עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום אנשים יש לי XP PRO חוקי 32 ביט וביגלל שאני משדרג לאינטל 6600 רציתי להחליף את הXP ל64 האם ניתן להחליף את הXP 32 שיש לי לXP 64 בלי לשלם מחייר מלא ? כי אני לא רוצה סתם ליקנות עוד XP כי זה מלא כסף המחשב מיועד לעבודה גרפית בפוטושופ עם קבצים של מעל ל500MB!!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. Started by A1eX,

השאלה בכותרת.. שמתי לב שהוא שוקל כ2.5GB יקרים מאוד. האם ישנה אפשרות להסיר את התוכנה הזו?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנה דרך בויסטה להסיר את ה IE7 או WMP11 כוון שלא מצאתי מאמרים בנושא???

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by jambo222,

שלום רכשתי מחשב חדש ואני מתקין עליו את ssd הישן ( שנה + ) על הדסיק הישן יש מערכת הפעלה (win 11) האם מערכת ההפעלה תפעל במחשב החדש ? תודה

5. יש לי win xp בגרסת OEM שקניתי עם המחשב הישן. האם אני יכול להעביר את מערכת ההפעלה למחשב חדש שאני קונה עכשיו? (נניח אפילו שאני מפרמט את המחשב הישן או מפסיק להשתמש בו לחלוטין)

6. שלום לכולם, חלקכם אולי נתקלתם באשכול קודם שפתחתי פה מוקדם יותר בנוגע למסכים כחולים, שבינתיים לא מוצאים מרפא לבינתיים, לא מטריד אותי במיוחד לנסות להתקין את הווינדוס מחדש בתנאי ואוכל לשחזר את כל המידע שלי להתקנה החדשה. במידע אני מתכוון לסיסמאות, הגדרות דפדפנים ושל תוכנות מותקנות - למשל פיירפוקס, תוכנות כמו uTorrent שכרגע נמצאות באמצע עם הגדרות וטורנטים ומידע כזה או אחר. אני מודע לכך שעבור התקנה חדשה אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות ואין לי בעיה עם זה, אבל האם לאחר מכן ניתן להעביר קבצים ממקום כזה או אחר כדי לשחזר את המצב הנוכחי שלי בכל תוכנה ותוכנה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לפני שנה בערך קניתי מערכת הפעלה windows 10 pro בקוד דיגיטלי ובעוד כמה חודשיים אני קונה מחשב חדש האם ניתן להעביר את מערכת ההפעלה מהחשב הקודם למחשב החדש? איך בודקים אם מערכת ההפעלה שקניתי מקושרת לחשבון MICROSOFT שלי ? אם לא ניתן להעביר את מערכת ההפעלה כמה עולה מערכת הפעלה חדשה ?

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  8. הלך לי לוח האם,וקניתי מחשב חדש.(אמור להגיע אלי בימים הקרובים) האם ניתן לשים את ה-HDD הישן,עליו מותקנת Windows 7,במחשב החדש,או שזה כמו ב-XP,שה-Chipset חייב להיות זהה? בכל מקרה זה נראה לי יותר חכם להתקין מחדש,אבל סתם אני שואל מתוך סקרנות. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  9. יש לי שני ארד-דיסקים במחשב ואני רוצה להתקין בשניהם winxp למקרה שאם אחד יפול אז אני יוכל לעבוד עם השני השאלה שלי היא האם אני חייב להתקין בנפרד על כל אחד מהארד-דיסקים את ה winxp או שמספיק להתקין על אחד ויש דרך להעתיק לשני את ה win על מנת לדלג על תאליך ההתקנה הארוך ? והאם זה יהיה מומלץ ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב... האם אני יכול להעתיק את המשחקים שבאים עם ה WIN XP ל WIN 98? (Pinball , Solitaire, Spider Solitaire) תודה L.A

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  11. אני רוצה להעתיק קבצים מכונן C ל-D אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה) האם יש דרך להעתיק על פי תאריך יצירה ?

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  12. מותקן כרגע win xp home eng ויש לי את הדיסק המקורי בעברית. יש דרך לבצע? אני מכיר את חבילת השפות, אך היא עובדת רק אל pro. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  13. יש לי xp pro heb (חוקי, חוקי) אני רוצה לעבוד לא בעברית (כמו enabeld) איך אפשר לעשות את זה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by AmirNadav,

שלום לכולם.. האם אני יכול להוריד SP2 , לצרוב על דיסק ולהתקין במחשב אחר? אם כן, אפשר לינק? תודה !

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  15. שמתי לב למשהו מעניין: אופיס מגיע כחלק מווינדוס 10. הבעיה היא שבמחשב הביתי שלי, מסיבות כאלו ואחרות, אני עדיין עובד עם ווינדוס 7. אני מעוניין להתקין אופיס, אך לא ממהר לשלם. האם ניתן להתקין איכשהו אופיס בחינם על גבי ווינדוס 7(עם רישון)? האם יתכן שמיקרוסופט החליטו לספק את זה כחלק מה"חבילה" רק מאז ווינדוס 10? מחיפוש בגוגל יצאתי קצת מבולבל. אשמח להבהרה בנושא.

16. לאחרונה התקנתי אצל הורים שלי ווינדוס7, ונדהמתי לגלות שלוקח שעות לבצע את העדכון העלוב של מערכת ההפעלה. המחשב סביר(core 2 dou 4GB) עם הארדיסק חדש לחלוטין, לכן אני לא רואה סיבה טכנית לאיטיות הזאת. אני זוכר גם שבעבר זה לקח הרבה מאד זמן על מחשב הI5 שלי, עם הSSD שלו. לי יש תחושה שמשהו בwindows update "פגום" לחלוטין. לא ברור לי למה זה צריך לקחת כל כך הרבה זמן, ולמה מיקרוסופט לא טורחים לפחות לאחד עידכונים. אצלי ברשימה מופיעים מאות(!!) עדכונים, וכל יומיים-שלושה צץ משהו חדש.. לשאלה: האם ישנה דרך להשיג ממיקרוסופט דיסק מעודכן? מחפירה באינטרנט, ראיתי שהרעיון של split stream לא בהכרח אמין, לכן אני מעדיף להימנע.

• 20 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. שלום קניתי לילדים מחשבים חדשים די חזקים: מעבד אינטל 8400 כרטיס מך 250GTS 4 גיגה זיכרון לוח אם מבוסס P45. אני חושב על להתקין להם Win 7. השאלה היא מה לעשות עם דרייברים. ל gigabyte אין עדיין דרייברים ל win 7 עבור לוח האם. האם ניתן להשתמש בדרייברים של Vista במקום? תודה.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  18. היי, יש לי מחשב שולחני ללא מסך. עקב ריבוי מחשבים במקום בו אני עובד (חדר עבודה בבית) אני לא רוצה לחבר לו מסך אלא להתחבר אליו עם הנייד שלי. האם זה אפשרי? אני מכיר את remote desktop connection של windows אך האם יש שיטה יותר נחמדה? אופיר

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  19. אם זה לא הפורום המתאים, מתנצל מראש. יש לי תוכנית שפונה לקישורים ברשת לקבלת אינפורמציה מסויימת וניתן להזין את הקישורים ידנית לתוך התוכנית. אני צריך שאחד הקישורים יופנה בסופו של דבר לקובץ בדיסק הקשיח במקום לרשת. האם ניתן ליצור קישור שמתחיל ב-://http שזאת הקידומת היחידה שהתוכנית מקבלת אבל להפנות לקובץ בדיסק? לדוגמה http://c:\some file. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שאלה נמצאת בכותרות+תיאור.

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. לא משנה כמה שומרים על המערכת, גם אם לא עלה עליה ספיירוור בודד מעולם, הותקנו מספר תוכנות בודדות, עדכונים קריטיים תמיד מעודכנים והכל מעולה, תמיד תוך חצי שנה המערכת תוריד מהביצועים שלה, פעולות קטנות יתחילו להיות איטיות יותר ועוד... יש מה לעשות חוץ מפורמט? כדרך אגב כל כמה זמן צריך להשתמש במאחה וסורק דיסק? כי בגלל שאני בממוצע כל 3-4 חודשים מוחק את כל הפרטישנים ויוצר מחדש, החלטתי שדיי מיותר להשתמש בשני העזרים האלה ואני פשוט לא מפעיל אותם :

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי לכולם יש לי במחשב 4 דיסקים קשיחים. אני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה על 2 דיסיקים שונים. אני יודע שניתן לעשות זאת אבל אין לי מושג איך מתקינים מערכת מבלי שתיהיה תלויה באחד הדיסקים. למה כוונתי, אם אני מתקין בדיסק :C ומתקין גם בדיסק אם דיסק :C נופל אין לי אפשרות להפעיל את המערכת שמותקנת ב בקיצור האם הדבר אפשרי באמצעות תוכנת צד שלישי? ואם כן איזו תוכנה עושב את הדבר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by m_g,

אני רוצה להתקין dreamscene על XP זה מאפשר לך להריץ סרטים באיכות HD על ה BACKROUND של הדסקטופ אפשרי? אם כן איך?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  24. יש לי גרסא אנגלית עם רישיון. יש לי את קבצי ה MUI עברית. מישהו יודע איך מתקינים אותם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ואם כן איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.