Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היום הדלקתי תמחשב של אחותי שעד הניום עבד כרגיל, וכשהוא נלק והוינדוס XP עלה, הייתה בעייה עם הסאונג אשר החליט לא לעבוד, כלומר הדרייברים מותקנים כמו שצריך אבל כל תוכנת ניגון לא מוכנה לנגן מוזיקה, כמו כן כל שיתופי הכונן נעלמו, וה--THEM השתגע לגמרי, מה זה קרה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנה חדשה של win2k, ולוקח לו לעלות יותר מדי זמן, הוא ממש לא עושה כלום 30 שניות ואז ממשיך, אם מישהו יודע מה לעשות שיגיד.. חבל שאין msconfig ב win2k, אולי שם אפשר היה לעשות משהו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איכשהו הצליח להתנחל לי במחשב איזה וירוס למרות שהיה מותקן לי אנטי וירוס (NORTON 2002) לאט לאט כדרכם של ווירוסים הוא מכרסם לי בכל המערכות (את XP אני כבר לא יכול להעלות) ההודעה: norton anti virus detected a virus on your computer object name: .../sys32/winlogon.exe virus name: W32.elkern.4926 action taken: UNABLE TO REPAIR THIS FILE! ניגשתי לאתר של SYMANTEC ושם הורדתי כלי שעיודו לטפל בווירוס זה ע"י מחיקתו הבעיה היא שהקבצים הנגועים הם קבצי מערכת (SVCHOST וSERVICES) בגלל זה כל פעם שאני מפעיל את היישום (במצב בטוח כדרוש) המחשב עושה REBOOT לכן ניסיתי להתקין מחדש את ווינדוס 2000 בידיעה מוחלטת שידבק שוב אך בתקווה שאולי יש סיכוי שהפעם אני יספיק להתקין את האנטי וירוס לפני או שמישהו מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי XP והוא בקושי זז (תראו מפרט) אז החלטתי להתקין מערכת אחרת השאלה איזה WIN98SE או WIN2K PRO עוד שאלה: האם WIN2K ירוץ יותר טוב מהXP?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאן הם יכלו להעלם? (אני יודע שזה לא תוכנות שהתקנתי, ולא cahce של אינטרנט) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי! התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS XP PRO , ורוב הדברים נראים טוב... אבל לא ידעתי בקשר לעובדה שאין יותר DOS ב XP. נראה שאין כמעט שום תמיכה לאפליקציות DOS : 1) שאני מנסה להריץ משחקים ישנים של פלטפורמת DOS, הם עובדים לאט בצורה מחרידה. לשם השוואה בחלונות 98 הם עבדו בצורה טובה מאד. 2) חלק ממשחקי ה DOS מציגים את הודעת השגיאה הבאה: ntvdm cpu has encountered an unhandled exception . ניסיתי למצוא עזרה על זה באתר של מייקרוסופט, אבל נראה לי שהם מתעלמים מהבעיה. בדקתי את הקבצים autoexec.nt ו config.nt ולא מצאתי משהו חריג. 3) התוכנות על בסיס DOS שאמורות להציג פונטים עבריים רגילים מציגות ג"יבריש. אם למישהו יש רעיון לגבי לפחות אחת מהבעיות האלה, אודה לו מאד על כל עזרה, כי יש תוכנות DOS שא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה להתקין על כונן אחד ווינדוז 98 ועל השני XP... עכשיו אם אני ארצה לפרמט את הכונן של ה- XP אחרי הפירמוט אני יוכל להעלות את 98 ??? או שגם אותו אני אצטרך לפרמט.... מה לעשות ? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות במחשב XP ,2000 ואני רוצה למחוק את ה2000 בלי לפגוע בXP אני לא התקנתי את השטות הזאת אז אני לא יודע יותר מדי מה עשו שם "מתנה" מבן דוד
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מקבל מחר/מחרתיים מעבד, לוח וזכרון חדש. לפרמט את ההרד דיסק או לא?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל קבצים עם סימיות JPEG ואני לא מצליח לפתוח אותם! אני לוחץ דאבל קליק ולא קורה כלום! מה דפוק כאן???
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מה יותר כדאי להתקין... ולמה ? מה יותר טוב באחד שאין בשני ? XP HOME או XP PRO ??
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני ממש לא יודע איך להסביר את זה אבל היה לי עכבר ביציאת COM טוב העכבר עשה את שלו והחלפתי עכבר ליצאית PS2 עכשיו רק החלפתי את העכבר משהמערכת עלתה באיזה דקה עכשיו המערכת שלי עולה ב10 שניות! אני רק לוחץ על הלחצן POWER ON ואפילו זה לא מראה קו אחד הוא מגיע לחצי קו ואני רואה את המערכת עולה!!! בדקתי לוקח משאני לוחץ על הPOWER ON 10-15 שניות עד שWINDOWS XP PRO עולה והכל פעיל!!!!!! אני לא יודע איך להסביר את זה אבל למי איכפת 10 שניות!!!!!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכיבוי בחלונות הוא רושם לי שהוא מכבה את המחשב ושום דבר לא זז והוא נשאר דלוק . מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב איך שהוא מעלה את המחשב אחרי הסקאן דיסק של הXP הוא נותן מסך כחול כאלה(של השגיאות אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר) ועושה ריסטר ישר הבעיה היא שאני לא יכול לראות מה רשום שם ככה שאני לא יודע איך לסדר את זה... בדקתי את הזכרונות 64X2 כל אחד לבד על הסלוט הראשון ובשניהם הבעיה חוזרת... מה עוד אני יכול לבדוק??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העים יש sfc בwindows xp כמו בwindows 98 ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. איך אני יכול לבטל ב xp את החלון המעצבן שקופץ כשאני מכניס סי די? 2. יכול להיות שאני ימטרך לפרמט אז: p.3 450 250 mb sdram 40 gb win xp או win 2000???????????????????????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון המערכת נפלה (מסך כחול-->אתחול) מס' פעמים, בגלל שגיאה בקובץ Classpnp.SYS . חיפשתי באתר התמיכה של מיקרוסופט, אך לא מצאתי מענה בקשר לקובץ הנ"ל. אני לא זוכר מה התקנתי/דרייברים בשבוע האחרון. מה עושים? למישהו זה קרה? : עריכה: מצאתי בתמיכה שלהם סימפטום דומה, אבל מתייחסים שם ל-WIN2000. נבדוק...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שמישהו שאל את זה פעם אבל שכחתי ולא מצאתי בחיפוש... :-\ אז START<RUN ומה כותבים אז?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום , האם יש קבצים ש-win xp מיצר שמעמיסים על המחשב ואפשר למחוק ?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין אצל אחותי במחשב (מערכת הפעלה בכותרת) את "אתה חושב שאתה חכם", אך מופיעה לי הודעה (בתרגום מאנגלית) שאיני יכול להפעיל את אפילקציית?(מילה שאני המצאתי, אפילקציה בסמיכות ) הVB5 משום שלא התקנתי את הService Pack האחרון לWindows NT שלי... לWin XP עוד לא יצא סרביס פאק, וגם לא נראה לי שזה מה שיפתור את הבעיה... אנא עיזרו לי למלא את הזמן הפנוי של אחותי באפילקציית VB5, וכתבו מה אוכל לעשות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוננים בחשב שלי אינם מאתחלים דיסקים באופן אוטומטי , עד כדי כך שאפילו לפרמט או להתקין את WINDOWS מחדש בלתי אפשרי. אשמח לשמוע הצעות לפיתרון
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-