עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אוקיי אז יש לי את המפרט הבא: 2.4C ABIT IC-7 Mushkin Black lvl 1 512 X 2 WD 800JB Hercules Radeon 9700Pro אוקיי, שמתי את פאר-קריי על הכל "Very High" ו AA שמתי על 4 שנראה לי זה המקסימום במשחק, וAF נרהא לי שמתי שיבחר לפי הצורך. כשנאי מגיע לחלקים עמוסים קצת במשחק אז פתאום המשחק מתחיל לפעול תקוע מאוד כזה, אני מניח שזה בקטעים עם הרבה פרטים, אבל עדיין למה זה רץ ככה לאט ? זה אמור להיות ככה ? המון תודה לכל העוזרים!

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by UltraManII,

מישהו יכול להגיד מה הסיפור ומה המטרה במשחק הזה?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  3. מאחר ועם העגלה הנוכחית שלי, מלבד שיטוט ברחבי האינטרנט וקצת תחנות אינטרנטיות שרצות להן ברקע, לא ניתן לעשות הרבה עם העגלה הזו... אך מלפני מס' דקות יצא לי להתקל בת'ראד די מבטיח בנוגע לרינדור HDR בכרטיסים החדשים (לפי איך שזה נראה לבינתיים, רק באמצעות הכרטיסים של Nvidia, עקב פוציות יתרה מצד CryTek) ויישומו במשחקים כדוגמת FarCry, נראה בהחלט לא רע. http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33763973

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. למישהו יש פיתרון לבעיה הזו? אני כבר ממש מיואש.... אחרי כשעה משחק הוא פשוט קורס לדסקטופ ובלי לתת אף שגיאה או התראה... פשוט קורס באופן רנדומאלי. אני ממש אשמח אם מישהו מכם ימצא לי פיתרון לבעיה הזו... תודה רבה לכולם!!!! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by yosi58,

התקנתי את farcry 2 בחלונות 7 גירסת 64 ביט המשחק מתחיל לעלות ולאחר בחירת שלב ראשון כאשר המשחק עולה הוא נעלם כלא היה !! יש למשהוא פיתרון?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by HuGeMouTh,

UBISOFT הכריזו על משחק שלישי בסדרה והראו GAMEPLAY. המשחק חוזר למראה הטרופי שראינו במשחק הראשון ומפותח על ידי UBISOFT MONTREAL. יעלו לפה גיימפלאי ברגע שזה יגיע ל YOUTUBE לדעתי ניראה הרבה יותר טוב מהשני והרבה יותר קרוב לראשון. המשחק יצא ב 2012. E3 2011: Debut Gameplay (Stream) - Far Cry 3

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by shimmi1982,

הייי- קודם כל אני חושב שכולם יסכימו אותי על כך שפאקינג משחק מטורף לגמרי שמצליח להפתיע כל פעם מחדש עם ההשקעה פשוט בכל תחום אפשרי. סיימתי אותו עם צ'יטים (כן יש לי שריטה כזאת - לסיים משחקים מהר עם צ'יטים) - ואז סתם מתוך שיעמום התחלתי לשחק רגיל- והתמכרתי- אז אני מתקדם לאט לאט לאט - ועולם אחר כי פתאום אני נחשף לAI המטורף , לצורות התגברות על מכשולים (אתם יודעים עם צ'יטים לא משקיעים מחשבה- פשוט רצים ויורים בהכל אז סתם מתלהבים מהגראפיקה) ANYWAY- נחזור לענייננו- ראיתי בתפריט של המשחק שיש אפשרות של מודים- אז אמרתי נחפש מודים באינטרנט- חיפשתי וחוץ מכאלה פשוטים (ששמים גראפיקה שונה על הנשקים או שטויות כאלה) לא ראיתי מודים רציניים, ז"א ראיתי מלא אבל הם כולם בפיתוח מישהו מכיר מוד רציני…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by ex_,

היי כשאני נכנס לרשימת הסרברים מופיעה הודעה כזו: error dowloadind servers list yo need to enable outgoing UDP conecctions on port 49001 to see other servers כש 5 דקות לפני נכנסתי בלי בעיה לא עשיתי שום שינוי במחשב או משהו כזה(חוץ מלהפתר סופית מהspeedfan) ניסיתי להתחבר גם אחרי שכיביתי את ה firewall ואת nod32 מישהו יכול לעזור? (אגב הfirewall של הווינדוס כבוי) תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  9. אחד ממשחקי הרשת הפחות מוכרים בישראל .. אבל גם הרבה יותר טוב מהשאר.. גרפיקה מדהימנ ריאליסטיות שלי מלאה מפות מדהימות... אנחנו קהילה יחסית קטנה שהתחילה להתפתח רק לפני 3 חודשים אבל כבר מונה 6 קלאנים ישראלים שמשחקים בליגה הישראלית ובליגת FCMP העולמית. לחלקנו יש עבר במששחקי רשת כמו CS,AA,SOF,MOH.... שעזבנו ל FarCry. בקרוב יעלה האתר שלנו ויהיו יותר פרטים. אנחנו מנסים לגייס כמה שיותר אנשים כדי לבנות ליגה ומהליגה לבנות נבחרת שתשחק בתחרויות בחו"ל יש לנו 4 שרתים מהחזקים בFCMP,יש לנו שרת Teamspeak. שרת FTP להורדות ישירות של מפות ועוד. אז לכל התותחים של משחקי הרשת השונים.. אם בא לכם לראות באמת משחק ברמה אז תבואו לנסות מי שרוצה לינקים ישירים להורדה והסבר על התקנה והכל ... ICQ 3…

• 174 תגובות
    • 14.1k צפיות
  10. ;D הנה ביקורת http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2411

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by zobi12,

הורדתי את הדמו עכשיו אני מסתכל בתיקיה יש את הקבצים שתי רבצי התקנה הראשון בצורת דיסק אם מחשב והשני appliciton בשביל להתקין את זה אם הדיסק צריך את הקובץ אפליקציה להתיקן ואז אני לוחץ עליו וזה לא עובד אז בבקשה אם הורדתם מאיזה שרת מסוים שההתקנה הייתה קלה ולא מסובכת תנו לי תקישור בבקשה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  12. ערב טוב לכולם.. לאחרונה סיימתי את FARCRY3 ומאד נהנתי מהפורמט של המשחק ובכלל ממה שעשו.. האם אתם מכירים עוד משחקים דומים שכדאי לי לנסות? חשבתי על stalker ניסיתי בעבר את הראשון אבל המחשב היה דיי חלש.. תודה לעונים :-)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by dan9,

אני נהנה מהמשחק והגרפיקה באמת יפה אבל מה ההבדל מלבד העלילה בינו לבין 3? מה הם עשו? העתק הדבק?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. הפעם roguelike בחלל. לא ממש חדש. נתקלתי בו במקרה. הביקורות טובות, הציונים מאוד גבוהים(84 metacritic). ניסיתי ואהבתי. המשימה: לברוח מצי ספינות המורדים שטסים בעקבותכם. לקפוץ ממערכת למערכת, ומסקטור לסקטור. בדרך להספיק כמה שיותר בזמן שצי המורדים מכסה את המפה כמו גל, לפני שאתם נמלטים לסקטור הבא. ואחרי הרבה נסיונות, וקצת מזל, אולי תגיעו לסוף המשחק עם מידע חיוני לכוחות הפדרציה, תביסו את ספינת הדגל של צבא המורדים, ותשימו סוף למלחמת האזרחים. מגוון גדול של נשקים, שדרוגים, ספינות, טקטיקות, אירועים מפתיעים. כיף וממכר מאוד.

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by 104952,

מישהו מכיר את המשחק המכות הקלאסי FATMAN? אם כן, מישהו זוכר על איזה קונסולה הוא היה ומאיפה אפשר להוריד אותו בגרסה חינמית?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by ironman405,

שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם איזה משחק אתם הכי ממליצים ששווה לשחק מבין השלשה ואם אני מעוניין לקנות לPS3 את אחד מהשניים COD5 או FC2 מה הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by dan9,

הפעלתי את המשחק והוא מראה את הכפתורים של האקסבוקס אבל אני מקבל הודעת שגיעה! מדוע?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by pop144,

תשמעו המערכת שלי היא e6300 1.86ghz 1GB DDR2 667MHZ GEFORCE 8800GTS 640MB כשאני משחק FEAR על רזוולוציה 1600 על 1200 אז יש קטעים שהמשחק רץ טוב ויש קטעים שהוא רץ ב-SLOW וזה לא הגיוני מישהו יכול להגיד לי מה ניתן לעשות?

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

היי המשחק על מקסימום הגדרות כולל SOFT SHADOWS ומעודכן ל1.03 בהרצה המשחק ממוצע 60FPS ב1024X768 אבל תאכלס המשחק אפילו לא 33FPS הורדתי VSYNC וSOFT SHADOWS ושוב אותה בעית FPS על המפרט הקודם שלי הרצתי את המשחק חלק על MED-HIGH ב1024X768 כמעט 45FPS אגב יש כול מיני בעיות עם המשחק כאילו השחקן "מרחף" ולא בדיוק "הולך" על הקרקע,מה שגם המשחק נתקע האם עוד מישו נתקל בבעיה?

20. Started by coorva,

שלום רב האם לשחקן יחד במשחק יש יכולת טלפתית להרים חיילי אויב באויר ולפוצץ אותם או שהיכולת הזו היא רק למי שמשחק עם עוד חבר? כשחקן יחיד, איני מצליח להפעיל את הפונקציה למרות שאני "אוסף נשמות" כל הזמן מתחילת המשחק. אודה למי שבקיא בעניין ויכול לעזור

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by davidcohen,

התקנתי את המשחק ואת הפאצ' עידכון ואחרי שאני נכנס למולטיפלייר הרשימת סרברים שלי ריקה אין לי punk buster אם זה משנה הנה תמונה: מה לעשות?! על מה ללחוץ?!

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  22. שלום לכולם, להפתעתי מאתמול בערב FEAR COMBAT לא עולה לי יותר וברגע שאני מנסה להעלות אותו מתקבלת ישר הודעה ש" FEAR.EXE נתקל בבעיה ועליו להסגר.." ואני מתכוון מיד ! אין אפילו חשיבה או מסך כשלהו אלא ישר אחרי שאני מקליק עליו פעמיים.. חשבתי משהו השתבש בהגדרות או בהתקנה שלו אז ניסיתי לשחק בהגדרות שלו ולא עזר.. הסרתי את המשחק והתקנתי שוב כולל הפאץ' - אותה בעיה.. הסרתי והתקנתי שוב ללא הפאץ' - אותה בעיה.. הסרתי את כל הקודקים שיש לי במחשב (XVID AC3 וכו'.. וכל מיני תוכנות שלא חשובות לי..) - אותה בעיה.. בטלתי את הפיירוול + האנטיוירוס שלי - אותה בעיה.. בקיצור מבחינתי נסיתי הכל ולא נתקלתי בבעיה כזאת מעצבנת עדיין בחיים.. למישהו יש עצה? רעיון ? (כאמור בכותרת - לפני המפלט האחרון - פירמוט - …

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by dor18,

יש לי בעיה במשחק , ברוב השרתים שאני נכנס עליהם , הוא יוצא אחרי מספר שניות בארור של ה PUNKBUSTER עכשיו אני עדכנתי את ה PUNKBUSTER מאתר האינטרנט שלהם: http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php, וזה עדיין לא עוזר... יש לי מישהו מושג איך אני מסדר תבעיה הזאת ???

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by SAOD,

טוב לאחר הסתבחות קטנה אני במשחק וחשבתי לשתף אותכם את דעתי. קודם כל - המשחק חייב את המשחק הראשון המלא. המשחק מגיע כתוספת, בנוסף חייב עדכון עד 1.7 לפחות. המשחק: המשחק מתחיל היכן שהראשון נגמר וחובבי המשחק יגידו שגם בשיא, בסוף המשחק אני ישבתי פשוט בהלם מהגרפיקה ומהסוף היפה שנתן לי טעם שלעוד... מפתחי המשחק יודעים את זה ולכן הם לא חסכו והחלטי להזכיר לנו: בכל מקרה לאחר שקיבלתי פלאש באק מהמשחק הראשון.. חסר סבלנות התחלתי לשחק. אני חייב לציין שכרגיל הגרפיקה מרשימה וזמני הטעינה קצרים ובכלל משחק קליל, פשוט קשה להאמין. קצת תמונות מההתחלה. אך אני שואל את עצמי שאלה...... האם בעצם זה אותה גברת בשינוי _________? גרפיקה,סאונד וקלילות המשחק..... הכל 10 השאלה האם זה אותו משחק ,…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

אם אני לא טועה זאתי עוד חבילת הרחבה למשחק FEAR. תסתכלו על ה-Gameplay שווה הצצה: http://www.gametrailers.com/player/22223.html

• 5 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים