משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
בקיצור יצאו כמה משחקים על חלק מהטרלוגיה (הסרטי קולנוע) ולא יצא לי לעקוב אחרהם אז לכל מי שיודע עליהם שירשום תשם שלהם תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, 1. האים GTA V יצא כבר לPC? אם לא, יש צפי שחרור?? 2. האם FAR CRY הוא משחק עלילתי, ואני חייב לשחק ב1 ו2 לפני 3? או שזה לא משנה? 3. אותה שאלה כמו 2, אבל על ASSASSIAN CREED תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו כבר שיחק בו ויודע אם שווה לקנות אותו? כי אני חייב איזה RPG טוב...
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.mindjolt.com/games/cube-field המקס' שהגעתי זה רק 400K חחח אבל לא מוותר.... נראלי שיחקתי בזה שעה שלמה =SS
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החלטתי לקחת על עצמי את המשימה של להחיות את הפורום הזה כי יש לקהילה הזאת הרבה פוטנציאל בעקבות המסירות של המנהלים ועצם זה שהם מוכנים להשקיע בשרתים ראשית כנסו למשחק Counter Strike: Global Offensive, לאחר מכן כנסו לHelp & Options. יפתח לכם תפריט ארוך אתם תראו שם Game Settings, תכנסו לGame Settings. אתם תראו שם Enable Developer Console (~), תשנו אותו מNo לYes על ידי לחיצה על ה"<" המסומן באדום. זהו אתם יכולים כמובן ללחוץ על הכפתור בצד Back, ולחזור לשחק. תיהנו .
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה האגדי של חברת בליזארד זוכה לכבוד הראוי לו עם גירסה מודרנית ומלוטשת לכתבה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי זה הגיוני שרק 46.7 FPS קיבלתי על הגדרות 1680X1050 הכל על מקסימום ללא פיזיקס? גם שמתי לב שיש לפעמים מין תקיעות ממש קטנות במיוחד בנסיעה בעיר שהFPS יורד מ60 ל50FPS מן פריז קטן , גם לכם יש ? רוני
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רואה הרבה סיקורים ובאנצ'ים שמשתמשים במושג FPS (פריימים לשניה) הבנתי שאיזור ה40 נחשב סבבה... מה לדעתכם נחשב למספיק טוב ומה כבר מעצבן?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך קוראים למשחק הזה שצריך לשבור את כל הלבנים למעלה ויורדים בונוסים ששוברים ואז גם עוברים שלבים וזה ניהיה יותר קשה משחק פשוט ויפה שכחתי מה שמו
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כאחד שמחכה למשחק הזה בכליון עניים לאור המצב היבש במשחקי ז'אנר האימה, סוף סוף... יש תיקוה האתר IGN מציג תמונות מסך חדשות. אין ספק שהמשחק נראה מרשים ומבטיח, מחכה לו בנרות http://media.pc.ign.com/media/743/743607/imgs_1.html
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כותרת קצת בידורית אבל תאחלס אני כבר לא מצליח לשחק כלום יוצאים מלא משחקים בזמן האחרון והסגנון שלהם השתנה ממשחקים עם התחלה וסוף שאתה מסיים ב 8 שעות למשחקים שרובם עצומים כמו סקיירים או אפילו פחות עצומים אבל עדיין מסובבים סביב SANDBOX שיש המון דברים לעשות ומסתכמים בעשרות שעות יושבים לי מלא משחקים שאני רוצה לשחק ואין לי זמן פיזי ואני לא יודע איך אני מרגיש עם זה באטמן האחרון לא התקנתי ויושב לי פה ההתקנה The Wolf Among Us שחקתי שעתיים קניתי FALLOUT 3 שיחקתי 3 שעות שלא לדבר על סקיירים שאני משחק כבר שנה ומשהו ועדיין לא סיימתי או אפילו הגעתי להרחבות SAINTS ROW האחרון התחלתי ויש לי איזה כמה שעות משחק ספלינטר סל האחרון עשיתי איזה 5 שלבים Rayman Legends שחקתי איזה 40 …
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד משחקי מחשב בחינם מישהו יודע מאיפה אפשר?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות GUITAR HERO למחשב. מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה, אם קיים? אופיר.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה מחשק אפשר להמליץ לי שהוא משחק תפקידים 1) 2) 3) הכי טוב להכי בסדר
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גירסה 1.1 של טכנולוגיית רינדור השיער מבית יצרנית כרטיסי המסך תאפשר את יצירתן של מאות אלפי שערות אינדיווידואליות באופן נאמן למציאות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-hairworks-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%91%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9e/
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אתמול מצאתי אצלי עותק מקורי של ריימן 3 והתקנתי אותו אבל אני לא מצליח להריץ אותו בכלל, המסך הופך שחור לכמה שניות ואז חוזר לדסקטופ כאילו כלום לא קרה... ניסיתי להריץ אותו כאדמיניסטרטור ובמצב תאימות ל XP, ל 98, לויסטה, עם 256 צבעים בלבד, וכו' וכו' הרצתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מועיל. באתר של יוביסופט אין שום זכר לריימן... בדקתי גם בGOG ללא הצלחה מישהו אולי יכול להמליץ לי מה עוד אני יכול לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח עם תמליצו לי על משחק אסטרטגיה כמו: red alert
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נראה שהמשחק נמכר אפילו יותר מהר מאובליביון לדיברי המפתחת. המשחק מכר יותר מכל כותרי FALLOUT הקודמים ביחד! בתור אחד שמשחק במשחק אני מבין למה http://www.bit-tech.net/news/2008/11/04/fallout-3-outsells-all-previous-fallout-games/1
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-