עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אי כל הזמן שומע על מערכת ההפעלה לינוקס, אבל עם כל ידיעה עליה כותבים שהיא עדיין לא יכולה להתחרות עם Microsoft על נתח השוק של המשתמש הביתי. השאלה שלי היא איזו מערכת הפעלה יותר טובה בשבילי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום חברים! רציתי לדעת איך הWindows Xp Pro אתכם!! אני רוצה בקרוב לעבור למערכת הפעלה הזאת שמעתי שזאת מערכת הפעלה חזקה ביותר!! יציבה וכו'... רציתי לדעת איזה משחקים, תוכנות, סרטים וכו' לא פועלים על המערכת הפעלה הזאת תנו לי בבקשה ביקורת על מערכת הפעלה הזאת! האם היא מהירה.. (עד שהיא עולה) במה היא יותר טובה ממערכות הפעלה האחרות כגון: Windows 98 sec Windows Me Windows 2000 ועוד... בברכה ד"ר טראנס! תודה מראש חברים!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. בעד: - אני באופן אישי מאוד אהבתי את האפשרויות החדשות של Arrange by group, ה-Start menu החדש, וכו'.. - מבחינת יציבות, לפחות אצלי, היא מתפקדת כמו Win2K.. - ביצועים - אין ספק. הווינדוז עולה באופן משמעותי מהר יותר, המעבר בין המשתמשים מהיר מאוד, ואפילו תוכנות מסויימות עלות איתו מהר יותר. ולא בהכרח תוכניות של מייקרוסופט.. HomeSite (עורך html), למשל, שיפר את זמן ההפעלה הראשונית שלו באופן ניכר.. נגד: - הפעולה הראשונה שעשיתי בווינדוז הזה היתה להעביר את ה-Skin ל-Classic... כן, הכוונה היא לצבעים המזעזעים (שהוחלפו כאמור לצבעים נורמלים, כמו ב-Win2K).. - אני עדיין לא מבין למה אין ב-Taskbar כפתור Maximize all, כמו שיש ,Minimize all.. סה"כ לא מדובר בפעולה מסובכת, ומייקרוסופט משום מה מתעק…

4. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1001778957&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by d3vil,

אז ככה, יש לי דואל בוט של win98se וwin2k כאשר ה98 נמצאת בC ו2K בD... שחזרתי ל98 לשחק בכמה משחקים - הבנתי שהמערכת זקוקה לפורמט ולסידור רציני... יש דרך לפרמט את C, להתקין מחדש 98 ועדין לשמור על הדואל בוט בלי תוכנה צד שלישי?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Component,

ברשותי מחשב חדש עם מודם AMR ו win XP המודם לא מצליח לחייג את המספר של השרת. ניסיתי כל מני קומבינציות עם האזור חיוג ומספרים אחרים אבל כלום לא עזר. הציעו לי להחליף דרייברים אבל ה windows התקין דרייברים מתאימים ואין דרייברים אחרים באתר של היצרן. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כן, ה-48409524'>Battlefront של Arstechnica הוא פורום מערכות ההפעלה הטוב בנמצא. כל הדיונים שם מוקדשים לוויכוחים והתכתשויות בנושא יתרונות מערכת אחת על פני אחרות. מרתק! לא תמצאו שם שאלות תמיכה מכל סוג. בוודאי שלא בנושא מערכות הפעלה של מיקרוסופט. לדעתי, הפורום החדש כאן הוא תוספת מבורכת, אבל צריך לפתוח פורום נוסף לבעיות ושאלות Windows. הפורום הזה צריך להתרכז בדיונים שקשורים במערכות אחרות (לא מק ולא חלונות) או בהשוואות "וקרבות" בין כל המערכות שקיימות. בקיצור מעין פורום לינוקס מורחב. Prog.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by KoM,

למרות שאישית אני נגד פורום מהסוג הזה כאן... יש לי שאלה: איך אני מבצע דיואל בוט עם וינדוס XP ווינדוס 98SE, כאשר 98SE מותקן ראשון... האם זה אותו דבר כמו וינדוס 2000? או לא ? בתודה מראש...

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by ybe,

כרגע אני נשתמש בP3 800 ו-WIN2K PROFESSIONAL. כשאני מריץ תוכנה בפעם הראשונה לאחר שהעלתי את המחשב, לוקח לתוכנות המון זמן לפעול. בדיקה בwindows task manger העלתה שבשניות הראשונות מצב התוכנית running לאחר מכן not responding ולבסוף running ואז העסק פועל סוף, סוף. יש מוצא?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Ewingum,

מופיעה לו הודעת השגיאה הבאה: Could not run Unicode version of ATL.DLL on windows 95. Please install the correct version ואז נתקע המחשב.... זה קורה לו בעיקר כשאייסיקיו מתחיל לעבוד וגם בIMESH אבל גם בעוד תוכנות.... עזרה בבקשה עריכה - אני יודע מה הבעיה (נו, DLL פגום של Active Template Library )

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים