עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lidor_abo,

חברה התמונות שהייתי פותח באקספי אני פותח אותם בויסטה והם נראות לי מטושטשות במסך מלא...וגם לוקח קצת זמן עד שהוא עובר למסך מלא ?תודה לעוזרים lidor_Abo

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by assafcohen1,

התקנתי קספרסקי 7.0 שהעיף לי המון וירוסים מהמחשב. עכשיו כשאני מנסה להסיר אותו וזה מגיע ל windows installer זה נותן לי שגיאה :\ עכשיו כל מה שמשתמש באינסטולר הזה (כמו כל תוכנה בעולם) זה מציג לי שגיאה וסוגר את הישום זה שגיאת: msiExec.exe איך אני מסדר את הגיאה הזאת אני ממש מתחרפן :'( הנה צילום של המסך: http://img236.imageshack.us/img236/77/errorba2.jpg

3. Started by Tzox,

היי, לא מזמן מחקתי בטעות הקיצור לשולחן עבודה שהיה לי ליד ההתחל. אז הלכתי לתיקיה של ווינדאוס, עשיתי קיצור דרך לאיקון של Desktop והחזרתי את זה לשורה הקטנה שליד ההתחל. הבעיה היא שעכשיו כשאני לוחץ על האיקון זה לא יורד לי לשולחן העבודה, כמו שהיה עד עכשיו, אלא פותח לי את שולחן העבודה בחלון חדש. איך אני עושה את זה כקיצור הדרך לשולחן העבודה ישלח אותי אליו? (ימעזר את כל החלונות הפתוחים). תודה מראש.

4. הבעיה מתחילה עוד בהתחלה כשמערכת ההפעלה עלתה, ישר התהליך הזה (מתוך עוד כמה נוספים עם שם דומה) תוקע את המחשב ע"י שימוש בכל כוח המעבד. אחרי 5 דקות הוא "נרגע" והשימוש במעבד יורד ל0, אך עם הזמן הוא כל הזמן קופץ ותוקע שוב את המחשב. כשאני סוגר את התהליך המחשב עובד מצויין חוץ מהעובדה שהוא לא מזהה יותר את כרטיס הכל ואין אפשרות לשמוע יותר בשום תוכנה - כנראה שהתהליך קשור איכשהו לדרייבר של הכרטיס הקול. מה לעשות? איך אני פותר את הבעיה, אני על סף ייאוש, השימוש במחשב הופך לסיוט בגלל זה. נ.ב - אני טכנאי מחשבים (לא רשמי) ואני מתחזק את המחשב שלי מצויין לדעתי עם כל התוכנות הדרושות נגד וירוסים (NOD32) נגד (SPY (SPYSWEEPER, חומת אש (ZONEALARAM), ניקויי רג'סטרי (Registry Mechanic) ואי…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

I made a format yesterday, and i want to install SP2, can someone give me a direct link to the download ? BTW, it requires SP1? And what is the good way to install SP2, by the Windows Update or downloading and a manual installation? Thanks!

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by prince amir,

יש ךי בעיה עם מערכת חלונות XP PRO, כאשר מנגנים מוזיקה המחשב לרגע משתהה ועוצר וממשיך בבדיקות של המערכת אני לא מוצא שום בעיה, יש לי מעבד דורון 800 וזככרון 256 MB ואין בעיית מקום בדיסק אבל המוזיקה כל כמה שניות נפסקת כולל בכל הנגנים, מה אפשר לעשות זקוק לעזרה דחוף!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בבקשה רק מישהו שמבין בתחום ולא יגיד סתם.

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  8. המחשב שלי השתגע. שום תוכנה שצריכה גישה לרשת (דפדפנים, יוטוררנט, מירק, גוגל, סקייפ) לא הסכימה להתחבר לרשת אבל העדכון של חלונות הצליח בלי שום בעיה. אי אפשר לגלוש או לתקשר בשום צורה דרך האינטרנט. גם פיירפוקס וגם אינטרנט אקספלורר, כלום לא עבד. גרסת ה64 ביט של אקספלורר גם הצליחה להתחבר אבל את זה גיליתי רק אחרי שמצאתי את הפתרון ואני כותב ממנה עכשיו. התוכנות היו קורסות עם ההודעה: Fault Module Name: StackHash_fd00 מזה הסקתי שמדובר בבעיה בניהול רשת אצל חלונות. חקרתי טיפה בגוגל ומצאתי שהסרת נוד32 והתקנה מחדש פותרת את הבעיה. אני רק משתף את כולם בפתרון. קרה בויסטה 64 ביט עם הגרסת 64 ביט של nod32.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by pro,

היה ווינדוס ME ושהתקנתי WIN XP הכיבו של המחשב לא מתבצע אוטומטית האם יש פיתרון? ועוד שאלה האם אפשר להוריד את עמוד ה-LOGIN בהדלקת המחשב תודה! ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי מעבד i7-6700, קניתי מחשב נייח בשנת 2017 חודש פברואר. ויש לי בביוס שבב אבטחה TPM 2.0 תומך ומתאים לחלונות 11 . עשיתי בדיקה תוכנה בריאות של חלונות 11. וקיבלתי תשובה אני יכול לשדרג חלונות 11. אבל רק אני לא יודע אם מעבד מתאים לחלונות 11 חדשה. רציתי לדעת האם מעבד שלי מתאים לחלונות 11 ? הנה תמונה פרטים מעבד שלי.....

11. הנה חלקים מהכתבה כפי שפורסמה בוואלה! : מיקרוסופט הודתה אמש כי פגם חמור שהתגלה בכל הגירסאות של מערכת ההפעלה "חלונות" שהחברה ייצרה מאז שנת 1996 עלול למנוע ממשתמשים לבצע את תהליך ההצפנה - או הקידוד - המתבצע למטרות אבטחה בעת שליחת מכתבים אלקטרוניים ושימוש באתרי אינטרנט מסוימים. ענקית התוכנה הגדירה את הפגם כ"קריטי" - הדירוג החמור ביותר של החברה לפגמים - ואמרה כי משתמשים במחשבים אישיים עלולים להיות חשופים למתקפה שתנצל את הפגם בעת גלישה ברשת או בעקבות פתיחת מכתב אלקטרוני בנכתב ב- HTML מיקרוסופט המליצה לכל המשתמשים במהדורות "חלונות 98", המהדורה השנייה של "חלונות 98", "חלונות מילניום", "חלונות NT 4.0", "חלונות 2000" ו"חלונות XP", להוריד בהקדם מהאתר שלה תיקון (Patch) שהחברה פיתחה …

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by Tamir92,

קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש עם windows xp OEM אם אני צריך לעשות פירמוט על אותו מחשב אני יכול להתקין את הגרסה שוב?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  13. שלום, רכשתי היום מחשב נייד חדש של חברת HP. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה Linux SuSe 11, הייתי מודע לעניין אבל חשבתי שאסתדר עם זה. אני רוצה לעבור למערכת ההפעלה windows 7. אך כשאני מכניס את הדיסק למחשב המערכת של Linux כאילו לא נותנת לי להפעיל את קובץ ההפעלה של ההתקנה מהדיסק, כאילו המערכת מונעת ממני מלהתקין Win7. רציתי לדעת אם ישנה איזשהי דרך קלה - להסיר את מערכת ההפעלה שבאה מותקנת במחשב - Linux SuSe 11 ובמקומה להתקין את מערכת ההפעלה Windows 7. אשמח למי שיכול לעזור! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by raz002,

התקנתי ויסטה לפני כחודש והכל עובד טוב, הבעיה היא שכל הדיסקים של התוכנות הישנות שלי לא יכולות לבצע התקנה על הויסטה (בינהם גם נרו) מה אני יכול לעשות בנידון? בנוסף, גם הdisk on key שלי לא מזוהה בויסטה.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by InspectorGadget,

אני לוחץ על ריסטרט המחשב מגיע למסך שכתוב שמערכת ווינדוז יוצאת.. משהו כזה... וזהו... הוא נתקע.. הוא לא עושה ריסטרט איך לפתור את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  16. Started by maverick,

יש לי בעיה בהתקנה של XP בהתקנה נקייה: השלב ההתחלתי של העתקת הקבצים לדיסק הקשיח (למרות שהם מועתקים מהדיסק הקשיח עצמו) לוקח כשעתיים. בחיים לא ראיתי דבר כזה. לאחר שסןף סוף הוא מעתיק את הקבצים אז ההתקנה רצה בקצב טוב. יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 עם דיסק קשיח במהירות 7200. מישהו נתקל בבעיה כזו?

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. איך אני מבטל את זה? הדפדן הוא אינטרנט אקספלורר 7.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by jitz,

יש לי שאלה לגבי "ניהול הביצועים" של Windows XP - נכנסתי לכל מני Tweaking Guides (חלקם התפרסמו כאן)... והופתעתי כשראיתי שבכמה מהם ממליצים לעשות משהו, ובשני לגמרי את ההיפך. השאלה שלי היא לגבי הגדרות ה- Advanced Perormance Options... (Control Panel --> System --> Advanced --> Performance --> Settings --> Advanced) שם יש סעיפים כמו: Proccecor Scheduling ו-Memory Usage. (ראה תמונה) http://www.subzerotech.com/images/articles/guides/winxptweak/17.gif במדריך Tweaking אחד, ראיתי שמציעים לסמן את 2 הסעיפים ב- Programs, ובאחר ראיתי שממליצים לסמן את הProccesor Scheduling ב-Background Services (כמו בתמונה). מה באמת הכי מומלץ? תוכלו לפרט יותר מה כל אחת מהאפשרויות עושה? - …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי WINXP PRO. אם אני מסתכל באיזשהוא חלון שיש בו איזה כמה סרטים , או הרבה סרטים , אחרי זמן מסוים (בערך חצי דקה) מופיע לי ה ERROR של XP עם ה "DONT SEND" ו " SEND ERROR REPORT". וכמובן נסגרים לי כל החלונות והדברים ברקע. זה מאוד מעצבן , ואין לי מושג למה זה קורה. וזה קורה קבוע. אבל אם למשל אני יוצא מאותו חלון אחרי איזה 10-15 שניות בלי להסתכל הרבה , זה לא קורה. לעוזרים תודה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by Night,

שלום לכולם קיבלתי הארדיסק חדש ואני רוצה להעביר אליו את הווינדוס7 מהישן. יש לי נורטון גוסט 15 ובחרתי באפשרות Clone מהמחיצה של הווינדוס בדיסק הישן, אל מחיצה בדיסק החדש. את כל השכפול של הכוננים הוא ביצע תוך כדי שהווינדוס רץ ויכולתי להשתמש בתוכנות. אולי בגלל זה כשניסיתי לנתק את הHD הישן ולהריץ את הווינדוס שכביכול הועתק לחדש - קיבלתי הודעה autochk not found - skipping autocheck . הווינדוס בכונן החדש ניסה לעשות repair כמה פעמים ולא הצליח, זה לא עלה. כרגע החזרתי את הHD הישן, אבל אני חייב להעביר הכל לכונן החדש כי את הישן אני מחזיר (סוג של טרייד אין) אני חייב או לסדר את השגיאה שמופיעה (חפרתי בגוגל ולא מצאתי פתרון), או לבצע Clone בתוכנה אחרת בתקווה שילך חלק הפעם (על איזה תוכנה אתם …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by kurt80,

אחרי שהמחשב שלי חזר מתיקון ראיתי שהותקנו עליו כמה עדכוני אבטחה שלא היו עליו לפני כן. הרצתי חיפוש בגוגל ועל חלקם יש תלונות קשות. אני מעוניין להעיף את כולם,האם זה יגרום לי לבעיות כלשהן? מערכת ההפעלה שלי היא win98se. אם מישהו יודע מה תפקידם של העדכונים אשמח לשמוע כי על חלקם לא מצאתי מידע. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by assaf181,

שלום לכולם, אני מנסה להריץ MEMTEST. הורדתי את התוכנה והבנתי שצריך להפעיל אותה ב-BOOT. שיניתי בביוס את ההגדרה של ה-BOOT כך שהוא יפעיל קודם כל מדיסק. צרבתי את קובץ ה-ISO של התוכנה והפעלתי מחדש, אבל הוא עלה כרגיל ולא מהדיסק. איפה טעיתי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי השאלה היא איך אפשר לראות תקיות ניסתרות.. רוני

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by eegg,

מישהו הדליף את הבטא שכנראה כבר מאוד יציב ואפשר לעבוד איתו. http://gizmodo.com/5119158/windows-7-beta-1-build-7000-leaked-on-bittorrent http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=3222 http://www.downloadsquad.com/2008/12/27/windows-7-beta-iso-leaked-on-torrent-trackers/

• 40 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. הבעיה היא שבכל אתרי אינטרנט אני רואה חלק מהמילים מודגות בשחור וגם נוטות קצת ימינה (כמו הפונקציה בword) גם כל המשימות שרצות לי בtask manager מודגשות . העניין הוא שלפני זה זה לא היה לי וכשהתקנתי punkbuster ובאותו זמן מחקתי משחק אז התחילה הבעיה. איך אני יכול להוריד את ההדגשה ואת הנטייה. תודה על העזרה מראש......

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.