עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Goat17,

שלום לכולם! מישהו מכיר אולי איזושהי תוכנה שמאפשרת לשחזר את הסיסמה של משתמש WINDOWS7, מצאתי כמה תוכנות שיודעות לאפס את הסיסמה ע"י דיסק איתחול אבל לא מצאתי שום דבר שיודע רק לגלות את הסיסמה בלי לבצע בה שינויים וחשוב לי שהסיסמה לא תשתנה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by mb512,

שלום לכולם במחשב הנייד שרשמתי עליו הודעה קודמת יש לי בעיה (אני יכול או לפרמט או לפתור את הבעיה הזו) אני לא יכול להכנס למחשב בגלל סיסמא ששמתי שמה גם לאדימנסטטור יש סיסמא אז ככה שהיא אפשר לפרוץ את זה למישהו מכיר איזה דרך לפרוץ את זה ולהכנס למחשב ? אין לי כונן סידי אז אולי אפשר לעשות את זה דרך ה floppy ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by dyn,

שלום, יש לי בבית מחשב נייד עם WINDOWS 7 HOME ואני לא זוכר את הסיסמא של המשתמש שלו.. אני יודע שאפשר לשחזר/ לאפס את הסיסמא אבל בכל דרך מקובלת אני לא מצליח... אני לא רוצה לפרמט את המחשב כי יש לי דברים חשובים עליו.. יש דרך לאפס את הסיסמא דרך קבצי SAM או משהו כזה לא? משהו בקצרה יכול להסביר לי איך אני עושה את זה..? זה די דחוף... המון תודה, בן.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  4. היי! מישהו מכיר אולי דרך לבצע זאת? יש לי בעבודה פקידה ששכחה את הסיסמא שלה. המון תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by yanivs20,

שלום, בטעות קשה שלי מחקתי בטעות את הסל מיחזור (הרגל מגונה מהאקס פי עם קליק ימני ולחיצה על מיקום ספציפי בתפריט שעולה ). כיצד מחזירים אותו לשולחן עבודה? ובכללי איך מוסיפים גם את "מיקומי הרשת שלי" (או הדבר המקביל החדש בויסטה) הערה: מדובר על windows vista home basic

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  6. Started by SPONER,

אתמול הכנסתי את המחשב למצב שינה , לא הדלקתי אותו עד השעה 8 בערב(היום) הערתי אותו ממצב שינה , ישר היה מסך של קריסה (משהו של המחשב הניייד) הוא הופעל מחדש אוטומטית , ואז היתה לי הודעת שגיאה שהיתה קשורה לפתקים הנדבקים , לחצתי אישור/ביטול (לא זוכר במדוייק) וכל הפתקים הנדבקים נעלמו .. נכנסתי למחשב-פתקים ולחצתי על הפתקים ונפתחו לי 4 פתקים מתוך 5 דווקא החמישי שהיה עמוס במלל והכי חשוב בשבילי , נעלם . אני רוצה לשחזר אותו : נסתי לעשות כמו שכתוב כאן : https://social.technet.microsoft.com/Forums/he-IL/d61b7c02-d688-4969-9048-caddfdabd491/-?forum=windowshomeusershe ולא יודע סמנתי את כל הטקסט (כולו סוג של מספרים וג'בריש באנגלית) בחרתי בscript עברית וזה לא עשה כלום. תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ranyr,

שלום יש לי win7 נעלמו לי כל הפתקים הדביקים משולחן העבודה ישר רצתי ל %AppData%\Microsoft\Sticky Notes\ כדי לנסות להוציא משם את הפתקים שלי את מה שהיה כתוב באנגלית הצלחתי למצוא בין כל הג'יבריש אבל מה שהיה כתוב לי בעברית נעלם או הפוך לגיבריש בעצמו למישהו יש פיתרון??

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. לפני כמה זמן התקנתי netlimiter והסרתי רגיל עשיתי ריסטרט למחשב וחיבור שלי היה מוגבל (not connectivity) לא ידעתי מה לעשות בהתחלה התקשרתי לHOT לכבלים אבל ניתקתי עשיתי כמה סריקות של מפתחות רג'יסטרי לא נחוצים וקבצים לא נחוצים עשיתי ריסטרט והאינטרנט עובד אבל מדי פעם אני מקבל lowid באמיול וזה לא בגלל הfirewall רציתי לדעת אם אני יכול לוודא שהכל תקין מבחינת החיבור לאינרנט :-\

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. Started by Double_N,

בעת שהתקנתי מערכת הפעלה נוספת , לינוקס, בטעות מחקתי מספר קבצי מערכת בווינדוס. אופציית "שחזור מערכת" לא הצליחה לעזור לי, אבל בעזרת הדיסק של ווינדוס הצלחתי לגרום לו לעבוד, אבל הבעיה העיקרית היא שאין סאונד. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול, וזה לא עוזר, כנראה שזה בגלל קבצי המערכת שנמחקו... מישהו יודע איך לשחזר את הקבצים האלה \ לסדר את הקול ? בתודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by ofer_mat,

משהוא יודע כך לשחזר קבצים ב XP ( לא בסל מחזור....) האם יש במערכת ההפעלה הזו תוכנה לשחזור קבצים.....

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by benfree,

שלום לכולם, איך אני מחזיר קבצים שנמחקו מהדיסק און קי? מחקתי את זה ללא העברה לסל המיחזור (SHIFT+DEL). יש לי ווינדוס XP.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  12. Started by ModChiP,

יש לי מחשב של לנובו עם וינדוס 8. הדיסק בקשיח נדפק כליל ואני אחליף אותו בחדש, איך אני משחזר את הקוד מוצר של וינדוס 8 ומאיפה אני מוריד את ההתקנה? מבחינתי גם וינדוס 10 אפשרי. אני רוצה שהמחשב ישאר חוקי, אז בלי פתרונות לא חוקיים בבקשה. תודה!

13. Started by atomic rooster,

אהלן. לצורך התקנת Oracle Forms נתבקשתי לשנות Path מסוים בLocal Machine. במקום להוסיף לו את הPath החדש בהמשך לPATH הקיים,מחקתי את הPATH הקיים. השאלה שלי היא איך ניתן ךשחזר את הPATH הקודם. תודה מראש.

14. Started by u_o,

אני לא יכול להיכנס למערכת ההפעלה WINDOWS אני כרגע ב VISTA הבעיה בWINDOWS מופיע לי מסך כחול עם הודעה לוקל לייסנס משין נראה לי אני מתאר לעצמי שהבעיה ברג'יסטרי גם בגלל שכתוב חח קיצר אני רוצה להחליף את הרג'יסטרי בקובץ גיבוי שנמצא בוינדאוס רק שכחתי איפה הוא ושכחתי איפה לשים אותו יש תשובה ?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Dman86,

שלום רב, שחקתי קצת עם התקייה של ה FONTS בויסטה שלי. רציתי להעביר את הפונטים שיש לי מהמחשב הנייח (XP) למחשב הנייד (VISTA). וזה קצת התחרבש....יש דרך לשחזר את התיקייה המקורית? בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by aviran_n,

חבר שלי שכח את הססמא של הXP שלו, חשבתי על להיכנס ממשתמש אחר ופשוט "להסיר" את הססמא מהמשתמש הראשי, אבל המשתמש היחיד במחשב הוא האדמיניסטרטור ואין לי אפשרות להסיר את הססמא במחשב שלו. המחשב שלו פה אצלי ככה שיש את האופציה לחבר את הדיסק הקשיח שלו אצלי אם זה יתן משהו. אשמח אם תתנו כאן רעיונות/דרים להיפטר מהצורך בססמא הזאת ללא פרמוט שימחק את המידע מהדיסק. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  17. שחכתי את הסיסמא בויסטה מה ניתן, לעזאזל , לעשות? אני כבר משתגע תעזרו לחבר בצרה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  18. יש לי אקס פי פרו ואני אל מצליח להיכנס אליו בגלל שאני לא זוכר את הסיסמת כניסה יש איזה קומבינה לעקוף את זה?? תודה..

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  19. היי אנשים חייב את עזרתכם יש לי 2 מחשבים בבית ...לאחד מהם עשיתי סיסמא למנהל מחשב שאני פתאום לא זוכר אותה... מה עושים עכשיו איך אני עוקף מאפס או משיג את הסיסמא ?? יש לי ERD אבל אין לי מושג מה לעשות איתו..... תודה מראש ...מקווה שתעזרו...

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום. לצערי הרב שחכתי את הסיסמה שלי בווינדוס... אני יכול להיכנס לחשבון אחר, אבל זהו חשבון מוגבל ולא ה-admin ... ניסיתי כבר להיכנס במצב בטוח אך הוא עוד פעם מבקש סיסמה... בבקשה אנשים תעזרו לי! אני לא רוצה לפרט את המחשב!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  21. מקווה שהבנתם את השאלה...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by mickycohen,

חבריםשהמחשב עולה לי אני צריך להקיש סיסמא ושחכתי אותה מה עושים יש לזה פתרון המחשב לא מכניס אותי תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  23. עבדכם הנאמן מצא משהו שמוכן למכור לו את ה WINDOWS OEM בזול (לפי הידוע לא השתמש בו קודם) קנה עבדכם הנאמן אשר מודע לחוק את ה WINDOWS בסך של 200 שקלים חדשים ... כדי לוודא שהכן המוצא טוב היתקין אותו במחשב ב HD שמשני שלו ... כאשר ראה שאקטיבציה חוקית ..רצה להכניס אותו ל HD הראשי במקום ה WINDOWS 2000 שכבר לא משהו כבר .. לכן עשה ועשה אקטיבציה כצפוי לא עבדה (HD אחר..) לכן היתקשר לתמיכה ... נתן את המספרים שדרשו .. לבסוף המענה רצה לשאול אותי מספר שאלות ... שאל עם קניתי את ה מערכת יחד עם המחשב ...ניתק עבדכם הנאמן את הטלפון בשיקשוק ברכים כמו פושע גדול ... וברגע זה הזמין VISATA 64 ב 640 שקל ...גם OEM למחשב חדש ... בקיצור : 1) אני פחדן 2) מפחד מהכול 3) אין מה לעשות ....גם …

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by Tomerb1,

שלום לכולם.. שמתי לב שתמיד שטח מהדיסק פשוט נעלם וחוזר... אני מדליק את המחשב ובכונן C יש לי 52 ג'יגה פנוי [מתוך 116] ואז אני הולך אחרי חצי שעה יש לי 40.... [ולא הורדתי כלום!!!] אני עובד על ויסטה. מה זה יכול להיות? תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ybe,

התקנתי את המחשב מחדש ואני מעונין לחלק את הכונן הקשיח לשניים.חלק אחד עבור מערכת ההפעלה ודרייברים בלבד וחלק שני עבור כל השאר. גודל מערכת ההפעלה win xp pro כ-2G , חשבתי להקצות לכונן C כ-3G .ואז קראתי שצריך להשאיר ל-swap file שטח זכרון השווה בגודלו ל-3 פעמים הזכרון הפנימי, כלומר כ-1.5G . האם אכן זהו שטח הזכרון הנדרש?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.