עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Black_eagle,

שלום. לאחרונה הופיע לי בעיה במחשב, כאשר אני מדליק אותו הוא נכנס ו WIN XP וכאשר אני בוחר את היוזר שלי הוא לפעמים נכנס לפעמים נתקע, בשתי המצבים הלד האדום של ה קריאה כל הזמן עובד. התוכנות נפתחות בדילאי מאוד גדול, כל הזמן בשימוש במחשב הלד של הקריאה אדום דולק. נסיתי לבדוק עם ADAWARE ו NOD 32 ל וירוסים וספייוור ולא נמצא כלום. למישהו יש הצעות מה לשות לפני פירמוט? תודה

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  2. יש לי תמעבד הבאה E6300 CORECUO CONROE ואמרו לי שהוא 64bit ועכשיו יש לי WINDOWS XP 32bit כדאי לעבור ךXP 64 BIT זה יותר עדיף? הwindows יעבוד לי שם יוצר מהר לפי מה שאמרו? מה יהיה שונה ? כי עכשיו אני לא רואה את הביצועים של המעבד

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכם, אני בעצמי בהתלבטות. אני חושב, שגם אם ברור לי שאני אספיק לעשות שדרוג רציני למחשב (מעבד ולוח אם וכו'), עדין יש עדיפות לOEM כי אני ארצה שלמערכת הישנה תהיה מערכת הפעלה נורמלית. מחכה לתשובות שלכם.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by xytkhi,

היי יש לי וינדוס 7 וכאשר אני צופה בסרט עם תןכנת VLC אז מיידית מקבל את המסר הזה the color scheme has been changed to windows 7 basic

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. טוב אני לא זוכר מתי זה התחיל ואני לא יודע איך זה קרה אבל כל התקנה שאני מתקין זה עושה לי Eror שאומר שהוא לא יכול ליצור קיצורי דרך ... עכשיו , בכל ההתקנות אני לוחץ OK בEror וזה ממשיך בהתקנה . זאת אומרת שזה לא הפריע לי ממש , אבל עכשיו הורדתי משחק : World In Conflict שכמובן גם בהתקנה הזאת יש את ה Eror שהוא לא מצליח ליצור קיצור דרך רק שהפעם אני לוחץ OK וזה יוצא מההתקנה ככה שאני לא יכול להמשיך בהתקנה ולשחק במשחק . תמונה מההתקנה של World In Conflict : ( אני לוחץ OK וזה יוצא מההתקנה ) הינה תמונה מההתקנה של התוכנה TuneUp Utilities 2007 שכמובן גם היה לי את ה Eror אבל כמו רוב ההתקנות חוץ מהמשחק WIC אני לוחץ OK וזה ממשיך כרגיל בהתקנה והתוכנה עובדת כרגיל חשוב לציין ש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום מצורף תמונות שגיאה עידכון.... נסיתי חיפוש בגוגל בכל העולם אף אחד מיהם מצאתי אתר מדריך תיקון וגם זה לא עזר. הוראות מדריך... לא עזר הוראות מדריך ליפתור תיקון עידכון. מישהו יודע ליפתור את העידכון הזה ? אני משתמש בחלונות 10 פרו, שפה עברית. עשיתי עידכונים אבטחה מלאים ורק עידכון זה אחרון מקבל שגיאה. בתודה מראש!

7. Started by Fkl0ster,

היי, יש לי Win XP Pro, וכידוע IE 6 לא מגיע עם Java מובנה... איפה אני יכול להוריד את הPlug-In הנ"ל? <<<לא מאתר Microsoft>>> תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by R.E.L,

יש לי דיירקט איקס 8 מותקן במחשב עכשיו התקנתי את המשחק מטריקס וזה דורש התקנה של דיירקט איקס 9 הורדתי את התוכנה מהאינטרנט והווינדאוס אומר לי שהיא לא עברה את המבחנים של מייקרוסופט ולכן לא ניתן להתקין אותה איך זה יכול להיות זה של מיקרוסופט הרי !! מה עושיים??? בתודה רבה אריאל

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by ilay100,

חברה יש לי בעיה דחופה תודה רבה למי שעוזר טוב אז ככה ניסתי לפרמט בהתחלה הוא זיהה את הדיסק פירמוט מחק את הווינדוס ואז אומר לי לבדוק אם יש דיסק בכונן ניסתי שוב לפרמט מדש וזה עדין לא עזר ניסתי שני דיסקיפ שונים של ווינדוס ושום דבר לא עוזר הוא לא מזהה אותם מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yotam.m,

אהלן, צריך רעיונות לפיתרון בעיית מציאת מדפסת אלחוטית ברשת כשהבעיה בוודאות היא מערכת ההפעלה. (WIN 7). המדפסת היא 6960 של HP הותקנה באותה הרשת ע"י 2 מחשבים עם WIN 10 ועוד אחד עם WIN7 אך באחד נוסף מסרבת להזדהות. עוד פרטים חשובים: 1. ה-IP של המדפסת ידוע ונקבע כ-Reserve בנתב. 2. יש פינג למדפסת מאותו מחשב שבו היא לא מזוהה. 3. ניסיון לזיהוי גם מהממשק של HP וגם מתוך מערכת ההפעלה כולל מתן IP ספציפי לא גורמים לזיהוי כלל. רעיונות? תודה למשתדלים.

11. Started by itaysk,

hi.. i have a mproblem that bothers my for a long time. after a few moment the comp is working the CPU usage gets stuck on 100%. and wont go down unless restart. is makes the computer really slow. i suspect its some kind of a virus.. iv formated the HD twice and it keeps comeing back. (i have NAV2004 and ZONE ALARM PRO) after the format the comp it virus free but it doesnt takes too long untill it detects W32.HLLW.Gaobot.gen << this worm it cases many affect .. like the 100% cpu usage and 4 example i dont have hebrew until i reastart. i thaught about geting another firewall what do u think? thanks 4 answaring

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by DarK_NaF,

האם יש בעיות מסויימות בהתקנה שעליי לדעת עליהן כשאני מתקינה את זה כ CUSTOM?....

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by eliil1,

אני משאיר את המחשב דלוק בלילה כי אני מוריד משהו, מתעורר בבוקר והמחשב כבר מכובה. אני מדליק את המחשב והוא מראה לי שכאילו הUSER שלי LOCKED , יעני מסך של LOG OFF , עם המשתמש שאתה יכול להיכנס אליו. זה איזו הגדרה בויסטה נכון? ה LOCKED הזה , ואז אני לוחץ על המשתמש וזה נכנס בסדר, אבל הוא נכבה לבד ככה, וזה מעצבן רצח... בכל אופן, תודה המשך יום נעים.

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by NuXeR,

שלום ! יש לי ווינדוס XP (ללא SP1) באנגלית וכאשר הוא טוען פתאום מופיע מסך כחול וכתוב UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME ניסיתי Last known good configuration ואממ safe mode שניהם לא עובדים , למישהו יש מושג איך לסדר את זה ? ובגלל מה זה אמור להיגרם ? לפני זה הגדרתי כמה דברים ב-Customizer XP וב-XP Anti-Spy וכשעישתי ריסט המחשב הודיע שחסר לו זכרון וירטואלי והכל נתקע עשיתי ריסט ואז זה קרה..... אשמח לקבל תגובות, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, ברשותי 2 מחשבים עליהם ווינדוז 7, ובשניהם יש לי בעיה בעדכון התוכנה 1. המחשב הוותיק - עדכוני תוכנה עובדים, למעט עדכון KB 3196686 Nov quality rollup for .net framework 2. מחשב עליו התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - כמו בפעם הקודמת שהתקנתי, עדכוני התוכנה לא עובדים. ניסיתי להתקין את KB3020369 and KB3172605 אבל בניגוד לפעם שעברה שזה עבד, היום אני מקבל "searching for updates on this computer" , וזה תקוע כך. מה ניתן לעשות כדי שהעדכונים יעבדו? 2 המערכות חוקיות כמובן.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by barak1lavi,

שלום רב יש לי hard disk שעליו מתקנות 2 מערכות הפעלה לינוקס ו-WINXP 2. מערכות ההפעלה עבדו הצורה טובה עד ששניתי משהו בWIN שגרם לכך שבכל פעם שאני מנסה להעלות אותו המערכת מבצעת איתחול באופן אוטומטי (בשלב שבו כתוב XP ורצים הקווים הכחולים). הלינוקס עובד באופן תקין. חיברתי את ה-hard disk למחשב אחר (בנוסף לhard disk שקיים בו) ולאחר העלאת WIN של המחשב השני אפשר להיכנס לקבצים של הhard disk הראשון (שלא ניתן לעלות באמצעותו את WIN). מה אני צריך לעשות כדי לגרום להצליח להעלות את הWIN ע"י ה-hard disk הראשון? ד"א לא ניתן להכנס לsafe mode תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לפני זמן מה הWindows 2000pro עבד בסדר ומהר (חוץ מבעית ה Restart שעדיין לוקחת הרבה זמן). הסרתי את הדריוורים של הכרטיס מסך, והתקנתי מחדש אותם, ופתאום הWindows זוחל. לחצן הStart נפתח באיטיות מחרידה, תפריט לחצן ימיני על שולחן העבודה נפתח לאט, גילגול דפי האינטרנט למעלה ולמטה איטי, ומשחקים זוחלים. מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ilanb0,

מה ההבדלים המהותיים בין הגרסאות? אני צריך לרכוש מערכת הפעלה למחשב החדש של הילד.

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Feed Headlines 1. איך אני מבטל Feeds מהרשימה שלי? 2. איך אני מוסיף Feeds חדשים? 3. איפה נשמרים ה-Headlines שירדו למחשב שלי, ואיך אני יכול לאפס אותם? 4. איך מבטלים את ההפעלה האוטומאטית של ה-Feed Headlines (אני רוצה שהוא יופיע על המסך, אבל יוריד Headlines רק כשאני אלחץ על האייקון הכתום שלו)? Weather כתוב לי "Service not availble in your language or region". האם יש אפשרות להפעיל את זה בישראל?

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by wow,

אני סוגר את כל התוכנות,ממש הכל ואני עדיין מקבל את ההודעה הזו. וגם למה כשאני נכנס ל-RUN ורושם MSCONFIG כדי לבטל את זה שה-MSN MASSENGER יופיע מתי שה-WIN עולה אז זה מחזיק פעם אחת ואח"כ התוכנה המעצבנת הזאת שוב מופיעה? נ.ב מה אתם אומרים על הבחורה?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  21. שלום אחים שלי יש לי בעיה כשאני מכניס דיסק בעיברית המחשב מראה אותו והכל טוב אבל כשאני מעתיק ממנו משהו או מפעיל משהו הוא עושה את ההודעה הזאתי של מיקרוסופט אל תשלח או שלח דוח שגיאות עשיתי שהיוניקוד יהיה עברית ולא נפטרה הבעיה אני מכווה עזרה ותודה לכם

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  22. כל פעם שאני מפעיל תמחשב וניכנס לווינדוס ישר מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://planet.nana.co.il/aass22/001.JPG מה לעשות תעזרו בקשה....

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by boogala,

שלום! לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98 (כן, כן, אני יודע שאני פרימיטיבי... ועוד זה אחרי השידרוג!), והחלטתי ליצור לי תיקיה שתכיל את החולרע שלי. אני הייתי רוצה מאוד לראות סמל אחר במקום הסמל הצהוב והמשעמם של התיקיה הרגילה. איך עושים את זה? בנוסף, אני לא יודע איך רואים את כל הסמלים האפשריים במחשב. אני יודע שצריכים לפתוח קבצי *.DLL מסויימים, אבל האם אין דרך טובה יותר להציג את כל הסמלים הקיימים (בנוסף לאלה שב- Shel32.dll) ? אני אשמח לקבל כל תשובה הנוגעת לנושא! תודה הוד רממותו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שידרגתי לחלונות 10 בדיוק וסה"כ דברים נראים ממש בסדר. אבל הוא מנדנד לי לגבי להפעיל ולאפשר את windows defender למרות שיש לי avast עובד ומעודכן וכד'. איך אני גורם למ"ה להבין שיש לי אנטי וירוס סבבה לגמרי שאני משתמש בו במקום ושזה יפסיק לנדנד לי? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 11.3k צפיות
  25. שלום שמתי לב לתופעה כבר זמן רב עוד מהמחשב הקודם שלי, שקיימת גם בנוכחי עם חומרה שונה לחלוטין ושתי מערכות הפעלה שונות xp/7 בפינה השמאלית העליונה של שולחן העבודה מופיעים שני קווים אנכיים אחד מתחת לשני (אפשר לראות בתמונה המצורפת). לא משנה אם יש שם סמל או לא. כאשר אני לוחץ על כפתור הshow desktop הקווים נעלמים. הם מופיעים שוב מיד כאשר אני פותח חלון כלשהו בוינדוס. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.