עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yoav9,

זו אינה שאלה, אני רק נותן כאן את מה שאני חושב, למה אני עושה את זה? (עדיין לא הגיעה לי הti :-/) מי כאן לא מכיר את tf 2 מי כאן לא השתוקק לcs 2 מי כאן לא חלם על half life 2 תהיתם? חשבתם למה לא הוכרז לא יצא? הנה הטאוריה שלי... valve פיתחו את half life וכמו שאתם יודעים הדבר רושש לגמרי את החברה, עד כדי כך שבחודשיים האחרונים לפיתוח הכותר מי שמימן את המשחק לא היו המפיצים אלא מנכ"ל החברה שאני מתבייש שכרגע שחכתי את שמו. בקיצור כאשר סיימו ליצר את Half life והוא נשלח לחנויות, התחילו לתכנן את הדור הבא, לא אכנס כאן לכול מה שקרה עם tf אבל בוא נגיד שהחברה החליטה שהמשחק הבא שהיא תוציא בתור כותר מלא הוא tf 2, החברה התחילה לעבוד עליו בסיבות החודשיים שלושה לפני סיום Half life (לפני 4 …

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. הענקית הסינית מציגה ב-CES פיצול אישיות מרתק: מצד אחד סדרת מוצרי בית חכם בעיצוב פנדה חמוד שגונב את ההצגה, ומצד שני הצהרת כוונות רצינית בתחום הגיימינג עם מסכי ענק וקצבי רענון תחרותייםלכתבה

3. http://www.pcsx2.net/index.php

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by X,

אני זקוק באופן דחוף לקראק למשחק [glow=red,2,300]Mat Hoffman's Pro BMX[/glow] חיפשתי בכל האתרים כמו MegaGames, GameCopyWorld ו-AstaLaVista ולא מצאתי כ-ל-ו-ם ! ! ! מישהו יכול לעזור?!

5. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם שמי זאב, אני מחפש משחקי רשת מומלצים ביותר , אז בבקשה תרשמו לי את המשחק הרשת הטוב ביותר שיש לכם או שאתם ממלצים לי. אני מחפש בעיקרון משחקי פעולה, סימולטורים ,ומעט אסטרטגיה. אבל משחקי פעולה הם לפי דעתי הכי טובים למשחקי רשת. אז בבקשה תרשמו לי בכנות מה אתם ממלצים לי או מה שיש לכם ואתם משחקים בו מידי יום ויומו. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by ToMuSH,

מגיע גם למחשב האישי! כל המידע: http://www.vgames.co.il/article/5758.html לא ראיתי פרסום של זה בפורום אז החלטתי ליידע את מי שלא יודע.. (לא ראיתי דיון ראשי למשחק הזה בסטיקי, אז החלטתי לפתוח נושא חדש. אם טעיתי אבקש להעביר זאת למקום המתאים, תודה)

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. בבקשה אם אתם יכולים תישלחו לפה תמונות שלכם בהירוס 4 כי אני חייב ( עוד יומיים אני קונה לא במחיר מלא טוב אז הש הש קאפיש? ) תמונות היתרשמויות סיפורים ומה חדש במשחק ויתרונות וחסרונות של הירוס 4 לעומת משחקים קודמים יתקבלו בברכה תודה.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Guarding angel,

http://www.youtube.com/user/GridlokShock אני מחכה למשהו כזה שיצא כבר שנים. רק שאני לא מוצא מידע מדויק על זה...ואם זה מוד לאיזה משחק זה שייך?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. הדבר שהכי חשוב לי במשחקים זה עלילה מעניינת ופסקול וכל המשחקים החדשים כמעט רק אכזבו אותי time shift far cry crysis כל המשחקי יריות האלה שיעממו לי תחיים stalker בהתחלה הרשים והרגשתי שסוף סוף מצאתי משהו מעניין ואז התחיל להיות מתודי ומשעמם היחידים שנהניתי מהם זה indigo prophecy שזה מבחינתי המשחק הכי טוב שאי פעם שיחקתי אפילו יותר מדיאבלו שהייתי מכור אליו. ופני צלקת שפשוט נהניתי ממנו בגלל שאני חולה על הסרט, אחרי המלצה בפורום התחלתי לשחק בsyberia אבל לא ממש מצליח להמשך פנימה.. זה נראה כאילו הם כל כך התאמצו לסבך כל דבר שזה נהיה משעמם. יש למישהו המלצות למשחקים טובים באמת עם עלילה "מושכת" ופסקול מושך גם כן? לא חיב להיות חדש ולא חייב להיות עם גרפיקה מדהים רק שבאמת יהיה …

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום! רציתי לבקש המלצה לסימולטור/משחק נהיגה. כזה שמדמה מסלולי מירוצים, ועם כל מכונית השליטה שונה(לפי המכונית) ואם יש אז שמדמה תנאים עירוניים, ובין עירוניים. תמרורים וכאלה. תודה

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Monte,

שחקנים יקרים! שרתינו חזרו לפעולה בשעה טובה ומוצלחת. אנחנו חוזרים לפעילות מלאה, כולל מיקסים והפעולה שהיתה לפני ההפסקה. אנו מזמינים את כולכם לשוב לשרתינו. שרת אוטומיקס IP: 108.61.112.197:27015 או להתחברות לחצו כאן שרת מיקס IP: 108.61.112.212:27025 או להתחברות לחצו כאן שרת טיאס 212.199.164.135:9990 או להתחברות לחצו כאן תזכורת לכל השחקנים: על כל שחקן המבקש להשתתף במיקסים לקרוא ולשמור על כל החוקים המצוינים בדיון זה. אנו נשמח לעמוד לשירותכם בכל רגע, בסטים בטיאס ובפורום. שיהיה לנו משחק תחרותי ומהנה!

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. היי אחותי קבלה מחשב חדש (או ליתר דיוק את הישן שלי).. היא רוצה 'לקנות' משחקים... משהו מכיר משחקים לילדה בגיל 10 בערך? חשבתי על סימס 2 למישהו יש עוד הצעות? בקשה לא להתחכם,תודה.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. ה-Playstation 3 תכיל מעבד גראפי מתוצרת nVidia קונסולת ה-Playstation 3 של Sony רחוקה מאיתנו לפחות שנה וחצי, אך כבר עכשיו אנחנו מתחילים ללמוד על הטכנולוגיה המתקדמת שהקונסולה הזאת תכיל. אחרי שביום שישי האחרון ארגנו אנשי סוני, IBM וטושיבה מסיבת עיתונאים סביב שבב ה- Cell החדשני שיניע את הקונסולה, הפעם אנחנו מקבלים מידע על המעבד הגראפי שתכיל הקונסולה. הפתעה: במקום שבב גרפי ייחודי שמקשה על תכנות כמו בעבר, הפעם החליטו בסוני ללכת על מעבד סטנדרטי שיפותח על ידי לא אחרת מאשר חברת nVidia, המוכרת לנו משוק ה- PC. בהודעה חגיגית לעיתונות ששחררה היום nVidia, הכריזה החברה על כך שהיא זו שתפתח את המעבד הגראפי בו תשתמש ה-PS3. לדברי החברה, מזה שנתיים שהיא עובדת במשותף עם Sony על פיתוח חומ…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. http://games.kikizo.com/news/200602/065_p1.asp לוקח זמן עד שזה ניטען אבל זה שווה את זה..

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אז כן בקרוב יתקיים טורניר קטן ישראלי שאני עובד על הכנתו כמה זמן והייתי שמח אם משהו כאן יהיה מוכן לתרום 5-10 דולרים כמובן שיקבל קרדיט כל לייב ובכל דבר שיהיה קשור לטורניר אם אתם מוכנים תוסיפו אותי בסקייפ:dhdplays

16. יש לי 15 מפתחות לתרום. תשאירו לי הודעה בסטים אם אתם מעוניינים באחד עבורכם. השם משתמש שלי בסטים הוא havoc_85il וקוראים לי עידו. המפתחות שיש לי יימסרו על בסיס כל הקודם זוכה. אני לא אתן יותר ממפתח אחד למבקש (גם לא אם זה בשביל חבר / אמא / אח / סבתא). אני לא אתן לכם מפתח אם כבר יש לכם אחד פעיל על שמכם. נא לא לשלוח יותר מהודעה אחת. בהצלחה לכולם.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. נארוטו מלחמת השינובים נפתח בגרסא המלאה, משחק דפדפן איכותי לנארוטו קישור: http://narutowar.co.il

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. נראה שאנחנו לא היחידים שהחליפו עיצוב עכשיו אני רק צריך למצוא דרך לגנוב להם את סרטון הפלאש של דיאבלו שרץ ברקע ולהפוך אותו לדסקטופ שלי

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by darkman,

המשחק יצא לפני כמה ימים למה אף אחד לא מדבר עליו? הוא שווה קניה בכלל?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by sherlock1212,

מה אתם אומרים(מי ששחק כבר)על המשחק?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. יש לי את שנייהם שאני מנסה להיכנס ל FIFAM זה מראה לי או FIFA Manager 08 requires at least 640MB of free swat file space. Please free the required space and re-run the game או שמראה לי מסך שחור לשניה ואז מראה לי שליחת דו"ח שגיאות או אל תישלח ב Championship Manager 08 Direct3D failed to initialise - please ensure you have a Direct3D compatable card and driver יש לי כרטיס מסך:NVidia GeForce FX 5200 זיכרון פנימי: 512 (אני יודע מחשב שלא ממש טוב למשחקים אבל זה מה שיש לי לבנתיים) עזרה בבקשה :s05: תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. כל המשחקים היפים שאהבנו הכל!!! אפילו COD3 יהיה בלעדי ל קונסולות HALF LIFE 3 יהיה ל קונסולות הכל עובר לשם אין PC למה??????? :'( :'( :'(

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by HunterVee,

יש לי דום 3 וסיימתי אותו תוך שעתיים וחצי... מה זה ? זה המשחק שעבדו עליו 3 שנים? מה נסגר? גם ככה הוא משעמם אחרי 3 שלבים (אחרי שהגרפיקה יצאה מהעכוז) פתאום אני נלחם נגד מפלצת גדולה ומעפנה?? מה אתם חושבים? אני צודק או שמה אני חי בסרט?....

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Googleness,

אני פותח את הדיון לאחר שלאחרונה חזרתי לשחק במשחק, לא יודע אם מישהו מכיר ולא בדיוק משנה אם אתם בעניין של משחקי תפקידים או לא... מדובר במצב משחק מרובה משתתפים בו ארבעה שחקנים במצב Co-op מתמודדים נגד צבא הנשלט על ידי המחשב. לאחרונה ראיתי שהמשחק נמכר בגרושים (40 שקל בערך) בכל מיני חנויות, למשל זאתי: http://www.g2play.net/store/Mass-Effect/ אז אמרתי שאני אשתף אתכם במדריך שכתבתי בזמנו, הפלוס הגדול כאן שמעבר לגרסה הכי זולה ובסיסית של המשחק לא צריך כלום כי כל ההרחבות של המולטיפלייר הן בחינם לגמרי! למי שלא מכיר Mass Effect היא סדרת משחקי תפקידים ביקום מדע בדיוני עתידי מבית חברת Bioware אשר נמשכת על פני שלושה כותרים (הוסיפו 1,2 ו3 בהתאמה) כאשר הייחוד שלהם היה בכך שהדמות אשר בנ…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Mishmish,

שלום ! אני תקוע במשחק הנסיך הפרסי חולות הזמן ( כבר די הרבה זמן ) . רציתי לשאול אם יש אתר שנותן קודים למשחק ? (או שהוא יודע אותם בעצמו ויכול לרשום אותם ) נ.ב. : אני צריך קוד של "תעופה" (אם יש דבר כזה בכלל) .

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים