עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי. עם העדכון של התכנה שלי, GamepadTV, הוספתי פרופיל שמאפשר לכם לשחק בElder Scrolls Online. עובד מעולה ונבדק בClass melee וגם בMage LS - תזוזת השחקן Dpad - למעלה: 1 ימינה: 2 למעטה: 3 שמאלה: 4 (הפעלת spells) A - פעולה (כפתור E) X - לקיחת חפצים (כפתור R) Y - קפיצה A - כפתור ESC (יציאה מפתריטים) BACK - מפה START - כניסה לחפצים ומשם אפשר לנווט לכל דבר אחר עם הג'ויסטיק הימני, ואז לחיצה על משהו עם RT (סקילים, קווסטים ועוד) RT - מתפקה פשוטה LT - הגנה RB (החזיקו) על מנת לשחרר מתפקה חזקה (עם הקוסם, החזיקו עד הסוף מספר שניות על מנת לתת נזק עצום לאויב) LB - הסתרת נשקים לחיצה על RS - שינוי מצלמה לחיצה על LS - ריצה הפרופיל כבר קיים בגרסה העדכנית של התכנה. 2 דרכים להפעלת המק…

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by aviel3634,

אחרי תקופה ארוכה שלא העלתי סרטון מונטאג' חדש שלי במשחק battlefield 4אני מקווה שתאהבו ותרשמו לי בתגובות אם אהבתם או לא ואם כן אתם מוזמנים לתת לייק ואם אתם חדשים ולא מכירים אותי אתם מוזמנים להרשם אז קחו לכם שתייה קרה תשבו בנוח וצפייה מהנה , גווד נייט

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by David :o,

אם יש רוב לימים מסויימים ולא הימים שבחרתם שלישי וחמישי אז למה אין ODC בימי שבת וראשון ?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by gregos1990,

המשחק לא עובד במחשב שלי, כשאני מנסה להכנס למשחק הוא מקפיץ לי את ההודעה שבתמונה ולא נכנס למשחק בכלל, מה לעשות? הוינדוס שלי זה: windows 7 home 64 bit http://www.israup.net/images/791b0d4226510b5d6fa064258373c797.jpg' alt='791b0d4226510b5d6fa064258373c797.jpg'> בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ZaBaRi,

נשמח לדעת את חוות דעתכם בסקר המוצג.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by blackhawk,

היי חבר'ה, אז הגיע המחשב החדש . אשמח להכוונה מכם לגבי קנייה של המשחק. הלכתי לאיבוד פה בכל הדיונים . איפה אפשר לקנות? מישו פה מוכר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by blbb,

ה ODC נדחה בשבוע!!!!!!!!!!!!! החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון ט…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Gal&Gal,

לקראת יציאת המשחק הייתי רוצה לדעת האם חוץ ממני כמובן עוד מישהו מתכנן לרכוש את המשחק ? ואם כן באיזו גרסה? למי שלא שמע קיימות שתי גרסאות . (כרגע) אז קדימה להתפקד !

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by watch out,

לא משנה אפשר למחוק את הפוסט תודה שמחקתם

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  11. Started by Jochman,

אהלן. קניתי לא מזמן את Ghosts וסיימתי אותו. אבל אני סובל מרמת FPS נמוכה לחלוטין. BF4 רץ חלק לחלוטין על HIGH. מה אינפיניטי וורד עשו הפעם לא טוב? 1920X1200 במד\לוו כמעט ולא שחיק. מפרט: I7 2600K, 8GB RAM. GTX 460 2GB SLI

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. איזה מקשים ואיך מעבירים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Fadida,

לפני חצי שנה +- היה סקר על היום המועדף ל ODC ונבחר יום חמישי למרות שכמעט ולא הגיעו תלונות, נפתח סקר חוזר על מנת לוודא שהיום נוח לכולם. כרגע יש שני משחקים MW3/COD4 לכן שני הימים שיקבלו את הכי הרבה הצבעות יבחרו עבור המשחקים. הבחירה מרובה ולכן תשתדלו לבחור את היום שנוח לכם ביותר + עוד יום שיש לכם אפשרות לשחק בו. תיקון ~ *הערה אם לא יהיו יותר מ 40 מצביעים*, הסקר יבוטל

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שאלות לגבי המולטי- 1) בקמפיין בלחיצה על Q הייתי יכול לראות את כל האויבים שמולי. במולטי זה לא עובד. מדוע? 2)איך לעזאזל משיגים עוד תחמושת כשנגמר 3)מה המשמעות של לעבוד עם הצוות שלי? אני רץ במפה הורג את מי שאני יכול לכובש כמה שיותר או שאני צריך להצמד לחברי החוליה? 4)יש סרברים מיוחדים למתחילים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Chango,

המשחק רץ לי ממש לא טוב אם 20 fps המפרט שלי כרטיס מסך gtx 650 מעבד i7 ram 8 בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Roeebaeloha,

היי לא הבנתי מה פירמו היום בבאטלוג על חודש פאברואר מישהו יוכל להסביר לי על מה מדובר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Googleness,

Steam Family Share הוא שירות חדש של Valve אשר נמצא כרגע בבדיקת בטא סגורה ומאפשר לשתף את ספריית המשחקים שלנו עם אנשים אחרים. ניתן ליצור קבוצה של עד 10 משתמשים אשר משתפים את הספריות שלהם. קווים מנחים: 1. הבעלות על המשחקים שייכת למי שקנה אותם ככה שאי אפשר לקנות DLCS למשחק שמישהו אחר קנה. 2. אי אפשר לשחק במשחק אשר נמצא בספרייה אשר נמצאת כרגע בשימוש על ידי מישהו אחר. 3. ניתן להגדיר מה בדיוק משתפים (ספרייה, הישגים, חנות וכיו"ב). כל עוד אנו במצב Family רק מה שמשותף זמין לנו. 4. אם מישהו משתמש במשחקים בספרייה שלכם לפעילות לא חוקית כמו צ'יטים והאקינג במולטי אתם תקבלו באן וינקטו נגדכם צעדים בלי קשר אם פיזית אתם עשיתם זאת. Abuse: ניתן להתחבר לSteam במצב Offline בחשבון אשר קנה…

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. שלום לכולם, עברו הרבה שנים מאז ששיחקתי בסימולטור מטוסי קרב... איזה משחק אתם ממליצים שהוא נחשב להכי מתקדם לימים האלה?

• 14 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by blbb,

סרטון קטן שהכנתי לגיא - 1080p

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by kalabokk,

אני מאחר לסקר שהיה נראה מאוד מעניין ורציתי להגיד שכולכם רקובים. לאוהבי הקוד רדו מהסרט הזמן של קוד עבר כבר, אחרי קוד4 או אם זה ישמח לחלקכם את הלב הרך, אחרי קוד6, המשחק מת אז תפסיקו לחפש את הקאפים ואת הקהילות ובטח שאת הפרסים. המשחק המוביל כרגע הוא CS ואין שום דבר שמישהו פה יכול לעשות אז תקבלו את העובדה שהמשחק הרקוב שלכם מת ותמשיכו הלאה. אתם רוצים משחק חדש שלא "חרשו" בו או כל סיבה אחרת שאתם בוכים עליה? שחקו extraction. ולכל אוהבי הEXTRACTION גם אתם טיפשים, כמו שאמרתי לאנדריי המשחק מדהים אבל הוא עוד לא יצא אז תפסיקו לאונן עליו. עם כל הטוב שבו הוא מאוד אכזב אותי כשציפיתי שיהיה כמו ET, הוא לא מתקרב לחצי מהמשחק הזה אז תפסיקו לשחק אותה מבינים כשאתם חושבים שזה משחק מדהים רק כי פעם…

• 36 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. שלום חברים ! רכשתי לפני מס' ימים מחשב נייד SLI מדגם Ideapad Y510p צריך ייעוץ של מישהו מקצוען, אני כבר בערך שעה מנסה כל מיני דרכים לעשות את ההגדרות הכי טובות עבורי במשחק. מה שמשחק תפקיד זה ה FPS. חשוב לציין שהרזולוציה היא =FHD 1920X1080 Resolution Scale= 100 בהגדרות HIGH ה FPS נע בין 50-60 ב MEDIUM ה FPS נע בין 60-80 אולטרה לא רלוונטי כרגע. אני לא מבין גדול לאחרונה במשחקים ובביצועים, רציתי לדעת האם הגדרות HIGH יספיקו לי. מבחינת האיכות עצמה לא רואים הבדל משמעותי בין HIGH ל MEDIUM. בנוסף, אני מצרף כאן תמונת מסך מתוכנת ה NVIDIA שיש לי במחשב, שבה הוא זיהה לי את המשחק והוא נתן לי את ההמלצות האופטימליות שלו, אומנם שימו לב שהרזולוציה שם נמוכה מהרגיל, ובמשחק שמים לב להבדל. ממי שמ…

23. Started by shefernadav,

שלום אני רוצה לדעת איך אפשר להקליט סרטון תוך כדי משחק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אחרי שסיימתי את הקמפיין ב3 וב4 החלטתי לרכוש גרסה מקורית ולשחק במולטי ב4 מחפש טיפים לשחקן מתחיל- סוגי המשחק, איפה הכי כדאי לצבור ניסיון בהתחלה, שימוש בנשקים ועוד...

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  25. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, החלטתי שאני מחרים את סדרת הפרימיום של באטלפילד, כלומר, לא רוכש חבילת פרימיום של BF4 כסוג של עונש על זה שב-DICE לא משכילים להוציא משחק שפויי. גם לאחר מס' חודשים אחרי שהמשחק יצא עדיין אני חווה מס' ניתוקים/נפילות בשרתים, חוסר יכולת להצטרפות לשרתים ועוד לא מעט בעיות. לי כבר נמאס לשלם מלא כסף על משחק מקרטע. ובאמת חבל שהסדרה הזאת נמצאת בידיים הלא נכונות... כמו שכתבתי, החלטתי לא לרכוש את הפרימיום של BF4, למרות שאני מעריץ הכי הרבה את המשחק הזה מכל שאר המשחקים. גם ככה ככל שיוצאים חבילות חדשות המפות פחות מושקעות... (ראו חבילת China Rising). את הכסף של הפרימיום עדיף שנשקיע במשחק שנקבל בו את התמורה המלאה ולא רבע תמורה.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים