עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מחשב חדש כבר כמה חודשים. זה כמה שבועות שאני עובד בחלונות ופתאום בלי קשר לעולם הוא מחליט להתנתק מהאינטרנט ולעשות בעיות עד שמרסטים אותו בחזרה לחלונות. בדר"כ זה קורה אחרי יומיים שהוא דלוק ברצף,וזה כבר נהיה די מטרדכי כל יומיים צריך מחדש להפעיל אותו. איןלי מושג איך להגדיר את הבעיה, זה לא וירוס כי אין עודתופעות לוואי, זה פשוט מצב שהוא מאבד את האינטרנט ואז לאן לאט גם מקפיא את שאר התוכנות הפועלות, כאשר אני מכבה אותו באופן שיגרתי, שניה לפני בכיבוי העצמי הוא מציג מסך כחול אבל לאנותן זמן לראות מה הבעיה. ניסיתי להריץ את הכלי של מייקרוסופט שבודק לוגים של מסכים כחולים אבל לא הצלחתי למצוא שום קובץ כזה במחשב(כאילו הוא לא יצר בכלל). חשדתי בכרטיס TV, אבל גם בלעדיו הבעיה חוזרת. …

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by rinat_adler,

שלום, שמי רינת, קניתי לפני כמה חודשים מחשב מארצות הברית קיבלתי איתו WINDOWS VISTA רגיל , ערכה בסיסית ויחד איתו קיבלתי דיסק של UPGRADE למערכת HOME PREMIUM התקנתי את הדיסק הכל טוב ויפה. אבל, יש לי בעיה שאני כבר בערך שבוע לא מצליחה למצוא את הפתרון אליה.. אני לא מוצאת את האפשרות ACTIVATE או ENABLE של מערכת הממשק החדשה ה AERO ניסיתי כל דרך אפשרית ולא הצלחתי להעלות את הממשק. והאמת שאני אפילו לא יודעת אם הוא מותקן לי על המחשב או לא. ניסיתי לעשות חיפוש כללי על כל המחשב על משהו שנקרא ככה ולא מצאתי... ניסיתי לעשות REINSTALL לדיסק של ה UPGRADE אבל כבר אין באפשרותי לעשות זאת בשנית כי הוא נותן לי רק אופציה נוספת של התקנה של VISTA מחדש כי הוא כאילו מזהה שכבר יש גירסא מותקנת של HOME PR…

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by Lirans,

שלום עניין אותי לבדוק את ההשפעה של שינוי dpi בוינדוס ולכן שיניתי את הdpi מnormal לlarge לאחר שראיתי את ההבדל החלטתי להחזיר לnormal. רק שלאחר ההחזרה לnormal הפונטים בוינדוס נהיו קטנים יותר ממה שהיה לפני השינוי. ניסיתי בcustom והגעתי למצב שב101dpi אני מקבל את אותו גודל פונטים שקיבלתי ב96dpi לפני שביצעתי את הבדיקה הראשונית. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש לאחר השינוי בחזרה ל 96dpi אבל הפונטים עדיין קטנים ממה שהיו קודם. ממה נובעת הבעיה כאן? כיצד ניתן לחזור למצב הקודם? עריכה: לאחר ניסיון שינוי בcustom ל100% שזה 96dpi הטקסט חזר לגודל המקורי אבל ישנה תופעת לוואי: שמתי לב שהשורת כותרת בחלונות נשארה גדולה כמו בlarge dpi. עריכה2: טוב בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by hichcock,

היי אני משתמש בויסטה התקנתי אקספךורר 8 (לפי מה שהבנתי זו בעיה שהופיע לעוד כמה כשהתקינו..) יש לי כל מיני שטויות בסייד בר, אבל יש תוכנה אחת ספציפית שעושה לי בעיות. היא מראה לי מה התוכנות שמנצלות הכי הרבה משאבי מעבדים ותוכנות שמנצלות הכי הרבה משאבי זיכרון. מה שקורה, מופיעה כתובית אדומה שזה מה שרשום בה: -------------------------- update(): 'processld' is null or not an object -------------------------- עכשיו אני סוגר את זה פותח מחדש זה עובד טוב לכמה שעות ואז שוב מופיעה הכתובית הזו עוד פעם וחשוב לציין שכל פעם מרגע שהכתובית הזו מופיעה הוא גם מפסיק לעדכן את הנתונים של התוכניות שלוקחות משאבים וזה נשאר תקוע על אותם תוכניות שזה הראה ברגע שהכתובית הופיעה (ולמעשה נתקע ככה.…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by hiski88,

שלום לכולם, חייב עזרה ממש דחוף כי בלתי אפשרי בעליל להשתמש במחשב!! סייר ווינדוס מרגע הפעלת המחשב מפעיל את עצמו בלי הפסקה לא משנה איזה תוכנות פתוחות(סגרתי את כולם וזה עדיין קורה). ניסיתי שחזור ועדיין לא עזר. בדקתי וירוסים עם כמה תוכנות כולל של ווינדוס בחינם עדיין לא עוזר. אין לי מושג מה לעשות!!! בבקשה תעזרו לי אני באמצע הלימודים ולא יכול להשתמש בו! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by kimko,

היי יש ברשותי Laptop שאחי השאיר וטס לחו"ל אבל... .הוא נעול לי ,ניסיתי להפעיל אותו ב Safemode F8 ולא הצלחתי להיכנס בתור אדמינסטרטור אם זה יעזור אז מערכת הפעלה היא וויסטה והמחשב הוא של HP תודה לכל העוזרים יום טוב

7. Started by pakariel,

יש לי WIN7 ובכל פעם שאני מאתחל את המחשב כלומר שהמערכת הפעלה עולה מחדש המחשב יוצר פרופיל WIN7 חדש מישהו יודע למה? מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amir77a,

היי, אני מנסה להתקין את חלונות 8.1 32 ביט על מחשב חדש לגמרי. יש לי קובץ ISO אשר העתקתי לכונן USB באמצעות Rufus. מבצע אתחול למחשב (בכדי להתחיל בהתקנה). לאחר 20-30 שניות מתקבל מסך כחול. כותרת "Recovery" ואז מתקבלת הודעה . The OS couldn't be loaded because code integrity failed to initialize. File \windows\system32\boot\winload.exe יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by אוריפ,

היי! היום הופיעו לי 3 מסכים כחולים בהבדלים של כמה דקות אחד מהשני עם הודעת כשל של TCPIP.SYS. מהרצה בגוגל ובאתר של מייקרוסופט זו בעיה של חיבורי הרשת או משהו כזה. למישהוא יש מושג איך פותרים זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  10. אז ככה הסרתי תגרסה הקודמת של הכרטיס מסך בשביל להתקין תחדשה... ומאז אין לי דרייברים של כרטיס מסך וכל פעם שאני מפעיל תווינדוס אחרי כמה שניות הוא עושה לי מסך כחול וריסטרט. אני עכשיו בלי דרייברים לכרטיס מסך ונראה לי שזו הבעיה אבל אני לא יכול להתקין אותם כי הומחשב עושה ריסטרט. חשבתי אולי להתחיל בsafe mode אבל אני לא יודע איך להיכנס אליו אמרו לי לעשות f8 אבל זה לא נכנס. מישו יודע למה זה קורה? אני עכשיו על מחשב אחר. ואיך נכנסים לsafe mode? *** יש לציין שלפני שהסרתי תדרייברים הקודמים הכל עבד סבבה. אני משתמש בווינדוס xp. תודה רבה למי שעוזר!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by lader,

אתמול כשהייתי במחשב המחשב נתקע ולא היה אפשר לעשות כלום אפילו לא CTRL+ALT+DEL אז עשיתי ריסט וחיכיתי שהמחשב יעלה. כשהwindows התחיל להעלות את השולחן עבודה זה לא העלה את האייקונים אלא רק את הטפט ואת שורת המשימות. ככה הוא נשאר וכשאני מנסה לעשות CTRL+ALT+DEL המחשב נהיה ממש איטי כמעט נתקע ואי אפשר לעשות כלום. בנוסף לכך, התהליך EXPLORER.EXE תופס 100%. מה זאת הבעיה הזאת? ממה זה נגרם?

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by alex28,

חברים תעזורו לי בבקשה יש לי מסך כחול אני לא יודע מה הבעיה http://img99.imageshack.us/img99/3079/dsc01225h.jpg אך אני יכול לפתור את בעיה תודה חברים על עזרה שלכם

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  13. שלום שלום אני צריך עזרה בצורה דיי רצינית אני כבר שובר את הראש יומיים ולא מוצא פתרון העניין הוא כזה: יש לי הארדיסק חדש (רגיל, לא סאטא ולא כלום) חיברתי אותו הכנסתי דיסק של ווינדוס לכונן סידרתי בביוס שיקרא מהדיסק הדיסק עולה מתחילה ההתקנה ביקשתי לפרמט את ההארדיסק פירמוט מלא אז הוא מפרמט ואז מתחילה העתקת הקבצים כל הקבצים מועתקים ואין שום בעיות ואז מגיע השלב שהמחשב צריך לעשות ריבוט הוא עושה ריבוט למחשב עולה המסך שכתוב כזה יפה ווינדוס אקספי ואז הוא טוען כזה קצת ופותח לי מסך כחלחל שכזה וזהו שם הוא נתקע אין שום הודעה על המסך שום כתובת מסך ריק לחלוטין בצבע תכלכל אני ממש מרגיש כבר חסר אונים במיוחד לאחר שנסיון התקנה דומה כבר הצליח לדפוק לי הארדיסק של 40 ג'יגה אחר שהיה לי (גם שם הגעתי…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  14. יש לי תקלה מעצבנת בXP

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by matan13,

התקנתי WIN7 SP1 עם התוכנות שהייתי צריך, הרצתי Sysprep על מנת לשמור את המחשב כ Image והמחשב עולה לחלון של Setup is starting services ואז מתקבלת הודעת שגיאה: Windows Could not finish configurating the System. To attempt to resume configuration, restart the computer. ניסתי לבדוק את מהות התקלה ולא מצאתי פתרון. התקנתי win7 ללא SP1 עם שאר התוכנות, עדיין אותה הבעיה. גם ניסתי התקנת דרייברים מאתר היצרן ועדיין לא תקין. כיצד ניתן לפתור את הנושא ושכפל מכונות בצורה תקינה ? גם פיתרון של newSID יכול לתת פתרון טוב במקום, איך הבנתי שאין כלי מתאים ל-WIN7. אשמח לעזרתכם.

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by ISR Soldier,

לוח אם Asrock Z77 Pro4 גרסת ביוס לפני עדכון 1.4 גרסת ביוס לאחר עדכון 1.5 לאחר עדכון הביוס דרך ה win7 חזרתי לביוס בכדי לשנות הגד' HDD ל IDE ו BOOT. הביוס עלה כרגיל (מהר מאוד) ולאחר השינוי קיבלתי את ההודעה Missing NTDLR... חזרתי לביוס ושיניתי את ה HDD הראשי לאחר (לא זוכר איזה מהם הוא עם OS) קיבלתי בוט לופ. העלתי CD WIN7 וביצעתי Startup repair בסוף התהליך קיבלתי הודעה שאין מה לתקן. ניתקתי 2 HDD מהלוח, וחיברתי כל פעם אחד, משום מה לאחר שחיברתי שוב את כולם רק אחד מזוהה (כמובן שאין על אף אחד מהם ג'מפר) עוד דבר מוזר שקרה, לביוס לוקח חצי דקה לעלות ולפעמים בכלל לא עולה עד לניתוק HDD אחד. ביצעתי איפוס לביוס, לא עזר. עצות יתקבלו בשמחה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום ניסיתי להתקין בדיסק און קי עם כמה תוכנות ללא הצלחה את מערכת הפעלה XP כדי להתקין משם במחשב נייד ללא כונן CDROM. ניסיתי אם תוכנה בשם ULTRAISO,עשיתי בדיוק מה שצריך אך במחשב הנייד שאני מעלה דרך הUSB עם דיסק און קי אני מקבל הודעת שגיאה שחסר קובץ TXTSETUP.SIF,בדקתי את זה במחשב נייח ואותה הודעת שגיאה מופיעה ,לעמת זאת,את אותו הדיסק שמנו במחשב אחר וזה עבד. התקלה חוזרת על עצמה גם בתוכנות אחרות כמו unetbootin של לינוקס,ו WIN TO FLASH ועוד. אני מאוד סקרן לדעת מה קורה פה?

18. התקנתי WIN7 חדש על מחשב שלי לאחר שהיה נמאס לי מהבעיות של הישן ... ובאופן מוזר, כול פעם אחרי שאני מתקין את הווינדוס, מתקין חלק מהדרייבים ומחכה ומדליק המחשב נתקע על השולחן עבודה בלי עכבר, רק התמונת רקע ובלי אפשרות לעשות כלום ... חשוב לציין שמדובר בגרסה מקורית ... תודה !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by מאיה גרינברג,

המחשב היה על שומר מסך שחזרתי למחשב עשיתי התחל וכל הסימנים והתפריטים נהיו בצבע שחור ונעלמו המסך ניהיה שחור נמרח הכול ... ביטלתי את השומר מסך וזה נפסק .. למה זה קורה ?

20. לא יודע מה בדיוק גרם לזה אבל המצב הוא כזה ברגע שאני מנסה לפתוח את אחד ההרדיסקים מהחלון של my computer כוננים C: וD: הוא זורק אותי לחלון של Open with במקום להכנס עליהם. בבחירה אין שום אופציה לבחור את האופציה של ןwindows explorer או בכלל לבחור את האופציה של "always use the selected program to open those types of files" (מואפר) פתיחה ע"י IE תכניס אותי לכונן. או כתיבה ידנית של בC:\ או D:\ תעבוד גם כן. כל שאר התיקיות עובדות בצורה רגילה וכמו כן פתיחה של כוננים אחרים (CD או דיסק און קיי) XP SP3 מעודכן על gigabyte 566U

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני עובד בסביבת windows xp pro sp2 (+ תמיכה בעברית) ועד לימים האחרונים צפיתי בדפי web באמצעות אקספלורר 6 sp2 (הודעה זו נכתבה תוך שימוש ב'שועל', להלן ההסבר). ביממה האחרונה גיליתי שמסיבה לא ברורה איני יכול להקליד טככס עברי בשדות טכסט (כדוגמת זה שבו רשומה הודעה זו, מנועי חיפוש וכיו"ב) בדפים שנפתחו באקפלורר. כל מקש נותן לי פתאום תו אחר לגמרי מזה שהוא אמור לתת. בדיקה של עורכי טכסט שונים (word, notepad, וכו') הראתה כי הם פועלים כשורה וכך גם שימוש בדפדפנים חליפיים כדוגמת אופרה וה'שועל'. לא נמצא כל שינוי בהגדרות איזור ושפה ובדיקה מקיפה של וירוסים לא העלתה דבר. גם נסיון לשנות הגדרות תצוגה של האקספלורר לא ביטל את התופעה. יש למישהו הסבר לגבי מקור התקלה וכידצ ניתן לתקנה (…

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by ofer,

נתקלתי בתקלה מוזרה בחלונות 200 פרו פתאום ללא סיבה הכל עולה יפה אך כל האיקונים על המסך להוציא הקבועיפ של מיקרוסופט אינם בתוכניות נעלמו רוב התוכנות (הן נמצאות פיסית ) ניסיון להפעיל תוכנות מלמד שכאילו נמחקו מהרגסטרי וכאילו הרגסטרי הלך לאחור או שונה גם דק וטסון עולה מידי פעם המחשב מוגן באנטיוירוס פייאר וול ואנטי מרגלים למה ? איך מתגוננים מזה ?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by idang,

שלום, הבעיה: אני עובד הרבה עם ה-WORD ובזמן כתיבת מסמך WORD אני לא יכול לשנות שפה בעזרת צירוף המקשים במקלדת ALT + SHIFT. שמתי לב שגם ב- NOTEPAD או WORDPAD ישנה אותה בעיה. מה שכן, ב- Start-RUN אני יכול לעשות החלפה בזמן הקלדה כנ"ל לגבי תוכנות אחרות (ECXEL, IE7 ...... ) הפעולות שעשיתי: בדקתי באזור שפות שאכן קימות מקלדות בעברית ואנגלית החלפתי אפילו מקלדת אבל לא עזר. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לנקודה אחרת אך לא עזר. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש רק את ה- WORD אך לא עזר. ניסיתי להסיר את כל חבילת האופיס ולהתקין מחדש אך לא עזר. עשיתי Windows Update אך לא עזר. עשיתי REPAIR לכל ה- WINDOWS עם דיסק התקנה …

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by BeNDeR,

אוקי לא יודע איך אבל פתאום נהיו למחשב שלי כמה בעיות מוזות : א. ישנן כמה תוכנות לדוגמא Winamp בעיקר ועוד כמה דברים שפתאום עושים לי את חלון התקלה של WINDOWS ומודעים לי לסגור את התוכנה מש לאחר מכן אחרי שאני לוחץ על Dont sent מופיע עוד חלון תקלה אבל הפעם של Debugger וגם מודיע לי על תקלה וגם אז עם לחצן של Sent / Dont sent ! ב. פתאום הפעלה של תוכנות וכמה אפליקציות פשוטות כמו Internet Explorer וכ"ו מופעלות ב Delay מוזר וגם כן שאני סוגר אותם !! אם למישהו יש רעיון אז אני ישמח לדעת ! : ) עוד בנוסף אני משתמש ב XP !

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.