משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
גיימינג מודיעין - אליפות ישראל בספורט אלקטרוני לשנת 2011 שלום חברים, מי שקרא או שמע מפרסומים שונים ברשת בשבועות האחרונים על אירוע המשחקים במודיעין בחג החנוכה חיכה לרגע זה, זה רשמי. אירוע המשחקים של השנה יוצא לדרך ואיתו גם אליפות ישראל בספורט אלקטרוני וללא עוררין האירוע הגדול של השנה לכלל קהילות המשחקים בישראל. איפה ומתי? היכל התרבות מודיעין. יום ראשון, 25.12.2011 חג החנוכה. מה בתוכנית? בפסטיבל המשחקים תוכלו לחוות לטעום מאנשי המקצוע בתחום, אלו שעושים את המשחקים שכולנו אוהבים, במחשב, בסלולר ובכל פלטפורמה אחרת. משחקים מרובי משתתפים לכל באי הפסטיבל ע"ג הסמארטפונים האישיים שלכם. עמדות קונסולה ותצוגה לקהל הרחב בטכנולוגיות והמשחקים החדישים ביותר! וכמובן, אליפות ישראל בספורט אלק…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישו מכיר תוכנה שמאפשרת לבנות לזה מפה??ואם יש מדריך אז מעולה...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי את המשחק וכשאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעות שגיאה (מצורפת תמונה). בהתחלה את ההודעה הקטנה ואז את הגדולה. מה הבעיה? תודה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך עזרה המפרט: 8800GTX Q6600 @ 3.2 2GB 800Mhz אני מקבל בקרייסיס fps שלא מצליח להגיע ל30!בהגדרות של very high פרוץ בלי סינון... אמרו לי לעדכן דרייברים נכנסתי לאתר של nvidia הורדת דרייברים בטא לא הרגשתי הבדל אחר כך הורדתי דרייברים שלא בבטא........ מה עושים? אפשר קישור אולי לדרייבר המתאים? הווינדווס xp sp2 32 bit תודה רבה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משחק דפדפןמשחק דפדפן ישראלימשחקי דפדפןהסבר קצר:משחק דפדפן אסטרטגיה ישראלי, המטרה במשחק היא להקים צבא חזק שילחם בשאר בצבאות במשחק,המשחק יש המון אפשרויות כמו: בריתות, התקפות, ריגולים, תקופות וכו',ממליץ מאוד על המשחק הזה, בהצלחה לכולם.הרשמה למשחקבהצלחה לכולם המשחק והמשך יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
ממה שהבנתי מקריאה באינטרנט יש בעיות גלובליות במשחק ... לאגים ונפילות FPS עכבר מקרטע וכו'... ניסיתי לעבור על מדריכי תיקון אבל ללא הצלחה , מישהו מצא לזה פיתרון ?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ה"ג'נרלס 2"היה צריך לצאת ב31 יש למישהו מידע ? מאוד מחכה למשחק הזה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים קניתי את המשחק עם הפוטציאל האדיר הזה והוא ממש לא אכזב, נכון שכולם חשבו שזה GTA3 רק עם אופנועים ומטוסים אבל הוא גם הרבה אבל הרבה יותר. קודם נתחיל עם הגרפיקה שהיא יותר טובה מהמשחק הקודם ורוב הבאגים תוקנו, תחנות הראדיו מצחיקות ומוזיקה טובה, המשימות יותר חכמות, מגוונות ויותר מעניינות, לדמות הראשית יש אישיות (מה שלא היה במשחקים הקודמים) שמאוד תזדהו איתה, הזכרתי כבר אופנועים, מסוקים ומטוסים, המכוניות רבות יפות מגוונות ומעניינות יותר, ופיצ'ר מאוד נחמד זה שאתם יוכולים לקנות מקומות מסויימים בכסף שהרבחתם כמו חברת מוניות, סטודיו לסרטים כחולים, באר ועוד הרבה יותר פשוט משחק ענק לא כדאי לפספס!!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הצצה לסימולטור המטוסים שצריך להגיע למדפים בחודש ספטמבר הקרוב http://www.gametrailers.com/player/usermovies/227997.html http://www.gametrailers.com/player/usermovies/228063.html מה אומרים ?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האדמין PARALLAX כבר מעליב אותי כבר הרבה זמן עוד לפני שנתנו לו גישות, כל פעם שאני בא לחדר איתו הוא צריך לרדת עלי ולהעליב אותי מול אנשים אחרים. ועכשיו זה כבר נמאס לי.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
טריילר טוב http://www.gametrailers.com/player/34093.html
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תראו ראיתי באיזה אתר את זה: -=המדריך המלא להפעיל את XIII=- בהוראות של קובץ ה-NFO רשום : Boil the cds for about 5 hrs under a low heat to remove the protection. עכשיו חלקכם חושבים שהם אמרו את זה בצחוק אבל תתפלאו זה אמיתי ! יש עכשיו הגנה חדשה שעובדת על טמפ' הדיסק וכדי לעקוף אותה צריך לחמם עד גבול מסויים שבו עוקפים את ההגנה של הדיסק. מה שאתם צריכים לעשות זה לצרוב את ארבעת הדיסקים... עכשיו תעטפו אותם עם נייר כסף (כן,כמו שעוטפים תפוח אדמה בל"ג בעומר) עטפתם ?! אחלה...עכשיו מה שצריך לעשות זה לקחת תנור חימום לא משנה איזה סוג...(זה שמפזר חום או זה עם הברזלים-לא משנה!) עכשיו תסובבו את הידית על 90 מעלות חום ותחכו 5 דקות שיגיע למקסימום...הגיע ? אחלה תשימו בעדינות את ארבעת הדיסקים…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי וויכוח קטן עם חבר, אז אתם תכריעו ;D איזה משחק לדעתכם נראה טוב יותר, ומי ששיחק באחד מהם שיגיב איך הוא לדעתו. Juiced: GTR: [glow=red,2,300]Let's the fight begin !![/glow]
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז מה קורה כולם? רציתי לעשות ליגה בפיפ'א באתר, מה דעתכם? אני מאוד מקווה שהרבה ירשמו ויהפכו את הליגה הזאת לרמה טובה. אני אישית גם ישתתף בה. אז קדימה, אני מצפה לכמה שיותר אנשים! אני (ואם מתן גם ירצה) אהיה המארגן, והטבלאו יעודכנו באופן יום-יומי, אבל את זה, נפתח רק אם מספיק אנשים יירשמו.
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט מאד בין שני המשחקים האלו מאד אוהב לשחק במולטיפלייר שיחקתי בסוף שבוע חינם דרך STEAM משחק בגרסת החינם של באטלפילד ברשת האמת אני הכי אוהב את המצב של כיבוש הדגלים יש את זה בCOD3? מי מהם משחק יותר מהיר? פחות אוהב מסוקים מכוניות וכו' מעדיף לחימה על הקרקע. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הגעתי להיטמן בכמה נשקים והבנתי שכשאתה מגיע לרמה הזאת אתה יכול להחזיק שני אקדחים או שוטגנים בו זמנית איךךך?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.techradar.com/news/gaming/xbox/11-signs-youre-no-longer-a-hard-core-gamer-329291
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ממש בהתחלה כשמסתיים הסירטון וצריך להרוג עם סכין את היפני אני לוחץ על העכבר וכלום זה לא עובד אולי משהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://fifa-il.com/ הולך להיות משחק ענקקקקק ;D ;D ;D ;D התאריך הרישמי הוא 13 באוקטובר(מניסיון שלי זה יצא כשבוע לפני התאריך הרישמי ל#$%$
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש נושא שכבר קיים אבל אני חייב לפתוח אשכול חדש כי אני עוד כמה שעות קונה תמשחק אני חייב שתגידו לי אם תהיה לי בעיה אם הלאגים ובעיה אם ה-fps מבחינת המחשב יש לי מחשב שכל משחק יעלה בו וזה מחשב מצוין אם כרטיס מסך מצוין מה אתם אומרים כדאי לקנות תמשחק?ואני לא שיחקתי באף Call of Duty אתם אולי יכולים להסביר לי איך עולים רמות ואיך מתקדמים במשחק?תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אז ככה אני לאחרונה לא בדקתי עם FRAPS, רק יודע שGTA IV הרגיל עובד דיי חלק אבל הEpisodes from Liberty City עובד גרוע ויש נפילו כל פעם ,לפתע המשחק בתקיעות .. הכרטיס מסך שלי מוגדר שהוא יריץ את המשחק דרכו . יש לי פאצ' אחרון , לא התקנתי , אבל בדקתי עכשיו ואני רואה שיש לי 1.1.2.0 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי אני פשוט לא מבין..בזמן האחרון כל כך משעמם לי במשחקים אין לי מה לשחק בכלל אפילו שיש לי GTA SA אני פשוט מתחיל לא להימשך למשחקי מחשב הכול נראה לי משעמם ודפוק..לא יודע מה יש לי...למישהו יש המלצות למשחקים שהם MULTIPLAYER?..... תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-