Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אהלן למישהוא שאני מכיר יש מחשב שהגיע עם w7 home p גירסת X86. השאלה שלי שעם אני משיג דיסק שכולל את גירסת ה64ביט האם הסיריאל יהיה תקף? ואם בכלל יש אפשרות להמיר אותו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב היום והתקנתי ווינדוס עם הווינדוס שיש לי (גרסה עברית). לצערי הכל מופיע לי עכשיו בעברית (הפיירפוקס, ההתחל לוח הבקרה, הכל) ואני ממש ממש שונא לעבוד עם עברית. איך אפשר להפוך את הווינדוס העברי שלי לאנגלי? תודה. נ.ב. אני מתחרפן פה. תשובה מהירה תעזור.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
ייתכן שקבצי DBX inbox.dbx sent items.dbx לא באמת מייצגים את הגודל של הדוא"לים בתיבות כי מחקתי הרבה דוא"לים והגודל של הקבצים רק גדל
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
במחשב ניח חדש - לאחר התקנת xp הוגדר כבוי צג לאחר 10 דקות , לא הוגדר כבוי דיסקים או המתנה הצג נכבה אך לא מתעורר עם הזזת עכבר או מקלדת רק לחיצה של מספר שניות על לחצן ה power מעירה אותו
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שירות חדש (נראה לי) של מיקרוסופט בשם DreamSpark מאפשר לסטודנטים להוריד תוכנות של מיקרוסופט בחינם. בין השאר ניתן להוריד את מערכת ההפעלה Windows Server 2008 R2. אין לי שום נסיון אם מערכות הפעלה המיועדות לסרברים וגם אין לי צורך בהן. השאלה שלי היא האם Windows Server 2008 R2 מקבילה ל- Windows 7, כלומר, האם אני יוכל לשדרג למערכת הפעלה חדשה יותר בחינם. אני רוצה להתקין אותה על לפטופ שמשמש אותי בעיקר לתכנות אך גם לצפייה בוידיאו וקצת משחקים. בנוסף לכך אני מתכנן להתקין לינוקס במקביל, האם זו בעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שידרגתי את מערכת ההפעלה שלי(WIN98SE) ל-XP. במערכת הישנה קצב רענון המסך שלי(MAG XJ770) היה כ-90 HZ ב 1024 על 768. כשעברתי ל-XP הקצב התרסק ל-60 HZ... מישהו יודע למה ומה אפשר לעשות? עריכה:תוקן,תודה בל מקרה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עברתי לווינדוס שבע. אני מפעיל אותו במצב עברית. הבעיה היא שהרבה מהשירים שכתובים בעברית מזוהים בג'יבריש. ב xp אותם הוא ידע לזהות את השירים האלה בעברית.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני עומד להתקין ווינדוס בפעם הראשונה בפעמים הקודמות התקינו בשבילי מה אני אמור לעשות אמרו לי שרק צריך ללחוץ נקסט נקסט האם אני גם צריך לכתוב אילו רכיבים יש לי או שהווינדוס יזהה לבד תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלי לפגוע בקבצים הקיימים? או צריך להתקין מחדש הכל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי XP PRO , SP2 ובכל פעם שהוינדוס עולה זה מביא לי מסך בצבע כחול שרושם : \systemroot\windows\system32\AutoChk.exe program not found - skipping AUTOCHECK אחרי שתי שניות המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה עם הוינדוס.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מצד אחד הDEFRAG של NORTON SYSTEM WORKS עושה DEFRAG יותר מהר מהזה שמובנה בוינדוס אבל מצד שני הזה שמובנה בוינדוס הוא בכל זאת של וינדוס (יודע יותר טוב את העבודה) אז השאלה שלי מי מהם יותר "איכותי" בDEFRAG או ששניהם אותו דבר?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום וברכה.... אני מישתמש מחשב נייד DELL. ווינדוס 10 HOME ניהיה לי בלגל משובש ואיטית. החלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. אני הורדתי קובץ MediaCreationTool1903 באתר מיקרוסופט. ויצרתי דיסק תקליטור התקנה חלונות HOME 10 גירסה חדשה 1903.דבר ראשון עשיתי גיבויים חומר חשוב לימודים. שמתי בצורב DVD תקליטור התקנה ווינדוס 10 והתקנה התסיימה. ואח"כ חיברתי אינטרנט ופתאום ניפתח חלון שכתוב : "הפק את המרב מ- Windows" קראתי הכל. אני לא מבין מה זה עושה. מה זה ההודעה זה, כיצד לבטל שלא יחזור הודעה זה? בלי להפריע לי בלימודים שלי. בחלון למטה אני לחצתי "דלג בינתיים" וזה ניעלם. אבל זה לא ממש יעלם בעתיד זה יחזור לי הודעה הזה. מה אני צריך לעשות שזה לא יחזור לי שוב הודעה הזה תמיד? …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי אתמול אאוטלוק 2003. וכל פעם שאני מנסה לשלוח או לקבל מיילים. אני נחסם אוטומטית ע"י התוכנה. ומקבל את ההודעה Unable to relay for ואז מופיעה כתובת המייל ששלחתי אליה. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שאלה דחופה!!! פתחתי מסמך דרך המייל- לחצתי על "הורד", אח"כ לחצתי על "פתח" (לא שמרתי במקום משלי), ערכתי שינויים על המסמך וכאשר יצאתי ממנו- הוא שאל אותי האם לשמור- לחצתי "כן"- ומאז איני מוצא את המסמך המעודכן שיצרתי-היכן המחשב שומר כברירית מחדל את הקבצים שמורידים מהאינטרנט? יש סיכוי למצוא זאת? ??? דחוף!!!!!!! תודה- מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עושה פה התקנה נקיה של ווינדווס 7 על SSD חדש. צריך כבר לקנות מחשב חדש אבל פשוט אין לי את הזמן. התכנון הוא להביא מחשב חדש בעוד פחות משנה (ולהתקין עליו ווינדווס 10).אז לבינתיים, יש לי רשיון OEM על ווינדווס 7 והמחשב הזה עוד יכול לשרת אותי. עכשיו, יש לי גם רשיון של אופיס 2010 אבל אני רוצה כבר שיהיה לי משהו יותר טוב, לדוגמא, אקסל גם בסמרטפון ואחסון בענן. רציתי כבר זמן מה לשדרג ל-365 אבל ראיתי שזה לא כולל OneNote ואני חייב את זה. אומנם, לפני כמה ימים ראיתי שאפשר להוסיף את זה "במקומבינה" ובעוד כמה חודשים OneNote בכלל יהיה כלול בחבילה הזאת. אז באתי כבר לקנות את Office 365 Personal (מנוי שנתי) וראיתי שם שאחרי 14 לינואר זה לא יתמך בווינדווס 7. ממש לא ב…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שליעשה שתי משתמשים במחשב, אחד מנהל ושני משתמש מוגבל, עכשיו הוא יכול להכנס לXP אבל הוא לא יכול להתקין או לשנות דברים בליהסיסמה (שהוא שכח אותה) יש לו XP מקורי, עםכל הדברים.. יש דרך לבטל\לפרוץ את הסיסמה חוץ מלפרמט את המחשב? :-\(ואין לו מחיצה בהארד דיסק ככה שהכול למחק לו) אשמח לקבל תשובה בהקדם, גיל.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שאלת תם: במידה ואני מפרמט את המחשב ומתקין הכל מחדש (תוכנות, דרייברים וכו') ורוצה ליצור לאחר מכן משתמש נוסף על המחשב - האם אני אצטרך לבצע את כל ההתקנות מחדש (תוכנות, דרייברים, וכו') עבור ה-USER הנוסף?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הסיסמא לחשבון שלו, פעם עשיתי את זה דרך כניסה למצב המתנה אם אני לא טועה... רק ששכחתי איך נכנסים למצב המתנה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בעת הדלקת המחשב מופיעה לבן דוד שלי הודעה "NTLDR is missing" ואחרי ההודעה הזאת המחשב מבקש RESET ומגיע לאותו מצב.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה VISTA אתמול התקנתי אחת נוספת במחיצה נפרדת ומשום מה אין לי אפשרות לבחור BOOT ממערכת ספציפית. למעשה כרגע הXP היא היחידה שעולה. ניסיתי לבדוק ב CONTROL PANEL-SYSTEM- הפעלה ושיחזור ומופיע לי רק מערכת הXP מה אני עושה ???? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כשאני מחבר DOK או מכניס דיסק לכונן אז אמור להופיע כזה חלון ששואל מה אני רוצה לעשות עם זה נגיד אם המחשב מזהה מוסיקה אז הוא שאול עם איזה נגן להפעיל.... אז החלון הזה לא מופיע לי ואני צריך שהוא יופיע
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום זה מה שרשום לי כל פעם כשאני מנסה להכנס לאופצייה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://news.softpedia.com/news/Crack-Available-for-Windows-7-BitLocker-Hard-Drive-Encryption-128894.shtml או שכבר היה "פרוץ" http://www.computerworld.com/s/article/9141105/NSA_helped_with_Windows_7_development
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-