משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים.. אתמול התקנתי את המשחק Watch Dogs לPC. לפי דרישות המערכת שראיתי שהוא דורש הוא אמור לרוץ לי ממש חלק.. אבל מסיבות לא ברורות הוא נתקע כאילו המחשב לא מצליח להריץ אותו. דרישות המשחק : [TABLE=class: infobox, width: 22] [TR] [TH=colspan: 2, align: center]דרישות מערכת[/TH] [/TR] [TR] [TH=align: right]מעבד[/TH] [TD]Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz או AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz או יותר טוב[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]זיכרון[/TH] [TD]4GB ומעלה[1][/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]כרטיס מסך[/TH] [TD]GeForce GTX 460 או יותר טוב[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]מקום פנוי[/TH] [TD]25GB[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]בקרים[/TH] [TD]מקל…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי להביא שוטסקרין, זה פשוט לא עובד לי בפאר קריי. זה מין מקום צדדי בטבע שיש בו סירה צבאית עם שני חיילים, אחד עם בזוקה אחד בלי. זה ממוקם קצת אחרי הטנק השרוף. אחרי שאני הורג אותם ואני יורד למים כדי לעבור לצד השני, ישר כשאני יוצא מהמים מסוק יורה עליי בזוקה ואין לי סיכוי, ניסיתי כמה פעמים. הבזוקות שהיו לי נגמרו ככה שאני לא יכול לירות מהסירה. מה לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למשחק הזה יש כל כך הרבה פוטנציאל... רואים שהמתכנתים ממש השתדלו כאן, רק חבל שלהשתדל זה לא מספיק... אני לא מבין איך לא בודקים משחק לפני שהוא מגיע לחנויות! הגרפיקה נורא נחמדה, גם הנשקים מצחיקים ושיפרו את הair strike שפוגע רק בחלק מהאי... אבל למה השליטה כל כך נוראית!? וכשאני אומר נוראית אני מתכוון ל"וואו כואב לי הראש מרב שהיא נוראית!" קשה לכוון אפילו את הבזוקה, מישהו יודע אולי אם אפשר לשנות את העכבר שלא יהיה בinverted? (הפוך) כי אני נופל על הריצפה רק כשאני מנסה לשלוט על העכבר...!
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות דרך כלשהי לפתוח שני עותקים של המשחק "Guild Wars" באותו הזמן... יש לי שני חשבונות ואני רוצה לעזור לחשבון אחד שלי עם החשבון השני... ואני רוצה לפתוח שני עותקים של המשחק ביחד ואי אפשר... מישהו מכיר דרך כלשהי? (ניסיתי כל מיני דברים לא ממש עבדו)... תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Star Wars Jedi: Fallen Order זוכה לתשבוחות ברשת - אבל ההשקה הפכה צורמת לקהל הישראלי עם מחיר גבוה באופן קיצוני בחנות של פלטפורמת Steam לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קניתי מלא בתים ויש בית אחד של מועדון חושפנות(נדמה לי) יש עשן ירוק כזה אז אני בטוח שיש שם משימות אבל אני לא יודע איפה הם ??? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה נכון שיש אפצ'י בויס סטי אם כן איפה הוא? 8)
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.renegade-x.com/site/ http://www.moddb.com/mods/renegade-x
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ישבתי וחשבתי, לאחר שקניתי עכבר אלחוטי איכותי וטוב שנועד לGAMING, האם עקב היותו אלחוטי הוא עדיין מספק את הסחורה? ולפי דעתי - עדיין לא, הDELAY עדיין גדול מידי. רציתי לדעת מה אתם חושבים. האם מישהו הצליח להתרגל לעניין?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אנשים לעשות איתם Heists בGTA5. המשתמש שלי בSocial Club זה Zeevs86 תוסיפו. אני די נוב בעצמי לכן אני לא מחפש מישהו מקצוען שעבר את כל המשימות כבר, אבל אני גם מחפש אנשים שיודיעם לעבוד בצוות. לא חובה מיקרופון, אני אישית מעדיף את הצאט הרגיל של המקלדת. אז תוסיפו (:
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עדכון: http://www.ezdlc.net/files בינתיים יש תוכן עבור Left 4 Dead 2 וקבוץ אחד לOblivion. מתי שיהיה לי זמן (וכוח, ישבתי על התוכנה הזאת במשך יומיים), אתחיל למלות את התוכנה עם תוכן של Oblivion ו- Fallout New Vegas, ואולי גם שלבים לHalf Life 2. מי שיכול לעזור לי עם ניהול התוכן, אנא צרו קשר דרך הפורום או מייל: Zeevs86@gmail.com אגב, יש לזכור שעדיין נשארו באגים וזאת לא הגרסה הסופית. ויש להבדיל - תוכן מתעדכן ישירות מהאינטרנט (אין צורך לעדכן קבצים ידנית), אך תיקון באגים יתוקנו עם שחרור גרסאות חדשות. בנוסף לזה, השרת ממוקם בארצות הברית, כך שזמן תגובה יהיה לפעמים לא הכי מהיר שיש. אין לי כסף כרגע לשרת ישראלי או אירופאי מהיר, ככה שאם מישהו מוכן לתרום שרת נוסף, יהיה מעולה. …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע, היום עולם הגיימינג מסובך עם גרפיקות מטורפות וכו' וגם לי יש X1900XT אבל אני מחפש משחק שלא ינצל אותו, משחק שאני אוכל לשחק בו ב15 דק' של זמן פנוי שיש לי פה ושם לא משחקים רצינים שאני בדרך כלל משחק בסופי שבוע וכו'.... משחקים אולי ארוכים אבל קלים כאלו עם שלבים או סיבובים מהירים.... קיימת חייה כזאת ?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/testdriveunlimited/index.html?q=Test+Drive+ ניראה סוף.. כרגע ראיתי רק לאקס בוקס ולPS3 מה עם PC ? ואם יש למישהו עוד פרטים,תמונות,סרטים תוסיפו ..
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.fileplanet.com/promotions/frontlines/beta/ CLOSED BETA MIN SPECS - WHAT TYPE OF SYSTEM DO I NEED TO PLAY? Minimum to Play* • Windows® XP\Vista • DirectX® 9.0c • 2.5 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon XP processor** • 1 GB RAM • 3 GB free hard drive space for installation • Graphics Cards** • NVidia Geforce 6 or higher w/256MB • ATI Radeon X1K Series or higher w/256MB • DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card • Broadband Internet connection. *Minimum specifications are in progress, the requirements will get lower over the course of beta. Recommended to Play • Windows® XP\Vista • DirectX® 9.0c • 3.4 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon XP process…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אולי מישהו יידע לענות לשאלות האלה 1. האם יש קובץ קונפיג למשחק, בו ניתן לראות את ההגדרות ולשנות אותן? אני רוצה להציג FPS באופן קבוע ואילו render.drawfps מתבטל אוטומטית כשאני מחליף מפה או עובר שרת. 2. האם ניתן להציג את הפינג/לייטנסי באופן קבוע? 3. לא הצלחתי לעשות key binding ל-mouse scroll. האם זו בעיה אצלי או בעיה כללית? 4. שאלה נובית: איך מטיסים מסוק? למשל: איך עולים או יורדים בגובה, איך מתקדמים קדימה וכו'. תודה מראש לעונים!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבנתי שהמשחק הוא רק ל Xbox. אמת? אשמח אם מישהו יאמר לי גם מתי יצא, אם בכלל וכו'.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי גירסת רילודד ואודה לכם אם יש למישהו שמירות מ45% ומעלה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי חברה! התחלתי לערוך לפני שלושה ימים, אשמח אם תסתכלו קצת על הסרטונים ותתנו לי הערות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
משהו כאן משחק במשחק הזה? אם כן אז משהו יודע אם אפשר לשחק את המשחק דרך איי-פי??? רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? למי שאין או לא יודע מזה המשחק אז אני אומר לו בקיצור שהוא חייב את המשחק הזה המשחק הזה הוא ממש דומה ל- CS וגם משתמש במנוע של UNREAL שווה לקנות אותו בחנויות הוא עולה 70 ש"ח (אינפוגרם) נ.ב ההבדל היחידי שלו מ CS הוא שהוא פשוט יותר יפה ומעניין (לפחות לפי דעתי...)
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה דילמה, יד ימין שלי מושבתת לחודש הקרוב (ובדיוק שיצא THE WITCHER 3 כמובן), מה שמעלה את השאלה, איזה משחקים אפשר לשחק רק עם יד אחת?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי מה להוסיף.....
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זאת הבעיה שלי.... איך אני פותר את זה? ואיך אני שולח מכתבים לsteam/ valve? פתאום אני צריך להתחבר לאתר מה שמקודם לא הייתי צריך (כבר שלחתי להם מכתב)....! ובגלל שאני לא יכול להיכנס לסטים אז אני לא יכול להתחבר לאתר
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום בדיוק רכשתי את באטלפילד 4 ואני לא רואה את השרתים של הפורום !
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-