עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kalda01,

יש לי גרסת שדרוג של 8.1 ואני צריך להתקין מחדש אחרי החלפת כונן המערכת. האם ניתן להתקין גירסה זאת על דיסק נקי ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום רב, במחשב של חבר שלי יש מערכת הפעלה לא חוקית(הוא לא ידע על כך, הטכנאי התקין אותה ככה). המערכת הפעלה הינה Windows XP, הוא רוצה לרכוש רישיון חוקי(בדק כבר מחירים באזור ה430 שקל). עם הרישיון מגיע דיסק התקנה מן הסתם, הבעיה היא שהוא אינו מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש. האם ישנה אופציה לשים את הרישיון החוקי בגירסה הזאת?(המערכת כרגע היא HOME, והוא קונה רישיון לHOME כמובן) בלי לפרמט? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. היי, לאחרונה רכשתי HTPC חדש לסלון, הוא בעל פתחי USB 3.0 בלבד, הוא הגיע ללא מערכת הפעלה כלל. יש לי בבית DOK להתקנת וינדוס 7 אשר איתו התקנתי וינדוס להרבה מחשבים ללא בעיות מיוחדות. כשהמחשב הגיע נקי לגמרי חיברתי לו את הDOK לפתח USB 3 וגם מקלדת ועכבר אלחוטיים לUSB 3 וההתקנה עלתה בלי בעיה ויכולתי לנווט בעזרת העכבר והמקלדת. לאחר ההתקנה הכל רץ כמו שצריך והורדתי Driver Booster והתקנתי לו את כל הדרייברים שהיו, כולל דרייבר לUSB 3. מאז היו לי כמה בעיות עם המחשב והחלטתי שאני רוצה לפרמט אותו ולהתקין מחדש וינדוס 7. הבעיה היא שכרגע הוא מגיע למסך BOOT דרך הDOK אבל ברגע שהוא שם כל יציאות הUSB "נרדמות" ושום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת ולא הDOK. חיברתי עכבר ליציאה האופטית הרגי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. זה כבר עדכון שני אחרי הודעת מיקרוסופט שתפסיק לתמוך בוינדוס XP אז הפסיקה או שלא בדיוק, והם מבינים שעוד רבים משתמשים עם מערכת ההפעלה הישנה ולכן היא ממשיכה לעדכן ולעניות דעתי זה גם אינטרס שלה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by andrei21,

שלום לכולם שאלתי היא : האם כדאי ו\או מומלץ לשים וינדוס 7 64 ביט על מערכת עם 2 גיגה ראם. האם זה בכלל קשור אחד לשני? האם קבצים שנשמרו בדיסק קשיח במערכת 32 ביט יעבדו כמו שצריך ב64? מפרט המערכת שלי AMD athlon x2 dual core 4200+ 4200mhz (O.C 5400mhz) a Mboard asus a8n32 sli deluxe (chipset nforce4 corsair twinx3200 ddr400 CL2 HD4870

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. ברצוני לקנות הארד דיסק ולהתקין עליו windows ולהפוך אותו לכונן הראשי ובצורה זו גם אוכל להעביר את כל החומר מכונן אחד לשני מבלי לעשות גיבויים וכאלו, האם זה אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by coben,

וכן ה jumplist של ה explorer ב taskbar לא מכילה את ה recent. לכל שאר התוכנות אפשר לעשות pin to, וכן הם מכילות את ה recent. הצעות ?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. Microsoft מחלקת Upgradeים של Vista Ultimate בחינם, למי שקנה או עשה אקטיבציה של Vista Ultimate בין הראשון לדצמבר ל15 לינואר. http://www.windowsvistaevalcomp.com/Default.aspx?wa=wsignin1.0 האתר של מיקרוסופט אין מה לחשוש, גם אני בהתחלה חשבתי שזה חשוד, למרות שזה הגיע במייל של Technet Flash. בשביל להכנס לאתר צריך Windows Live ID, ויש קישור לאתר מהאתר הראשי של Microsoft. הProduct ID שהם מבקשים זה לא הסריאל, אלא הקוד שרואים בפרטי מערכת אחרי האקטיבציה. ככה שמי ששוקל לקנות עותק תעשו את זה עכשיו, ותקבלו עוד אחת "חינם". יש כמה עוד "פרסים" מפגרים, כמו תלוש ל 250 דולר, ומחשב של אסוס חתום ע"י בלי גיי(טס) ל10 אנשים שיכתבו את הessay הכי טוב על למה הם משתמשים בVISTA. כנראה שבאמת משעמם להם…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Asafalfa,

היי אנשים ! לפני כמה דקות פתחתי קובץ שכנראה היה סוס טרויני.. זה בסדר כי ה zone alarm נדלק לי שני אחרי . בקיצור ישר מחקתי את הקובץ ואז ראיתי שהוא מנסה ליצור קשר מקובץ נוסף שנימצא לי ב C:\WINNT\system32\iosdt בקיצור ניכנסתי לשם ומחקתי את כל מה שהיה שם ... ואז ניסיתי למחוק את ה FOLDER ,הבעיה היא שאני לא יכול לראות אותה !... עכשיו הדרך היחידה שאני יכול למחוק את זה זה רק דרך CMD DOS.. כי ללחוץ על FOLDER אני לא יכול כי אני פשוט לא יכול לראות אותה !... אז רציתי לדעת האם אתם יודעים את הפקודה כי אני משתגע כאן !... אנשים הפקודה DELTREE לא עובדת לי הוא כותב .. DETREE IS NOT RECOGNIZED AS AN INTERNAL OR EXTERNAL COMMAND OPERABLE PROGRAM OR BATCH FILE..

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Imtheman,

התקנתי WINDOWS XP 64 BIT (ממליץ בחום ) כל העיברית (טוב לא כל אבל הרבה ) מוצגת בתור ג'יבריש למישהוא יש פיתרון לבעיה המציקה הזאת ?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  11. Started by waizman,

כל פעם שאני מנסה להתקין, הוא מריץ את הבדיקה של ההארדיסקים, מסיים, ואז מריץ את התוכנית התקנה. כשהוא מעלה את החלון שאומר שהוא מכין את תוכנית ההתקנה, הוא נתקע ב 59 אחוז וכותב לי שיש איזו שגיאה עם קובץ CAB. ההודעה הזאת מופיעה גם כשאני מתקין את הגרסה העברית וגם את האנגלית (LOC ו ENA). מה הבעיה?!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. חברה הורדתי את המשחק GTA IV ואיך שאני מתחיל לשחק אחרי כמה דקות המשחק נתקע וחייב לעשות ריסטרט למחשב מאחר והמחשב שלי מעולה(E8500 2GBRAM 9800GT) ואין בעייה במפרט המחשב אמרו לי שזה בגלל מערכת ההפעלה ושאני צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה אחרת שלא תבינו בדקתי את זה. לחבר שלי יש בדיוק את אותו המחשב יענו אחד לאחד כל החלקים. אצלו זה פועל חלק ואצלי זה נתקע וזה אותה גירסא של משחק מה שבאמת מצדיק את מה שאמרו לי להחליף לגרסא אחרת של xp ורציתי לשאול אתכם אם זה נכון וזה אפשרי שבגלל מערכת ההפעלה (win xp)המשחק לא יעבוד כראוי והאם כדאי לי להחליף מערכת הפעלה והאם לדעתכם זה יפתור את הבעיה תודה רבה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by MokoLoko,

שלום, יש לי וינדוס 7 אולטימייט 32 ביט. המקלדת שלי היא החיבור USB אני לא מצליח להעלות את הביוס בהתחלת המחשב. הבעיה שחשבתי עליה זה שהמקלדת עדיין לא נדלקת בשלב הזה והלחיצות עליה חסרות משמעות... ניסיתי לשים מתאם לחיבור סגול אבל המקלדת לא הגיבה בכלל גם אחרי שהמחשב עלה... אתם מכירים את הבעיה ? איך אני פותח את הביוס ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by OmriF,

אני מנסה להתקין ווינדוס 7 64 BIT על מחשב שיש לו כבר מותקן ווינדוס 7 32 BIT ולא מצליח. נכנסתי לביוס, שיניתי את הפירסט בוט והסקנד בוט ל CD ROM והמחשב מריץ ישר את המערכת הפעלה ולא נותן אופצייה להפעיל את הדיסק על ידי לחיצה על אחד המקשים. כמו כן ניסיתי לבצע את ההתקנה עם 2 דיסקים שונים ובשניהם המצב דומה.. כשהמחשב עובד הוא מזהה את הדיסקים כמו שצריך ומזהה שמדובר בהתקנה של Windows 7.. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אהלן לפי הכתבה פה מצויין שב 8.1 תפריט ההתחל יחזור אך אני לא מצליח לבצע זאת האם יש דרך להחזיר זאת דרך המערכת עצמה? לא מעוניין בתוכנת צד שלישי... http://www.tgspot.co.il/start-menu-returns-and-this-time-for-real/ תודה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. ^ כותרת. ווינדוס 7. במידה ואפשרי כמובן.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי T61 של Lenovo שהגיע עם Windows XP pro מותקן, מדבקת רישיון ובלי דיסק. איך אני מפרמט אותו ומתקין ת'מערכת הפעלה מחדש ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יצרתי בדיסק הקשיח שלוש מחיצות (Primary Partitions): 1. XP 2. Vista 3. Data על המחיצה הראשונה התקנתי Windows XP Professional x64 SP2, ויצרתי Image. על המחיצה השניה התקנתי Windows Vista Ultimate 64-bit. אחרי שהמחשב עלה, יצרתי משתמש ו-Windows עלה. אבל, אז קיבלתי מסך כחול. עכשיו בכל פעם שאני מנסה לעלות את ויסטה, אני מקבל מסך כחול. ניסיתי לעשות Windows Repair, אבל הוא אמר לי שהוא לא יכול לתקן את המחשב בצורה אוטומאטית. מה לעשות? המפרט שלי הוא: AMD Athlon 64 X2 5000 ASUS M2N-E OCZ Platinum DDR2-800MHz 2GB X2 Palit GeForce 8800GT Sonic [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. שלום רב לכולם יש ברשותי מחשב שאותו אני מעוניין להכניס לדומיין אני מקיש קליק על --- מחשב שלי --- מאפינים הוא מציג לי את החלון ולאחר שניה זה נעלם ולכן אין באפשרותי להכניס אותו אותו מחשב לדומיין שלי 1.האם מישהו שמע על תופעה כזו ? 2.האם יש דרך לכניס את המחשב לדומין בדרך אחרת ? נסיתי להתקין מחשב ופרמט מחדש את המחשב ללא הצלחה הבעיה חזרה הרצתי memtest על הזיכרות הכל תקין אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  20. איך אני מעלה את הבהירות של לפטופ בווינדוס XP ? (מתי שהמטען בחוץ הבהירות יורדת)

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי סיפור קצר. מעשה במחשב אינטל סלרון 2G על לוח אם של ביו-סטאר עם 256 מגה זיכרון בערך בגיל שנה וחצי של המחשב הוא התחיל לזרוק מסכים כחולים ולהתקע כל כמה שעות מבלי בושה בכלל. בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל הכרטיס רשת האלחוטי שהיה נראה לי דפוק, אז פירקתי אותו לתקופה וניסיתי.....לא עזר. פירקתי המחשב בדקתי כבלים, הכל תקין, אין אבק, אין שום כרטיס הרחבה על הלוח אם הזה. ניסיתי לפחות איזה 7 קבצי דאמפ ולראות מה כתוב שם..... מתוך ה 7 בערך 4 הצביעו לי על כל מיני דברים שרירותיים, ו 3 הצביעו לי על AVAST אנטיוירוס... הייתי כמובן מוכה הלם.....בגלל שניסיתי להגן על המחשב של חברה שלי, דפקתי לה את החיים .......... מייד הסרתי והתקנתי לה AVG. נחשו מה? לא עזר. פירקתי שוב המ…

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  22. יש לי xp black edition,ומקבלים עם המערכת גם את תוכנת הwindowsblinds. אז שמתי סקין של AERO וזה שינה לי גם את הרקע לרקע תואם,וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הרקע הזה חוזר! מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  23. כל כך הרבה גירסאות : Windows8.1 (Core) x64 / KMS-Activated Windows8.1 (Core) N x64 / KMS-Activated Windows8.1 (Core) Single Language x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro N x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro with Media Center x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro VL x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro N VL x64 / KMS-Activated Windows8.1 Enterprise x64 / KMS-Activated Windows8.1 Enterprise N x64 / KMS-Activated ReleaseFile: Win81AIO-20in1-x64-en-US-Dec2013.iso אני צריך גירסה 64 ביט והאם אפשר אחרי ההתקנה להפוך לעברית ? או שהמקור צריך להיות מהתחלה בעברית ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי בעיה אני לא יכול לשנות רקעים בשולחן העבודה שלי למה? תמונה של המצב: תודה רבה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by noam12,

שינתי ב SYSTEM CONFIGARATIO את ה BOOT.INI וסימנתי שהמערכת תעלה ב SAFE MODE מאז אנני מצליח לעלות את המערכת יש ברשותי מחשב נוסף ואני יכול לקחת את הכונן קשיח ולשנות את מה שנדרש בכדי שהמערכת תעלה השאלה מה אני צריך לשנות? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.