עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DiSc@MaN,

מה דעתכם על המשך/גירסה משופרת של המשחק המהולל Johns? הנה מה שכתבתי ל sierra support אם תיהיה הענות גדולה נארגן עצומה חברתית עולמית!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by yoel12,

שלום, אשמח לדעת האם במידה ואני קונה עותק של wolfenstein the old blood מG2A הוא יעבוד על חשבון הSTEAM שלי הרשום על ישראל?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by DOGMA,

לא מצליח להתחבר עם החשבון הקיים, ולא מצליח ליצור חדש. ספקית זבל בין לאומי

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

אוקי אני מחפש משחקים חדשים של אקשן \יריות\צבא....(לא אסטרטגיה.. משחק כמו Black Hawk Down אבל משהו חדש...משהו של 3 דיסקים ככה... אני לא אוהב משחקים של מלחמת העולם הראשונה \ השנייה.. אני רוצה משהו כמוו בלאק הווק דאון.. בבקשה תעזרו לי למצוא ותביאו לי שם..

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. דמו חדש למשחק השנה Company of Heroes - הדמו הזה הוא אינו הדמו ששוחרר לפני כשבוע (ה DEMO BETA..) הדמו מכיל: A tutorial and two single-player missions - the Allies and Axis are both fully playable in Skirmish mode with full tech trees and all Commander Trees - נוספה אפשרות של SKIMISH לשחק בשני הצדדים שוקל: 1.8 GB להורדה: http://www.gamershell.com/download_15378.shtml תמונות מהמשחק: http://www.gamershell.com/pc/company_of_heroes/screenshots.html אצלי זה בהורדה אני כבר מת שזה יסיים אני מת על המשחק הזה ! תהנו אחים שלי !!!!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

GTA: San Andreas יצא בארה"ב בסוף החודש. (מפי Vgames) ;D יש!!!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by GameGems,

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by yuvyuv,

שאלה כללית למדי... האם אתם חברים בשבט כל שהוא ? נ.ב - KoM ואני חברים בשבט =OGS=

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני מחפש משחקים שיש להם מולטיפלייר כמו בsof2-deathmatch טהור בלי כל מיני אובג'קטיבס וחארטות..רק חדש..משום מה בזמן האחרון אין בכלל משחקי fps שיש להם deathmatch טהור כיפי ונוראמלי (אני לא מדבר על prey,זה שונה לגמרי יש את המצב שהנשמה יוצאת וזה לא לעניין חח....) קיצר אני מחפש משחק fps עם deathmatch מהיר וטוב כמו בsof2 הישן והטוב...תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. איזה משחקים קיימים?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום קניתי כרטיס מסך חדש AMD Radeon R7 360 + 2GB מותקן לי חלונות 7 - 64 ביט + זיכרון 8GB + מעבד I5 קניתי משחק פיפא 2017 מקורי. היתקנתי 5 תקליטורים התקנה משחק פיפא 2017 מותקן תוכנה Origin ויש לי חשבון קיים. Origin מחובר והכל תקין. Origin מותקן פיפא 2017. בסיום התקנה פיפא 2017 בדיסק אחרון מספר 5. אני לוחץ PLAY לא עולה משחק. למה לא עולה משחק פיפא 2017, מה חסר? איך מפעילים משחק פיפא 17? אגב: שאני לוחץ PLAY ולא ניפתח משחק. אין הודעה שגיאה. פשוט לא עולה משחק. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום לכולם, קניתי את MW3, ואני דיי מאוכזב מרמת החשיבה שנדרשת ממך בזמן משחק ברשת. המשחקיות עצמה מעולה כמובן כמו כל משחקי COD, אבל זה לא מרגיש לי מספיק, אין משימות מורכבות מספיק ואין מספיק גיוון במשימות שיש - אמנם יש הרבה מצבי משחק, אבל בתכלס כולם דומים. אני אולי אגיד משהו שיצחיק פה הרבה אנשים, אבל אפילו המשחק הישן והמעולה (לדעתי) ENEMY TERRITORY דורש יותר מחשבה במשימות מMW3 ולכן קצת התאכזבתי. השאלה היא האם שווה לי להשקיע 250 שקלים נוספים על BF3, ששמעתי שאמור להיות יותר מתוחכם והמפות גדולות יותר? אני מקווה שקלטתם את הראש שלי ואשמח אם תוכלו לעזור לי.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by taltola,

פתחתי את כל הטילים באנג'ניר וסתם מעניין אותי עם איזה טיל אתם הכי אוהבים לשחק? נראה לי שאני אהיה בין הבודדים שדוקא הכי אוהב את ה- RPG 7V2 אני אוהב אותו בגלל שיחסית הוא עושה הכי הרבה נזק, ובנוסף אפשר לשגר אותו, להעלם, ולצוץ מחדש במיקום אחר. ככה קשה לאוייב לזהות מהיכן בדיוק אתה פוגע בו. נגד מסוקים/מטוסים אני הכי אוהב את ה- SA 18 IGLA מה אתכם?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by kalabokk,

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. האם הגירסה החדשה של אחד מהמותגים המצליחים ביותר בשוק המשחקים מצליחה להציע מספיק חידושים בכדי להישאר רלוונטית? בואו לגלות לכתבה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Kurt,

wtf למה המשחק החליט שהוא ניצח?

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Battlefield 4,

שלום לכולם. שאני משחק Arma 3 כל פעם שאני נהרג אני לא יכול להמשיך לשחק, לא יכול להתחיל ממקום במשחק ששמרתי ולא יכול לצאת מהמשחק כרגיל (רק דרך מנהל המשימות)

18. Started by Gotze,

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by darkman,

בקיצור יצאו כמה משחקים על חלק מהטרלוגיה (הסרטי קולנוע) ולא יצא לי לעקוב אחרהם אז לכל מי שיודע עליהם שירשום תשם שלהם תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by hadadyog,

לחברה בצמיחה דרוש מתכנת יוניטי צעיר לפרוייקט מרתק. דרישות: נסיון של לפחות חצי שנה בפיתוח Unity. נסיון בכתיבה בC#. נסיון בכתיבת תקשורת שרת-לקוח. נסיון של לפחות שנה כמתכנת. - עדיפות לבעלי תשוקה לעולמות הגיימינג - זמינות מיידית. משך הפרויקט כחודש. למועמדים המתאימים תינתן האפשרות להשתלב בחברה צומחת בעלת אופק התפתחות משמעותי. קו"ח יש לשלוח ל: GamingReborn.jobs@gmail.com

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by SomeShadow,

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by pelor,

אני רואה הרבה סיקורים ובאנצ'ים שמשתמשים במושג FPS (פריימים לשניה) הבנתי שאיזור ה40 נחשב סבבה... מה לדעתכם נחשב למספיק טוב ומה כבר מעצבן?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by huber,

נראה שהמשחק נמכר אפילו יותר מהר מאובליביון לדיברי המפתחת. המשחק מכר יותר מכל כותרי FALLOUT הקודמים ביחד! בתור אחד שמשחק במשחק אני מבין למה http://www.bit-tech.net/news/2008/11/04/fallout-3-outsells-all-previous-fallout-games/1

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by RoD,

מישהו כבר ראה את האינדקס המצויין הזה? http://www.tescreens.be/oblivionmodwiki/index.php/Category:Mods Have fun, kids. ;D

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by X-_PLOSIVE,

יש למישהו אולי צ'יטים למשחק Mat Hoffman's Pro BMX אם יש בבקשה תכתבו או צרו קשר

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.