איך הם יודעים, אז כשקונים עם PAYPAL לדוגמא (שיש ברשותי) רשום שהכרטיס שלי תוצרת הארץ (כלומר שאני מתגורר בישראל וכו'). השאלה שלי, האם יש חנויות למכירה ONLINE של משחקים שימכרו בלי בעיה והגבלה משחקים להורדה לתושבי ישראל ? אשמח מאוד לעזרה! תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by RedHat_Lover,

אני ורוקפורד מחפשים שחקנים לNeed For Speed - Porsche Unleashed-מישהו מעוניין? צרכים לפחות 5. נ.ב החיבור לא משנה, לי יש למשל k28 ואין לאגים. וצרכים שהמשחק יהיה מותקן במחשב.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. לא מזמן חזרתי עם שלושת המשחק המקורי (אני לא יודע אם אני הראשון פה) של המשחק. למי שלא יודע, באג מוכרים אותו ב-240 שקל (!!!) אבל קניתי עותק שמישהו כנראה החזיר בגלל שלא עבד לו עם ה VOODOO שלו והם מכרו לי אותו ב170 במקום... (למי שחושב שזאת הייתי טעות כל הדברים בפנים והדיסקים לא שרוטים, בדקתי לפני שקניתי) בזמן שאני כותב את ההודעה אני מתקין את המשחק אז אין לי התרשמות ראשונית אבל מה שמגיע עם הקופסא כבר לא כל כך רגיל למשחק מחשב ;D קודם כל היא לא קופסת DVD כמו שאר המשחקים החדשים, אלא קופסא קצת יותר גדולה מקרטון (לא בגודל של המשחקים הישנים יותר) יש בה מפה של עולם (מבד) שלושה דיסקים, ספר הוראות עם הרבה מאוד מידע על המשחק (218 עמודים) וספרון קטן עם כל CURSORS של העכבר ש…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  6. כן כן! האתר חזר. הנה קישור http://www.ckemu.com/PCSX209setup.7z

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by aivengo,

אחרי הרבה זמן המתנה 2.7 סוף סוף יצא המון חידושים בגרסא הזאת * New Multiplayer Missions Interdiction (Close Combat Coop map) SF Snakeplain (Huge Coop map with driveable vehicles and Javelins) Steamroller (a big Close Urban Combat map with up to 6 floors in height). * New Training Missions HMMWV Driving Training Course (Learn how to operate the features of the driveable Hummer) HMMWV Gunnery Training Course (Learn how to operate the .50cal CROWS) Javelin Deployed Training Environment and Live Fire Exercise (Learn how to operate and deploy the Javelin Weapon System) * Implemented Vehicles Crows HMMWV system (Driveable Hummer with one of the two t…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Etyopi,

הרגע יצא טריילר: I Am Alive PC Announcement Trailer [HD]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by PrefaceAlumni,

שיתאים לכרטיס מסך 8500GT תודה!

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by mikko,

http://joinfear.com אני מקווה שיהיה שרתים ישראלים עוד שבוע אבל שווה לחכות F.E.A.R. Combat features: - 10 Multiplayer Game modes. - 19 Multiplayer Maps. - 12 different weapons. - Punkbuster support for anti cheat support. - The capability to download user generated content.

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני מדבר על משחקים שהשקיעו בהם והם מבוססים מנוע חזק וDX10 ולא סתם חרטא לילדים בני 7, בד"כ הם שוקלים מעל 5GB התקנה ויכולים להגיע ל10GB. משחקים לדוגמא Call of Duty 5 Empire Total War Bioshok Mass Effect Red Alert 3 GTA 4 Crysis Dead Space Prince of Persia כמה כסף משקיעות החברות המפתחות ממוצע במשחק? הדעות מנוגדות כי שמעתי ממקור אחד שמשקיעים מיליון או שתיים ומקור שני אומר שהשקיעו בכל משחק פה מאה מליון $

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

לפני כשבועיים קניתי את המשחק עם הפוטציאל האדיר הזה והוא ממש לא אכזב, נכון שכולם חשבו שזה GTA3 רק עם אופנועים ומטוסים אבל הוא גם הרבה אבל הרבה יותר. קודם נתחיל עם הגרפיקה שהיא יותר טובה מהמשחק הקודם ורוב הבאגים תוקנו, תחנות הראדיו מצחיקות ומוזיקה טובה, המשימות יותר חכמות, מגוונות ויותר מעניינות, לדמות הראשית יש אישיות (מה שלא היה במשחקים הקודמים) שמאוד תזדהו איתה, הזכרתי כבר אופנועים, מסוקים ומטוסים, המכוניות רבות יפות מגוונות ומעניינות יותר, ופיצ'ר מאוד נחמד זה שאתם יוכולים לקנות מקומות מסויימים בכסף שהרבחתם כמו חברת מוניות, סטודיו לסרטים כחולים, באר ועוד הרבה יותר פשוט משחק ענק לא כדאי לפספס!!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. למכירה כ15-20 משחקי מחשב בעיקר קווסטים, כולל פנטזמגוריה, מיסט וכד' באריזות מקוריות מתאים לאספנים. מיכל- 0523682081 mbendor@netvision.net,il

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. Started by DORAZABI,

קניתי שני בקרים לפרו במחשב .. הבעיה היא שכשאני מחבר את שניהם רק אחד עובד..מה לעשות כדי ששניהם יעבדו?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Zeev86,

עדכון: http://www.ezdlc.net/files בינתיים יש תוכן עבור Left 4 Dead 2 וקבוץ אחד לOblivion. מתי שיהיה לי זמן (וכוח, ישבתי על התוכנה הזאת במשך יומיים), אתחיל למלות את התוכנה עם תוכן של Oblivion ו- Fallout New Vegas, ואולי גם שלבים לHalf Life 2. מי שיכול לעזור לי עם ניהול התוכן, אנא צרו קשר דרך הפורום או מייל: Zeevs86@gmail.com אגב, יש לזכור שעדיין נשארו באגים וזאת לא הגרסה הסופית. ויש להבדיל - תוכן מתעדכן ישירות מהאינטרנט (אין צורך לעדכן קבצים ידנית), אך תיקון באגים יתוקנו עם שחרור גרסאות חדשות. בנוסף לזה, השרת ממוקם בארצות הברית, כך שזמן תגובה יהיה לפעמים לא הכי מהיר שיש. אין לי כסף כרגע לשרת ישראלי או אירופאי מהיר, ככה שאם מישהו מוכן לתרום שרת נוסף, יהיה מעולה. …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by mrraz,

תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by huber,

א. אין שום שרת עם פינג נמוך מ 300! הלאגים מזוויעים! אולי שמישהו יפתח שרת ישראלי ונארגן משחק (עדיף בנטוויזיון)? ב. כל כתב נראה מרוח. אני מתכוון למקום בו מסבירים על ה OBJECTIVE של המשימה או למשל בצ'ט בתוך המשחק (כל הכתב הירוק הקטן מרוח לחלוטין ולא מבינים כלום). מישהו נתקל בזה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. ראיתי פה כמה הודעות על המשחק, אפילו מישהו שרוצה לקנות מחשב חדש כי המשחק לא זז אצלו! אני לא מבין מה יש לכולם מהמשחק?! ואל תגידו לי שאני לא ראיתי כי יש לי את המשחק... אפילו אי אפשר לרוץ שם אפילו אין אלימות כמעט, הוא פועל אצלי חלק, ועדיין אני לא מבין מה כ"כ יפה בו. דוגמא למשחקים יפים יותר : טירת הנאצים החדש , SOLFIER OF FURTUNE , פרוג'קט אי.ג'י.איי , ויש עוד כמה. אולי תסבירו לי איך אנשים מתאהבים במשחק הזה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. היי אני פשוט לא מבין..בזמן האחרון כל כך משעמם לי במשחקים אין לי מה לשחק בכלל אפילו שיש לי GTA SA אני פשוט מתחיל לא להימשך למשחקי מחשב הכול נראה לי משעמם ודפוק..לא יודע מה יש לי...למישהו יש המלצות למשחקים שהם MULTIPLAYER?..... תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by FruitLoops,

אני בטוח שחקלכם קניתם את המשחק הזה והבנתם שבלי קבוצה מאורגנת המשחק פחות כיף... אז אני כאן להציע לכם להתארגן לקבוצות של ישראלים שמשחקים את המשחק הזה יש עדיפות לאנשים שמוכנים לדבר בסקייפ מי שמעוניין יכול להשאיר פה את הפרטים שלו או להוסיף אותי בסטיים שמי בסטיים moon moon

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by FrozenStorm,

יש לי בעיה כבר זמן מה עם האוריגין... כל פעם אני צריך להקליד מחדש משתמש וסיסמה, למרות שאני מסמן לו כל פעם לשמור. ניסיתי למחוק את האוריגין להוריד גרסה מעודכנת מהאתר הרשמי ולהתקין ולא עזר. הדרייברים שלי עדכניים הפאנקבאסטר מעודכן והווינדוס מעודכן. במשחקים ובתוכנה עצמה אין שום בעיה. בנוסף גם לא סימנתי את האפשרות להשתתף בגרסאות בטא של אוריגין. חפרתי את האינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה דומה אבל לא מצאתי פתרון. זה קורה גם לכם?

22. Started by yigi,

שלום, אני מחפש שם של משחק ישן (תחילת שנות ה-90) שבו הדמות הראשית היא קוף. אני לא זוכר הרבה פרטים מלבד שהיה צריך לאסוף יהלומים וללכת\לקפץ על גגות של בתים. זהו משחק פלטפורמה SIDE-SCROLLING, והיה רץ במערכת הפעלה DOS. ניסיתי למצוא בפורומים ייעודיים אך ללא הצלחה, אם למישהו זה מצלצל אני אודה מאוד... תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by redti,

מי שמשחק במשחק ועבר את השלב עם הצוללות יכול לתת לי טיפ איך לעבור את השלב הזה הוא מאוד קשה אני משחק ברמה MEDUIM, אני די נואש. תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by huber,

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=198546 http://www.bit-tech.net/news/2008/10/06/first-deus-ex-3-details-emerge/1 לא יודע מה איתכם, אני מאוד אהבתי את הראשון, השני היה סביר, נקווה שהשלישי לא יאכזב.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  25. עדכון 2: נראה שהשמועות המקדימות היו מדוייקות גם הפעם, וה-Battlefield החדש באמת יקח אותנו אל התקופה המפתיעה של מלחמת העולם הראשונה, אשר לא "כיכבה" עד כה מעולם בכותר בפרופיל כל כך גבוה. המשחק יקבל את השם הבלתי רגיל Battlefield 1, יציע קמפיין עלילתי לשחקן יחיד וגם מצב מקוון נרחב עם קרבות של עד 64 שחקנים – וטריילר ההשקה המרשים והעמוס שלו מעיד על כך שנזכה לחוות את הקונפליקט מכל הצדדים שלו: שוחות ובונקרים, כוחות פרשים, ספינות קרב, מטוסי מדחף כפולי כנף אשר מצויידים אך ורק במקלע, גז חרדל ושאר נשקים כימיים מאיימים, הטנקים והמשוריינים הראשונים וגם ספינות אוויר אימתניות ונשקים קרים מאולתרים יותר או פחות, כמו את חפירה או אלה קוצנית אכזרית למראה. אם חשבתם שמלחמת העולם הראשונ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים