Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
פשוט אצלי זה לוקח מלא זמן. הוא מעלה את ה-WIN XP רק אחרי 13-14 פסים כאלו... זה הכי איטי שראיתי וזה מוזר מאוד כי יש לי Athlon XP 1600 ואפילו בפנטיום 800 שיש אצלי זה יותר מהר... אצל חבר שלי שיש לו פנטיום 4 1600 או 1700 זה לוקח 5-6 פסים... משהו לא בסדר לפי דעתי. גם ה-Taskbar תמיד כותב שה-CPU Usage מאוד גבוה - ממוצע של 90 בערך...
-
- 46 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
היה לי DUAL BOOT בין שתי המערכות האלה, ועקב בעיה בXP נאלצתי להתקין אותו מחדש, לא באותה מחיצה בה הוא היה מותקן, אלא באותה מחיצה בה מותקן ה98 (מחיצה C). אחרי שהתקנתי, הXP עבד, אבל בתפריט אתחול הופיע פעמיים XP וגם כשתיקנתי את ההפניות בBOOT.INI חלונות 98 עדיין לא עולה. הוא פשוט מאתחל אחרי שמנסים... אני אשמח לעצה. אולי לערוך את הBOOT.INI בצורה מסוימת? אם יש למישהו מערכת מקונפגת דומה, אני אשמח אם הוא/היא ישימו כאן את תוכן הBOOT.INI שלהם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה אם מפרמטים את המחשב ורוצים להתקין את ה xp שוב? או מחליפים חומרה .. האם זה נכון שאפשר להחליף עד 5 פעמים? ואם יש לי 3 מחשבים בבית אני צריך 3 רשיונות שונים? :
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר כמה חודשי עבודה על המערכת(למי שיש...), מה אתם חושבים עליה? מה החסרונות והיתרונות שלה על פני מערכות הפעלה אחרות?(WIN 9X, WIN ME, לינוקס וכו') מה אתם במיוחד אוהבים במערכת, ומה אתם הכי שונאים?
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הקיצר אני רוצה פירמוט למערכת הזאת, ואני רוצה להתקין עותק נקי וחדש. הבעיה היא שהפכתי את המערכת קבצים לNTFS ואני לא יכול מדוס להשמיד אותה, ותמיד שאני מנסה להתקין מערכת חדשה אין פירמוט, יש רק בחירת מחיצה. אם מישהו מכיר דרך שבה אוכל להסיר את 2000 לחלוטין, אנא שיעזור לי. בתודה אחיי לפלפי המחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו יודע מה אומר ERROR 102 ב Event Viewer של ה XP הוא מגיע עם ניתוק של המחשב (HARD RESET ) אין לי מצב מסוים שזה קורה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם עם עלית חלונות 98 מהדורה שניה מתקבלת ההודעה מבטלים אותה והמערכת עובדת בסדר מה זה ואיך מסירים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי מחדש את ה - WINXP כולל עברית יש לי בעיה באקספולר כשאני ממלא נתונים במנועי חיפוש וכד' במקום עברית מופעים סימנים שונים בנוסף אחת השורות בלחצן הימני של העכבר מופיעה בג'יבריש (השורה של ההורדה של פלשגט) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי וינדוס 98 מותקן על הארדיסק אחד, ווינדוס 2000 על כונן שני אחר, ויש בינהם דיואל בוט. אם אני אוציא את הכונן עם הוינדוס 98, אני יצליח להעלות את ה-2000 על הכונן המשני האחר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היו 2 מערכות הפעלה על המחשב. על כונן C את 98SE על כונן D את WINXP PRO עשיתי פורמט ל D וכבר אין לי את ה XP. אבל עדיין נשאר התפריט בהעלאת המחשב אם אני רוצה לבחור ב 98 או XP וזה מעצבן.... :'( מישהו יודע איך אני מעיף את זה ועושה שזה יהיה נורמאלי כמו לפני שהיה לי את ה XP ( פשוט שיעלה אוטומאטית ל 98 ) תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Win 98 sec Win ME Win 2000 כולם עובדים מעולה ! המחשב שלי הוא p2 - 4oo mhz 192 ram voodoo 3 3000 ( im feeling ashame for this vibra 128 MOTOROLA 56K MODEM
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=4330
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את את הדרייברים של המודם ב2K ניסיתי להשתמש בדרייברים אחרים שהיו על אותו הדיסק אך ללא הועיל. המודם עובד בוודאות על Win 2K , הוא של חבר שלי. ניסיתי גם מודם אחר אבל הבעיה עומדת בעינה. ההודעה שאני מקבל בחלון של המודם היא: This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) המודם הראשון הוא pine ess56T-Pi השני הוא מודם AMR שעובד עם דרייברים של PCtel או של SmartLink הושיעני! בתודה מראש, הרכיב
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
התקנתי את המשחק המקורי :o והכל היה בסדר ואז הרצתי את המשחק והוא אומר שהדיסק לא בפנים (והוא כן) וזה ככה בשני הcd rom-ים מה לעשות? ??? נ.ב וזה גם בדיסקים מקוריים אחרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד:AMD ATHLON XP 1800+ (1533MHZ) כרטיס מסך:NVIDIA Geforce MX400 64MB זכרון:256DDR כונן קשיח:WD 40MB לוח אם:GIGABYTE+sound כאשר קיבלתי את המחשב התקנתי Windows XP Professional ואחרי ההתקנה של הכל (דרייברים,קול,מודם,לוח-אם) ל-Windows לוקח יותר מדקה לעלות??? אני לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת,יש לי מחשב חזק שאמור לעלות נתונים בצורה מהירה ולוקח לי ממש הרבה זמן! מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לסדר אותה????
-
לפני...הרבה מאוד זמן התקנתי win98se ואח"כ 2000pro. אח"כ כל פעם שאיתחלתי את המחשב היה את התפריט הזה לבחור איזו מערכת הפעלה רוצים...וכשבחרתי ב2000 הוא רצה לסיים התקנה, הגדרתי כל מה שצריך, הוא ביקש לאתחל, אבל אחרי האיתחול זה שוב פעם קרה ובעצם ההתקנה אף פעם לא סיימה את עצמה...או כן אבל התחילה מחדש, לא יודעת! קיצר, לא היה עוד מה לעשות, התעצבנתי ומחקתי בברוטליות את התיקייה של ה2000 (שהיה מותקן על כונן אחר) דרך ה98. עכשיו כל פעם שמאתחלים נשאר התפריט המעצבן הזה...אז התקנתי system commander 2000 אבל עדיין ה2000 מופיע בתפריט... מישהו יכול לעזור לי להעיף אותו ומחוק אותו אחת ולתמיד? (בלי לפרמט?) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, אין איפה להגדיר את הסיסמא. חיפשתי ב קבצי הלפ במחשב והיה כתוב שם שווינדוס משתמש בסיסמא של המשתמש שלי, ומכיון שאני לא בשום רשת ואין לי סיסמא בכניסה למחשב אז גם הסיסמא של השומר מסך היא כלום. בשביל מה ביל? להרגיז? אני מניח שלא אבל מישהו יודע איך אפשר לעקוף את זה?
-
כשאני לוחץ על start צריך להיפתח תפריט עם כל הנתונים כיבוי הפעלה תוכניות וכו'... הכל טוב ויפה אבל התפריט נהיה לי שקוף!!! אני רואה את המסגרת הכללית אבל לא מה שיש בפנים.... יש לי תימס אבל ללא קשר לשקיפות....החלפתי ועדין לא עזר.... יש למישהו פיתרון? תודה מראש, אלעד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אולי זה נשמע שאלה מטומטמת אבל אני חייב לדעת. יש לי win xp איפה יוצרים דיסקט הפעלה ??
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קורה לי ב-2 מחשבים שונים בבית, עם מסכים שונים (MAG,SAMSUNG) , ב-2 מערכות הפעלה שונות (ME,XP): אחרי שחוזרים ממצב שהשומר מסך עבד - המסך מתכווץ 2 מ"מ (מעט אבל מעצבן!) גם מלמעלה וגם מלמטה, ולסירוגין "תופס רוחב" : מתפרס ימינה ושמאלה 2 מ"מ. ז"א צריך כל פעם מחדש לשחק עם ההגדרות של המסך, אבל שהמסך נכבה ונדלק מחדש (בכיבוי המחשב למשל) , אז ההגדרות ה"חדשות" לא טובות - כי זה שונה מהמצב הנורמלי. אני מקווה שהבנתם... : יש מישהו שזה גם קורה לו? מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקנתי לינוקס , לא מצא חן בעיני ולא הסתדרתי אז הלכתי ל pration magic ועשיתי delete על החלק של לינוקס ועשיתי restart וכשנכנסתי לwindows ראיתי שלא השתנה כלום ושעדיין 3 הג'יגה שהשארתי לא זזו ויש לי בהארדיסק רק 35 ג'יגה במקום 38 איך מסדרים את זה? וגם איך אני עושה שאני לא אראה את לינוקס בהתחלה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-